Veti iloiseksi / hymyn naamalle –ketju

  • 669 254
  • 3 229

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
En nyt parempaakaan ketjua keksi tähän hätään, mutta onhan HCH:n gong freedom -ketju aika hienoa settiä :)
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Onkohan se koskaan kirjoittanut ihan tavallista viestiä. Ei sillä että tarvisi, kunhan mietin.
Jollen aivan väärin muista, niin aivan Jatkis-uransa alussa HCH kirjoitti aivan normaaleja viestejä. Jossain vaiheessa tapahtui sitten jotain, jonka jälkeen kyseinen nimimerkki on kirjoittanut vain tuolla persoonallisella tyylillään.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Katsoin tässä darra- ja lumisadepäivän ratoksi Haloo Helsingin keikan viime kesän Ruisrockista ja kyllähän tuo veti hymyn naamalle kun ruutu täynnä onnellisia ihmisiä ja kesää. Vois kyllä tää valkoinen paska jo väistyä pikkuhiljaa kun kaukalot kuitenkin jo pelikelvottomassa kunnossa ja talven funktio on enää hankaloittaa arkea.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Tänään kun tulin pieneltä kävelylenkiltä kotiin, puoliso kertoi ettei voi pitää salaisuutta enää. Oli tilanut mulle hieman etuajassa synttärilahjaksi Samsung S8+ luurin. Tämä oli oikein kivaa ja veti iloiseksi sekä hymyn lärviin. Voisin antaa illalla hieman hellyyttä takaisin mutta nämä sytostaattihoidot ovat vetäneet kaiken tuon kaltaisen viriiliyden miinustasolle. Tästäkin huolimatta ilo on suunnaton.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Glasgow'n hymy laittaisi pysyvästi hymyn naamalle jolloin olisi aina asiaa tähän ketjuun.

Why so serious, sanoisi Jokerikin tähän.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Kyllä tuo Ikaalisten urheilijoiden miesten SM-viestijoukkue saa jotenkin hymyn naamalle. Aloitusosuudella oli joku partasuinen mies joka jäi osuudella yhdeksän minuuttia kärkeen. Toiselle osuudella oli tuleva päävalmentaja Haavisto joka hävisi vain kahdeksisen minuuttia (kulta)Iivolle. Kolmannella osuudella on Tommi (Kristan mies) Pärmäkoski, Pelicanssin fysiikkavalmentaja. T. Pärmäkoski näkyi äsken televisiossa kun kärkiparia näytettiin ja kyllä näytti vaikealta hiihto. Kukahan siellä on ankkurina? Mutta kunnia koko joukkueelle kun ovat lähteneet mukaan.
 
Viimeksi muokattu:

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mikä on vetänyt viime aikoina iloiseksi tai hymyn naamalle?

No nainen.

Siinä se.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Meillä oli biljarditurnaus tänään. Alkulohkovaihe pelattiin tänään ja pudotuspelit itse asiassa huomenna.

Alkulohkovaiheessa kullakin pelaajalla oli neljä peliä ja alkulohkoja oli kaksi. Kussakin alkulohkossa oli viisi pelaajaa.

Minulla meni pelit tänään paljon paremmin kuin etukäteen odotin. Etukäteen oli tavoitteena ottaa koko turnauksesta vähintään kaksi erävoittoa mutta perhana, voitin tänään jo neljä peliä. Pelasin tänään neljä peliä ja voitin ne kaikki.

Tai itse asiassa pelasin viisikin peliä kun pelasin tänään yhden harkkamatsinkin ja voitin edelleen kaikki pelaamani pelit. Ja voitin tietty myös alkulohkoni.

Silloinhan se iloita pitää kun siihen on aihetta ja nyt on. Eikä tasokaan biljarditurnauksessa nyt kovin huonokaan ollut ja ole.

Muutenkin minunkin järjestämäni bilisturnaus on sujunut varsin hyvin toistaiseksi. On siis syytä hymyyn.

Huomenna jatkuu pelit pudotuspeleillä. Ne voivat olla raadollinen maailma kun ne käydään kerrasta poikki-menetelmällä. Silloinhan heikommallakin pelaajalla ainakin jääkiekossa on paremmat yllätysmahdollisuudet. Kun peli voi ratketa johonkin yksittäiseen virheeseen. Esimerkiksi kivi menee pussiin yrittäessä kasia pussiin lopussa tai kivi menee kasin kanssa pussiin jne.

Mutta voihan tässä olla jo ihan tyytyväinen tähän turnaukseen. Voitin kuitenkin puhtaalla pelillä oman alkulohkoni ja turnaus on sujunut varsin kivasti muutenkin. Hauskaa on ollut.

Tänään olenkin turnajaispäivän jälkeen soittanut ahkerasti Tony Halmeen Kuningas Voittamatonta ja Teräsbetonin Voittamatonta. Siinä biisejä jotka kuvaa hyvin tätä päivää.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Meillä oli biljarditurnaus tänään. Alkulohkovaihe pelattiin tänään ja pudotuspelit itse asiassa huomenna.

Minulla meni pelit tänään paljon paremmin kuin etukäteen odotin. Etukäteen oli tavoitteena ottaa koko turnauksesta vähintään kaksi erävoittoa mutta perhana, voitin tänään jo neljä peliä. Pelasin tänään neljä peliä ja voitin ne kaikki.

No niin, nyt on turnaus tahkottu ja edelleen on syytä hymyyn. Sijoituin lopulta nimittäin hopealle ja voitin seitsemästä turnauspelistäni peräti kuusi.

Yksi päänahka jäi saalistamatta kun tosiaan finaalin hävisin mutta kyllä tähän hopeasijoitukseenkin pitää olla jo tyytyväinen. Hopea ei ole tässä tapauksessa varsinkaan häpeä kun finaalivastus oli tällä kertaa melkein ylivertaisen kova.

Ja mikä ehkä jopa parasta minulta, niin osasin jopa kunniakkaasti hävitä. Osasin onnitella ryhdikkäästi voittajaa ja en kironnut, itkenyt tai heitellyt mailoja.

Ennen olisin saattanut jotain edellä mainittua tehdäkin hävitessäni mutta nyt osasin tosiaan käyttäytyä ryhdikkäästi ja mallikkaasti hävitessänikin. Kunnia sille kelle se kuuluu ja taitaa se häviäminenkin oma taitolajinsa olla. Tämä on kaiketi sitä kasvuu...
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Kevätpörriäinen. En minä tämän vuoden lehteä ole hankkinut mutta lueskelin nettiartikkeleita sekä vanhoja lehtiä. Se oli aina kivaa lapsena kun täti tuli vapunviettoon perheineen ja toi aina kevätpörriäisen mukanaan. Mukavia lapsuusmuistoja....

Raamatussa satoi 40 päivää ja 40 yötä putkeen. Sitä kutsuttiin katastrofiksi. Täällä Suomessa sitä kutsutaan kesäksi.

Weini, Konsta ja Akseli 4 C

Vitsi kopioitu Ylen artikkelista. Kokosimme 5 parasta Kevätpörriäis-vitsiä – "Lasten jutuissa vilahtavat brexitit ja tinderit" | Yle Uutiset | yle.fi
 

tuuriman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Bayern, Berliinin joukkueet , Saksa
Ai jai, nyt on hymy herkässä! The Original Night Stalker -nimellä brändätty ja palvottu sarjamurhaaja on ilmeisesti saatu kiinni. Nimeltään Joseph James Deangelo. Entinen poliisi, kurjaa. Aina hymyilyttää, kun hyvikset vetää pahiksilta maton jalkojen alta! Mutta milloinkohan me tajutaan, että mitä individualistisempia arvoja palvomme ja mitä vähemmän vapauden nimissä toisistamme huolehdimme ja toistemme asioihin puutumme (Toki oikeasti tämä "vapaus" on tietysti vain pelkuruutta, vastuun pakoilua ja auktoriteetin puutetta ja siksi muotoiltu yleväksi arvoksi nimeltä vapaus, kun muuten jätkät ei kehtaisi näyttää naamaansa enää koskaan.), sitä enemmän ja enemmän välinpitämättömyys ja itsensä hinnalla millä hyvänsä julkisuuteen tuominen lisääntyy. Ja tietysti, kun huolehdimme toisistamme, niin aidot sekopäät myös huomataan aikaisemmin. Ei tää hei mitään rakettitiedettä oo! Tietysti on helpompaa vaikkapa syyttää Hitleriä hirmuteoista, eikä sanoa ääneen totuutta, että kansa eli aivan jokainen oli muodostamassa sen sairauden, jota me Natsi-Saksaksi kutsutaan ja aivan samalla tavalla jokainen sekopää on meidän jokaisen peilikuva. Sit on tietty 0,000015% sellaisia, joiden käytös olis sekopäistä ja sairasta oloissa missä oloissa.

Tästä oltava samaa mieltä. Tuli seurattua tätä hyytävää keissiä melko tiiviist. DNA oli kuitenkin vuosikymmeniä poliisien hallussa, joten toivo kuitenkin eli koko ajan, että tämä sairas peto saadaan kiikkiin jossain vaiheessa. DNA match oli ilmeisesti saatu sukulaiselta, joka ladannut omansa johonkin sukututkimussivustolle, joten raastuvassa varmaan saadaan jonkinlainen vääntö vielä tämän metodin eettisyydestä.

Joka tapauksessa hymyn sai naamalle tämä että joutuu kultaiset vuotensa telkien takana viettämään.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
DNA match oli ilmeisesti saatu sukulaiselta, joka ladannut omansa johonkin sukututkimussivustolle, joten raastuvassa varmaan saadaan jonkinlainen vääntö vielä tämän metodin eettisyydestä.

Joka tapauksessa hymyn sai naamalle tämä että joutuu kultaiset vuotensa telkien takana viettämään.

Toivottavasti viettää telkien takana tai kuolemansellissä, mutta jos vääryydellä otetusta DNA-näytteestä saadaan kunnon vääntö oikeudessa niin joku superasianajaja äkkiä saa miehen vapaaksi.

Mitenkähän mahtaisi Suomessa käydä? Täällä tosin juuri todettiin, että 10-vuotiaan raiskaaminen ei olekaan juridisesti raiskaus, joten eiköhän täällä Night Stalkerkin pääsisi vapaaksi vetoamalla, että teot olivat vain kuolemantuottamuksia ja täten syyteaika on jo mennyt umpeen.
 

Vino

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eilen kun olin tulossa autolla kotiin, ihmettelin kun edessä ajava auto hiljenti vauhdin ihan tyystin pois keskellä tietä. Siinä takana kun seisoin, huomasin että sorsa oli ylittämässä tietä. Pääsi meidän kaistan yli ja vastaan ajoi auto, mietin vaan että niinköhän se ajaa päälle, vaikka näki että sorsa käveli siinä. Oli ihana ihminen ratissa ja hiljenti vauhdin kans kokonaan pois. Sorsa pääsi tien yli ja jäi kyllä niin hyvä mieli kun sorsa päästettiin menemään rauhassa yli. Ihania ihmisiäkin on vielä olemassa. Kiitos!
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aurinko paistaa, koirat lötköttelee varjossa, itse heitän tikkaa ja jokaisesta osumasta tauluun saan ottaa huikan lonkeroa. On siis aihetta hymyyn.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Hienon analyysin on Jatkoaika tehnyt Ahosta. Todella mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä. Iloiseksihan se veti.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Tyttärenpoika täytti huhtikuussa vuoden, aina iloinen vesseli jolla on vaarin kanssa vähän semmoisia omiakin juttuja (aina lapa pystyssä moikkailemassa yms.) ja kaikissa kuvissa aina hymyn virne kasvoilla, iloiseksi vetää ja laittaa elämän prioriteetteja kivasti järjestykseen...
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Hieman pienempi asia veti tänään hymyn huulille...

Tänään 12 veikkaajan Leijonaveikkauksessa jokainen veikkaaja pisti tulosveikkauksensa Suomen peliin ajoissa ja oikeaan paikkaan. Hommat toimi hienosti, toivottavasti näin on jatkossakin. Täytyisi kai tällaista kehua antaa asianomaisillekin, niin olisi todennäköisempää että hommat skulaa.

Myös siinä on ilon aihetta että tämän kuntoutuslaitoksen omaan Leijonaveikkaukseen saatiin jopa 12 veikkaajaa mukaan. Isommalla ryhmällä tuo kisaaminen on kivempaa.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Eräs unelmani, josta olen haaveillut pitkälti yli 25 vuotta, toteutui eilen. Tämä päivä on ollut suoraan sanottuna perseestä, mutta tuo eilinen uutinen saa minut edelleen hymyilemään. Toivon mukaan tämä on uusi alku.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Saara "the next great one and better than Antti or Alvar" Aalto. Fucking awsome!

Ja ei, en oikeasti ole euroviisuihmisiä, mutta finaalipaikka toi kivasti rahaa.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Sieltä se tänään sitten kajahti korvilleni se paljon odotetu ilouutinen!

Tämä kuntoutuskeskus tms jossa minäkin tällä hetkellä asun on saanut tänään luvan hankkia uuden biljardipöydän! Ja se tulee kyllä tarpeeseen, minunkin pelimäärät on melkein noin 20 tuntia viikossa ja vanha pelipöytä on ollut jo pitkään aika heikossa kunnossa.

Olen niin iloinen, että mieleni tekisi pomppia tasajalkaa ilosta! Kirjoitin taannoin kuntoutuskeskuksen kotisivuille biljardin pelaamisesta Länsituulessa jutun ja siitä on kuulemma ollut hyötyä tässä asiassa. Joskus hyötyä minustakin jossain!

Siis aivan loistava uutinen tähän päivään.
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
@vilperi

Viestisikin toi hymyn huulille. Hieno juttu teille.

Alunperin tulin tänne kirjoittelmaan viestistä, jonka sain tänään. Oman alani yksi suurista toimijoista lähestyi tänään LinkedInin välityksellä ja tarjosi mahdollisuutta tulla juttelemaan heidän pomojensa kanssa mahdollisesta tulevaisuudesta heillä.

Tällä kertaa jätän tarttumatta tilaisuuteen, mutta kyllähän tällainen lämmittää sydäntä ja luo uskoa omaan tekemiseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös