Veikkausliigakausi 2021

  • 58 132
  • 469

Kuka voittaa Veikkausliigan 2021?

  • HJK

    Ääniä: 65 43,6%
  • FC Inter

    Ääniä: 3 2,0%
  • KuPS

    Ääniä: 30 20,1%
  • FC Honka

    Ääniä: 5 3,4%
  • FC Ilves

    Ääniä: 8 5,4%
  • FC Lahti

    Ääniä: 6 4,0%
  • SJK

    Ääniä: 3 2,0%
  • HIFK

    Ääniä: 8 5,4%
  • IFK Marienhamn

    Ääniä: 2 1,3%
  • Haka

    Ääniä: 1 0,7%
  • AC Oulu

    Ääniä: 9 6,0%
  • KTP

    Ääniä: 9 6,0%

  • Äänestäjiä
    149

Outsider

Jäsen
@Jeffrey Haaste kuulostaa mielenkiintoiselta idealta ja voisi yrittää osallistua Klubin osalta, jos katsomoon joskus pääsee. Onko kukaan perillä missä näiden rajoitusten kanssa mennään ja koska katsomot mahdollisesti saataisiin auki? Ei kai tässä nyt oikeasti odoteta kesäkuulle? Onneksi viikonlopun kelit menivät tähän suuntaan, niin harmittaa edes vähän vähemmän, että joutuu tyytymään Ruudun lähetykseen.
 
Viimeksi muokattu:

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Tässä kun on viimepäivinä useampi jatkoajan kirjoittaja käynyt julkaisemassa huolensa jalkapallon perimmistä arvoista. Niin tässä erektiolääketokkurassa, farkkushortseissa ja pienessä sievässä lähipuistossa istuessa tuli mieleen sellainen haaste, jossa kirjoittajat kirjoittaisivat tähän ketjuun otteluraportin yhdestä suomifutisottelusta - riippumatta sarjatasosta tai kilpailusta.

Realiteetit huomioiden näitä kaikkia ei pysty heti suorittamaan, mutta haaste voisikin olla esimerkiksi kesäkuun alkuun suoritettava, ja sillä varauksella, että omaa kohdetta voi muuttaa mikäli paikalle ei pääse / televisiointi ei toteudu.

Voisin tässä haastaa itseni 5.5 pelattavaan Vepsun ykkösen avausotteluun - kiimaiseen palloseurojen kohtaamiseen TPS-VPS.

Olisiko tällaiseen pieneen leikkimieliseen kotimaisen futiksen buffiin mielenkiintoa myös muualla? Mikäli löytyy, niin rohkeasti futispuolen kirjoittajia haastamaan.

Mukana!

Haastan itseni johonkin RoPSin otteluun johon todennäköisesti suuntaan sitten ihan Ex tempore.

Saako tätä viestiketjua näyttämällä pääsyyn pressiaitioon?
 

Jay

Jäsen
Suosikkijoukkue
IF Gnistan, Bajen, Barça ja SaiPa
Itsekin voisin jo(i)stakin Gnistanin peleistä kirjoitella, kunhan kausikortilla taas sisään pääsee.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Onko kukaan perillä missä näiden rajoitusten kanssa mennään ja koska katsomot mahdollisesti saataisiin auki? Ei kai tässä nyt oikeasti odoteta kesäkuulle? Onneksi viikonlopun kelit menivät tähän suuntaan, niin harmittaa edes vähän vähemmän, että joutuu tyytymään Ruudun lähetykseen.
Kyllä se kesäkuu taitaa olla aika jolloin ihmisiä odotetaan paikalle.

Hieno haaste muuten tämä ja ainakin jälkimmäiseen Metroderbyyn on tarkoitus mennä paikalle. Mutta otetaan haaste vastaan haastena ja otetaan Hongan peli listalle.
 

Outsider

Jäsen
Kyllä se kesäkuu taitaa olla aika jolloin ihmisiä odotetaan paikalle.

Hieno haaste muuten tämä ja ainakin jälkimmäiseen Metroderbyyn on tarkoitus mennä paikalle. Mutta otetaan haaste vastaan haastena ja otetaan Hongan peli listalle.

Ei mitään järkeä. Eihän tässä sinänsä menetä kuin kolme (Klubin) kotipeliä, mutta Honka ja Lahti olisi kuitenkin ollut sieltä kiinnostavimmista päästä vastustajia ja onhan se pitkä aika odotella vielä lähes kaksi kuukautta, että kausi kunnolla alkaa. Telkkarin kautta jää kuitenkin iso osa ottelutapahtumasta/päivästä kokematta, mikä on myös yksi iso syy minkä takia oma kiinnostus ulkomaisiin sarjoihin on hiipunut.
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Mukana, HIFK:n tai PK-35:n matsit käy.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Itse voin osallistua NJS raportilla.
 

The_Trooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvä idea @Jeffrey ! Ilman muuta kiinnostaa lukea otteluraportteja kotimaisesta jalkapallosta ja raporttiin olisi mukava saada hieman kokemuksia myös ottelutapahtumasta. Itsellä menee kesä kyllä hyvin kiiresenä perhearjen keskellä, mutta tavoitteena olisi ainakin muutama Kakkosen tai Kolmosen matsi käydä katsomassa pk-seudulla. Näistä voisi jossain kohti raporttia laatia, mikäli aika antaa myöden.
 

Outsider

Jäsen
Laita @Jeffrey asiasta oma ketju vireille otsikolla otteluraportteja kotimaan futiksesta tms.

Ei nämä Veikkausliiga -ketjut kyllä kovin montaa viestiä kaudessa ole kerännyt, että mun mielestä sopisi ihan hyvin tännekin. Siinäpähän on sitten yksi syy lisää ihmisille seurailla tätä.

@The_Trooper Tuossa jo mainitsikin tästä, mutta itseänikin kiinnostaisi enemmän laajemmat raportit pelipäivästä/ottelutapahtumasta, eikä niinkään yksityiskohtaiset kuvaukset pelkästä pelistä.
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Itä-Suomen aluehallintovirasto ilmoitti eilen arvioivansa rajoituksia uudestaan. Päätöksiä pitäisi tulla ensi viikolla loppupuolella ja mahdolliset muutokset astuvat voimaan 3.5.2021.

Toivottavasti päätös antaisi KuPSille mahdollisuuden ottaa jonkin verran yleisöä. Tuo 3.5. on sikäli harmittava päivämäärä, että 2.5. pelataan KuPS-HJK.
 
Viimeksi muokattu:

Jeffrey

Jäsen
Onpa hienoa, että niin moni lähtenyt hommaan mukaan ja mielenkiintoa tuntuu riittävän!

Huomio siitä, että koko ottelutapahtuma voisi olla huomattavasti mielenkiintoisemi kuin pelkkä ottelu on myös todella hyvä! Tästä syystä voisinkin siirtää itse itseni haastamisen otteluun jossain tässä lähempänä niin pääsisi ihan paikanpäälle. VPS tulee Helsinkiin vasta myöhemmin kesällä, niin voisin yrittää esimerkiksi Klubi04 peliin nyt vaan kun pääsee!

Ja niinkuin yllä todettiin niin tämä ketju on uhannut olla melko hiljainen. Tämän johdosta voisin pitää tuon keskustelun tässä ketjussa - vaikka muidenkin sarjojen otteluita mahtuisi mukaan. Toki jos näyttää siltä, että keskustelu alkaa liikaa rönsyilemään niin perusteltu suunnanmuutos saattaa olla perusteltu.

Hyvillä mielin kesää, ja paikallista kautta kohden!
 
Suosikkijoukkue
Nykäskylän ylpeys, Bunch of jerks
Näkeekö Veikkausliigan kohokohtia kenties jostain? Klubin osalta näen huippuhetket HJK:n omalta youtube kanavalta, en jaksais vaan erikseen metskailla enää muita jengejä.
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Jos kotimainen jalkapallo kiinnostaa edes vähää alusta, niin täältä iso suositus Ruutu+:lle. Hinta on nykyään halvimmillaan 6,90 euroa per kuukausi jos sietää pari mainosta lähetyksen alussa. Sillä näkee kaikki Veikkausliigan, Kansallisen Liigan ja Ykkösen pelit. Siihen päälle toki muut lajit ja sarjat. Mitään kytköksiä ei allekirjoittaneella ole kyseiseen lafkaan, mutta onhan tuo hinta hävyttömän halpa.
 

Katto

Jäsen
Klubi avasi Veikkausliigan 4-2 voitolla Hongasta. Honka oli yllättävän hyvä. Kärkimiehet smith ja dongou sekä laituri arko-mensah oli mun mielestä tosi hyviä.
Klubin puolustus vaikutti vielä epävarmalta. Hyökkäys valencicin johdolla oli totutun tehokas. 17v carper Terho viimeisteli hienosti 4-2 lukemat maalin kattoon lopussa.

kups sen sijaan hävisi interille 1-0 Turussa. Kenttä oli vielä huonossa kunnossa. Peli ei hienouksia sisältänyt mutta inter ansaitsi voittonsa.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Klubi avasi Veikkausliigan 4-2 voitolla Hongasta. Honka oli yllättävän hyvä. Kärkimiehet smith ja dongou sekä laituri arko-mensah oli mun mielestä tosi hyviä.
Tänään valitettavasti olen vain koosteen varassa, mutta Honka on tämän ja harjoitusotteluiden perusteella muuttanut pelitapaa. Smith-Dongou kaksikko kyllä tulee paukuttaa maaleja. Veikataan 10 maalia per henkilö. Klubi on hyvä, mutta uskoisin että horjutettavissa. Hongalla on vähän välikausi, mutta yläloppusarja silti realistinen tavoite,
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Itä-Suomen aluehallintovirasto ilmoitti eilen arvioivansa rajoituksia uudestaan. Päätöksiä pitäisi tulla ensi viikolla loppupuolella ja mahdolliset muutokset astuvat voimaan 3.5.2021.

Näemmä tuo päätös on tullut aamulla: Tiedote - Aluehallintovirasto (avi.fi)

Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirien alueilla alueellisesti rajatuissa tiloissa voidaan järjestää myös yli 50 henkilön yleisötilaisuus tai yleinen kokous edellyttäen, että:

1. tiloissa on käytettävissä useita katsomolohkoja tai yleisölle tarkoitettuja rajattavissa olevia alueita, joiden kaikkien välille on järjestettävä selkeä suojavyöhyke,

2. tilaisuuteen osallistuva yleisö voidaan sijoittaa omille istumapaikoille tai omille alueille enintään 50 henkilön erillisiin katsomolohkoihin tai yleisölle tarkoitettuihin alueisiin, joihin jokaiseen on oltava omat kulkureitit, palvelut (kuten mahdolliset tarjoilupalvelut ja saniteettitilat) sekä tapahtumahenkilökunta ja

3. yleisön turvallisuus voidaan kussakin katsomolohkossa varmistaa noudattamalla edellä mainittua opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjetta.

Jos tuo tarkoittaa sitä, että stadionilla ihmiset täytyy jakaa 50 hengen lohkoihin, jotka on täysin eristyksissä toisistaan, niin eipä tuo hirveästi apua tuo KuPSille. Ehkä muutama sata katsojaa? Taas ei ihan ymmärrys riitä miksi ulkotiloissa ei voi ottaa käyttöön viime kesän kaltaisia rajoituksia eli 500 hengen lohkoja alueella, jolla tartuntoja ei käytännössä ole.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
KuPS stadionia jos miettii niin pääkatsomoon jos ottaisi vaikka 200-300, aurinkokatsomoon 50 ja muulle alueelle 50, niin joo ei tuo 400 ihmistä kauheasti lämmitä mutta parempi kun ei mitään.
 
Hienosti ja kovalla hypellä saatiin kausi käyntiin viikko sitten neljän joukkueen voimin. Ja heti perään huomenna eli viikkoa myöhemmin pelataan seuraavan kerran. Ja heti ensi maanantaina nähdään sekin hetki, että jokainen joukkue on aloittanut kautensa. On tasainen ohjelma, vakiintuneet pelipäivät ja tarkka tieto paljonko katsojia saadaan mihinkin ottaa...NOT.

Terveisin kausikorttilainen, joka ei tahdo muistaa milloin oma joukkueensa pelaa. Puhumattakaan siitä milloin paikan päälle katsomoihin voisi ehkä päästä.
 

Outsider

Jäsen
Hienosti ja kovalla hypellä saatiin kausi käyntiin viikko sitten neljän joukkueen voimin. Ja heti perään huomenna eli viikkoa myöhemmin pelataan seuraavan kerran. Ja heti ensi maanantaina nähdään sekin hetki, että jokainen joukkue on aloittanut kautensa. On tasainen ohjelma, vakiintuneet pelipäivät ja tarkka tieto paljonko katsojia saadaan mihinkin ottaa...NOT.

Terveisin kausikorttilainen, joka ei tahdo muistaa milloin oma joukkueensa pelaa. Puhumattakaan siitä milloin paikan päälle katsomoihin voisi ehkä päästä.

Vaikka mainitsemasi asiat ei olekaan omalla kohdalla kovin isoja ongelmia, koska yritän seurata mahdollisimman tarkkaan oman seurani kanavia ja foorumeita jne., niin silti pitää vuodesta toiseen ihmetellä miksi näihin ei saada mitään muutosta. Tyhjiä penkkejä kyllä riittää joka kylässä.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Onpas muuten piristävää kun kaikkialla dumattu KTP otti pisteen SJK:lta. Tekee hyvää koko kaudelle, jos KTP pystyy napsimaan pisteitä.

Oman suosikkijoukkueen alkukausi on lähtenyt aika hirveästi käyntiin. Tappiot Klubille ja MIFK:ille kyllä lupaavat vaikeata kautta. Seuraavasta pelistä pitäisi siis ottaa jo täydet pisteet.

Lahti ja HIFK tulee taistelemaan kovaa ylemmästä loppusarjasta ja Hongan sekä SJK:n varsinkin ei ole tämän kaltaiselle lepsuisuudelle varaa.
 

Katto

Jäsen
Huvittavaa oli lukea Honkavaaran kommentteja siitä miten hän yllättyi KTP:n taktiikasta. Honkavaara oli yllättynyt kun Kotka ei prässännytkään ylhäältä.
Tyytyminen oli tasuriin. Vaikuttaa taas Seinäjoella kaudelta jossa ollaan epäonnistuttu joukkueen kasaamisessa.

klubin ja kupsin välinen ottelu oli tarkkaa. KuPS hallitsi ja klubilla oli paremmat paikat tehdä maali. Kumpikaan ei halunnut hävitä. Hauska nähdä miten suomen cupin finaali menee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös