Veikkaus lopputuloksista? Onko halukkaita osallistujia?

  • 122 200
  • 224

Borgie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kymysys

Ihan vain selvyyden vuoksi: saako maalierosta pisteitä vain, jos voittaja on oikein? Siis jos veikkaa ottelussa Lukko-Ässät tulokseksi 5-3, ja pelit päättyy 2-4, on maaliero kummassakin tapauksessa 2, tosin vain eri joukkueen hyväksi.
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Viestin lähetti L4E:

Lukko - Ässät 2 -1
Sarakkeet: kotij. maalit, vieras maalit, maaliero,voittaja oikein, pisteet

Koodi:
Lukonmetsästäjä	2	1	1	1	3
L4E		3	1	2	1	1
Olkku		4	3	1	1	2
Ässäfani	1	2	-1	0	0

Kuten L4E esittää edellä.

Totta kai mahtuu mukaan #16.
 
Viimeksi muokattu:

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jos Junnisa tulee mukaan niin sit mä haluan kanssa.

Nähdään missä se närhi kusee..
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tuli mieleen vielä semmoinen juttu että tuosta ketjusta Vapaan puolella saattaa tulla nopeasti yllättävänkin pitkä.

Jos oikein laskin niin meitä osallistujia on ilmoittaunut 34, plus siihen vierailijat sun muut höpinät päälle, niin ketjussa on yli 2000 viestiä ennen kuin runkosarja on lopussa.

Selvyyden vuoksi voisi jossain vaiheessa olla järkevää aloittaa uusi ketju, johon tietysti sitten pistetilanne siirrettäisiin.

Lukon metsästäjä listasi ensimmäisen neljänneksen pelit tuonne Vapaan ketjuun ja niitä jo oli veikattu, joten olisiko siinä vaiheessa kun toinen neljännes alkaa paikka uudelle ketjulle?

Tai sitten kun kausi on puolivälissä, niin ei kuitenkaan saman aiheen ympärille neljää ketjua tarvitse avata?
 
Viimeksi muokattu:

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Ota rauhallisesti Roku! Ihan selvyyden mukaan pyrin mm. itse pitämään lukua omakohtaisesti noista runkosarjaveikkauksista. Tosin en kirjaa veikkauksia tietokoneelle vaan tänne: http://lukonmetsastaja.3w.se kausi 2004-2005 välilehti.

Tosin mm. myös L4E ainakin kirjaa noita veikkauksia ylös käsitykseni mukaan. Uskon homman menevän ihan hyvin, kun näitä kirjaajia kyllä riittää ja varsinkin näitä etukäteisvetoja on pakko kirjattava ylös.

Ollaanhan kukin toistemme pahimpia kilpailijoita, mitä tulee veikkauksiin.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Tällänen pikkujuttu tuli vielä mieleen, lähinnä omien työasioiden takia.

Jos etukäteen tietää, ettei otteluiltana pääse koneelle ja on tuomarointi vuorossa, pitäisi varmaan, vaikka yv:llä sopia seuraavan kanssa vuoron vaihdosta.

Sopisiko näin? Säännöt kehittyy kokemuksien kautta.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Vielä se tuli noista säännöistä mieleen, että pienista "vahingoista" sääntöjen noudattamisen suhteen kait voidaaan langettaa varoitus ja noista selvistä rikkomuksista pelikielto tai jopa sulkeminen kisasta.
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Luulisin tuon tuomarointi jutun olevan sellainen, että eipä se ole välttämättä illasta kiinni, kunhan on tietoisuus ryhmällä, että on joku taustaturva asioille. Katsotaan miten nuo vuoronvaihdot yms. käytännössä lähtevät juoksemaan aikanaan porukan kesken.
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Viestin lähetti L4E:
Vielä se tuli noista säännöistä mieleen, että pienista "vahingoista" sääntöjen noudattamisen suhteen kait voidaaan langettaa varoitus ja noista selvistä rikkomuksista pelikielto tai jopa sulkeminen kisasta.

hmm varoitus melko vahva sana :D, Olisiko huomautus nätimpi? Voihan tuommoisen lisätä varmuuden vuoksi sinne muun s. ehdotus tekstin joukkoon... Teenkin sen heti!
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Mietin tässä ensi vaikutelmia tuosta veikkauksesta, lähinnä pistelaskua ajatellen. Tosin ollaan harjoiteltu vasta Pelicans ja Blues ottelut ja vastine on ollut aika vastakkainen näissä otteluissa.

Pelicans ottelussa oli 14 osallistujaa ja vain yksi huti arvaus, jonka allekirjoittanut tahallisesti teki (tiedä sitten, että moniko on heittänyt yhtä isolla riskillä vielä). Pelicans otelussa arvauksien saldo oli 2 kappaletta 2 pisteen suorituksia ja 11 kappaletta 1 pisteen suorituksia. +/- 1 tulosveikkauksia olisi ollut 8 kappaletta ja +/-2 veikkauksia 2 kappaletta. Ottelusta jaettiin kivasti 15 pistettä 14 osallistujan kesken eli 1,1 keskiarvolla.

Blues ottelussa oli 19 osallistujaa ja 15 kappaletta 0 pisteen veikkausta. 3 pisteen arvauksia oli 1 kappale, 2 pisteen arvauksia oli 2 kappaletta ja 1 pisteen arvauksia yllättäen 1 kappale. +/-1 arvauksia olisi ollut 1 kappale. Blues ottelun pistekeskiarvo oli osallistujien kesken 0,4.

33 arvauksesta harjoitellen siis:
3 pisteen arvauksia 1 kappale, eli 3 % mahdollisuus onnistua ollut veikkauksissa. 2 pisteen veikkauksia on tullut 4 kappaletta eli noin 12% marginaalilla. maaliero +/-1 olisi ollut tähän saakka 9 osumaa eli noin 27 % marginaalilla todennäköisyys ja 1 pisteen suorituksia on ollut 12 kappaletta eli 36 % marginaalilla osuttu.

Periaatteessa tämän hyvin pienen seuranta-asteikon mukaan Rokun 3 pisteen arvaus olisi ollut oikeastaan noin 11 pisteen arvoinen suoritus mikäli ottelu oikein tuloksen arvo olisi 1 pistettä. 2 pisteen suorituksen arvo on ollut noin tässä oikeastaan noin 3 pisteen suoritus. +/- 1 maaliero olisi noin 2 pisteen arvoinen suoritus tässä hyvin suppeassa seurannassa.

Totuus kuitenkin on, että täysin oikein saatava 3 pistettä osuessaan on laskennallisesti todellisuudessa huomattavasti vaikeampi tätä.

Se, että pistetaulukko 1-10 sisältäisi runsaasti kaikenlaisia erilaisia arvostelukohteita ja niiden muistaminen olisi työlästä (todellisuudessa prosentuaalisesti oikeampi).

Tämmöistä katselin tänä aamuna :D
 
Viimeksi muokattu:

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Tehdäänpä pieni tutkielma harjoitelluista kohteista (lähinnä pisteytyksestä):

Samat tulokset kahdella erilaisella arvosteluasteikolla.

Itsestäni tuntuu, että ensimmäinen näistä olisi parempi vaihtoehto käytännössä harjoittelussa koetun perusteella.

Koodi:
Täysin oikein 5 pistettä, maaliero oikein 3 pistettä, maaliero +/- 1
 2 pistettä, voittaja oikein 1 piste, yhteensä pisteitä
#16	 0	1	0	0	3
Arnold	 0	0	1	0	2
Jukantak. 0	0	0	1	1
Junnisa	 0	0	1	0	2
L4E	 0	0	1	0	2
Lukko4ev.0	1	0	0	3
Lukonmet.0	1	0	0	3
Mato	0	1       1 	0	5
Maxwell	0	0	1	0	2
Pronger	0	0	1	0	2
RauMan	0	0	1	0	2
Rellu	0	0	0	1	1
Roku	1	0	0	1	6
Yellow	0	0	1	0	2
Ruutiv.	0	0       1       0	2

Koodi:
Yhteenveto aikaisemmista (Harjoitusmielellä tehty tilastomalli)
Nimi, veikkaukset, 3 p, 2 p, 1 p, hudit, Yhteensä pisteitä
#16	 2	0	1	0	1      2
Arnold	 2	0	0	1	1      1
Jukantak. 2	0	0	1	1      1
Junnisa	 2	0	0	1	1      1
L4E	 2	0	0	1	1      1
Lukko4ev.1	0	1	0	0      2
Lukonmet.2	0	1	0	1      2
Mato	2	0	1	1	0      3
Maxwell	2	0	0	1	1      1
Pronger	1	0	0	1 	0      1
RauMan	1	0	0	1	0      1
Rellu	2	0	0	1	1      1
Roku	2	1	0	1	0      4
Ruutiv.	1	0       0       1	0      1
Yellow	2	0	0	1	1      1
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Viimeiset harjoituspelit alkavat jo viikon kuluttua ja sitten päästään tositoimiin. 9.9. pitäisi Lukon kausiveikkauksen säännöt olla viimeisteltynä. Pyrkimyksenä on ollut, että Lukko veikkaajilla olisi samanlaiset lähtökohdat itse kilpailussa vaikuttaa asioiden kulkuun (ainakin mahdollisuudet tähän ovat), mutta tämä on tietysti vapaaehtoista.

Kilpailu käydään 14:n ottelun sarjoissa. Kukin kilpailija liittää harjoituspelien jälkeen uuteen avattavaan ketjuun vain yhden veikkausrivistön, jota voi käydä muuttamassa aina kunkin ottelun alkamiseen saakka. Olisi hyvä jättää vanhat veikkaukset koskemattomiksi ihan oman tarkistus mahdollisuutensa takia. Todennäköisesti jokaisen neljänneksen jälkeen avataan todennäköisesti uusi ketju. Tai onko ideoita?

Rahapalkintoja ei voida luvata, mutta sitä vastoin kokonaiskilpailun parhaat saavat oikeuden kantaa kauden jälkeen Lukko veikkauksessa menestymisensä merkiksi loppusijoituksensa mukaista signeerausta. Eli kärkisijat varmasti ovat haluttua tavaraa.

Pian se alkaa! Mukana pari Ässien kannattajaakin osallistujina. Itse näen mieluimmin jonkin lukkolaisen tämän skaban voittajana. Tosin toivon tasapuolista kilpailua ja onnea kaikille osallistujille.

Laitan vielä kilpailun sääntöehdotelman listalle, kun se ei ole paljon kerännyt huomiota tähän saakka.

Sääntöehdotelma

Kohta 1
Pisteitä oikeaan osuneesta runkosarjan otteluveikkauksesta jaetaan seuraavasti (myös veikattu joukkue voittajana):
Oikea tulos: 5 pistettä oikein veikanneelle.
Yhden tehdyn maalin ero veikkaukseen nähden: 3 pistettä oikein veikanneelle.
Oikea maaliero: 2 pistettä oikein veikanneelle.
Oikein veikattu voittaja: 1 piste oikein veikanneelle.

Kohta 2
Play off veikkaukseen selviytyy 20 parasta runkosarjan jälkeen ja play offeihin selvityneet pelaajat valitsevat play offeista pudonneiden veikkaajien joukosta tuomarin ennen kunkin ottelusarjan alkua. Mikäli yhteisymmärrykseen ei päästä, niin tuomaritehtäviä hoitaa kulloinkin aakkosjärjestyksessä vuorossa oleva runkosarjan jälkeen pudonnut tuomarioikeudet omistava veikkaaja.

Kohta 3
Play off otteluissa jaetaan tuplapisteet. Näin saamme Play offeissa lisää jännitystä ja panoksia.
Eli Play off otteluissa kohdalleen osuneista veikkauksista jaetaan pisteitä seuraavasti (myös veikattu joukkue voittajana):
Oikea tulos: 10 pistettä oikein veikanneelle.
Yhden tehdyn maalin ero veikkaukseen nähden: 6 pistettä oikein veikanneelle.
Oikea maaliero: 4 pistettä oikein veikanneelle.
Oikein veikattu voittaja: 2 piste oikein veikanneelle.

Kohta 4
Mikäli kaksi tai useampia kisailijoista on tasapisteissä, paremmuus ratkeaa seuraavasti (myös veikattu joukkue voittajana):
1. Eniten "oikea tulos".
2. Eniten "yhden tehdyn maalin eroja veikkaukseen nähden".
3. Eniten "maaliero oikein".
4. Eniten ""voittaja oikein".
5. Jos tasan, niin Play offeista pudonneet järjestävät jonkinlaisen äkkikuolemakilpailun tasapisteissä oleville.

Kohta 5
Kilpailijaansa enemmän (Kohtien 1 ja 3 mukaan saatuja pisteitä) kerännyt veikkaaja on vähemmän pisteitä kerännyttä vastustaajansa edellä. Kokonaiskilpailun parhaat saavat oikeuden kantaa kauden jälkeen Lukko veikkauksessa menestymisensä merkiksi loppusijoituksensa mukaista signeerausta.

Kohta 6
Tasapeli on mahdoton, koska pelien tulokseksi lasketaan aina ottelujen lopullinen virallinen tulos.

Kohta 7
Muiden SM-liiga joukkueiden kannattajien osallistumista Lukko veikkaukseen ei ole estetty. Mahdollisissa häiriötapauksissa kullakin otteluveikkaajalla on yhtäläiset oikeudet pyytää häiritsijöiden huomiotta jättämistä otteluveikkauksissa. Tuomareina toimivat kulloinkin vuorossa olevat tuomarioikeuden omistavat veikkaajat.

Kohta 8
Kullakin Veikkaajalla (nimimerkillä) on yksi hyväksyttävä tulosveikkaus ottelua kohti. Kulloistakin ottelua veikattava tulos on jätettävä sille varattuun paikkaan viimeistään minuuttia ennen ottelun alkamista. Ottelukohteiden veikkaustulokset voidaan jättää viimeiseen mahdolliseen hetkeen tai vaikka antaa koko sarjaneljännestä koskevat omat veikkaukset yhdellä ja samalla kertaa. Viimeksi annettu veikkaustulos jostakin ottelukohteesta on se, joka jää voimaan. Kuitenkin vuorokautta ennen ottelun alkua saa jättää vain yhden otteluveikkauksen kyseisestä kohteesta (jälkimmäistä muutosta ei huomioida).

Kohta 9
Se joka ehtii ensimmäisenä, niin huolehtii pisteiden laskuista ja vastaavista kulloistenkin otteluiden jälkeen. Kauden kuluessa itse (Lukko kannattajat) osallistujat toimivat yhteisvastuullisesti ja yleisiä sovittuja sääntöjä ei voi muuttaa ilman yleistä hyväksyntää.

Kohta 10
Runkosarja jaetaan neljänneksiin tilastoinnin ja käytännön kannalta. Kesken kautta mukaan tulevat osallistujat voivat koittaa voittaa jonkin sarjaneljänneksen ottelusarja veikkauksista.

Kohta 11
Tuomaritehtävät lankeavat allaolevalla listalla aakkosjärjestyksellisesti vuorotellen. Tuomari vaihtuu aina avauskiekon iskettyä otteluissa jäähän. Useamman päivän pelaamattomien päivien välillä voidaan tuomaritehtävien osalta vaihtaa vastuutehtävän seuraavalle tai pitää käytännössä veikkauslinjalla rehellisesti lomaa. esim. Tuomari toimii ryhmän luottamusmiehenä ja saa oikeuden tulkita kilpailusääntöjä "riitatilanteissa". (Sanomattakin on selvää, että viime kädessä Jatkoajan moderaattorit toimivat oikeudenvalvojina ja sääntökirjoina). Esteiden sattuessa voivat listalla olevat sopia tuomarivuoroista harkinnan mukaan keskenään (muutoksesta ilmoitetaan foorumissa). Vakavan tuomarointirikkomuksen sattuessa voidaan 10:n tuomarointioikeuden omistavan osallistujan hyväksynnällä keskeyttää jonkun tietyn henkilön tuomaritehtävät ja siirtää ne aakkosissa seuraavalle paikalla olevalle "online tilassa" tuomarioikeuden omistavalle osallistujalle. Tuomarointioikeuden kokonaan poistaminen tietyltä osallistujalta vaatii 10:n tuomarointioikeuden omistavan puollon. (Jatkoajan moderaattorit kuitenkin omistavat oikeuden toimia näiden sääntöjen yläpuolella).

Kohta 12
Pienista "vahingoista" sääntöjen noudattamisen suhteen voidaaan langettaa huomautus tai varoitus ja selvistä rikkomuksista joitakin otteluja kestävä pelikielto tai jopa sulkeminen kokonaan kisasta.

Kohta 13
Toimi Näin!
1. Avaa itsellesi ainoastaan yksi viesti sille varatussa ketjussa.
2. Kopioi sivulla Kausi 2004-2005 oleva otteluohjelma avaamaasi viestiin.
3. EDITOI! Voit muuttaa tulevaa ottelua aina ottelun alkamiseen saakka avaamassasi viestissä (Älä avaa uutta viestiä).

Viestejä ei saa editoida ennen kuin otteluvetosi on kuitattu. Mikäli viesti editoidaan kuittauksen jälkeen, merkitsee sen vedon tarkistuksen hyväksymistä. Editoinnin jälkeenhän ei voi mennä varmasti takuuseen vedon tuloksen oikeellisuudesta.

Kohta 14
Tuomarioikeuden omistavia osallistujia (Lukon kannattajia) ei listalle enää lisätä kauden alettua ihan selvyyden vuoksi, mikäli ei toisin erikseen yhdessä sovita kauden kuluessa. Tietty aktiivisuustaso on vaatimuksena tuomaritehtäväoikeuksien säilyttämiseen.

#16, Bluefox, Borgie, Boris, Dexa, Eino mies, Gee, Hearsay, Johto, Jukan takahiukset, Junnisa, L4E, Lakaisija, Locksmith, Lukko4ever, Lukon metsästäjä, Magz, Mato, Maxwell, Mdawg, Ojo, Olkku, Penaltyfox, Pronger, Psychodad, RaLu, RauMan, Rellu, Roku, Ruutiveijari, Samppeli, Siirappi, Skoda, Walton, Yellow

Osallistujat, joilla ei tuomarointioikeutta:
AC-X, Arnold, Korkki


Kiitokset kiinnostuksesta, neuvoista ja ideoista!
 
Viimeksi muokattu:

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kaipa sitä itsekin voisi tuota runkosarjaveikkausta yrittää, vaikka menestys on sillä saralla aina ollut heikko. Mikäli siis mukaan vielä mahtuu.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Niin, toiminkos mä nyt sitten tuomarina tossa runkosarjan avauksessa, vai nyt jo tämän illan matsissa? Tarvitsi vaan kysyä ettei tule jo heti vahinkoa tehtyä.
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Sinä #16 saat oikeuden tuohon tehtävään 16.9.-17.9. pelien alkamisesta toisen pelin alkamiseen. Toimeen kuuluu eräänlaisena yhdysmiehenä oleminen ja asioistahan yleensä pystyy sopimaan ryhmässä. Mikäli kuitenkin syntyisi pattitilanne, niin lopullinen päätös tuona aikana näiden ratkaisemisessa kuuluisi sinulle tai luottohenkilöllesi. Tämä toimi kiertää ns. sääntöehdotuksessa olevan ajatuksen mukaan Lukko osallistujalta toiselle ottelusta toiseen tasaisesti. Uskoakseni tämä on paras konsti ennaltaehkäistä niin sanottua diktatoorista ja opposition välistä ongelmatilanteen syntymistä. Tilanne on kuitenkin käytännössä se, että kukaan ei halua kuitenkaan kantaa koko kautta tätä tehtävää ja olla päättämässä kaikesta.
 
Viimeksi muokattu:

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
+/- 1 maaliero tarkistukseen

Tunnepohjaisesti rakennettu pistetaulukko harjoituspelien mukaan osoittaa näemmä aukollisuuttansa. Tällä hetkellä ajatteluttaa tuo +/- 1 maaliero Lukko veikkauksessa.

Kävin läpi Lukon viime kauden SM-liiga ottelut ja maalierot näissä
-5 2 kpl
-4 1 kpl
-3 2 kpl
-2 9 kpl
-1 10 kpl
0 8 kpl
+1 15 kpl
+2 3 kpl
+3 5 kpl
+4 1 kpl
+5 2 kpl
+7 2 kpl

Eli kauden 60:sta ottelusta vain 8 olisi päättynyt yli 3 maalin erolla. Merkkaamalla vetoon tuloksen 2:n maalierolla, todennäköisesti ohittaisit maksimissaankin noin 8 kertaa 2:n pisteen potin mikäli voittaja olisikin aina merkitty oikein. Tämä siis vertailuna viime kauden runkosarjaan. Harjoitusottelut ovat oma lukunsa maalikarkeloineen.

Mielestäni tämä +/- 1 maaliero ei ole oikein onnistunut. Ennemmin tämän mukaan näen runkosarjassa järkevämpänä ratkaisuna yhden tehdyn maalin eron veikkaustuloksessa. Esim. voittotulokseksi veikattu 3-2 ja peli päättyy 3-1 tai 4-2, 2 pistettä oikein veikkaanneelle. Teen sääntöehdotukseen tämmöisen tarkistuksen taktikoinnin vaikeuttamiseksi itse kilpailussa. Harjoituspelit käydään kuitenkin vanhan kaavan mukaan vielä +/- 1 maalierolla.

Selvisi tämmöinen ongelma maalieroista sääntöehdotuksessa. Mikäli olen väärässä tai löytyy parempia ideoita, niin kertokaa...

Ei ole kiva kenenkään katsella myöskään veikkauksissa ainoastaan tuloksia 0-2, 1-3, 2-4 läpi kauden.
 
Viimeksi muokattu:

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Vielä pieni tarkistus:

Eli viime kauden otteluissa maalierot:

-1 10 kpl
0 8 kpl
+1 15 kpl

Yhden tehdyn maalin ero:
ESIM. Veikkaus on 3-2
Tuloksia 3-2 tai 2-3 oli viime kaudella 6 kappaletta

3-1 tuloksia 3 kappaletta, 2-2 tuloksia 3 kappaletta, 3-3 tuloksia 2 kappaletta, 4-2 tuloksia 1 kappale

...eli kaikkiaan 9 kappaletta yhteensä

Paikallaan on todellakin panostaa oikeaan tulokseen:

Käsittääkseni laskennallisesti oikeampi pistelaskujärjestelmä olisi seuraava kauden alkaessa Lukko veikkauksessa:

Pisteitä oikeaan osuneesta runkosarjan otteluveikkauksesta jaetaan seuraavasti (myös veikattu joukkue voittajana):
Oikea tulos: 5 pistettä oikein veikanneelle.
Yhden tehdyn maalin ero veikkaukseen nähden: 3 pistettä oikein veikanneelle.
Oikea maaliero: 2 pistettä oikein veikanneelle.
Oikein veikattu voittaja: 1 piste oikein veikanneelle.
 
Viimeksi muokattu:

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Tuomaritehtävistä Lukko veikkauksessa

Tässä mietin käytäntöä tuolle tuomaroinnille:
Esim. sarjan alun pelit ja tuomarioikeudet menisi seuraavasti:

To 16.9. Lukko - Ässät #16
Pe 17.9. Jokerit - Lukko Bluefox + 20.9. ***tyhjä***
To 23.9. Blues - Lukko Borgie
Pe 24.9. Lukko - Tappara Boris
Su 26.9. TPS - Lukko Dexa
Ti 28.9. HPK - Lukko Eino mies
To 30.9. Lukko - JYP Gee
La 2.10. Lukko - Ilves Hearsay + 5.10. Johto + 8.10. Jukan takahiukset
La 9.10. Lukko - HIFK Junnisa
Ti 12.10. Pelicans - Lukko L4E
Ke 13.10. Lukko - Kärpät Lakaisija
La 16.10. SaiPa - Lukko Locksmith
Ti 19.10. Ässät - Lukko Lukko4ever
To 21.10. Kärpät - Lukko Lukon metsästäjä + 24.10. Magz
Ti 26.10. Lukko-Saipa Mato
To 28.10. JYP - Lukko Maxwell
La 30.10. Lukko - Blues Mdawg + 2.11. Ojo
To 4.11. Lukko - Jokerit Olkku
La 6.11. Tappara - Lukko Penaltyfox + 9.11. Pronger + 12.11. Psychodad + 15.11. RaLu
Ti 16.11. Ässät - Lukko RauMan
Ke 17.11. Lukko - HPK Rellu
La 20.11. JYP - Lukko Roku
Ti 23.11. Ilves - Lukko Ruutiveijari
To 25.11. Lukko - TPS Samppeli
La 27.11. Kärpät - Lukko Siirappi
Ti 30.11. Lukko - SaiPa Skoda + 2.12. Walton
La 4.12. Lukko - Pelicans Yellow
Ti 7.12. HIFK - Lukko #16 + 10.12. ***tyhjä***
Su 12.12. Lukko - Kärpät Bluefox + 15.12.- 26.12. joulutauko + 27.12. Borgie
Ti 28.12. SaiPa - Lukko Boris
To 30.12. Lukko - Ässät Dexa
Su 2.1. Jokerit - Lukko Eino mies
Ti 4.1. Blues - Lukko Gee
Ke 5.1. Lukko - JYP Hearsay
Pe 7.1. Lukko - Ilves Johto
La 8.1. TPS - Lukko Jukan takahiukset + 11.1 Junnisa
Ke 12.1. Lukko - Tappara L4E
La 15.1. HPK - Lukko Lakaisija + 18.1. Locksmith
To 20.1. Pelicans - Lukko Lukko4ever
Su 23.1. Lukko - HIFK Lukon metsästäjä
Ti 25.1. Lukko - JYP Magz
To 27.1. SaiPa - Lukko Mato
La 29.1. Lukko - Kärpät Maxwell
Ti 1.2. Lukko - Ässät Mdawg
La 5.2. Lukko - Blues Ojo + 8.2. Olkku + 11.2. Penaltyfox + 14.2. Pronger
Ti 15.2. Tappara - Lukko Psychodad
To 17.2. Lukko - HPK RaLu
La 19.2. JYP - Lukko RauMan
Su 20.2. Ilves - Lukko Rellu + 23.2. Roku
To 24.2. Lukko - TPS Ruutiveijari
La 26.2. Lukko - SaiPa Samppeli + 29.2. Siirappi
Ti 1.3. Kärpät - Lukko Skoda
To 3.3. Lukko - Jokerit Walton
La 5.3. Ässät - Lukko Yellow
Ti 8.3. Lukko - Pelicans ***päätetään myöhemmin***
Ke 9.3. HIFK - Lukko ***päätetään myöhemmin***


Tuomarioikeudella varustetun ei tarvitse päivystää koneellaan tai Jatkoajassa koko aikaa. Tuskinpa käytännössä mitään sellaisia ongelmia syntyy, että tarvitaan riitaratkaisuun välimiestä. Tehtäväthän vaihtelee hieman osallistujan ja itse henkilön intressien mukaan.

Tuomaritehtävät voi siirtää mm. luottomiehellelleen aina tarvittaessa. Tehtävä on vapaaehtoinen ja se ei velvoita. Olisi hyvä saada informaatiota etukäteen mikäli joku osallistujista ei halua oikeutta tuomaritehtäviin tai halua nimetä itselleen sijaista merkityksi ajankohdaksi.

Tarkoituksena on lähinnä tuomaritehtävien tasaisessa jakamisessa sitä ettei Lukko veikkauksen takia syntyisi kismaa käytännönratkaisujen takia eri ryhmien välille, vaan kaikilla olisi mahdollisuus vaikuttaa asioihin kauden aikana. Riitatilanteissahan ratkaisu on tuomarilla ja neuvoahan voi aina kysyä sitä halutessaan yksityisesti tai julkisesti tai siirtää päätösvaltaa. (Voihan aina kysyä moderaattorienkin mielipidettä).

Edit:
Järjestystä hieman muokattu jälkikäteen.
 
Viimeksi muokattu:

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Lukkokannattajien kausiveikkaus alkaa pian!

Hahmotelma kauden varalta on jo valmiina jotakuinkin. Omasta puolestani kausi voisi jo alkaa. Kuitenkin selvyyden vuoksi avaamme ketjun 10.9. viimeisen harjoitusottelun jälkeen.

Mikäli halua on kirjoitella keskenään pitkin kautta tuloksista yms. niin käyttäkää siihen harjoitusotteluissa käytettyä ketjua tai mikäli tämä saa olla auki niin mieluummin kysymykset ja viestit tänne. Pahaa pelkään, että tämä ketju suljetaan pian. Pyrkikäämme pitämään veikkausketjun mahdollisimman puhtaana ylimääräisestä!

Idea on se, että kullakin veikkaajalla on käytössään vain yksi viesti veikkauksessa, jonne kukin kopioi otteluohjelman ja editoi avaamaansa viestiä tarvittaessa. Vanhoihin ottelutuloksiin toivottavasti ei kosketa jälkeen päin, ihan oman tarkistusmahdollisuuden kannalta katsoen.

Teoriassa ainakin tämän pitäisi toimia selkeimpänä mahdollisena vaihtoehtona kaikista ideoista, mutta käytännössä voi kyllä joutua pyytämään joltakulta siistimisapua kauden mittaan...

Toimi Näin!
1. Avaa itsellesi ainoastaan yksi viesti.
2. Kopioi Lukon metsästäjän web-sivuilta välilehdestä:
Kausi 2004-2005 oleva otteluohjelma avaamaasi viestiin.
3. EDITOI! Voit muuttaa tulevaa ottelua aina ottelun alkamiseen
saakka avaamassasi viestissä (Älä avaa uutta viestiä).

Älä poista tai muuta vanhoja ottelutuloksia!

Vuorokautta ennen ottelun alkamista voit muuttaa pelituloksia vain yhden kerran!

Säännöt sekä tiedot tuomarivuoroista löydät osoitteessa: http://lukonmetsastaja.3w.se/

Pisteitä oikeaan osuneesta runkosarjan otteluveikkauksesta jaetaan seuraavasti (myös veikattu joukkue voittajana):
Oikea tulos: 5 pistettä oikein veikanneelle.
Yhden tehdyn maalin ero veikkaukseen nähden: 3 pistettä oikein veikanneelle.
Oikea maaliero: 2 pistettä oikein veikanneelle.
Oikein veikattu voittaja: 1 piste oikein veikanneelle.

Kiitokset avusta, tuesta ja ideoista sääntöjen ja kilpailukäytännön toteutuksessa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös