Veti hymyn kareen suun pieleen, kun tänään telkkarissa tuli suomirock-dokumentti. Ensin siinä näytettiin pätkä Pelle Miljoonan alkuajoilta ja basistina siinä soitti luokkakaverini J. K. Paasikallio. Heti perään tuli pätkä Dr Feelgoodia, joka oli ja on yksi ehdottomista suosikeistani.
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Kyllähän toi länsinaapurin tulevan Kalifaatin puppelointi kiakkokisoissa saa hyvälle mielelle.
 
"When one person suffers from a delusion, it is called insanity. When many people suffer from a delusion, it is called religion." -Richard Dawkins

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipe's Legion
"Ei kai gloryhunttereista niin paljon päänvaivaa ole. Toisaalta, ymmärrän kyllä hyvin esim. Montrealin kannattajia täällä. Olet seurannut vaikka 30 vuotta joukkuetta ja yhden treidin / draftin takia hiekkalaatikkosi on yhtäkkiä täynnä porilaisia mussuttamassa peliaikaa suosikilleen." -Jatkoajan käyttäjä MR8
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Ei ollut ensimmäinen kerta maailman historiassa, kun Noa pelastaa hukkuvia.
Siinä on jonnella viä pitkä matka OG:n meriitteihin. Sanassa kerrotaan kaverin uran kestäneen 950 vuotta. Tehkää perässä ja näissä merkeissä have a great life saving day!!!
 
"When one person suffers from a delusion, it is called insanity. When many people suffer from a delusion, it is called religion." -Richard Dawkins

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo - Meister der Herzen 2019-20
Tulin niin iloiseksi, kun sovittiin kaverin kanssa menevämme katsomaan The Soundsia tammikuussa. Ennen tämä oli hyvin tavanomaista. Julkistettiin joku kiinnostava keikka, ja jompikumpi laittoi heti viestiä, että mennäänkö. No totta hitossa mennään, kumpi ehtii duuneiltaan hoitamaan liput heti aamuysiltä. Joojoo, piletit hallussa, se on taas sitten rok.

Jos ja kun musiikkitapahtumissa palataan normaaliin, arvostan sitä ihan järjettömän paljon. Tottakai artistien tuska on ollut suurempi, koska he elävät tällä, ja minä en omalla alallani ole vastaavasti kärsinyt, mutta toivottavasti kaikki artistit tietävät myös sen, miten paljon me elävän musiikin ystävät olemme kaivanneet heitä.

Kun tämä painajainen on ohi, lupaan käydä keikoilla entistä enemmän. Sen te artistit olette ansainneet.
 
Where were you while we were getting high?

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Hieman kun olen purnannut aiheesta täällä ja vähän töissäni niin auttoihan se purnaaminen tällä kertaa. Eli enää ei tarvitse meillä töissä keittiöllä käyttää kasvomaskeja. Ihan super hienoa sillä helpottaa oloa kummasti.

Viime kesänäkään minulla ei kuitenkaan ollut niin kuuma töissä enkä ole aiempinakaan kesinä töissä kuumuudesta juuri kärsinyt. Se on nyt tämä alkukesä ollut kun olen kärsinyt tuosta kuumasta kelistä töissä ja hyvin todennäköisesti johtunut tuosta rievusta naaman edessä. Yllättävän paljon kun tuo maski huonontaa sitä ilmaa, sen on huomannut siitä kun maskin on ottanut pois naamalta niin kuinka paljon onkaan hengitys raikastunut.

Mutta nyt tuli työvuoron lopussa oikein ilo, ilo uutinen eli maskeja ei enää tarvitse keittiöllä töissä käyttää.
 
Kun mies puhuu tuhmia naiselle, se on ahdistelua. Kun nainen puhuu tuhmia miehelle, se on 4 euroa / min + pvm!
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Tätä asiaa on puitu jo monissa ketjuissa ja monesta eri kulmasta. Mutta siltikin lisään vielä itte tänne että tuli todella hyvä fiilis tuosta Christian Eriksenin toupumisesta. Olin satavarma liveä kattellessani, että ei kaveri tosta enää nouse. Tämmönen mörkökin meni ihan hiljaseksi ja hoki vaan että "ei vittu, ei vittu, ei vittu..."

Niin usein kun vastaavia tapahtuu, kaveri ei tosiaan enää nouse. Ja sitten saa kuulla näitä että lääkintähenkilöstö toimi päin persettä jne. Jne. Ja kaikki mikä voi mennä pieleen, meni pieleen.

Nyt lääkintätiimi toimi täysin priimasti ja ammattimaisesti. Paikalla oltiin välittömästi ja riittävin varustein. Ei annettu inhimillisille pieleen menoille suurta mahdollisuutta.

Helvetin hienoa toimintaa ja veti iloiseksi. Joskin paskan alkutilanteen takia.
 
"When one person suffers from a delusion, it is called insanity. When many people suffer from a delusion, it is called religion." -Richard Dawkins

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo - Meister der Herzen 2019-20
Kävin juuri Kannelmäen Prismassa ja yllätyin iloisesti. Odotin koko vuoden helvetillisintä ostoskokemusta, mutta meininki olikin aika maltillista. Ehkä se pahin helvetti on vasta huomenna. Luultavasti helvetti jakautuu myös tasaisemmin pk-seudun ja maakuntien kesken, koska ihmiset lähtevät juhannukseksi maalle.

Aijai, odotan jo juhannuksen hiljaista Stadia.
 
Where were you while we were getting high?

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Miehen lapsi on tulossa huomenna meille... parhaan ystävänsä kanssa. Koskaan ennen meillä ei ole käynyt lapsen ystäviä. Tietenkin tämän voisi kirjoittaa johonkin "Hitosti jännittää"- ketjuun mutta en nyt sellaista kehitellyt vaan päätin ja myös koen että olen iloinen että tämä on nyt niin koti (miehen lapselle) että tänne voi kutsua ystäviä...
 
Mistään en mitään tiedä mutta sanon silti...

muaddib

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mimosanherkät Itkupillit ja Setämiehet
Kuuba ja suomalainen erikoissosialismi.
 
"Mielipiteenvapaus on kuitenkin ollut perinteisesti yksi tärkeimmistä peruskivistämme ja sitä halutaan vaalia jatkossakin." -Jatkoajan Modet

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Mieheni lapsen ystävä on ollut nyt meillä kylässä. Piti olla yhden yön mutta tuossa joku aika sitten soiteltiin ystävän perheeltä lupaa yhteen lisäyöhön. Onhan se mukavaa että ovat viihtyneet.
 
Mistään en mitään tiedä mutta sanon silti...

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ratkaistaan @Everton in jännitys ja kirjoitetaan Tykkimäestä tähän ketjuun.

Tuli oltua kolme päivää kahdestaan reissussa meidän alakoululaisen (125cm) kanssa. Reissun kohde oli Kouvola ja erityisesti Tykkimäki. Tarkoitus oli ensin olla kaksi päivää Tykkimäellä, joka tarjosi aika hyvään hintaan (47e/kpl) kahden päivän rannekkeet, joilla pääsee rajattomasti Tykkimäen huvipuistoon, viereiseen Aquaparkiin ja vielä Prismalta löytyvään Action Parkiin. No, kaikki aika meni huvipuistossa, koska sää muuttui melko viileän tuntuiseksi kuukauden helleputken jälkeen. Ei siis houkutellut tuo Aquapark (muuten kyllä näytti kivalta), eikä Action park nyt varmasti mitään kovin erikoista olisi tarjonnut, mitä ei kotonakin ole saatavilla ja mieluummin kesäkauden ulkopuolella. Kolmantena päivänä oli tarkoitus keksiä jotain muuta, mutta Tykkimäen portilta itsemme löysimme heti ovien avautuessa.

Paikka on itselle aika nostalginen, kun lapsena olen täällä joka kesä ollut. Niiltä ajoilta Taifun ja erityisesti Idän pikajuna, on kyllä kivoja laitteita. Taifun on vähän oman sietokyvyn rajoilla, mutta joka päivä käytiin. Pikajuna taas on just mun käsitys hyvästä huvipuistolaitteesta ja ei taida 20 kertaa riittää, kun rundit vedettiin. Star Flyer oli uusi laite ja siinä oli kivana ominaisuutena maisema-ajo, johon mäkin uskalsin ja jälkikasvulla pituus riitti. Vauhtiajolle ei olisi ollut asiaa.

Muksua viihdytti lisäksi kovasti Endeavour ja keinukaruselli, jotka ei ole mun juttu, eikä onneksi tarvinnut mennä. Pilvenpyörästä selvisin minäkin. Calypso on aika muinaismuisto ja ei tehnyt lapseenkaan vaikutusta, kuten ei myöskään autorata. Kummitusjuna oli lapselle liian pelottava ja itselle liian nössö, joten jäi vähemmälle huomiolle. Loop Fighter oli ainoa laite, johon alle 140 senttinen ei päässyt, yksin tai vanhemman kanssa. Ja en olis kyllä itse mennyt, vaikka olisi päässyt. Näytti laitteena siis Särkänniemen X:ltä.

Selittämätöntä huvia tarjosi lapselle lisäksi Yllätysten talo, jossa piti käydä uudestaan ja uudestaan. Tähän kun lisää vielä kiipeilyradat (Atrenaliin), vesiliukuradan, hauskan Ford-raitin, Kusti-radan, minieläinpuiston ratsastusmahdollisuuksineen, sekä alueen ulko- ja sisäleikkipaikat, sekä huomioi sen, että täällä ei juuri 5 minuuttia kauempaa tarvi jonottaa laitteisiin, niin erittäin viihdyttävät kolme päivää vietimme Tykkimäellä.

Miinuspuoleksi jäi sitten Trombin toimimattomuus kaikkina kolmena päivänä. Kouvolapyörä oli ekat kaksi päivää kiinni, mutta kolmas päivä tarjosi vihdoin tämänkin huvin. Erityinen miinus ihan poskettomista jonoista kaikkiin tarjoilupaikkoihin, minkä ekan päivän virheiden jälkeen ratkoin sitten omilla eväillä ja satsaamalla ensimmäisen ja viimeisen aukiolotunnin asiointeihin.

Hyvä maku jäi reissusta suuhun ja lapsi sai kunnon hölskytykset ja ravistelut. Voin suositella lämpimästi kohteena ainakin alle 10 vuotiaiden kanssa. Kiitos ja näkemiin Kouvola!

P. S. Kusti-Cafen seinällä oleva iso "Rakkaudella Turengista" -teksti lämmitti kovasti Turengin esikaupungissa kasvaneen mieltä
 
Viimeksi muokattu:
Loading... Please wait

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Ensimmäinen auringonkukka on auennut. Tätä on odotettu! Ostin kaupasta jonkun aurinkukkasekoituksen joten ei ole ihan perinteisen värinen. Lintujenruokintapaikalle on noussut itsestään pari auringonkukkaa joten niistä ainakin pitäisi tulla keltaisia (normaaleja) auringonkukkia.
 

Liitteet

Mistään en mitään tiedä mutta sanon silti...

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vettä sataa, ilma on raikas ja syksy lähestyy. Autoradiosta tuli We Will Rock You. Vetäsin volyymit kaakkoon, panin silmät kii (olin siis parkissa) ja ajattelin, että muutaman kuukauden sisään olen Rinkelinmäellä lätkämatsissa, jossa on ainakin lähes normaali määrä yleisöä.

Pakko uskoo, vaikka vituiks menis.
 
Loading... Please wait

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Ensimmäinen auringonkukka on auennut. Tätä on odotettu! Ostin kaupasta jonkun aurinkukkasekoituksen joten ei ole ihan perinteisen värinen. Lintujenruokintapaikalle on noussut itsestään pari auringonkukkaa joten niistä ainakin pitäisi tulla keltaisia (normaaleja) auringonkukkia.
Itsekin ostin pussillisen erivärisiä auringonkukan siemeniä. Taisi olla Lidl josta ostin. Ei ole meillä vielä auenneet ja hetki taitaa vielä mennä, ennenkuin ensimmäinenkään aukeaa.
 
Vaadin, että #15 nousee kisapuiston kattoon!

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Itsekin ostin pussillisen erivärisiä auringonkukan siemeniä. Taisi olla Lidl josta ostin. Ei ole meillä vielä auenneet ja hetki taitaa vielä mennä, ennenkuin ensimmäinenkään aukeaa.
Minä esikasvatin auringonkukkia sisällä. En kyllä tiedä oliko sillä suurta merkitystä koska suoraan maahan kylvämäni (siemenet) näyttävät ehtineen samaan kokoon (ja vaiheeseen). Niissä kukat ole auki mutta ei ole noissa esikasvatetuissa kuin tuossa yhdessä. Nyt sitten odotan ensimmäisen asterin aukeamista... lähiaikoina tuon pitäisi tapahtua.
 
Mistään en mitään tiedä mutta sanon silti...

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Kyllä on ollut raskas viikko tämä. Lähtenyt oma sankari Joey Jordison ja erittäin tärkeä isoäiti.
Tänään kun katselin Slipknotin Iowa levyä tuli mieleen eräs tarina. Slipknot oli Suomessa kiertämässä Iowa levyä muistaakseni vuosi oli 2002. Bändillä jakoi ennen Hartwall keikkaa Free Record Shopissa. Muistan kun menin silloin nuorena poikana sinne hamuamaan nimmaria. Jono oli aivan käsittämätön pitkä. Juuri ennen kun oltiin pääsemässä sisälle kauppaan niin ilmeisesti manageri tuli ilmoittaa että nyt pitää alkaa lopetella. Porukka alkoi siinä jo pikkuisen kääntymään ja osa taisi tehdä jo lähdön. Silloin Corey Taylor ja Jordison nousivat penkiltä ylös. He ilmoittivat että kyllä jokainen saa tänään nimmarin. Näin kävikin että jokainen sai nimmarin. Nyt en muista mikä vuosi oli kyseessä mutta Jordison oli silloin Kornin rummuissa. Silloin ennen keikkaa kävin Helsinkiläisessä levykaupassa. Tuolla törmäsinkin Joeyyn. Oli pakko sen verran käydä nykäisee hihasta ja kiittää tuosta nimmari kokemuksesta. Mies oli erittäin helposti lähestyttävä ja vaihtoi mielellään muutaman sanan.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Nyt menee ihan lässytykseksi, mutta kyllä nämä isyyden mukanaan tuomat ilonaiheet parhaimmillaan tuovat sellaisen hymyn naamalle, että en tiedä mistä muualta iloa yhtä paljon voisi repiä. Esimerkiksi kun lapsi löytää omia vahvuuksiaan, ja sitä itsekin näkee miten hän iloitsee niistä..

Poika täyttää parin kuukauden päästä 6v, ja aloittaa nyt ensimmäisen virallisen harrastuksensa, ninjagymin (perkele näillä harrastuksilla on muuten nykyään seksikkäitä nimiä). On ilmeisesti jonkinlainen telinevoimistelun ja parkourin yhdistelmä sovitettuna tuollaisille alle kouluikäisille. Tänään oltiin seuran tutustumistapahtumassa voimistelusalilla ja lapsonen oli aivan tulessa, kerta kaikkiaan haltioissaan. En ollut ikinä nähnyt hänellä menon lähtevän noin totaalisesti kaikista henkseleistä. Oikein sydäntä lämmitti katsoa.. ja vielä kun se vaikuttaa olevan niin hänen juttunsa, ja ollut sitä jo jonkin aikaa (siksi innostui itsekin tuollaisesta harrastuksesta): roikkuu voimistelurenkaissa pää alaspäin pelkkien jalkojensa varassa ja pystyy siitä kampeamaan itsensä takaisin ylös ja sitten pois renkailta, tekee niissä kieppejä, kiipeilee tolppiin pelkillä käsillä ja jaloilla sekä nyt viimeisimpänä pystyy heittämään jopa voltteja. Minä en tiedä, ehkä aika monikin 5v ikäinen pystyy tuollaiseen, mutta kyse ei olekaan mistään kisasta, vaan siitä uskomattomasta ilosta joka lapsesta välittyy kun on löytänyt juttunsa..

Tällaiset pienet omaakin sydäntä lämmittävät yhteiset hetket ovat varmaan juuri niitä syitä, miksi lapsia tehdään *hymiö*
 
"siis ymmärrän syvällisesti hyvän taiteen määrittelemisen ikiaikaisen dilemman, mutta kyllä paskan aina tunnistaa"
(Kyösti Pöysti)
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy