Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Veli-Matti Savinainen Jokereihin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana mörkömarko, 04.05.2019 klo 13.21.

 1. mörkömarko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Päivän toinen julkistus ja tätä olikin spekuloitu aika paljon.
   
  Sörsseli ja sporttipappa tykkäävät tästä.
 2. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Brother-Matt Claywoman, hampaaton kanukki, joka jättää kaiken kentälle. Pleijareissa nousee isompaan arvoon kuin runkosarjassa.
   
 3. JjZz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Oli jääny semmonen kuva että Savimies olis ollu jo selvä tapaus tän siirron osalta. No, hyvä että varmistui.

  Ihan semi ok-fiilikset tästä hankinnasta. Työmyyrä joka osaa myös tehdä maaleja.
   
  sporttipappa tykkää tästä.
 4. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Loistavaakin loistavampi hankinta. Huhtala potenssiin kolme.
   
  sporttipappa tykkää tästä.
 5. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
  Kelpaa! Paria palasta vaille valmis ois jengi kasassa.
   
 6. Pazix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit.
  Tykkään. Tämä mies osaa pelata maalin edessä ja laittaa limpun pussiin. Loistava lisä Jokereiden rosteriin.

  TERVETULOA.
   
 7. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Yllättävän kritiikittömästi otetaan vastaan 33-vuotias loukkaantumisista päättyneellä kaudella kärsinyt hyökkääjä, jonka piste-ennätys KHL:ssä on 19. Myös ketjussa esitetty väite Savinaisesta jonain kovana pudotuspelipelaajana on vähän ontto, kun katsoo hänen tehopistetahtinsa hyytyneen pudotuspeleissä 5/6 ammattilaisuransa aikana suhteessa runkosarjaan.
   
  Renegade tykkää tästä.
 8. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Pisteistä on turha Savinaisen kohdalla puhua. Miestä ei hankittu pistenikkariksi, vaan siihen rooliin mikä on helvetin tärkeää. Eli rouhia, hämmentää ja olla maskimiehenä. Tommi Huhtala oli Jokereille helvetin tärkeä pelaaja ja Savinainen on vielä parempi kun Huhtala.

  Tällä kaudella maajoukkueen pelejä katsoneena, Savinainen erottuu kentällä jatkuvasti hyvässä mielessä.
   
 9. Hevi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ihan ok hankinta. Sellainen kolmosketjun toivon mukaan yli 20 pojoa tekevä pelaaja.
   
 10. rasmus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pool, Konalan Pallo
  Viimeisellä Tappara-kaudella Savinainen oli loistava, sen jälkeiset KHL-kaudet eivät ainakaan pisteiden valoissa olleet mitenkään erityisiä. Ok, on pelannut vähän heikommissa KHL jengeissä. Itse odotan ainakin pleijareissa Vellulta paljon, mikäli sinne asti tulevalla kaudella ylletään.
   
 11. PetriVaris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kyllä. Viime kaudelta joukkueesta puuttui Hotsin kaltainen puhkuja ja puhisija. Platt yritti kovasti miestä korvata, mutta homma suli lopulta ilmeisesti välirikkoon valmennuksen kanssa. Velli-Matti welcome :tuoppi:
   
 12. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tälle hankinnalle peukkua, pleijareissa ehdotonta tarvetta. En sanoisi montaa kertaa Hotsia paremmaksi, toivottavasti pääsisi edes samalle tasolle keväällä.
   
 13. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Eiköhän tästä saada sellainen yleinen hämmentäjä ja vittumainen pelaaja joka kykenee myös ratkaisuihin. Näitä pelaajia tarvitaan aina.
   
 14. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Sama linja näköjään jatkuu kuin Erosen ja Kontiolan kohdalla. KV menee sieltä mistä aita on matalin. Tasapaksua, niin tasapaksua.
   
  Renegade tykkää tästä.
 15. JjZz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Mikä tossa iässä ja pistemäärässä mättää?
   
 16. Banhammer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Mystinen mies
  Jos Savinaisen hankinta tarkoittaa sitä, ettei ensi kaudella tarvitse Wärnejä, Marjamäkiä ja Talajia yms katsella niin menkööt. Olisi mielenkiintoista tietää minkälaista roolia Vellulle on kaavailtua ja mihin ketjuun hänet aiotaan istuttaa. Pihlström on kuitenkin pitkin kautta telakalla joten neloseen voisi sopia kyllä hyvin hämmentämään.
   
 17. Buster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Brian O'Neill
  Uskallan odottaa Savinaisen loistavan tutummassa ympäristössä ja kotimaisessa valmennuksessa / pitkälle viedyssä pelitavassa. On nimittäin ainakin viime vuosina usein jäänyt positiivisesti mieleen maajoukkueturnauksista oli seurajoukkueessa mennyt miten tahansa. Jättää kaikkensa kentälle, on fyysinen ja vahva kulmissa, ärsyttää vastustajia ja pitäisi olla helppo heittää mihin tahansa rooliin sekä vitjaan. Tällaista pelaajatyyppiä on huudeltu.

  Savinainenhan näytti ohi kiitävän hetken jopa NHL-pelaajalta pelatessaan Teräväisen ja Ahon kanssa viime kisoissa, jos hieman saa liioitella. Ei meillä toki ole näihin peleihin ylivoimaisia pelaajia, mutta siis sopivassa koostumuksessa pisteitäkin voi odottaa, koska Savinainen kyennee pelaamaan taitopelaajienkin kanssa ihan kiekkoakin suoraviivaisen ryskäämisen ja vääntämisen ohella.

  Että uskaltaisin myös odottaa henkilökohtaisen piste-ennätyksen rikkoutumista KHL:ssä, kun kaiken järjen mukaan pelaa myös toisen ylivoiman maskimiehenä ja ei varmaan ihan nelosen jätkäksi ole budjetoitu. Ei paineita.
   
  vetti ja sporttipappa tykkäävät tästä.
 18. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  No jos suomalaisten maajoukkuepelaajien hankkiminen on matalan aidan ylittämistä, niin olkoon se mielipiteesi. Itse taasen pidän näitä juuri sellaisina, joita Jokereiden resursseilla ylipäätään voidaan hankkia. Oikein hyvä hankinta tuonne alaketjuihin ja riittävän monipuolinen pelaamaan melkein roolia kuin roolia.
   
 19. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Savinaiselta odotan sitä, mitä odotin Wärniltä. Eli kovaa duunia, röyhimistä, siinä sivuun ~0,3ppg ja tunnetta. En näkisi myöskään mahdottomana sitä, että Savinaisen rooli olisi Joensuun tapaan pisteitä tekevässä ketjussa.

  Levollisin mielin olen tästä hankinnasta ja uskon vakaasti, että Savinainen on tärkeä pala tässä meidän palapelissä.
   
 20. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Savinaisen mä uskon näistä viimeisestä kolmesta uudesta pelaajasta parhaiten täyttävän oman ruutunsa. Kyllä mä vaan Jokereitten resursseilla vaatisin parempia hakuja kuin jotain ”maajoukkue”-Erosta, joka putoaa satavarmasti viimeistään keväällä kuvasta ja vemppa-Kontiolaa, joka pelannee taas puolet kaudesta keskinkertaisilla tehoilla, ollen peleissä luisteluvauhtinsa kanssa pulassa.

  Näitä kolmea hankintaa yhdistää myös se, että kaikki ovat laskusuunnassa olevia hasbeenejä, ehkä lukuunottamatta Erosta, joka ei koskaan kovin kummoinen pelaaja ole ylipäätään ollutkaan. Mitä ilmeisimmin myös kaikki nämä kolme, etenkin Kontiola, syövät palkkabudjetista tasoonsa nähden aivan liian ison siivun. Kellekään tuskin oli kovin mehukkaita tarjouksia enää muualtakaan KHL:stä tarjolla ja palkanmaksukyvyssä taas Jokerit menee selkeästi Liigaseurojen edelle.

  Joten kyllä, näissä hankinnoissa on menty todellakin sieltä mistä aita on matalin ja rahoille parempaa vastinetta oltaisiin varmasti saatu muualta, jos Vuorinen vain osaisi kunnolla skoutata ja Kurri vaatisi pöytään parempia hakuja. Nyt on vain syöty ylikypsänä pöytään tarjotut paistit.
   
  sporttipappa ja massaonvoimaa tykkäävät tästä.
 21. JjZz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Onko sinulla heittää jotain nimiä, joita olisit toivonut näiden kavereiden sijaan? Jos jotain nuoria lahjakkuuksia haetaan, niin voi olla vaikea Jokereidenkaan resursseilla päästä käsiksi. Ehkä noita Tolvasen ja Vesalaisen kaltaisia NHL-lainoja voisi saada. Vai oletko scoutannut jo jotain potentiaalisia nimiä?
   
 22. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Ei hyvää päivää. Liigan top 4 pakki, pelaaja parhaassa iässä tulossa kolmospariin ja sekin on liian huono haku. Mitä kummaa sinne alakenttiin pitäisi hankkia?

  Hankittiin jo aivan mahtava pakki Lehtonen.

  Lainaus:
  Tolvasesta oli hyötyä joukkueelle, mutta Vesalainen oli taakka pelasi missä tahansa. Ei sekään ihan putkeen mennyt.

  Herää kysymys, onko kommentoijat nähnyt Savinaisen pelejä viime aikoina? Epäluulot eivät vastaa yhtään ainakaan omaa näkemääni. Täydellinen rouhija kolmoseen.
   
 23. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ei tietenkään ole nimiä heittää. Tietääkseni mä en ole Jokereitten skoutti ja mulle ei makseta siitä palkkaa. Myöskään mun nenän eteen ei tuosta syystä työnnetä agenttitoimistoista vapaiden ja tarjolla olevien pelaajien listoja. Minkä ihmeen takia mulla siis pitäisi joku lista olla niistä mahdollisista pelaajista? Sehän on Vuorisen ja Kurrin duuni.

  Otetaan kuitenkin muutamia esimerkkejä hyvistä menneistä KV:n hankinnoista: Karlsson, Regin, Omark, Kozun, Gunderson, Larsen, Grant, Genoway, O’Neill, Tolvanen, jopa Lauridsen. Vesalaisenkin mä lasken hyvään ja kunnianhimoiseen hakuun, vaikkei lopulta kummoisesti onnistunutkaan Jokereissa. Jokainen noista tuli hyvän duunin tuloksena, eikä valmiina halpana paistina pöytään. Kukaan niistä ei myöskään ollut yli-ikäinen hasbeen, joilla parhaat vuodet ovat kaukana takana tai niitä ei ole koskaan tullutkaan tai ole tulossakaan.
   
  sporttipappa ja massaonvoimaa tykkäävät tästä.
 24. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Hyytyminen runkosarjaan missä suhteessa? Oletko näissä laskuissa ottanut huomioon, montako maalia tehdään (tai tehtiin kyseisinä kausina) keskimääräisessä runkosarjapelissä versus keskimääräinen pudotuspeli? Suomen elittivalmentajat, kuten Jukka Jalonen, Lauri Marjamäki ja Karri Kivi arvostavat. He katsovat muutakin kuin tehopisteet teksti-tv:stä.

  Voin sanoa, että Savinainen oli Ässien ylivoimaisesti paras pelaaja 2012 pleijareissa, kun JYP pyyhki Ässät puolivälierissä 4-0 lauluun ja todella hyvä myös seuraavan vuoden mestaruuskeväänä.
   
  Viimeksi muokattu: 04.05.2019 klo 21.43
 25. JjZz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  No vaikka sen takia että sun kritiikillesi olisi sitten jotain pohjaa. Nyt vaan heittelet noita "menty siitä mistä aita on matalin" ja "varmasti löytyisi parempia". Kuitenkaan et pysty mainitsemaan niitä parempia.