Venäjä hyökkää Ukrainaan

  • 9 976 308
  • 61 375

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Zelenskyi kirjoittaa kyllä isoilla kirjaimilla nimeään Euroopan historiaan. Vittu mikä ALFA!

Olen ollut alusta asti sitä mieltä, että Putinin egoistinen motiivi koko roskan takana on jäädä historian kirjoihin saavuttamalla jotain suurta. No historiankirjoihin jäänee mutta ei ehkä kuten oli itse toivonut.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Twitterissä liikkuu nyt huhuna että tunnin sisällä alkaa hyökkäys, paikalle ilmeisesti roudattu tos-1 boratinot.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Nyt tulee raporttia Ukrainan sisäministeriöltä, että puolen tunnin-tunnin sisään odotetaan Venäjältä koko sodan kovinta pommitusta Kiovaan.
Ja luultavasti sen pommituksen jälkeen iskee välittömästi tankit ja mekanisoitu jalkaväki. Yrittävät nyt kukistaa koko kaupungin?
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Se virolaisen MEPin arvio, että Putin ilmeisesti oikeasti oletti tämän operaation olevan ohi muutamassa päivässä, on myös rohkaiseva. Siis siinä mielessä, että tällä menolla ei todellakaan ole, ja sekin varmasti aiheuttaa epävakautta Venäjän rajojen sisäpuolella.

Ja olihan siinä niitä muitakin rohkaisevia poinnteja, kuten esim. 20 mrd / päivä menot. Toki varauksella noihin pitää suhtautua, mutta kai noissa jotain totuutta on mukana.
Tänään Ylen radiouutisissa oli Suomen puolustusvoimista mies haastattelussa, en muista nimeä mutta totesi vapaasti lainaten että "Venäjä on... Jos nyt ei järkyttynyt niin ainakin suuresti yllättynyt siitä miten Ukraina puolustaa itseään". Jotenkin äänenpaino oli vielä sellainen että halusi sanoa nimenomaan "järkyttynyt" mutta asetteli sanojaan tarkasti.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Nyt tulee raporttia Ukrainan sisäministeriöltä, että puolen tunnin-tunnin sisään odotetaan Venäjältä koko sodan kovinta pommitusta Kiovaan.
Saapa nähdä siirtyykö turhautunut Putin pelokkaine sodanjohtoineen Syyria-moodiin. Eli onko odotettavissa Kievin pommitusta sentin paloiksi osa kerrallaan?

Jos näin käy, siinä vaiheessa päästään kansanmurhan puolelle ja länsimailta tarvitaan rankempia vastatoimia. Paitsi sehän voi olla Putinin tarkoitus: saada länsi mukaan sotilastoimiin omilla koneillaan.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Täältä lähti sellainen spontaani reijojylhäsmainen "JES!!! MAHTAVAA!" huuto. Toivottavasti on totta.
Vaikuttaisi olevan totta. Ainakin useammat lähteet twitterissä ovat jakaneet tuota televisiokuvaa venäläisiltä kanavilta.
 

Nahkasohva

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ronnie O'Sullivan, Sunderland

Rush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Etelä-Ukrainassa venäläiset ovat tänään ehkä edenneet aika nopeasti. Toki edelleenkään ei mitään varmaa tietoa mutta näyttäisi siltä että lähestyvät esimerkiksi Mariupolia lännen suunnasta aika nopeasti. Lisäksi taisteluja on käyty Tokmakissa eli olisi aika paljon päästy jo Melitopolista pohjoiseen. Toivottavasti nämä tiedot eivät kuitenkaan pidä paikkaansa sillä kertoisi jossain määrin ehkä siitä että vastarinta on tuolla heikentynyt. Pari ensimmäistä päivää olivat kuitenkin aika rajatusti edenneet.
Luin jo, että Tokmannissa. Mutta hyvä että ei ainakaan vielä siinä pisteessä olla. Eikä ehkä tulevaisuudessa, riippuu paljon urheista ukrainalaisistakin nyt.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Tosi-Boratinot? My wife!

Aikooko ne idiootit oikeasti koittaa kaupunkisotaa heti alkuunsa? Ei kai edes Venäjä voi olla ihan niin... Venäjä.

Voi se. Vittu mikä spede.

Jossain on mentävä lännen kipuraja kun siviilejä lahdataan.
 

Outsider

Jäsen
En tiedä, mutta jos maailmassa tulee vastaan jatkossa diktaattori joka salamurhaa ihmisiä kalsareilla, sateenvarjoilla tahi ovenkahvoilla niin sitä punaista hälytysnappia on syytä painaa jo hieman aiemmin...

Pistäähän se vähän ajattelemaan, että kun tännekin on tullut kaikenlaisia somevideoita polttopulloiskuista ja kuorolaulajien kimppuun käymisistä jne., niin näitä ei tosiaan ammuta alas feikkeinä, vaan ainoastaan jo vuosia vanhoina juttuina.
 
Miettikää nyt oikeasti, kun niille kaikille äideille valkenee, että oma lapsi palaa varusmiespalveluksestaan kuolleena tai ei palaa ollenkaan. Mitens Putler meinaa tuon selittää? No ei varmaan mitenkään, kun psykopatia ottanut kaverista täyden vallan...

Niin, venäläisillä uskotaan kulkevan rintamalla mukanaan liikuteltavia krematorioita, joiden avulla tuhkataan omia kaatuneita jotta miestappioiden suuruus ei paljastuisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös