Vedonlyönti

  • 3 959 249
  • 21 685

Ganal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mistä pystyisi laittamaan ns. monivetoa itse valitsemiin peleihin? Paffilta oon tähän asti laittanut, mut nyt huutaa jotain internal erroria eikä hyväksy vetoja kuin jollain 10snt panoksella... Kenties joku vika/ nyt sielläkin asetettu jotain rajoja? Pitkävetoja pystyy sentään laittamaan normaalisti.
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
No ainahan ne edellisten pelien tulokset (kai) otetaan huomioon kun kertoimia laitetaan. Mutta ehkä jos on tasainen pari ja vähämaaliset joukkueet, niin ei ole väliä jos kumpikaan ei ole voittanut viimeiseen viiteen peliin. Vaikka tänään kyllä katselin jotakin tuntemattomien ulkomaisten alasarjojen kertoimia, ja siellä jossakin parissa kertoimet olivat suunnilleen 1,80-7,00-4,00. Kummallakaan ei ollut vielä tasapeliä kauden seitsemästä ottelusta.

En sitten tiedä mikä on ns. todennäköisyyslaskennan ja kertoimien suhde, vai joutaako moiset matemaattiset systeemit romukoppaan kun vetoja mietitään.



No enpä tiedä olenko niin varakas, ainakin palkkahaitarin alapäässä ehdottomasti.
Sen verran voi kai vielä kehuskella, että äsken laitoin hyvässä uskossa nuo 7943 euroa otteluun Vimpeli - Koskenkorva ja voittoa tuli 1112 euroa kertoimella 1,14. Tuomiopäivä lähestyy. Tai voisi ainakin jättää alkupääoman suojaan.
Ei kyllä kehtaisi kertoa tutuille että laittoi 8000 euroa veikkaukseen, tuomitsisivat heti, että joku päivä siltä menee kaikki. Ja olisihan se sitten tavattoman noloa jos joutuisi myöntämään hävinneensä isoja summia.

Itse olen kokenut uuvuttavaksi tai stressaavaksi tuon systeemin jossa laitetaan 3-10 kohdetta samalle lapulle ja kerroin kasvaa isoksi. Niin paljon helpompi saada se yksi tai kaksi oikein.
Olisi hyvä kuulla muiden taktiikoita ja periaatteita joilla pelaa, ihan yksinkertaisiakin asioita. Esim. itse kyllä suosin tuota että veikkaa sekä voittoa että tasapeliä, ehkä silleen että toisella tulisi +/- 0 ja toisella voittoa. Tai vaikka lentopallo-otteluun veikkaa molempia jolloin tulee joko pikku voitto tai pikku tappio, ei mene niin paljon tappiolle.

Jos tällä palstalla paljastaa vinkkejään niin eihän tuo ole keneltäkään pois, kun Veikkaus ja muut firmat on niin isoja ja rikkaita koneistoja. Niiltä ei raha lopu vaikka Jatkoajan lukijoiden tulokset vähän paranisivatkin.

En ala ottamaan kantaa muiden esittämiin epäilyksiin siitä, onko totta vai ei nuo vetosi, mutta joka tapauksessa aivan älyttömällä riskillä pelaat.

Siinä olen samaa mieltä ettei ole mitään järkeä rakennella isojen kertoimien saamiseksi jotain 4-10 kohteen rekkoja. Itse pelaan myös mieluiten sellaisia vetoja joissa on suorana vetona mieluiten 1- max. 3 kohdetta, yleisimmin pelaan tupla-systeemeillä joissa on 3-4 kohdetta ja riittää että saa 2 osumaan. Mukaan en huoli mitään minikertoimia. Trio-järjestelmään jossa saa kolmella oikealla merkillä voiton, saatan mukaan survaista yhden "kotiuttajankin" jollain vähintään 1,5-kertoimella. Kokemus kuitenkin osoittaa että se pieni kerroin ei tarkoita sitä että se kohde varmasti osuu. Päinvastoin joskus on mennyt niinkin että ainut väärä trio-järjestelmässäni on ollut juuri tuo ns. varma pikkukerroin.

Aika harva tavis pelaa näitä vetopelejä millään isoilla summilla, eiköhän Jatkoaikalaistenkin keskuudessa yleisintä ole se, että kohtuu pienillä summilla haetaan pientä jännitystä ja maustetta kohteena oleviin peleihin. Ylikertoimien etsiminen ja asiantuntemus pelaamistaan kohteista auttaa pääsemään parempaan lopputulokseen kuin summamutikassa väkisin haettujen kohteiden lätkiminen lapulle. Aina pitää olla varaa hävitä se sijoittamansa rahasumma ilman sen suurempia jatkoseuraamuksia, sen verran vaikeata on voittaa säännöllisesti. Kuitenkin vaikka tietoa olisi kuinka paljon tahansa, niin myös tuuria tarvitaan.

Itseä ainakin harmittaa hävittyjä pikkusummia enemmän se, ettei osannut poimia niitä oikeita kohteita suuresta valikoimasta lapulleen. Jälkipelit osoittavat että jos ei joka päivä, niin ainakin joka viikko olisi huolellisemmalla etsiskelyllä ollut saatavissa komeakertoimisia osumia.
 

Nick Neim

Jäsen
Mä taasen heittelen aika useinkin noita 3-4 kohteen lappuja, mutta erona entiseen on se, että heitän ne myös sinkkuina. Eilisestä 4 kohteesta 3 osui singlenä, isoa lappua en tehnyt ja kassa tuplaantui, huolimatta Chicagon kusemisesta. Mä en kyllä osaa voitollisesti pelata, mutta välillä sattuu osumaan ja sillä tavalla saa sitä lisäjännitystä joihinkin matseihin/lajeihin mitä seurailee.

Mulla nousee nuo panostukset aina ihan liikaa suhteessa kassaan, tai sitten heittelen välillä joitakin höpöhöpökohteita mistä mulla ei oikeasti ole mitään hajua. Noi pari turhuutta kun saisi karsittua, niin joskus voisi jopa koko kuukausi mennä voitollisesti. Ja tarkoitan siis pitkävedon osalta, vakiot tai monivedot sitten erikseen jos niistä sattuu jotain suurempaa joskus hyvin harvoin tulemaan.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Omia vedonlyöntiperiaatteita ja -tapoja tuolla mutusteltiin muutama sivu takaperin ainakin viesteissä 12920 ja 12921

Esimerkiksi Chicago-LA Kings playoff-sarjassa oli jatkuvasti yli 5.5 maalin kertoimet niin järkyttävän isoja että niitä oli yksinkertaisesti pakko pelata vaikka yleensä nämä jätän välistä. Siis vielä eilisellekin sai 2.40 kertoimen, vaikka sarjan viisi edellistä peliä olivat övereitä ja muutenkin oli odotettavissa isomaalinen ottelu! Näihin sinkkuna isolla panoksella ja melkoisen kovat palautukset sieltä. Ja todella yksinkertaisesti ihan maalaisjärjellä.

Suomifutiksesta on myös löytynyt yllättävän paljon pelattavia kohteita; näissä olen tosin käyttänyt apuna erinäisiä vihjesivustoja, joissa asiantuntemusta tällä saralla löytyy enemmän kuin meikäläisellä. Aika selkeästi plusmerkkinen palautus.

Futiksen MM-kisoihin pitäisi tehdä jonkinlaista rankingia ja voimasuhteiden vertailua, mutta ei taida ehtiä. Jos joku tällaista on tekemässä tai tietää netin syövereistä jonkun MM-kisoja vedonlyönnin näkökulmasta ruotivan sivuston niin jakakaahan tännekin päin.

Roland Garros lähenee loppuaan ja vedonlyöntikin on omalta osalta vaikeutunut. Ympäripyöreitä ja tasaisia otteluita, joissa tasoitukset tuntuvat olevan hyvin kohdillaan. Pelasin tänään Verdascoa ja Garcia-Lopezia minimipanoksella, koska kerroin oli marginaalisesti isompi kuin omissa kaavailuissani. Enemmänkin sellainen jännityksen nostatus kuin järkiveto. Onneksi kohta loppuu tämä slämi ja tulee vaihtelevampaa tarjontaa - kolmeen eräoittoon pelatessa muuttujia on liikaa ja kolikonheitossa on lopulta hankala voittaa.

edit. linkki korjattu
 
Itse en kyllä usko apulais-gm:n puheita noista panostuksista. Jotain näyttöä voisi antaa jos kerta uskaltaa tuollaisilla summilla pelata. Hienoa jos olen väärässä ja kaveri heittelee tuollaisia summia menemään mutta näytäppä vähän lappua niin nähdään puhuuko mies totta.

No jos viitsit antaa sähköpostiosoitteen niin kai sinne voisi ruutukaappauskuvan laittaa. Mutta olihan noissa epäilyissä perääkin: kun katsoin niin se pesäpalloveto (Vimpeli voittaa koskenkorvan kertoimella 1,14) oli hylätty. Luulin että olin laittanut sen myöhässä.
Sitten laitoin kaikki rahat lentopallo-otteluun Italia - Iran ja italia hoiti 3-0 (vaikka tätäkin voi pitää hulluna kun Iran on laatujoukkue, mutta lentopallosta olen varsin hyvin perillä.) Jälkeenpäin katsoin, että tätäkään vetoa ei otettu vastaan, vaan oli mennyt "vain" 1000 euroa. Aloin vähän ihmetellä että wtf, eikö täällä anneta ihmisten voittaa vai mitä?

No sitten otin jo vähän riskiä kun Chicago - Los Angeles oli niin jännittävä peli: uskoin Los Angelesiin jatkoerät mukaan lukien, nimimerkin pernaveikko oppien mukaisesti ei ole väliä sillä että Kings oli jo voittanut kaksi seitsemättä peliä, vaan voi ihan hyvin voittaa kolmannenkin?
Työpaikalle lähtiessä Chicago johti 4-3 ja ajattelin että taisi "aloittelijan tuurit" loppua tänä aamuna, mutta eihän tuo vielä: 800 euroa kertoimella 2,30 toi 1040.
Eli sain kuitattua sen ison tappion ja nyt on 5400 voitolla. Sen verran hyvä tilanne ettei tänään viitsi varmaan mitään yrittää.


Ei kyllä nuo arbitraasit oikein auenneet tuosta vaan.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Pelasin tänään Verdascoa ja Garcia-Lopezia minimipanoksella, koska kerroin oli marginaalisesti isompi kuin omissa kaavailuissani. Enemmänkin sellainen jännityksen nostatus kuin järkiveto.

Omaa suosikkiani, Monfilsiä vastaan siis pelasin ja näyttäisi Gael tällä kertaa vievän murskaavasti voiton. Mielenkiinnolla seurataan kestääkö tällä kertaa kupoli selvässä johtoasemassa. 6-0, 6-2 kaksi ensimmäistä.
 

Kihaus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers
Aloin vähän ihmetellä että wtf, eikö täällä anneta ihmisten voittaa vai mitä?

Vastaus: ei anneta. Pinnacle, Betfair ja paljon parjattu Veikkaus ovat nykyään niitä harvoja jäljellä olevia bookkereita, joissa ei pidetä kriisipalaveria heti kun yrität pelata vähänkään isommalla panoksella, saatikka että olisit voittava pelaaja, hui kauhistus. Että sikäli saa aina ihmetellä, kun ihmiset hehkuttavat jotain Marathonbetin jättikertoimia, kun ei niillä loppujen lopuksi vittuakaan tee. [/humblebrag]
 

Näkemys

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kirsikka

Onko kenelläkään kokemuksia suht uudesta Kirsikka-saitista? Ihan ok-tason kertoimia näyttää tarjoavan vedonlyöntiin nettikasinon ohella.

Itseäni hieman epäilyttää se, että sivulta ei löydy oikein mitään tietoa talletuksista ja kotiutuksista. Lisäksi runsaasti kirjoitusvirheitä, mikä ei koskaan anna kovin hyvää kuvaa.

Olisin lähinnä kiinnostunut tietämään, että miten tuo rahaliikenne on toiminut ja onko firma luotettava.
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Ei mitään ongelmia panoskattojen kanssa. Salaisuus piilee siinä, kun on tarpeeksi paska, sen kun yhdistää surkeaan tuuriin ja maltillisiin panoksiin, ei voita sen vertaa että vedonvälittäjällä tulisi myyrä aukolle kurkkimaan. Mutta tästäkin huolimatta ajattelin laittaa jollekin vetopuljulle, sanotaan vaikka 100€ jalkapallon MM-kisoihin. Siellä vetofirmassa hierotaan käsiä yhteen, että taas se Ilmari luulee voittavansa jotain, tänne vaan rahat, tervetuloa jatkossakin. Katsellaan sitten montako potkua on kisat edennyt kun tili onkin tyhjänä.
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Onko kenelläkään kokemuksia suht uudesta Kirsikka-saitista? Ihan ok-tason kertoimia näyttää tarjoavan vedonlyöntiin nettikasinon ohella.
En ole kokeillut, mutta ainakin tuo vedonlyönnin 100% bonari vaikuttaa hämärältä:
"Yksi (1) Bonus Piste palkitaan jokaista 0,5€ ‘Qualified Turnover’ (QT [Hyväksytty Pelikierros]) vastaan vedonlyöntituotteissamme."
+
"BP vaatimus hyvitykseen: 10€ jokaisesta 400BP:stä"

Eli käytännössä jos ymmärsin oikein niin 100€ talletuksella kun pelaa kaksi kertaa 100€ vedon (olettaen että edes 1. osuu) saa 10€ bonuksen.
 
Eli sain kuitattua sen ison tappion ja nyt on 5400 voitolla. Sen verran hyvä tilanne ettei tänään viitsi varmaan mitään yrittää.

Olen seurannut sun viestejä noin viimeisen viikon ajalta. Ja ei nyt jumalauta oikeasti, lopeta heti. Etenkin nyt, kun olet vielä voitolla sen verran, että moni työläinen saa tehdä 2-3 kuukautta duunia tollasen rahasumman eteen. Oikein silmiä särkee, kun heität noita isoja laakeja aivan päättömästi menemään. Suoraan sanoen pelaat aivan idioottimaisesti. Nyt olet ollut vielä aika saatanan onnekas.

Riskienhallinta on aivan olennaisessa osassa, jos haluaa tehdä voitollista vedonlyöntiä. Ja jälleen kerran voidaan palata Vuoksenmaan Jorman oppeihin. Jorma on lanseerannut yhden lauseen riskienhallinnasta, joka kannattaa painaa kaikkien mieleen: "Pelaa sellaisilla panoksilla, jonka voit nauraen voittaa ja hymyillen hävitä.

Veikkaanpa, että apulais-GM:llä ei olisi paljoa hymyilyttänyt, jos se Ruotsin jalkapallokohde ei olisikaan päättynyt 90-95% varmuudella (tirsk) joko koti- tai vierasvoittoon. En tiedä tarkkaan paljonko vastaava prosentti on Ruotsissa, mutta yleisesti ottaen jalkapallossa noin 30% otteluista päättyy tasapeliin.

Ihan yleisenäkin vinkkinä voin todeta, että kuntopuntari on vedonlyöntikertoimien ehkä suurin vääristäjä. Toki vielä sellaiset vedot ymmärrän (jota itse en harrasta), että joku joukkue X on hyvässä vireessä ja joku painaa vedon heidän puolesta sen perusteella. Mutta tuollaiset "viimeisestä 6 pelistä ei yhtään tasuria" johtopäätelmät ovat aivan naurettavia. Edelleen muistetaan kuitenkin se pitkä juoksu, jossa noin 30% peleistä päättyy tasuriin. Vastaa samaa päätelmää, että 7 edellistä kolikonheittoa olisi ollut klaavoja, niin seuraavan on pakko olla 95% varmuudella kruuna.
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Olen seurannut sun viestejä noin viimeisen viikon ajalta. Ja ei nyt jumalauta oikeasti, lopeta heti. Etenkin nyt, kun olet vielä voitolla sen verran, että moni työläinen saa tehdä 2-3 kuukautta duunia tollasen rahasumman eteen. Oikein silmiä särkee, kun heität noita isoja laakeja aivan päättömästi menemään. Suoraan sanoen pelaat aivan idioottimaisesti. Nyt olet ollut vielä aika saatanan onnekas.

Riskienhallinta on aivan olennaisessa osassa, jos haluaa tehdä voitollista vedonlyöntiä. Ja jälleen kerran voidaan palata Vuoksenmaan Jorman oppeihin. Jorma on lanseerannut yhden lauseen riskienhallinnasta, joka kannattaa painaa kaikkien mieleen: "Pelaa sellaisilla panoksilla, jonka voit nauraen voittaa ja hymyillen hävitä.

Veikkaanpa, että apulais-GM:llä ei olisi paljoa hymyilyttänyt, jos se Ruotsin jalkapallokohde ei olisikaan päättynyt 90-95% varmuudella (tirsk) joko koti- tai vierasvoittoon. En tiedä tarkkaan paljonko vastaava prosentti on Ruotsissa, mutta yleisesti ottaen jalkapallossa noin 30% otteluista päättyy tasapeliin.

Ihan yleisenäkin vinkkinä voin todeta, että kuntopuntari on vedonlyöntikertoimien ehkä suurin vääristäjä. Toki vielä sellaiset vedot ymmärrän (jota itse en harrasta), että joku joukkue X on hyvässä vireessä ja joku painaa vedon heidän puolesta sen perusteella. Mutta tuollaiset "viimeisestä 6 pelistä ei yhtään tasuria" johtopäätelmät ovat aivan naurettavia. Edelleen muistetaan kuitenkin se pitkä juoksu, jossa noin 30% peleistä päättyy tasuriin. Vastaa samaa päätelmää, että 7 edellistä kolikonheittoa olisi ollut klaavoja, niin seuraavan on pakko olla 95% varmuudella kruuna.

Joo, juuri tämä kannattaa muistaa ettei edellisillä otteluilla ole merkitystä kun pohditaan seuraavaa ja sen mahdollista lopputulosta. Aika usein käy jopa juuri niin että se sarjataulukon pohjimmainen voittaa kärkijoukkueen. Hyvin usein jopa alkukaudesta aletaan liikaa tuijottamaan sarjataulukkoa ja uskotaan vain sen perusteella että tuo on huonompi kuin tuo toinen eikä vaan voi sen takia voittaa. Jos kuitenkin alkaa miettimään vähän kriittisemmin joukkueiden hyvyyttä tai huonoutta niin eipä juuri koskaan ole missään sarjassa kauden lopussa joukkuetta joka olisi joko voittanut tai hävinnyt kaikki pelinsä. Barca ja Realkin häviävät joskus jopa kotonaan nobodyille vaikkei siihen pelejä tehdessään jaksa uskoa jos on mutu-tuntumalla arvioinut voimasuhteita.
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Omia vedonlyöntiperiaatteita ja -tapoja tuolla mutusteltiin muutama sivu takaperin ainakin viesteissä 12920 ja 12921

Esimerkiksi Chicago-LA Kings playoff-sarjassa oli jatkuvasti yli 5.5 maalin kertoimet niin järkyttävän isoja että niitä oli yksinkertaisesti pakko pelata vaikka yleensä nämä jätän välistä. Siis vielä eilisellekin sai 2.40 kertoimen, vaikka sarjan viisi edellistä peliä olivat övereitä ja muutenkin oli odotettavissa isomaalinen ottelu! Näihin sinkkuna isolla panoksella ja melkoisen kovat palautukset sieltä. Ja todella yksinkertaisesti ihan maalaisjärjellä.

Suomifutiksesta on myös löytynyt yllättävän paljon pelattavia kohteita; näissä olen tosin käyttänyt apuna erinäisiä vihjesivustoja, joissa asiantuntemusta tällä saralla löytyy enemmän kuin meikäläisellä. Aika selkeästi plusmerkkinen palautus.

Futiksen MM-kisoihin pitäisi tehdä jonkinlaista rankingia ja voimasuhteiden vertailua, mutta ei taida ehtiä. Jos joku tällaista on tekemässä tai tietää netin syövereistä jonkun MM-kisoja vedonlyönnin näkökulmasta ruotivan sivuston niin jakakaahan tännekin päin.

Roland Garros lähenee loppuaan ja vedonlyöntikin on omalta osalta vaikeutunut. Ympäripyöreitä ja tasaisia otteluita, joissa tasoitukset tuntuvat olevan hyvin kohdillaan. Pelasin tänään Verdascoa ja Garcia-Lopezia minimipanoksella, koska kerroin oli marginaalisesti isompi kuin omissa kaavailuissani. Enemmänkin sellainen jännityksen nostatus kuin järkiveto. Onneksi kohta loppuu tämä slämi ja tulee vaihtelevampaa tarjontaa - kolmeen eräoittoon pelatessa muuttujia on liikaa ja kolikonheitossa on lopulta hankala voittaa.

edit. linkki korjattu

Hyvin haistelit nuo isomaaliset ottelut, ehkä mielikuvat parin vuoden takaisesta L.A.:sta ja Quickin otteista saivat buukkerit tarjoamaan älyttömyyksiä overeista?

Suomifutikseen voisit meikäläiselle heittää joskus jonkun vihjeen, niin surkeasti on pelit sen kohdalla itselläni menneet tänä keväänä.

Tennis on itselläni jäänyt vähälle pelaamiselle, mutta sen olen pannut merkille että Federerin tappioista saa edelleen mehukkaita kertoimia. Mies ei ole enää entisensä ja alkaa olla enemmän sääntö kuin poikkeus että hän putoaa jollekulle selvästi alemmaksi rankatulle. Näillä voi tehdä jatkossakin tiliä, muttei enää sen jälkeen kun mies on pudonnut ATP-listalla selvästi alemmaksi minne hän nykykunnollaan mielestäni kuuluukin.
 
Olen seurannut sun viestejä noin viimeisen viikon ajalta. Ja ei nyt jumalauta oikeasti, lopeta heti. Etenkin nyt, kun olet vielä voitolla sen verran, että moni työläinen saa tehdä 2-3 kuukautta duunia tollasen rahasumman eteen. Oikein silmiä särkee, kun heität noita isoja laakeja aivan päättömästi menemään. Suoraan sanoen pelaat aivan idioottimaisesti. Nyt olet ollut vielä aika saatanan onnekas.

Riskienhallinta on aivan olennaisessa osassa, jos haluaa tehdä voitollista vedonlyöntiä. Ja jälleen kerran voidaan palata Vuoksenmaan Jorman oppeihin. Jorma on lanseerannut yhden lauseen riskienhallinnasta, joka kannattaa painaa kaikkien mieleen: "Pelaa sellaisilla panoksilla, jonka voit nauraen voittaa ja hymyillen hävitä.

No en nyt oikein tiedä mikä sitten olisi "oikea" tapa harrastaa urheiluvedonlyöntiä, jos itse pelaan idioottimaisesti ja heitän isoja laakeja päättömästi menemään.

Koko homman ydin oli luonnollisesti siinä, että halusin testata voiko tehdä voittoa, onnistuuko se vai ei. Puuhastelun ja pienempien panosten kauttahan tuli vähän oppia ja päättäväisyyttä yrittää kerrankin isoilla panoksilla. Mutta tiesin kyllä sen olevan joko-tai, alussa saan ison voiton tai sitten häviän ja homma tyssää heti alkuunsa.
En nyt sentään ihan ensimmäisiä kertoja kuitenkaan ole tässä viime aikoina veikkaillut. Vaikka varmaan täälläkin on hyvin kokeneita vedonlyöjiä ja asiantuntemusta, noista viesteistä päätellen, enkä nyt muutaman voiton perusteella nosta itseäni guruksi.

Tänään aavistin Hyvinkään voiton Kiteestä, Veikkauksen puolella laitoin 1000 euroa kertoimella 2,15 eli voittoa 1150.
Tahko on hyvä joukkue jolla ei vielä ollut voittoa kuudesta pelistä, nyt se oli otettava. Kotipeli ja KiPalla oli pitkä bussimatka alla toki. Kiteellä sen sijaan hyvät taistelut kovia Sotkamoa, Vimpeliä ja Pattijokea vastaan eivät olleet tuoneet voittoja, orastava tappioputki jo vähän jomotti takaraivossa. Lisäksi Kiteelle tuli uusi mies joka ollut vain muutamassa harjoituksessa mukana.
Oli kyllä hyytävää jännitystä, täytyy myöntää, kun supervuoroon asti menivät. Ja tavallaan hyvää tuuriahan se on myös, kun taas oli merkki oikein.

Tuuria on riittänyt, mutta eikös se ole niin, että sen osuutta pitää pyrkiä minimoimaan. Eikä kai kannattaisi veikata välttämättä sellaisia lajeja joista ei ole oikein perillä. Itse en esim. ole uskaltautunut tennistä veikkaamaan.

Päätin ennen tämän päivän veikkausta etten säikähdä tappiota vaan otan sen vastaan kylmänviileän toteavasti. Ja onhan tässä viime päivinä tullut pohdittua, että olisi hyvä olla joku "strategia" tai selkeä taktiikka tai suunnitelma miten pelaa. Tai miettiä miten jatkan jos tulee tappio.


Vastaus: ei anneta. Pinnacle, Betfair ja paljon parjattu Veikkaus ovat nykyään niitä harvoja jäljellä olevia bookkereita, joissa ei pidetä kriisipalaveria heti kun yrität pelata vähänkään isommalla panoksella, saatikka että olisit voittava pelaaja, hui kauhistus. [/humblebrag]

No jaaha, kyllähän tuo Veikkaus alkaa vaikuttaa reilulta toimijalta kun tuolla Unibetilläkin on tylyjä rajoituksia ja gamblingia ja casinoa ja liekö pokeria ja muuta. Veikkauksessa on kuitenkin hemmetin iso juttu se että kun häviät niin rahat menee urheiluun ja kulttuuriin eikä verottomasti ties minne veroparatiisiin.
Kyllähän tuo Pinnacle myös näyttää aika reilulta ja urheiluorientoituneelta firmalta.
 
Viimeksi muokattu:

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Nyt kun on hyvä putki päällä, niin voisit apulais-GM mielellään vinkata noita kohteita tänne etukäteen? Päästäisiin sitten kaikki monistamaan rahaa.
 
Nyt kun on hyvä putki päällä, niin voisit apulais-GM mielellään vinkata noita kohteita tänne etukäteen? Päästäisiin sitten kaikki monistamaan rahaa.

Ei kai se voiton mahdollisuus sillä parane jos on minun "vinkkaama" kohde, mutta voihan noita mietiskellä:

Hyvin vähille maaleille jäänyt SJK (viidestä pelistä vain yhdessä onnistunut maalinteossa) pelaa kotona kauden hienosti aloittanutta MyPaa vastaan. yli 2,5 maalia olisi kerroin 2,15. Ajattelin laittaa 500 tai 1000... mutta ehkä se jääkin tulokseen 1-1 tai 0-2 tai muuta, sen näkee illalla. Puolustustaistelua se tulee SJK:lla olemaan mutta sekin voi pisteen tuoda.

Viinijärvi - Vuokatti lopullinen voittaja: Vuokatin kerroin 3,27.
Viinijärvi pelannut varsin takkuisesti, ainakin viime peli puulaakiseura Roihua vastaan oli kehno sanomalehti Karjalaisen raportin mukaan (vesisateessa)vaikka voitto tuli. Viime kaudella Vuokatti voitti 3/4 keskinäisistä peleistä ja on nostanut profiiliaan viime kauden jälkeen.
En kyllä tiedä uskaltaako tuota veikata, mutta hyvin mahdollistahan Vuokatin voitto olisi.

Ja sitten Stanley Cupin finaalit, aion kokeilla Rangersia ensimmäiseen peliin, se on päätetty.
 
Viimeksi muokattu:
Pistin tuohon Viinijärvi - Vuokatti peliin 441 euroa kun sillä olis tullu tonttu. Ja näköjään tuo SJK - MyPa päättyi 1-0 joten hyvä kun en sitä veikannut vaan säästelin Stanley Cupiin.

Voi kyllä olla, että aamulla tulee lisää tappiota, mutta se on varmaa että Rangers voittaa ainakin yhden pelin, ja siinä kohtaa tulee voittoa. Jos voittaa sarjan alussa niin tulee enemmän voittoa, jos voiton saaminen kestää pitempään niin tulee vähemmän voittoa.
Tietysti kun Kings on ehdoton mahtava ennakkosuosikki, niin ei kai olisi huono taktiikka veikata joka peliin heidän voittoa, tarvittaessa kasvavin panoksin.

Kyllä tuo tulevien kohteiden miettiminen ja merkkien valitseminen on sellaista ollako vai eikö olla -pohdiskelua. Ja se peli kuitenkin ratkaistaan urheilijoiden toimesta siellä kentällä.
 
No en nyt oikein tiedä mikä sitten olisi "oikea" tapa harrastaa urheiluvedonlyöntiä, jos itse pelaan idioottimaisesti ja heitän isoja laakeja päättömästi menemään.

Niin mulle se on loppujen lopuksi ihan sama miten sä betsaat. Yritin vaan vinkata, että tuolla tavalla menet ennen pitkään poikki. Ammattivedonlyöjät lyövät aniharvoin yli 2% pelikassastaan yhteen kohteeseen. Sun tapauksessa pelikassa olisi jotain 50 000 euron ja 100 000 euron välillä.

Mutta edelleen, ei mua loppupeleissä kiinnosta sun betsisi. Vetelee vaan tonneja sinne tänne, jos se on kerta sun mielestä hyvä ja oikea tapa lyödä vetoa. Onnea vaan jatkoon.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Näin jälkeenpäin tietysti hyvä huudella, mutta toivottavasti täälläkin jengi oli sen verran hereillä että HJK:n kakkosen kerroin Interiä vastaan tänään ei mennyt ohi.

Siis materiaaliltaan ylivoimainen, jatkuvasti peliään parantanut ainoa mestarikandidaatti saa 50% voittokertoimen, pelatessaan olemattomalla kotiedulla, korkeintaan keskikastin materiaalilla ja vähemmän vakuuttavia otteita esittänyttä jegiä vastaan. Todella no-brainer kohde ja harmittaa kun en uskaltanut isompaa panosta tai maalin tasotusta laittaa, mutta hyvä näinkin.

Toinen, huomattavasti riskaabelimpi mutta mielenkiintoinen kohde oli Algeria-Romania harkkamatsi, johon Algerian kerroin oli vetäessä 2.70. Kuitenkin kisoihin valmistautuva jengi, jolla käytännössä ykkösmiehistö kasassa vastaan täysin "turistiryhmällä" operoiva Romania, joka ei muutenkaan ole mikään ykköskorin joukkue. Niukka 2-1 voitto tuli Algerialle. Kertoimissa näkyi ehkä se että eurooppalaisia maajengejä yliarvostetaan usein, kun taas näitä kähtävämaita vähän aliarvioidaan. Tälläkin hetkellä Ecuador pitää Englantia pinteessä, tuskin sentään voittoon kykenee. Mutta näitä kannattaa siis tarkkailla!

Illemmalla on vielä yksi mielenkiintoinen harkkamatsi, jossa asetelma on hieman samankaltainen kuin eilisessä Brasilia-Panama mittelössä. Eli Argentiina kohtaa Trinidad & Tobagon. Käsittääkseni tämä on argojen ensimmäinen harkkamatsi kisajoukkueella, joten varmaan pientä hakemista on alkuun mutta sitten alkanee rymistä toden teolla. Argentiinan tasoitukselliset kertoimet ovat tulleet käsittämättömällä ryminällä alas, ja Asian Handicap -3.0 on valunut 2.44 -> 1.68!

Aion tuota matsia seurailla ja livestä nykiä pieniä betsejä jos näyttää hyvältä. Optimitilannehan olisi että T&T menisi vaikka alussa johtoon tai edes pitäisi pelin tasoissa sinne puoliajalle asti, jonka jälkeen voikin runtata materiaaliltaan ylivoimaselle Argentiinalle panosta. En usko kyllä tähän millään, jos Argentiinalla on edes lähelle kisajengin avauskokoonpano kentällä. Voi tulla rumaakin jälkeä.

Koitan tästä lähtien laittaa tännekin jakoon noita parempia, isomman rahan kohteita jos vaan suinkin ehdin. Jinxataan sitten sillä tavalla nekin.
 

dorka

Jäsen
Näin jälkeenpäin tietysti hyvä huudella, mutta toivottavasti täälläkin jengi oli sen verran hereillä että HJK:n kakkosen kerroin Interiä vastaan tänään ei mennyt ohi.

Vaikka olin luvannut, että en veikkaa seuraavaksi kuin vasta futiksen mm-skaboja, niin tänä tuli lipsuttua. Kävin tsiigaamassa kertoimia ja siellä tosiaan iski silmään HJK ja PK-35. Iskin sitten nuo kaksi lapulle ja johan nyt hymyilyttää.

Sitten jinxaan ja kerron tässä ketjussa, että vedin vielä Rangersille suoran voiton. Eiköhän se matsi kuitenkin jatkoajalle ajaudu nyt kun tulin siitä tänne kirjoittelemaan. Että anteeksi nyt vaan kaikille, jotka on betsannut Rangersia tälle yölle.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Vaikka olin luvannut, että en veikkaa seuraavaksi kuin vasta futiksen mm-skaboja, niin tänä tuli lipsuttua. Kävin tsiigaamassa kertoimia ja siellä tosiaan iski silmään HJK ja PK-35. Iskin sitten nuo kaksi lapulle ja johan nyt hymyilyttää.

Hyvähyvä! PK-35 mietitytti omallakin kohdalla, mutta en uskaltanut kun en tiedä yhtään mitään ko. jengistä enkä kettupaitojenkaan touhuista ole enää kartalla. Hyvin vedetty ja huikeat kertoimet.

Onkos täällä ketään baseball asiantuntijaa, ja nimenomaan vedonlyönnin kannalta?`Kesällä tulee taas varmasti toistuvasti eteen se tilanne että keskellä yötä ei tule nukuttua, niin olisi nastaa vedellä noita baseball-vetoja siten että joskus voittaisikin... Tuntuisi siltä että kolikkoa heittämällä pääsee parempiin tuloksiin. Heitin nyt yölle nuotan vesille muutamalla eurolla Oakland, SF Giants, Miami ja Colorado, kun tulee valvottua anyhow. Fiilispohjalla.

edit. Ja Argentiinalla ykkösmiehistö Messiä myöten avauksessa. Sormi liipasimella kaikenlaisten maalitalkoiden varalta.

edit2. voi nyt yhren kerran, Argot vieneet peliä melko selkeästi mutta maalit jääneet puuttumaan. Mehuttelin jo puoliajalle vetona -2.0 asian handicap 2.60 kertoimella, mutta menivät perkeleet iskemään 45+2 vielä maalin. En veä mittää.
 
Viimeksi muokattu:

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Tietysti kun Kings on ehdoton mahtava ennakkosuosikki, niin ei kai olisi huono taktiikka veikata joka peliin heidän voittoa, tarvittaessa kasvavin panoksin.

Kyllä, se olisi huono "taktiikka". Mitä tämä nyt taas oikein on? Se riippuu vain ja ainoastaan Kingsien kertoimista kannattaako sitä pelata. Ja mihin liittyy "tarvittaessa kasvavin panoksin?"
 

August

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Erikoisia kertoimia mm-kisojen voittajalle veikkauksella. Belgiaa ei voida enää sanoa yllättäjäksi, koska kerroin on kuudenneksi pienin (21). Esimerkiksi Italia, Portugali, Uruguay, Hollanti, Englanti menevät kertoimissa Belgian taakse korkeammalla kertoimella.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Näin jälkeenpäin tietysti hyvä huudella, mutta toivottavasti täälläkin jengi oli sen verran hereillä että HJK:n kakkosen kerroin Interiä vastaan tänään ei mennyt ohi.
Niin no. Itse en ole mikään futisexpertti mutta useampikin suomalainen "high-roller" ja uskoakseni ns. smart money oli Inter +0,5 puolella...
 
Viimeksi muokattu:

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Niin no. Itse en ole mikään futisexpertti mutta useampikin suomalainen "high-roller" ja uskoakseni ns. smart money oli Inter +0,5 puolella...

No sittenhän on vielä hienompaa olla oikeassa: In your face, smart money ja high-rollerit!

Huomasinkin että HJK.n kerroin oli nousussa, ja siksi vielä kiinnitin enemmänkin huomiota että onko sille jokin syy enkä löytänyt sitten mitään. Nää on juurikin varmasti näitä jormavuoksenmaita, jotka pelaa tuhat kertaa vastaavan mielestään ylikertoimisen Inter +0.5 ja jää sitten voitolle jos jää.

Niillä tiedoilla, mitä minulla oli käytössä sillä hetkellä oli mielestäni käsittämättömän hyvä kerroin HJK:lle. Mutta kuten sanottu, en ole myöskään juuri ko. sarjan expertti joten panostin vain maltillisesti vaikka mieli teki räjäyttää kassa.

Heitin nyt yölle nuotan vesille muutamalla eurolla Oakland, SF Giants, Miami ja Colorado, kun tulee valvottua anyhow. Fiilispohjalla.

Hah, nämähän napsuivat 3/4 oikein ja Miamilla oli vielä maistuva lähes kolmosen kerroinkin. Colorado romahti aivan täysin 8-5 johtoasemasta kahden viimeisen vuoroparin aikana 8-16 tappioon! Eipä ole tuollaistakaan tullut ennen todistettua, ilmeisesti siellä oli joku omistajan känninen sukulaispoika syöttämässä lopussa.

Pitää näköjään ryhtyä taas pelaamaan huomattavan paljon aikaisemmin näitä futiksia, vaikka siinä pieni riski piileekiin. Esimerkiksi tälle päivälle tutkailemani Espanja - Saksa U21 eurokarsinnoissa Saksan kerroin pudonnut yön aikana 3.20->2.90 ja en tiedä onko ihan pelattavissa enää. Samoin Suomen Kakkosen itälohkon Lahti Akatemia - JaPS vierasvoiton kerroin romahti 2.00->1.50, eikä ole ainakaan omien vedonlyöntiperiaatteiden mukaan enää pelattavissa. Perkele, hereillä nyt!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös