Venäjän Olympiajoukkue julkaistu!

  • 1 795
  • 15
G

Guest

Tässä Venäjän joukkue Salt Lake Cityn kaukaloon:Goalies: Nikolai Khabibulin, Tampa Bay; Egor Podomatsky, (Lokomotiv, Yaroslavl); Evgeni Nabokov, San Jose.

Defensemen: Sergei Gonchar, Washington; Darius Kasparaitis, Pittsburgh; Vladimir Malakhov, N.Y. Rangers; Danny Markov, Phoenix; Boris Mironov, Chicago; Oleg Tverdovsky, Anaheim; Dmitry Yushkevich, Toronto.

Forwards: Maxim Afinogenov, Buffalo; Pavel Bure, Florida; Valeri Bure, Florida; Sergei Fedorov, Detroit; Ilya Kovalchuk, Atlanta; Viktor Kozlov, Florida; Oleg Kvasha, N.Y. Islanders; Igor Larionov, Detroit; Andrei Nikolishin, Washington; Sergei Samsonov, Boston; Alexei Yashin, N.Y. Islanders; Alexei Zhamnov, Chicago, Alexei Kovalev, Pittsburgh.


Mielestäni suhteellisen vahva joukkue.

Puolustus näyttäisi hyvältä. Isoja, hyvin liikkuvia ja vahvoja kavereita jotka ovat kohtuullisen taitavia.

Erityisen iloinen olen Vladimir Malahovin mukana olosta. Hän pelaa hyvää kautta ja on ehdottomasti Venäjän puolustuksen tuki. Sergei Zubovin puuttuminen on iso miinus ylivoimassa, mutta asian tilanne ei mitään mahda. Boris Mironov pelaa huonoa kautta, mutta on parhaimmillaan erinomainen puolustaja ja Naganossa hän oli Venäjän paras puolustaja. Zubovin ohella jäin kaipaamaan Aleksei Zhitnikiä. Zhitnik pelaa superkautta ja loistavana luistelijana olisi ollut omiaan olympiakaukaloon. Mutta nimet Markov, Gonchar, Kasparaitis ja Jushkevits uskoakseni pystyvät paikkaamaan Zhitnikin jättämän aukon.

Hyökkäyksessä on muutama yllätysnimi. Oleg Kvashaa en odottanut mukaan, mutta nuorena ja kehityskelpoisena pelaajana hän saattaa yllättää positiivisesti. Ilja Kovalchuk on toinen lievä yllätys. Kovalchuk on ollut kuitenkin niin vakuuttava, ettei Fetisovilla ollut muuta mahdollisuutta kuin ottaa poika mukaan joukkueeseen.

Hyökkäys tullaan kokoamaan Sergei Fedorovin, Pavel Buren, Aleksei Jashinin, Aleksei Zhamnovin, Aleksei Kovalevin ja Sergei Samsonovin ympärille. Taitoa ei ainakaan puutu, kuten nimistä näkee. Nuoret Kovalchuk, Kvasha ja Afinogenov tuovat mielenkiintoisen lisänsä. Sinänsä on positiivista, että Fetisov valitsi tällaisia nuoria pelaajia vanhojen partojen kuten Titov, Nemchinov, Kamenski tai Kravchuk sijaan. Hyvät yleispelaajat Viktor Kozlov ja Andrei Nikolishin tuovat joukkueeseen syvyyttä ja kokemusta. Aleksandr Mogilnyn puuttuminen on luonnollisesti suuri miinus. Olisin myös odottanut, että kovista tsemppareista Sergei Brylin tai Oleg Petrov toinen olisi ollut mukana. Mutta ei missään tapauksessa huono hyökkäys.

Maalivahtipelin pitäisi olla kunnossa vaikkei Nabokov pystyisikään pelaamaan. Monen mielestä Nikolai Khabibulin on ollut NHL:n paras maalivahti tällä kaudella.

Vielä mieleiseni ketjukokoonpanot:

Khabibulin
Tarasov

Markov - Malakhov
Kasparaitis - Tverdovsky
Mironov - Gonchar
Yushkevich

Kovalchuk - Fedorov - P.Bure
Samsonov - Yashin - Kovalev
Nikolishin - Zhamnov - Afinogenov
Kvasha - Kozlov - V.Bure

Jos loukkaantumisia tulee, niin uskon että nimiä kuten Vitali Vishnevski, Dimitri Kalinin, Aleksandr Karpovtsev, Sergei Berezin, Pavel Datsjuk, Oleg Petrov ja Sergei Brylin tullaan harkitsemaan korvaajiksi.
 

Costanza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Arsenal
Voi Jeesuksen Kristus!

Kyllä siellä Suomi poikaa viedään Utahissa kuin sadan litran mittaa! Kun megaturbosalamarakettikoneet Buren veljekset, Afinogenov ja Kovalchuk pääsevät vauhtiin Yashinin ja Zhamnovin syötöistä niin jo on Lumpeella ja muilla suomi pojilla tuli persuuksien alla, että kerkiävät mukana(en tässä viitsisisi edes mainita Raipea).
 

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
On siinä vastustajan pakeilla päät pyörryksissä jos Kovalchuk ja Afinogenov pistetään samaan ketjuun. Keskelle vielä vaikka Viktor Kozlov. Tietysti kaikki yrittävät vuorotellen pujotella koko kentän läpi ja tehdä maalin, jos he oikeasti samassa ketjussa pelaavat, mutta jos nämä huipputaitavat yksilöt saataisiin pelaamaan hyvin yhteen niin... hui, miten viihdyttävää peliä nähtäisiin. Kaksi aivan käsittämättömän kovaa hyökkäysketjua saadaan helposti muodostettua: Fedorov, Jashin, Buren veljekset, Kovalev ja Samsonov takaavat tason ja heidän takanaankin on tukku huippupelaajia. Tuolla joukkueella on mahdollisuudet mennä todella pitkälle.
 
G

Guest

Mielestäni joukkue on ainakin paperilla vahvempi kuin Naganon joukkue. Silloinhan Venäjä oli onnekas päässessään finaaliin helppoa tietä (vältti kohtaamisen Ruotsin, USA:n tai Kanadan kanssa) ja Pavel Bure oli huippuvireessä.

En osaa sanoa onko joukkue mitalisuosikki. Parhaimmillaan se kuitenkin pystyy pelaamaan erinomaista jääkiekkoa, sellaista, mihin mikään toinen maa ei pysty. Pieniä kysymysmerkkejä asettaisin joukkueen kokemattomuuden eteen. Nimet Kovalchuk, Kvasha, Afinogenov, Markov, Gonchar, Tverdovsky, Samsonov ja Khabibulin eivät ole juuri esiintyneet maajoukkueessa ja eivätkä kansainväliset ottelut ole heille kovin tuttuja.

Joukkueen johtajahahmoja ovat ilman muuta Fedorov, Malahov, Jashin, Kasparaitis, Jushkevisth ja Bure. Heidän pitää omalla esimerkillään saada joukkue pelaamaan osaamisensa huipulla. Bure onnistui siinä Naganossa ratkaisten omalla panoksellaan joukkueelle finaalipaikan. Nyt joukkueella on syvempi materiaali, joten Buren ei yksin tarvinne kantaa vastuuta maalinteosta.

Paras tilanne olisi, jos joku nuorista kuten Kovalchuk tai Afinogenov astuisi ratkaisijan rooliin. Kummallakin heistä kyvyt riittävät mihin tahansa. Afinogenov on ollut kovassa vireessä viime peleissä ja Kovon taidot kaikki tuntevat.

Kuten Constanza tuossa edellä totesi, on Venäjällä näitä raketteja joukkueessa useampi. Jos vielä Mogilny olisi ollut mukana, niin tilanne olisi vastustajan kannalta jopa pelottava. Keneen kannattaa keskittyä, kun vaihtoehtoina on Fedorovia, Buren veljeksiä, Mogilnya, Kovalchukia, Afinogenovia ja Kovalevia...?

Kuitenkin Venäjän menestyksen ratkaisee loppujen lopuksi se, kuinka hyvin joukkue pelaa joukkueena! Mitään punakone-kiekkoa on turha odottaa, sillä ne ajat ovat taakse jäänyttä elämää. Punakoneen pelityyli on mahdoton toteutettavaksi nykykiekkoilussa. Mutta jos joukkue pystyy yhtenäiseen peliin ja jos joukkueen taiteilijat saavat pelihuumorin päälle, voipi vastustajien pakeilla olla tiukat paikat. Puolustuksen kautta on kuitenkin lähdettävä, ja on hyvä tilanne, että kaikki joukkueen sentterit (Fedorov, Zhamnov, Jashin ja Kozlov) osaavat puolustaa.
 

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
Niin, piti vielä tuohon Zubovin ylivoimaan jättämään aukkoon lisätä, että Kovalev on aivan loistava mies ylivoimalle. Montaa parempaa laukausta ei NHL:stä löydy ja kokemustakin on, Pittsburghin surkean pakkikaluston takia usein viivalla ylivoimassa. Zubovilla on tietenkin enemmän kokemusta voittamisesta ja ylivoimalla pelaamisesta kuin Kovalevilla, mutta tuskin Kovalev kovin paljoa häviää.

Venäjän joukkueessa loistava piirre on ratkaisijoiden paljous: Khabibulin, Buret, Jashin, Fedorov, Kovalchuk, Kovalev, Afinogenov, Gonchar ja Tverdovski ovat kaikki pelaajia jotka omalla panoksellaan ovat otteluita ratkaisseet. Lisäksi puolustuksessa on hyviä oman pään pelaajia ja kovia taklaajia, kuten Kasparaitis, Yushkevich, Markov ja Mironov ja Goncharkin kun sille päälle sattuvat. Harvemmin kyllä sattuvat.

Valmentajaa kaikki varmasti kunnioittavat ja johtohahmona toiminee ensimmäisenä Tihonovia vastaan noussut Larionov. Sisäisiin ristiriitoihin joukkueen ei pitäisi hajota, tähtiä on paljon, mutta joukossa on kaksi niin suurta legendaa, ettei luulisi kenenkään uskaltavan kukkoilla.

Puolustavat hyökkääjät loistavat poissaolollaan mutta eipä niitä ole sen enempää USAn kuin Kanadankaan joukkueissa. Nikolishin ja Larionov ovat hyviä omassa päässä, mutta muut hyökkääjät keräävät kiitoksia lähinnä hyökkäyspään pelistä, Fedorov molemmista. Kyllä sinne olisi Brylinin ja Nemchinovin kaltainen puolustuspelin taitaja mahtunut Kozlovin tilalle, olisi tullut lisää kokemusta ja voittamisen taitoa samalla.
 

Punasiipi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Joukkue näyttää taas kovalta vaikka joitain kieltäytymisiäkin on.On niillä millä mällätä!
Kiinnostavin ei-pelillinen asia on kuitenkin edessä eli:Miten Pavel ja Sergei tulevat toimeen?Kyseessähän on tietenkin A.Kurnikova joka on(ei ole) Sergein tyttöystävä(vaimo) ja seurusteli(ei seurustellut) myös Pavelin kanssa.Miten poikien huumori kestää tilanteen jossa katsomossa keikkuu kimuli jota kummatkin ovat(eivät ole) armastaneet?Tuleeko heille jännitteitä,vai ovatko ne olemassa koko ajan ja purkaantuvat sitten kisojen aikana joukkuehenkeä heikentävästi?

Venäläisten motiivi tuntuu olevan muutenkin aika heikkoa tuohon maajoukkue-touhuun ja minusta tuntuu että Sergein empiminen joukkueeseen liittymisessä on ollut aika paljon siitä kiinni tuleeko siellä loistamaan tähtenä tietty nappisilmä Floridasta?

Tälläistä on nähty aiemminkin,käsitääkseni Barnaby ja Peca ovat myös jakaneet saman naisen aiemmin (nykyinen Mrs.Peca) eikä se ainakaan ole välejä parantanut,hmmm?

Joten jos joukkue joutuu tilanteeseen jossa tärkeimmät ukot vihaavat toisiaan,pelit on pelattu heti alkuun,IMHO.

En ymmärrä,eihän se pallonpomputtelija ole edes hyvännäköinen.......
:D :D :D
 

Maestro

Jäsen
Viestin lähetti Jagr68
Nimet Kovalchuk, Kvasha, Afinogenov, Markov, Gonchar, Tverdovsky, Samsonov ja Khabibulin eivät ole juuri esiintyneet maajoukkueessa ja eivätkä kansainväliset ottelut ole heille kovin tuttuja.

Maxim Afinogenov on kuitenkin vasta 22-vuotias. Ikäänsä nähden en nimittäisi häntä kokemattomaksi kansainvälisistä otteluista. Kolmet nuorten MM-kisat, miesten MM-kisat ja useat Euro Hockey Tour -edustukset tekevät Afinogenovista pelaajan, jota ei ole syytä luokitella kategoriaan, joka käsittää Venäjän joukkueen pelaajia, joille kansainväliset pelit eivät ole tuttuja.

Hölmöä toimintaa Fetisovilta nimittää Nabokov joukkueeseen. Valinnasta seuraa vain ongelmia. Nabokov on todettu edustuskelvottomaksi jo useaan otteeseen. Jos IIHF:n sääntöjen pykälää numero 204 haluttaisiin muuttaa, saattaisi siitä olla Venäjälle enemmän huonoja kuin hyviä seurauksia. Esim. Pavel Bure ja Sergei Fedorov ovat pelaajia, jotka saattaisivat tulevaisuudessa pukea punapaidan sijaa Yhdysvaltain röijyyn.
 
G

Guest

Viestin lähetti Maestro


Maxim Afinogenov on kuitenkin vasta 22-vuotias. Ikäänsä nähden en nimittäisi häntä kokemattomaksi kansainvälisistä otteluista. Kolmet nuorten MM-kisat, miesten MM-kisat ja useat Euro Hockey Tour -edustukset tekevät Afinogenovista pelaajan, jota ei ole syytä luokitella kategoriaan, joka käsittää Venäjän joukkueen pelaajia, joille kansainväliset pelit eivät ole tuttuja.

Hölmöä toimintaa Fetisovilta nimittää Nabokov joukkueeseen. Valinnasta seuraa vain ongelmia. Nabokov on todettu edustuskelvottomaksi jo useaan otteeseen. Jos IIHF:n sääntöjen pykälää numero 204 haluttaisiin muuttaa, saattaisi siitä olla Venäjälle enemmän huonoja kuin hyviä seurauksia. Esim. Pavel Bure ja Sergei Fedorov ovat pelaajia, jotka saattaisivat tulevaisuudessa pukea punapaidan sijaa Yhdysvaltain röijyyn.


Puhuinkin lähinnä miesten MM-kisoista tai muista suurturnauksista. Niistä Afinogenovilla ei ole paljoa kokemusta. Ehkä Afinogenov ei ollut kuitenkaan paras esimerkki. Esim. Samsonovilla ja Kovalchukilla ei kummallakaan ole yhtään A-maaottelua Venäjän paidassa.

Olen samaa mieltä tapauksesta Nabokov. Olisi parasta jo luovuttaa. Kyllä Habibulinillakin pärjätään. En silti usko että Fedorov tai Bure tulevat vaihtamaan maajoukkuetta vaikka tuollainen sääntö tulisikin voimaan. Mogilnyn ja Zubovin tilanne olisi varmaan toinen. Molemmat olisivat enemmän kuin tervetulleita USA:n joukkueeseen. Varsinkin Zubov olisi pelottava lisä USA:n pakistoon. Toivottavasti näin ei koskaan kuitenkaan käy, sillä se olisi olympiahengen vastainen juttu.
 

Maestro

Jäsen
Viestin lähetti Jagr68
En silti usko että Fedorov tai Bure tulevat vaihtamaan maajoukkuetta vaikka tuollainen sääntö tulisikin voimaan.

Nojasin esimerkkini Buresta ja Fedorovista Veikkaaja-lehdessä reilumpi tovi sitten julkaistuun uutiseen, joka kyseiset pelaajat potentiaalisina paidankääntäjinä esitteli.
 

Jouni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Big River Prospects
Better off with Fedorov..

Slava Fetisov teki hyvää työtä ja käytti kaikkia suhteitaan ja onnistui saamaan Nikolai Khabibulinin suostumaan Salt Lake Cityyn.

Uskon, että Tampan vahti antaa Venäjälle mahdollisuuden kaiken onnistuessa jopa kultamitaliin - 'Bulin on pitkä roikale, ei laskeudu jäähän turhaan torjuessaan (paitsi kun joku yrittää vanhanaikaista), korkealle ammutut laukaukset useimmiten osuvat hänen olkapäiden suojuksiinsa.

Tänä iltana Khabibulin pelasi taas hienon pelin, voitto, vaikka laukaukset olivat vastustajan hyväksi muistaakseni 42-18!

Viikko sitten Tampan vieraillessa Edmontonissa Öljyn valmentaja Craig MacTavish vitsaili, että "ehkä hän sittenkin on viiden miljoonan dollarin arvoinen".

"There's nothing to shoot at", oli pelaajien suusta kuultu arvio.

Khabibulin sanoi "niet" 1998 olympialaisille vanhan katkeruuden takia. Voitettuaan kultamitalin 1992 Albertvillessä Khabibulin ei kauaa saanut mitalistaan nauttia, sillä valmentaja Viktor Tihonov nappasi nuoren vahtinsa mitalin itselleen. Sittemmin Fetisov sai mitalin takaisin ja se on toimitettu takaisin Khabibulinille, joka oli todella kiitollinen asiasta.

On erityisen tärkeää joukkueen maalivahtiosaston kannalta, että Venäjä saa Evgeni Nabokovin kansalaisuusjutun läpi.
Nabokov Khabibulinin kakkosena toisi joukkueelle todella hyvän tilanteen.

"If Khabibulin ever got hurt, we're dead", sanoi asiasta Gretzkyn hommissa Phoenixissä toimiva Igor Kuperman, joka toimii Fetisovin apulais GM:nä olympialaisissa.
Kuperman oli koko syksyn ajan tarkkaillut Fetisoville pelaajia Lännen Konferenssissa ja vähän pelkäsi mitä Gretzky sanoo tästä sivujobista, mutta asiasta kuultuaan Väinö antoi projektille täyden tukensa.

Muuten kakkosena tullee olemaan Habsin farmimies Vadim Tarasov tai joku Venäjällä pelaava vahti - ei kuitenkaan varmasti entinen Öljyn mies Mikail Shtalenkov. Podomatsky ilmeisesti.

Kuten kaikki tietänevät, Nabokov on syntynyt Kazakhstanissa ja pelasi kaksi ottelua 19-vuotiaana maansa edustuksessa.
Fetisov taistelee asian puolesta ja uskoo, että Nabokovilla tulisi olla oikeus edustaa Venäjää.

Kuperman on monien touhujensa ohessa tilastomies, joka on pitänyt kaikkien kansainvälisten ottelujen ottelutiedot tallessa jossakin vuosien ajan. Nabokovin jutun puoltamiseksi hän on onnistunut kaivamaan esiin noin 15 tapausta pelaajista, jotka joskus pelasivat synnyinmaansa joukkueessa - kuten esimerkiksi Kanadan - ja sitten myöhemmin kuitenkin saivat edustaa uutta maataan - kuten Italiaa, Itävaltaa tms.

"If we manage to win this case, it would make our season. It would be twice as good as any story. One of the best news stories before the Olympics", sanoi Khabibulin Edmontonissa käydessään.

Khabibulinin lisäksi todella hieno veto Fetisovilta saada myös Fedorov porukkaan. Kupermanin mukaan Fetisov vetoaa pelaajien isänmaallisuuteen ja tämä on toiminut hyvin.

Mogilny ja Zubov olivat jo tiedettyjä tapauksia valitettavasti, mutta Zhitnikin kieltäytyminen oli pieni yllätys.

NHL:n ikänestori Igor Larionov tulee olemaan tyylikäs kapteeni - vaikka näyttää 10 vuotta nuoremmalta ja superlahjakas junnu Ilja Kovaltchuk kisojen nuorin pelaaja ilmeisesti - ainakin nuorin NHL-pelaajista.

Fedorov ja Bure ottivat USA:n kansalaisuuden käytännön syistä uskoakseni. Naisasiat he ovat ennenkin osanneet unohtaa jäälle mennessään - kuten viime helmikuussa All-Stars ottelussa - vaikka muuten eivät ilmeisesti ole tekemisissä keskenään.
 

Jukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Mitä Gonchariin tulee

Niin mieshän on pelannut ainakin World Cupissa, Naganossa ja Venäjän koti-MM-kisoissa(ja Stanley Cup-finaalissa). Missä muualla NHL-pelaaja olisi voinut kansainvälisellä tasolla pelata? Ainakaan hänen iässään?
 

Killeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hurjan oloinen ja tuskin vain oloinenkaan nippu on taas naapureilla...Saa nähdä kuinka meitin puolustavassa roolissa oleva sentteri pelailee Fedorovin pojan ja kumppanit pois kiekosta..:D :D :D Ei taida lätyt paljon jeesata, sen verran nämä herrat vauhtia pitää...:mad:
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Venäjä on Kanadan pahin haastaja Salt Lakessa...

Kun syksyllä ennustin loistavaa tulevaisuutta Oleg Kvashalle, niin on syytä palata aiheeseen.

Oleg oli jo Floridassa todella loistavassa fyysisessä vedossa, ja on tällä hetkellä Long Islandin yksi lahjakkaimmista pelaajista. Oleg voisi olla jopa ns. franchise-pelaaja. Mutta kun ei viitsi/tahdo. Tai ei usko itseensä. Olikohan se nyt Milbury, joka sanoi, että Kvashan on pelattava kuin olisi kentän paras pelaaja. Kun tämä asia esitettiin Olegille ja kysyttiin uskooko hän olevansa kentän lahjakkain, hän oli vastannut "minä toivon niin". Väärin!

Minä olen nähnyt Kvashan tekevän jäällä liikkeitä joita toinen hänen kokoisensa ei tee, ja nähnyt hänet käyttävän mailaansa kuin Alexei Jashin.

Ei kuitenkaan riitä, että Olegille sanotaan hänen olevan loistava, hänen on se itse havaittava. Minä todella toivon että niin tulee joskus käymään...
 
Zhamnov

Keskustelut ovat tähän mennessä liittyneet Fedoroviin, Yashiniin, Buren veljeksiin yms, mutta pistepörssissä kukaan näistä miehistä ei ole venäläisten ykkösnimi. Kestotähtien ohitse on kiilannut vähemmän otsikoissa viihtynyt Alexei Zhamnov.

Lähinnä hyvänä kahdensuunnanhyökkääjän tunnettu Zhamnov on vertynyt huimaan vireeseen B'Hawksien hyvien otteiden lomassa. 38 pistettä (14+24) ovat toki samat kuin Yashinilla ja Zhamnovilla otteluita on enemmän, mutta odotukset, joita Zhamnoville kauden alussa asetettiin olivat paljon pienemmät kuin Yashinin vastaavat. Yashin joukkueensa pistekärkenä on lähes selviö, mutta Zhamnovin kohdalla ei niinkään. Nimet Sullivan ja Amonte olivat realistisempia viime kauden esitysten perusteella, mutta ilmeisesti vanhakin on vertynyt samalla kun joukkue on alkanut onnistumaan.

Tarkoituksenani ei ole missään nimessä vähätellä muiden venäläisten esityksiä vaan olen B'Hawks-fanina aidosti ihmeissäni sekä tietenkin onnellinen Zhamnovin pelistä - etenkin tehopisteistä - sillä mies tuomittiin vaisumpien kausien perusteella liian huonoksi 1. ketjun sentteriksi. Pisteiden lisääntyessä on myös peliaika lisääntynyt ja hyvin usein Zhamnov on ollut B'Hawksien hyökkääjistä eniten peliminuutteja saanut hyökkääjä - joskin Tony Amonte on usein jakanut tämän kunnian.

Chicagon hyvät otteet antavat Zhamnoville varmasti myös lisää motivaatiota kevään pelejä ajatellen: hän ei ole nimittäin intiaani-paidassa pelannut yhtään playoff-peliä. Kaudella 1996-97
B'Hawksit selviytyivät toki playoffseihin, mutta Zhamnov oli kaikki ottelut sivussa loukkaantuneena.

Salt Lake Cityn roolijaoista en osaa sanoa, mutta uskoisin, että Zhamnov joutuu tyytymään puolustavampaan roolin Yashinin ja Fedorovin viedessä 1. ja 2. ketjujen sentteripaikat. Saa silti nähdä miten Fetisov järjestää sentteripakan, sillä esim. Oleg Kvasha on pelannut sentteriä Yashinin ketjussa ja Fedorov laituria Draperin ollessa sentterinä.
 

Habby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Les Canadiens de Montréal, John Ferguson Sr
Selaillessani vanhoja viestejä löysin The Original Jagsin aka Jagr68:n maaliskuussa 2001 tekemän veikkauksen Venäjän olympiajoukkueesta ja ajattelin, että joitakin - ehkä Jagsia itseäänkin - saattaa tämä kiinnostaa ja tehdä hieman vertailua siihen oikeaan joukkueeseen.

Viestin lähetti The Original Jags
Jep, pappa Jursinovia tarkoitin. Jursi teki ihan hyvää työtä Naganossa, vaikka Venäjä kieltämättä oli hieman onnekas siinä Suomi-välierässä. Suomi olisi pelitilanteiden valossa ansainnut voiton, mutta Pasha Buren viiden maalin ilta ja Mihail Shtalenkovin hyvä peli toivat Venäjälle finaalipaikan.

Jursinovissa on se hyvä puoli, että hän tuntuu kelpaavan kaikille pelaajille.

Tässä muuten minun versioni Venäjän joukkueesta, jos kisat pelattaisiin tänä vuonna:
Nikolai Habibulin
Andrei Trefilov (ollut aina hyvä kv. peleissä)

Sergei Zubov-Vladimir Malahov
Aleksei Zhitnik-Vitali Vishnevski
Darius Kasparaitis-Sergei Gonchar
Aleksandr Karpovtsev-Oleg Tverdovski

Sergei Samsonov-Sergei Fedorov-Aleksandr Mogilni
Sergei Berezin-Aleksei Jashin-Aleksei Kovalev
Sergei Brylin-Viktor Kozlov-Pavel Bure
Andrei Nikolishin-Aleksei Zhamnov-Ilja Kovalchuk
 

Becks

Jäsen
Jouni,

Ei-NHL pelaajista taitanee ainakin tuo Itävallan Setzinger olli Iljaa nuorempi.

Olli muuten siirtyi Ilveksestä Itävallan Linziin loppukaudeksi. Näin ainakin Eurohockeyn mukaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös