Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
Otteluohjelma tulevalle kaudelle on julkaistu. Kausi tulee olemaan kaikkien aikojen pisin alkaen 3. huhtikuuta ja päättyen 3. marraskuuta. Kyseisen linkin takaa otteluohjelma, sekä hieman selvitystä uudesta sarjajärjestelmästä. Pahoittelut, että uuden kauden ketju ei sisällä ansiokasta analyysia voimasuhteista ja mahdollisista yllättäjistä, mutta ehkä enempi seuraavat voivat laittaa ne tämän otsakkeen alle.

Veikkausliiga sanoi:
Millainen on Veikkausliigan uusi sarjajärjestelmä?

Veikkausliigan sarjajärjestelmä muuttuu kaudelle 2019 pääsarjatyöryhmän esityksen mukaisesti Veikkausliigan hallituksen ja Palloliiton hallituksen käsittelyn ja hyväksymisen jälkeen.

Veikkausliiga 2019 alkaa kahdentoista joukkueen kaksinkertaisella runkosarjalla (132 ottelua). Runkosarja alkaa huhtikuun alussa ja päättyy elo–syyskuun vaihteessa.

Runkosarjan jälkeen joukkueet jaetaan kuuden ylemmän joukkueen yksinkertaiseen mestaruussarjaan (15 ottelua) ja kuuden alemman joukkueen yksinkertaiseen haastajasarjaan (15 ottelua). Joukkueet jatkavat näissä loppusarjoissa niistä pisteistä, jotka ovat runkosarjan aikana keränneet. Loppusarjoja pelataan syyskuun puolivälistä lokakuun loppupuolelle.

Välittömästi loppusarjojen jälkeen pelataan marraskuun alkuun saakka kestävä lopputurnaus (5 ottelua) yhdestä Eurooppa-liigan paikasta. Lopputurnauksessa joukkueet sijoilta 4.–7. pelaavat yksinkertaiset pudotuspelit. Voittaja pääsee kohtaamaan Veikkausliigan pronssijoukkueen kaksiosaisessa finaalissa, jonka voittaja saa viimeisen jaossa olevan paikan seuraavan kauden Eurooppa-liigaan.

Mestaruussarjan voittaja voittaa Suomen mestaruuden ja saa paikan Mestarien liigan karsinnoissa. Toinen joukkue saa hopeaa ja paikan Eurooppa-liigan karsinnoissa. Kolmas joukkue saa pronssia ja pääsee toiseksi joukkueeksi mestaruussarjan jälkeen viimeisestä Eurooppa-liigan paikasta pelattavan lopputurnauksen finaaliin. Muut mestaruussarjan joukkueet pääsevät osallistumaan lopputurnaukseen, kuten myös haastajasarjan ensimmäinen joukkue.

Haastajasarjan viimeinen joukkue putoaa Ykköseen. Toiseksi viimeinen joukkue osallistuu Ykkösen joukkuetta vastaan pelattavaan karsintaottelupariin sarjapaikasta seuraavan kauden Veikkausliigassa.
Veikkausliigan otteluohjelma kaudelle 2019 julkaistu

Stadin derbyt arkipäivisin, Rovaniemelle yöttömän yön ottelu alkaen klo 22:15.
Veikkausliigassa luvassa kaikkien aikojen pisin kausi, joka venyy marraskuulle – Stadin derbyt pelataan arkipäivinä
 
Viimeksi muokattu:

Last Night a DJ Saved My Life
Je suis koronasika

Karpat46

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Detroit Red Wings
Voi voi, ne tekee sen ihan itse. En ole ikinä ymmärtänyt näitä sarjajärjestelmien vekslauksia. Onko näistä ikinä seurannut mitään hyvää?

Noh, yöttömän yön ottelu on hyvä idea.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivoin, että sarjauudistuksen myötä ainakin kauden alku olisi tullut vähän myöhemmäksi, mutta taisikin käydä päin vastoin. Voi sitten olla kaikkialla Suomessa hanget korkeat nietokset, kun sarjaa aloitellaan ja lopetellaan.

Saa noilla "pudotuspeleillä" ja loppusarjoilla tietysti mielenkiinnon säilymään varmuudella pidempään, mutta kuitenkin vierastan ajatusta. Yöttömän yön ottelu on tosiaan hyvä idea.
 
Vielä kerran: Olet edelleen HIFK Fotboll Ab:n osakkeenomistaja. ;-)

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Ai nyt saadaan tai saatiin vihdoinkin tämä käsittelyyn. Nopeasti ei vielä tiedä missä mennään, mutta tämä vaikuttaa esimerkiksi kesälomasuunnitelmiin.

Varmasti on huono ohjelma, ainahan se on eikä kelpaa.
 
"So never mind the darkness we still can find a way"
- Axl Rose

Katto

Jäsen
Kolminkertainen sarja oli epäreilu, koska kaikki eivät kohdanneet samoja vastustajia yhtä monta kertaa kotona ja vieraissa. Lisäksi pelejä oli liikaa kauteen nähden. Välillä oli kolmen pelin viikkoja. Pelaajia loukkaantui liikaa, varsinkin keväisin paskoilla kentillä.

Kaksinkertaisessa sarjassa olisi liian vähän pelejä ja nelinkertaisessa liikaa. Siten piti ottaa ylä- ja alaloppusarjat apuun kaksikertaiseen sarjaan. Onneksi pleijareilla ei ratkaista mestaruutta. Syksyllä nähdään oliko hyvä vai huono uudistus.
 
Katson maailmaa kun vannesaha klapia
-Aivovuoto-

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Siten piti ottaa ylä- ja alaloppusarjat apuun kaksikertaiseen sarjaan. Onneksi pleijareilla ei ratkaista mestaruutta. Syksyllä nähdään oliko hyvä vai huono uudistus.
On tätä muuallakin eikä sentään pyörää uudelleen keksitä. Kunhan ymmärretään se, että pleijareilla ei voi kannua ratkaista, niin ollaan jo ihan hyvällä tiellä.
 
"So never mind the darkness we still can find a way"
- Axl Rose

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Äkkiseltään sekava uudistus jossa ei ole päätä eikä häntää eikä tavallinen katsoja ymmärrä tuon taivaallista koko uudistuksesta. Miksi pitää uudistaa?

Mutta kun hetken pureskelee niin vaikuttaa ihan hyvältä idealta. Jännitys säilyy loppuun saakka. Nythän on ollut tilanne, että moni joukkue on kauden edetessä jo varmistanut ettei putoa mutta ei usko enää yltävänsä mitaleille. Silloin ei oikein ole intoa.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Ylempi ja alempi loppusarja saa minulta varauksettoman peukun. Kuten ylhäällä todetaan kolminkertainen ei ole ollut tasapuolinen. Kaksinkertainen on hieman liian vähän ja nelinkertainen on taas todella liikaa. Mielestäni hyvä uudistus. Pudotuspelihömpille sitten iso buuuuuu. Ei kuulu jalkapalloon ja nyt vaa sekottaa tätä uudistusta. Toivottavasti tajutaan luopua siitä.
 
Posin kautta jokuu elää Vantaalla kuitenkin.

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Nostellaan tätäkin ketjua ylöspäin. Paljon siirtoja on tapahtunut ja vielä tulee siirtoja tapahtumaan, mutta isot linjat alkaa olla selkeitä. Heitän pienet analyysit toistaseksi jengeistä. Saa olla eri mieltä. Ja mielellään kuulisi parempaa analyysia omista suosikki seuroista. Palstalla on ainakin intohimosia HIFK kannattajia, joten heiltä soisi kuulla analyysia enemmän HIFKISTä.

HJK:n hyvä runko on säilynyt, mutta pari pahaa menetystä on tullut. Pirinen ja Klauss on todella pahoja menetyksiä. Mielenkiintoinen "hankinta" on kun Lappalainen palaa lainalta ROPSista. Häneltä odotetaan paljon, minä mukaan lukien. Muutenkin HJK on hankkinut lupaavia pelaajia. Eiköhän sieltä ole tulossa mahollisest, jotain hankintojakin vielä. ARVIO Edelleen silti mestarisuosikki numero 1.

Sarjanousija HIFK:sta en ihan hirveästi osaa sanoa. Joel Mattson on hyvä hankinta. Njazi Kuqi oli kova edellisellä visiitillään Veikkausliiga, mutta miten sujuu nyt? Muista hankinnoista en osaa sanoa lisää, mutta ehkä joku osaisi lisätä? ARVIO Taistelee säilymisen puolesta.

Viime kauden yllättäjän Hongan runko on säilynyt lähes samana. Javier Hervas on todella paha menetys, mutta keskikenttää on hieman roolitettu uudestaan ja eri tyylinen pelaaja Abel Suarez tulee korvaamaan häntä. Muita täsmä hankintoja ovat Juha Hakola, Mikko Sumusalo ja Gideon Bah. Puolustus Hongalla on liigan parhaimmistoa. Viime kauden maalitykin Kandjin kanssa on neuvottelut kesken. ARVIO Taistelee mestaruudesta ja on kovimpia haastajia Klubille.

Marienhaminan IFK:llä oli hankala viime kausi. Paljon on myös vaihtuvuutta joukkueessa. Daniel Sjölund on kova paluumuuttaja. Tuleeko samanlainen korpivaellus kuin edellisellä kaudella vai onko parempaa luvassa? ARVIO Tulee parantamaan viime kaudesta, mutta jää keskikastiin.

Tässä neljästä ensimmäisestä joukkueesta arviot. Jatkan arvioita tässä loppuviikolla myöhemmin, vaikka omaksi huviksi kun tulee hieman tutustuttua näin joukkueesta. Korostan tietoni olevan suppeita, niin älkää suuttuko jos unohan mainita jotain tärkeätä.
 
Posin kautta jokuu elää Vantaalla kuitenkin.

KiekkoMes

Jäsen
Itse voisin Kuopion Palloseuran tilanetta avata.

Hankintoja sisään oli siis: Diallo joka on tuttu keskuspuolustaja parin vuoden takaa ja oli silloin erittäin pätevä kaveri. Jyry joka otti HIFK:stä askeleen ammattilaiseksi ja kilvoittelee varmasti tiukasti hyökkäävän keskikentän pelipaikoista.
Felek kaverista en hirveästi tiedä mutta aika näppärä kaveri vissiin pallon kanssa ja tuo kaivattua leveyttä rosteriin.
Thiaw tämä kaveri on sitten jo ison luokan hankinta oli viime kaudella liigan parhaimistoa keskikentälle ja hyvä monipuolinen kaveri siihen Gabrielin korvaajaksi.

Jatkosopimukset sorvattiin Purjeelle joka alkaa olla jo seuralegenda ja kannattajien suosikkipelaaja. Sitten lisäksi Pirttijoki on virallisesti KuPSin mies eikä enää lainalla ja on erittäin kova tekijä veikkausliigaan kaikki ominaisuudet kunnossa eikä ikäkään paina. Kiistatta kovin sopimus kuitenkin oli Petteri Pennasen jatko joka on seuran kapteeni ja 17-18 kauden paras keskikenttäpelaaja ja muutenkin liigan parhaimistoa myöskin Otso Virtanen teki jatkosopimuksen.

Pahoja menetyksiä viime kauden joukkueen runkokaan ei kokenut kun maalitykki Karjalainen jatkaa ja myöskin aivan loistava vasenlaitapakki eli Murillo.
Siinä alkaa oikeestaan olla kovimmat pelaajat mainittuna näistä jos laitetaan yhteen kokoonpano on se jotain tälläistä:

Rangel

Niskanen Karjalainen
Pennanen
Thiaw Ayarna
Murillo Diallo Manga Nissinen
Virtanen

Penkiltä löytyy kovina niminä: Pirttijoki, Saxman ja Purje lisäki Felek, Jyry ja lisää mahdollisia hankintoja+omia junioreita.

Jokainen joka veikkausliigaa seuraa huomaa varmasti että kyseessä on erittäin kilpailukykyinen kokoonpano tällä hetkellä ehkä joka klubia parempi.

Kysymysmerkit liittyvät lähinnä Rangelin riittävyyten ongelmahan olisi ratkaistavissa kun Karjalainen laitettasiin kärkeen ja vaikls Jyry oikealle. Toki muodostelma on myös kysymysmerkki, pelattaisiinko jopa kolmella topparilla kun löytyy kolme kovaa kaveria.

Suomen Cupin pelit ovat alkaneet erittäin huonosti josta osittain voidaan syyttää Kuopion kaupungin sössimistä talviharjoittelu olosuhteiden kanssa jotka on liigan huonoimmat, joukkue taitaa tällä hetkellä kuitenkin olla Turkissa leirillä ja toivottavasti siellä saadaan peliä parsittua kasaan.

Yhteenvetona voidaan sanoa että KuPS haastaa Klubia ensi kaudella mestaruudesta ihan tosissaan ja lähes kaikki isoimmat nimet ovat mediassa sanoneet että ainoa tavoite ensi kaudella on mestaruus ja siihen on realistiset mahdollisuudet.
 
KalPa ylivoima, maalintekijänä Jukka Peltola.

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
KuPS:lla täällä hyvä edustus kun KiekkoMes teki jo hyvän ennakon ja Roger Moore taitaa olla kanssa Kuopion miehiä.

Pelonsekaisen tuntein odotetaan keskiviikon avauspeliä, kun Kuopion talviharjoitteluolosuhteet on sellaiset, että treenejä on pitänyt vetää lenkkarit jalassa. Oletus on että alkukausi tulee olemaan hankala, mutta siihen ei olisi varaa jos meinaa Klubin haastaa.
 
”Matches don't come any bigger than FA Cup quarter-finals”
- Neil Warnock

Katto

Jäsen
Veikkausliiga pyörähti käyntiin klubin voitolla Interistä ja Kups-Rops tasurilla. Klubin harjoituskausi sujui melko huonosti. Harjoituskaudella kokeiltiin kolmen topparin systeemiä ja se näyttikin toimivalta Rangers ja Hammarby harjoitusotteluissa. Cupissa homma alkoi kuitenkin sakata ja jatkopeleistä pudottiinkin. Viimeisissä cupin otteluissa ja lopuissa harjoitusotteluissa palattiin taas neljän alakertaan ja homma alkoi toimia paremmin. Ulkomaalaisvahvistuksia klubi oli kartoittanut lokakuusta lähtien, mutta niitä saatiin vasta vähän ennen kauden alkua. Uusina pelaajina tuli Tarasov, Elderson, Singh ja Bueno. Näistä Elderson ei ole vielä pelikuntoinen.

Bueno
Lappalainen Vertainen Riski
Dahlström Singh
Elderson Rafinha Obilor Alho
Rudakov

Klubin penkki näyttää leveältä. Laidalle on laittaa Tarasov, Mensah tai Vahtera. Kärjessä voi pelata Pelvas tai Vertainen. Ihan puhdasta kymppipaikan pelaaja klubilla ei ole. Keskikentän keskustaan Kairinen tai Ollikainen. Vasempana laitapakkina voi pelata Toivomäki, Peiponen tai O´shaugnessy. Toppareksi O´shaugnessy, Vesiaho tai Toivomäki. Oikeana laitapakkina Kouassivi-Benissan, jonka voi Alhon tapaan laittaa myös keskikentälle oikeaan laitaan. Kakkosmaalivahtina Uusitalo. Penkki on niin kova ettei kaikki mahdu aina kokoonpanoonkaan.

Ensimmäisessä klubin pelissä Riski loukkaantui ja se avasi mahdollisuuden siirtohuhujen kohteena olevalle Mensahille. Mensah teki molemmat klubin maalit. Yleisöä oli ilahduttavasti 7111. Tästä on hyvä jatkaa.

edit. tuo kokoonpano menee vähän hassusti kun tallennan viestin. En osaa muokata sitä niin että pelaajat olisi ihan oikeilla kohdillaan.
 
Katson maailmaa kun vannesaha klapia
-Aivovuoto-

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, "Respect all, fear none", Stars, Pool
Ei malttaisi odottaa. Yle on rankannut HIFK:n sijalle 12. Mikä lienee totuus.
Katsotaan, kyllähän HIFK on kokenut melkoisia muutoksia, niin on todella vaikea nyt ennustaa että mihin
mennään. Norjalainen koutsi on hankkinut jokusen norjalaisen pelaajaan, ja tietenkin Divock Origin serkku
on mielenkiintoinen. Onko sitten serkku vaiko "serkku". Väliäkö toki sillä, jos pallo liikkuu.

Huomenna mennään.
 
"Let the wind carry you home
Blackbird, fly away
May you never be broken again"

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kai sitä täytyy jollakin tasolla tarttua tuohon @Lert in heittämään haasteeseen, vaikka pakko on myöntää, etten juurikaan ole Veikkausliigaa seurannut viime vuosina.

Kun meikäläinen tähän ketjuun kirjoittaa, niin vastuu siirtyy täysin lukijalle. En tunnusta yhtäkään väriä, mutta kauden aikana sympatiat saattaa saada milloin mikäkin jengi. No, Stadin porukat tuskin saavat, mutta muuten kaikki lienee mahdollista. Luvassa on siis todellista sekametelisoppaa, mutta kertokaa toki, jos touhu menee täysin päättömäksi, niin voi kehottaa siirtymään muihin lajeihin.

Mitä noita Suomen Cupin pelien otteita seurailin pitkävedon kannalta, niin niiden perusteella IFK:n taival ei näytä kovin ruusuiselta. Tukkaan tuli ja harjoituspeleistäkin vain yksi tasuri KTP:n kanssa. Jaa, on yksi voitto MyPasta. Jostain luin, että IFK:lla olisi kai pienin pelaajabudjetti? Tästä tuli taas mieleen se IFK:n suunnattu osakeanti. Mikäköhän sen tilanne on? Kokonaisuutena jotenkin sellainen kutina, että IFK on vaarassa pudota, mutta antaa pelien näyttää.

KPV on tietysti mielenkiintoinen lisä ja ainakin cupissa ovat pelanneet ihan hyvin. Cupille ei voi antaa liikaa painoarvoa, mutta kilpailullisia pelejä kuitenkin. Kuinka pitkälle sitten nousun huuma kestää, sen näyttää kesä.

Kai toi Klubi lopulta taas mestari on, mutta siinä takana ainakin voi olla tiukkaa vääntöä lähinnä Hongan ja KuPSin kesken. Tosin jotenkin en vaan luota KuPSiin. Kärjen takana keskikastissa on kaiketi monta jengiä melko tasaisena massana.

SJK on jengi, josta mä en saa mitään otetta. Kai niitten pitäisi vähitellen olla sarjan kärkipäässä, mutta epäilys on taas siitä, ettei näin tule tapahtumaan.

Oman mielenkiintonsa tuo tuo sarjajärjestelmä ja toivottavasti siinä haastajasarjassa säilyy edes jonkinlainen into touhuun ja katsojilla edes säällinen halu istua katsomoissa omiensa tukena.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei mua haastettu mutta tottakai kotimainen futiskausi kiinnostaa ja on aina odotettu asia ja seuraaminen tapissaan, ei pelkässä Veikkausliigassa vaan ylipäätänsä Suomen kevät ja futissarjat.

Mielenkiintoista seurattavaa riittää yksilöissä ja joukkueissa ja hienoa että Stadissa on taas derbyt. Keskinäisissä nyt voi käydä miten vaan, mutta isossa kuvassa Klubi vienee herruuden ns. 100-0, asetelmat nyt vaan on sellaiset.

Kiva että saatiin kausi käyntiin ja lauantaina jatkuu.
 
Lennart Petrell - Aito IFK-ikoni.
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Kai toi Klubi lopulta taas mestari on, mutta siinä takana ainakin voi olla tiukkaa vääntöä lähinnä Hongan ja KuPSin kesken. Tosin jotenkin en vaan luota KuPSiin. Kärjen takana keskikastissa on kaiketi monta jengiä melko tasaisena massana.
KuPSin ensimmäinen peli meni vähän niin kuin odotettiin eli maalipaikat voitettiin 12-6 ja maaleja syntyy, mutta sitten rähmitään. Viimeisen minuutin erikoistilanteen puolustamisessa epäonnistuttiin ja oikeastaan kolme RoPSin pelaajaa oli vapaana etutolpalla, johon keskitys tuli ja siitä puskulla tasoitus.

Keskustelua herätti viime kaudelta tutun Karjalaisen penkityksen lisäksi se, että sarjan paras laitapuolustaja Murillo aloitti vaihdosta. Näin rohkeita valintoja jos tekee niin toivoisi myös tulevan tulosta.

Puolustus oli viime kaudella KuPSin suurin heikkous ja tänä vuonna menestys tulee todennäköisesti olemaan samasta asiasta kiinni. Seuraava peli onkin kotona Klubia vastaan ja sitä seuraavissa peleissä sitten vastassa Honka ja uudestaan RoPS. Noista peleistä pitäisi kuusi pistettä mielellään raapia. KuPSin osalta kaikki kovimmat vastustajat kohdataan siis heti alkuun.

Edit ennen klubia vielä Lahti peli
 
Viimeksi muokattu:
”Matches don't come any bigger than FA Cup quarter-finals”
- Neil Warnock
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Kai sitä täytyy jollakin tasolla tarttua tuohon @Lert

Kai toi Klubi lopulta taas mestari on, mutta siinä takana ainakin voi olla tiukkaa vääntöä lähinnä Hongan ja KuPSin kesken. Tosin jotenkin en vaan luota KuPSiin. Kärjen takana keskikastissa on kaiketi monta jengiä melko tasaisena massana.
Eikä kannata unohtaa taaskaan RoPsia kärkikuvioista. Vaikka sieltä tärkein pelaaja eli Lassi Lappalainen siirtyi lainasopimuksen päättyessä takaisin HJK:n, niin hyviä lupaavia pelaajia löytyy paljon ja vanha kunnon Taiwo jatkaa laitapakin paikalla.
 
Haluaisin haastaa kaikki jatkoajan futiksen seuraajat myös Veikkausliigan pariin. Ketä tässä nyt äkkiä tulee mieleen @Asbury Park @maken veivi jr. @Larppa @Jesus Shaves @HMenthal @Leon @Roger Moore @Ralph @Axbor Nocturne jne.

On hienoa seurata isoja ulkomaisia liigoja mutta jospa jokainen malttaisi suunnata kesällä katseena myös kotimaiseen jalkapalloon. Se on meitä lähinnä ja parasta paikanpäällä!
Ehdottomasti samaa mieltä. Jos nyt futis yleensäkin kiinnostaa, niin tottakai paikan päälle kotimaisen futiksen pariin. Veikkausliigaa, ykköstä, divaria, mitä tahansa. Itsekin hankin ihan vain kannatuksen vuoksi paikallisen liigaseuran kausikortin. Ja aion varmaan jokusen pelin käydä katsomassa.
 
RELEASE THE KRAKEN
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Taneli Ronkaisen jatkosopimus, Kuopion Palloseura
Kuopion palloseuran katastrofaalinen alkukausi sai eilen jatkoa kun Hongalta tuli kotona turpaan numeroin 0-3. Peliä en nähnyt kun seurasin liigafinaaleja samaan aikaan, mutta aiemmat KuPS:n pelit nähneenä ihan tuollaista turpasaunaa en odottanut. Edellisessä pelissä oli kuitenkin saatu HJK:n hyökkäyspeli melko hyvin aisoihin (peli päättyi 0-0) joten jotain vastaavaa olisi voinut Honkaakin vastaan odottaa, mutta mitä vielä. KuPS on edelleen ilman voittoa Veikkausliigassa ja saldo nyt neljän pelin jälkeen on kolme tasuria ja yksi tappio. Kahteen ekaan matsiin tuli sentään viisi maalia tehtyäkin, mutta nyt on kaksi peliä mennyt nollilla. Ei ihan se optimaalinen tilanne.

Jos pelkästään pisteitä laskee niin eihän tuo viiden pisteen ero kärjessä olevaan HJK:hon ole vielä paljon, mutta se tässä alkaa ihan pikkusen huolettaa kun neljän pelin jälkeen voittosarake on edelleen nolla ja omissa kolisee jatkuvasti. Näkyykö tässä sitten se että harjoituskausi meni ihan vihkoon kun Kuopiohallissa ei ollut oikeanlaista tekonurmea, mutta luulisi kyllä että vähitellen tuostakin pitäisi jo päästä yli. Hankalat pre-seasonit oli muillakin, esim. HJK taisi jäädä Suomen Cupissa alkulohkoon yms.

Jotain tartteis tehdä, mielellään vaikka voittaa se seuraava peli. Tosin sitä ajattelin jo niiden kahden ekan tasurin jälkeen ja viimeistään sen HJK-tasurin jälkeen mietin että jos mestaruudesta halutaan pelata niin Honka pitää voittaa. Fakta on kuitenkin se että KuPS on nyt näitä kahta vastaan saanut yhden tasuripisteen ja jos nämä halutaan voittaa pitkässä sarjassa niin niitä pisteitä pitää sitten kuroa muualta. Tilannetta ei auta sitten yhtään se että alkukaudesta on sössitty kaksi näpeissä ollutta "varmaa" voittoa myös tasureiksi.

Onneksi sarja on kuitenkin tasainen ja siellä ei puhtaalla pelillä ole vielä muutaman pelin jälkeen yksikään joukkue, mutta ihan näin paljon ei kuitenkaan tarvitsisi antaa tasoitusta pisteiden muodossa. Tiedossa oli se että KuPS:n alkukausi tulee olemaan hankala, mutta ihan tällaista ei varmaan kukaan odottanut.
 
Pedon rinnassa on sydän ikiroutainen

BANZAI!

KiekkoMes

Jäsen
Honkavaaralla alkaa aika tiimalasissa valua. Oli taktisesti ja muutenkin Hongalta eilen sellainen alistus ja piti KuPSiä täysin kontrolissa Kuopiossa. En muista hetkeen nähneen noin munatonta esitystä.
 
KalPa ylivoima, maalintekijänä Jukka Peltola.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy