-Ville-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit kotimaan kiekkokaukaloissa | 100% ANTIkhl
Helsingin Jokereiden junioriorganisaatio, eli Helsingin Jokerit Ry omistaa ja hallinnoi Jokerit-logoa sekä myöntää - tai on myöntämättä - logon käyttöoikeiden parhaalle katsomalleen taholle.

Helsingin Jokerit perustettiin lokakuussa 1967 Töölössä taistelemaan kotimaisissa kiekkokaukaloissa jääkiekon Suomen mestaruudesta. Jokerien juniorityön historiaa voidaan pitää Kanada-sarjan tuhatpäisine harrastajamäärineen ja mittavine saavutuksineen suomalaisen jääkiekkoilun yhtenä merkittävimpänä jatkumona ja perinteenä. Jokerien junioreista on vuosikymmenten kuluessa noussut satoja omia poikia ensin edustusjoukkueeseen ja siitä edelleen maailmalle. Tämä Helsingin Jokerien perustajan Aimo Mäkisen luoma upea perinne on ollut omiaan nostattamaan aiheellista ylpeyttä seuran kannattajissa kaikkina Jokereiden olemassaolon vuosikymmeninä.

Kesällä 2014 Jokerien sen aikaisen pääomistajan, nykyisen kansanedustaja Harry Juhani Harkimon myytyä seuran faktisen päätösvallan sekä kotihallin venäläisille oligarkeille, jokerijunioreiden nousu edustusjoukkueeseen on käytännössä katkennut. Venäjän valtiollisen johdon alullepanemassa ja taloudellisesti ylläpitämässä KHL-sarjassa junioripelaajille ei ole ollut tilaa, mikä on monella tapaa repinyt seuran perinteisen selkärangan pois paikoiltaan ja tuhonnut sen vuosikymmenisen ylpeyden aiheen. Juniorien ja edustusjoukkueen siteen katkeaminen tarkoittaa, ettei junioriseuralla pitäisi olla syytä antaa seuran logon käyttöoikeutta KHL-seuralle.

KHL-seura on kertonut aikovansa lentää ylihuomenna 3.9.2020 Valko-Venäjän Minskiin, jossa maan diktaattori Aleksander Lukashenko on syytettynä vaalivilpistä. Hänen toiminnastaan seuranneita protesteja on tukahdutettu äärimmäisen kovin ja väkivaltaisin ottein: kansainväliset uutistiedot mm. Minskistä kertovat, että Lukashenkon vastaisia mielenosoittajia on pahoinpidelty, kidnapattu, kidutettu ja murhattu poliisin toimesta.

Jokereiden vastustajana Minskissä pelattavassa KHL-ottelussa on diktaattori Lukashenkon hallinnoima seura, Dinamo Minsk, joka on KHL:n rahoittama seura siinä missä KHL-Jokeritkin. Lukashenko on käyttänyt ja käyttää edelleen jääkiekkoseuraansa omien etujensa ajamiseen esimerkiksi viestinnällisesti. Näettekö, että Jokereiden osallistuminen otteluun tällaisessa tilanteessa on miltään osin suotavaa? Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki sanoi lehtihaastattelussa, ettei aio lotkauttaa korviaan jääkiekon ulkopuolisten asioiden suhteen. Arvon Helsingin Jokerit ry, aiotteko toimia samoin vai otatteko kantaa Jokereiden pelaamiseen Minskissä?

Minskissä vallitsevan erittäin huolestuttavan väkivaltatilanteen vuoksi Veikkauksen hallintoneuvoston jäsen Timo Heinonen ilmoitti tänään 1.9. ettei Veikkauksen ja Jokereiden aiemmin umpeutunutta yhteistyösopimusta voida tällä erää jatkaa. Esitämme, että Helsingin Jokerit ry. vetää tilanteesta niin ikään omat johtopäätöksensä ja vetää tukensa pois Minskin KHL-otteluun osallistuvalta edustusjoukkueelta.

KHL-seura on lisäksi kohta alkavalla kaudella matkaamassa useita kertoja pelireissuilleen Venäjälle - tai jopa muuttamaan sinne mikäli KHL-pelien järjestäminen Helsingissä ei onnistu - jossa korona-epidemia jyllää niin vastustajien pelaajistossa kuin tavallisessa kansassa. KHL-seura siis tulee altistamaan pelaajansa kaiken muun ohella vielä lisäksi virukselle joka on tappanut maailmanlaajuisesti jo lähes miljoona ihmistä. Muut KHL-seurat ovat raportoineet kolminumeroisia lukuja taudinsaaneista jääkiekkoilijoista. Haluatteko todella antaa Jokerit-logon käyttöoikeuden tällaiseen toimintaan, Helsingin Jokerit Ry?

Lukijat: Jätämme vetoomuksemme tähän. Poimikaa vapaasti vuosilta 2014-2020 sellaisia tekijöitä joiden vuoksi teidän mielestä KHL-seuralta tulisi poistaa Jokerit-logon käyttöoikeus ja kertokaa syistä tässä ketjussa.

Helsingin Jokerit Ry
Johtokunta:
Kim Borgström, Puheenjohtaja, 0400 486 023, jokerit.ry@gmail.com
Jukka-Pekka Viita, Varapuheenjohtaja
Juha Salminen, Jäsen
Juha Kuusla, Jäsen
Petteri Immonen, Jäsen
Jorma Mäkinen, Jäsen
Jukka-Pekka Vuorinen, Jäsen
Eila Immonen, Sihteeri
Kotisivut: Etusivu
Facebook: https://www.facebook.com/Jokerit-Juniorit-652772638178475/
Instagram: Instagram
Twitter: https://twitter.com/JokeritRy

Vetoomuksen kirjoittajat: Jatkoajan nimmerkit -Ville- & V-G-

Vetoomuksen voi nyt myös allekirjoittaa Adressit.comissa.

Edit: Korjattu Timo Heinosen titteli
 
Viimeksi muokattu:
The Smashing Pumpkins • The National • Tool • Rammstein • Sigur Rós • Alice In Chains
-----
khl tappaa seurasi. "Jokerit on vedetty vessanpöntöstä alas" - Jukka Kohonen, toimitusjohtaja. 18.9.2018.

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olisiko parempi tehdä halukkaiden toimesta täällä jatkoajasta yksi iso vetoomus vai lähettäisikö fanit sitten erikseen näitä vetoomuksia?
 
Suurin ongelma on se, että ei ole ongelmia, on vain ratkaisuja.

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Olisiko parempi tehdä halukkaiden toimesta täällä jatkoajasta yksi iso vetoomus vai lähettäisikö fanit sitten erikseen näitä vetoomuksia?
Ajatus oli että tuohon voi kukin lisätä itse sopivaksi katsomiaan pointteja ja pistää ry:lle omalla nimellään. Tietysti voi tuon varmasti porukallankin allekirjoittaa mutta vaikuttavuutta parantaa jos lähettää henkilökohtaisesti.
 
Viimeksi muokattu:
Kuten Bat Helvetistä, olen poissa kun aurinko taas saa

All vibes, no tactics

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Mielettömän iso hatunnosto käyttäjille -Ville- ja V-G- tämän ketjun avaamisesta ja kuten yllä jo todettiinkin, niin tämä lienee Jokerien jatkoaikaosion historian kenties tärkein yksittäinen viestiketjuavaus.

Ei-Jokeri-kannattajana toivon sydämeni pohjasta, että vetoomus tuottaisi tulosta, minkä seurauksena tuolta KHL-irvokkeelta vietäisiin logo ja nimi ja toivon tätä nimenomaan niiden vanhojen kannattajien tähden, joilta ryöstettiin rakkaus, intohimo ja oma seura. Eniten kuitenkin toivon, että se Helsingin Jokerit jonka minä oppisin tuntemaan, palaisi kotimaiselle kiekkokartalle ja takaisin pelaamaan Suomen Mestaruudesta jääkiekon SM-Liigaan.

En tiedä pitäiskö tässä olla varsinainen Jokeri-kannattaja, että voi vetoomuksen lähettää, mutta lupaan kuitenkin sen kirjoittaa ja lähettää huomenna eteenpäin. Suomalainen Jokerit, vaikka ei todellakaan ole suosikkiseurani, aiheuttaa kuitenkin paljon hyviä tunteita ja muistoja, jonka vuoksi ikävä on kova.

KHL vittuun Suomesta ja Jokerit takaisin sinne minne se kuuluu!
 
Viimeksi muokattu:
1963

JD #17
Nyt vaan ihmiset nimiä listaan.

Luulisi nyt vähintäänkin 5k nimeä listaan löytyvän vaatimuksen taustalle ja tästä samasta ryhmästä tiivis porukka, joka olisi mahdollisena taloudellisena tukena, mikäli Jokerit palautettaisiin Suomen kaukaloihin.

Hyvä vetoomus. Yllättävän kauan kesti.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Hienoa toimintaa, hyvin oivallettu ja asiallisesti kirjoitettu. Toivottavasti tämä johtaa vähintään vakavaan pohdintaan asioista, mieluiten myös johonkin toimintaan. Erittäin huomionarvoinen ja tärkeä signaali tältä palstalta.
 
Ancylusjärven jää, on taakse jäänyttä elämää.

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
AlleKirjoitan tämän ehdottomasti.
Toi KHL toiminta alkaa oikeasti ketuttaa, ku ei voida kautta sirtää myöhemmäksi Viruksen takia ym.
Olen mukana. Mihin asti tää vetoomus on?
 

Tupaukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa ja Saimaan Kurra.
Oli Valko Venäjällä ihan kuka tahansa pressana, niin se on ihan sama. Homma jatkuu vanhan kaavan mukaan. Miksi yleensä pitää politiikkaa sotkea urheiluun? Jokainen joka jollakin tapaa yrittää sitoa politiikan ja urheilun toisiinsa on mielestäni hieman outo. Eiköhan se olisi parempi jos annethaisiin urheilijoiden urheilla ja politiikkojen politikoida, ei siinä tueta eikä vastusteta kenenkään poliittista asemaa. Sama koskee ammutaanko atlantin takan joku tumma tai valkeaihoinen narkkari.. Lopettakaa siis moinen... Sen ymmärrän jos kyseessä olisi korona... Mikäli sitä halutaan ottaa mallia vaikka piilo politikoinnista, niin vaikka sitten tähän malliin..
 
Viimeksi muokattu:
"te amatöörit ette tiedä kuka teillä on vastassanne" Eversti Trautman

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Kävin jo viestin laittamassa tuonne valko venäjä ketjuun asiaan liittyen. Jokerit voivat vielä kasvonsa pestä näyttämällä pensas neuvostoliittolaisille persettä häipymällä kiekon tiputuksen jälkeen vittuun. Kyllä minunkin kaltaiselle KHL - Jokerit fanille se raja tulee vastaan.
 
Jokerit: "Ne, jotka eivät asioista tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta - heille vain hymyilen"
11.12.2011 Taurun mielipide Jokereista Jokerit - Saipa pelissä tilanteessä 5-2:
"Jokerit on kovanluokan jengi. Siellä ei pienipalkkaisia kentälle päästetäkään"
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy