Venäläisten kootut valitukset, itseaiheutetuista banneista

  • 695
  • 2

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Nyt kun saadaan päivittäin lukea juttuja siitä, kuinka venäläiset ovat loukkaantuneet banneistaan, niin olisiko syytä ketjua avata tänne maajoukkue puolelle? Meinaa mitä ihmeellisimpiä tarinoita sieltä saa nytten lukea.

Iltalehdessä juttu jostain venäläisestä valmentajasta, joka keksinyt syyksi banneille sen, "ettei Eurooppa ole päässyt yli Neuvostoliiton toisessa maailmansodassa saavuttamastaan voitostaan". Väitehän on siitä ihmeellinen, että toisen maailmansodan jälkeen on pelattu yli 70 maailmanmestaruus turnausta (wikipedia), joissa isossa osassa on myös Neuvostoliitto/IVY/Venäjä ollut mukana.

Iltasanomissa kerrotaan noin yleisesti ilmiöstä ja siitä, että se kohdistuu isosti myös suoraan Kalervo Kummolaan. Jutussa taidetaan myös kertoa siitä, että venäläiset koittavat maalata kuvaa, jossa Suomi on ilmeisesti "kaapannut" IIHF:n ja ohjailee nyt sitten isompia maitaan, täysin tahtonsa mukaan. Siellä on kanadalaisia, yhdysvaltalaisia, ruotsalaisia, saksalaisia, sveitsiläisiä, tshekkejä ja vaikka ketä, mutta jotenkin suomalaiset saavat nämä kaikki pyöritettyä pikkusormensa ympäri ja ohjailtua näitä täysin tahdottomia kansallisia lajiliittoja.

Uskooko ne tavan kiekkokuluttajat edes Venäjällä näin pähkähulluja väitteitä? Vai onko tilanne siellä niin synkkä, että julkisesti on pakko uskoa tai pääsee Navalnyin sellikaveriksi?

Ja tarkoitushan tässä ketjussa ei ole tarpeettomasti mustamaalata Venäjää, vaan enemmänkin ihmetellä näitä lähes päivittäisiä outoja ulostuloja kiekkorintamalla.
 

Vilko93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Jukurit
Venäjän media tietysti kirjoittaa muutenkin omanlaistaan tarinaa lännestä, joten nämä paskanjauhannat kisoista sulkemisen syistä ovat ihan linjassa sen kanssa.

Suomen voitto Venäjästä olympiafinaalissa oli siksikin tärkeä, että hallitsevana olympiavoittajana voisivat edes vähän uskottavammin viljellä sitä narratiivia, että Venäjää ei pelillisen tasonsa takia uskalleta ottaa kisoihin. Nyt Leijonat nöyryytti punakonetta ties kuinka monennen kerran, ja vieläpä tärkeimmällä estradilla, niin siihen on mukava lopettaa Venäjän taival arvokisoissa, ei ole ikävä.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Hyvä huomata, että venäläisten potkiminen kisoista ärsyttää venäläisiä. Eihän nämä jutut ole muusta peräisin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös