Vedonlyönti

  • 3 959 371
  • 21 685

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No niin, pilli soi ja myös tuo Portugalin voitto osui.

Aloin heti katselemaan huomisia pelejä ja mielestäni Englannin voitto Ukrainaa vastaan kertoimella 2.15 on varsin pelattava. Saattaa olla että siihen sijoitan jonkin siivun voittorahoista.

Kiitos vinkistä! Englannin pelihän pelataan ylihuomenna, mutta pelattava kerroin tuo on. Joten, laitetaan se plus huomiset Italian ja Espanjan voitot. panos 8€ ja mahdollinen voitto 39€.
 
JES! Moniveto nasahti kohdilleen!

Unibetilla pistin tosiaan monivedolle 5e ja sitten vielä sinkkuvedot molemmille kohteille 2.5e arvoisesti ja nyt kun molemmat osui kohdilleen niin kassaan kilahti n. 500e.

Onneksi olkoon! Ja ensi kerralla laitat sitten pelivalintasi tänne meidänkin nähtäväksi, niinhän? :)

Itse kokeilin tänään pesäpallon monivetoa. Kitee-Raahe peli napsahti oikein, mutta Kopla iski Kossua vastaan 4 pinnaa liikaa. Harmittavan lähellä, mutta silti niin kaukana. Pitkävedossa kokeilin MIFK:n voittoa RoPS:lla höystettynä, mutta tasuriksihan se peli Saarella päättyi.

Huomenna pelilista näyttää aika laihalta, joten saa nähdä lähteekö täältä vetoja ollenkaan. Toisaalta voisihan sitä jonkun roposen supermonivetoon heittää (jossa on loput 4 lohkovaiheen peliä). Myös Italian -1 voitto lähtee harkintaan.
 

Rannanjärvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ekan kerran tätä ketjua vilkasin, tullut liikaa vain HIFK-osiota luettua. Pitää jatkossa tätä kyllä väijyä, sen verran tulee vetoa lyötyä että kaikki näkökulmat kannattaa hyödyntää. Tänään natsas tulosvedot EM-matseista ja pitkävedossa myös mutta hyväksi hauksi kelaamani Vasco da Gaman vierasvoitto kusi. Oli mulla siis monta kolmen rivin lappua että ei se pitkis nyt ihan yks yhteen mennyt...

Tulosvedot osunu lähes joka kerta ja saanut about omat takaisin EM-kisojen yhteydessä mutta varsinaiset potit jääneet väliin. Sen verta harrastelijatason hommaa tää on. EM-kisojen suhteen 5-10% pelikassasta miinuksella. Summien ollessa pieniä ei haittaa, kunhan on jännempää seurata matseja. Eilinen Kreikan pommi oli kyllä melkoinen, jälleen kerran tulosveto osui mutta se olikin läjästä lappuja se ainut.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Hyvä että tämä ketju nousi pinnalle, oonkin ihmetelly onko kaikki vedonlyöjät kesälomilla tai jotain.

EM-kisoista tosiaan on napsahdellut aika tasasen tappavasti pieniä potteja. Isompiin panostuksiin ei liiemmin oo varaa, mutta alkupanos 50€ on ~kolminkertaistettu kisojen aikana. Muitakin pelejä toki pelattu, NBA:ta ja vaikka mitä erikoisimpia futisliigoja.

Parhaimmaksi periaatteeksi oon havainnut neljän kohteen triplavedot tasoituskohteina. Esim. viikonlopulta Tsekki - Puola 1, Portugali - Hollanti +1 x ja Tanska +1 - Saksa x osuivat, mutta Venäjän yhden maalin voitto kusi. Kuitenkin reilu 50 euroa voittoa pelkästään noilla kolmella osumalla ja kovasti olisi vituttanut jos olisi pelkkä neljän kohteen lappu ollut.

Tänään voisi testata ainakin Kroatia - Espanja risti ja Italia - Irlanti +3 risti, huomiselle Ranskan ja Englannin tasan yhden maalin voitot. Parin euron triplana mennään.
 

Rannanjärvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yhden maalin voitot panosten kovetessa on kyllä aika todennäköisiä. Tasurit myös vaikka harvemmin se tasapeli loppujen lopuksi tulee.

Tämän päivän peleistä Kroatialla on kerroin 8,10! Unibet tarjoaa kerrointa 10,00! Pelissä on panoksena lohkovoitto ja yleensäkin jatkoonmeno, Italia kuitenkin hengittää niskassa. Ei Kroatia nyt noin paska ole! Hyvin epätodennäköinen Kroatian voitto on mutta fudiksessa kovin pienet tekijät ratkaisevat. Jumalan käsi, selvät hylätyt maalit, sukeltamiset 16 sisällä. Etelä-Korea pudotti Espanjan 2002 ja E-Korean menestykseen kisoissa vaikutti muistaakseni isolta osin tuomaritoiminta...Espanja myllytti Irlantia vastaan parhaimmillaan kuin isät vs. pojat-matsissa mutta Kroatia on eri tason jengi, FIFA Ranking taitaa olla kymmenen sakissa.

Pitäähän tota yrittää, ei ehkä jokaisen lapun varmaksi merkiksi kuitenkaan...
 
Italia - Irlanti +1 1 1.90

Mun mielestä aika hyvä kerroin Italian kahden maalin voitosta. Irlannilla ei ole enää mahdollisuuksia jatkoon, ja sillä ei ole enää panosta tässä ottelussa. Voittamalla Italia varmistaisi jatkopaikan, mikäli Espanja ja Kroatia eivät pelaa tasan. Jos Espanja ja Kroatia pelaavat tasan, on Italian kasvatettava maalieroaan riittävän suureksi, jotta se riittäisi jatkoon tasapistevertailussa. Italia tarvitsee kahden tai kolmen maalin voiton. Italialla on siis materiaali- ja motivaatioetu. Veikkaus nosti vieläpä tuossa äskön tämän kohteen kerrointa. Mä kokeilen 20 eurolla.
 

KuKKaKeppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KYRöskosken PÄrske
Tulipas bongattua selvä ylikerroin.

Alajärvi - Kankaanpää 1 (6,65)

Kankaanpää ajelehtii tällä hetkellä syvissä vesissä ja onkin ajautunut 6 ottelun tappioputkeen. Alajärvi taas pelaa todella yllätysvalmista pesäpalloa joka tuo välillä paljon juoksuja. Näkisin joukkueiden voimasuhteet tällä hetkellä aika tasan ja siitä kertoo sarjataulukkokin, jossa joukkueet ovat sijoilla 11 ja 10.
 

ftr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
Vaikea Irlannin motivaatio-ongelmiin on uskoa. Niin harvinaista herkkua joukkueelle on arvokisoissa vierailla, ja haluavat varmasti näyttää parastaan heikon Espanja-matsin jälkeen. En tosin uskalla kyllä Irlantiakaan pelata. Vähämaalisen pelin veikkaaminen herättää pientä kiinnostusta.

Espanja - Kroatian under 2.5 maalia kiinnostaa Betfairin kertoimella 2.32. Espanjan peleissä on niin usein käsikirjoituksena, että tekevät maalin ja pyörittävät peliä keskialueella. Nythän tasapeli riittää vielä varmasti jatkoon, niin eivät ota mitään riskejä.

Tuli tuota pesäpallopeliäkin kokeiltua, vaikka mitään en perustamperelaisena lajista tiedä. Vaikutti kuitenkin hyvältä haulta.
 

Kaarle6

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Eisbären Berlin
Noniin, edelliset voitot laitettu hyvissä ajoin fikkaan, ja uutta pottia hakusessa.

Tällä kertaa monivetona Italia - Irlanti 3-1 sekä Kroatia - Espanja 0-3. Perusteluna ei oikeestaan mitään sen kummempaa, muutakuin että maaleja odotellaan. Uskon, että tuo Kroatia - Espanja -peli ei tule olemaan taktikointia ainakaan ensimmäisen puoliajan aikana, joten jos ja kun Espanja saa nopean alun pelille niin unohtuu sopupelit varsin nopeasti. Pelaajat haluavat ennenkaikkea voittaa, oli tilanne mikä tahansa.

Tuli myös vedettyä vähän erikoisempi moniveto Unibetilä, eli

-Mario Balotelli tekee maalin, saa varoituksen ja Italia voittaa 10,00 kerroin
-Fernando Torres tekee maalin ja Espanja voittaa 3,00 kerroin

Pistin 7.5e kiinni ja osuessaan toisi hieman päälle 200e. Jospa se Balotelli nyt
 

Hurjis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
-Mario Balotelli tekee maalin, saa varoituksen ja Italia voittaa 10,00 kerroin
-Fernando Torres tekee maalin ja Espanja voittaa 3,00 kerroin

Pistin 7.5e kiinni ja osuessaan toisi hieman päälle 200e. Jospa se Balotelli nyt

Paitsi että ainakin jonkun raportin mukaan Balotellilla vaivoja, eikä ainakaan avauksessa olisi.

Itse uskon Kroatian pistävän tänään Espanjalle tosissaan kampoihin ja päätinkin kokeilla riville ristiä tuosta, Veikkauksella kerroin 3,50. Siihen kylkeen vaikkapa juuri tuo aikaisemmin mainittu Italia -1.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Hei kertokaas joku kuka tietää eniten näitä vedonlyöntisivuja että mikä sivu antaa suurimman kertoimen esp-kro tasurille.

Jos ei jaksa vaivautua tarkistamaan niin joku pieni lista "luotettavista" sivustoista olis kiva niin käyn itse tarkistamassa.

edit.



Suuret kiitokset. Eiköhän tuolta löydy balsamia mahdollisille haavoille.
 
Viimeksi muokattu:

ftr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
Hei kertokaas joku kuka tietää eniten näitä vedonlyöntisivuja että mikä sivu antaa suurimman kertoimen esp-kro tasurille.

Jos ei jaksa vaivautua tarkistamaan niin joku pieni lista "luotettavista" sivustoista olis kiva niin käyn itse tarkistamassa.

Voit tarkastella kertoimia esimerkiksi täältä. Croatia vs Spain odds comparison / EURO 2012 betting / txodds.com

Parempiakin sivuja saattaa olla, mutta tuolla on ainakin kohtuullisen paljon bookkereita. Kaikkien luotettavuudesta en osaa sanoa.
 

Crueman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Man Utd, Los Angeles Lakers

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Pitkäveto:
Italia - Irlanti X, kerroin 4,65, panos 5€.
Tuntien Italian kyvyt tunaroida tälläiset ottelut tasapeli hakuun.

Espanja - Kroatia X, kerroin 3,50, panos 10€
Mahdollisuus 2-2 tai suuremmalla tasapelillä varmistaa molempien jatkoon pääsy.

Tulosveto 2:
Espanja - Kroatia 2-2, kerroin noin 8-9 ja 5€.
 
Vihjataan jo huomista peliä:

Englanti - Ukraina 1 1.95

Panoksena ottelussa on jatkoon pääsy. Ukraina tarvitsee ottelusta voiton. Tasurilla se nousisi 4 pisteeseen, jossa tällä hetkellä ovat Ranska ja Englanti. Ranska voitti joukkueiden keskenäisen ottelun, joten tasapisteisiin päädyttäessä Ranska menee jatkoon. Ukrainan on siis otettava riskejä päästäkseen jatkoon ja se saattaa avata Englannille paikkoja vastahyökkäyksiin.

Englanti saa kokoonpanoonsa pelikiellossa kaksi ensimmäistä ottelua ollut Wayne Rooney. Ainoa kysymysmerkki Englannin kokoonpanossa on Theo Walcott, joka oli sivussa sunnuntain harjoituksista kireytyneen takareiden vuoksi. Ukrainan kokoonpanosta saattaa puuttua joukkueen johtotäthi Andrei Shevtshenko. Shevtshenkolla ongelmia – sivussa Englantia vastaan?

Shevtshenkon poissaolo tietäisi suuria ongelmia Ukrainalle, joka on lähes yhtä tärkeä lenkki joukkueelleen kuin Zlatan Ruotsille. Englannilla on myös mahdollisuus isolla voitolla välttää lohkon kakkossija ja sitä kautta mahdollisesti Espanja puolivälierissä.
 
Italia - Irlanti +1 1 1.90

Mä kokeilen 20 eurolla.

Kiitos Mario!

Tämä päivä oli mun osalta loistava. Ensinnäkin tuo em. mainittu veto osui ja myös vitosella heitetty Kirittärien ML ja Italian voitot napsahti oikein. Lisäksi höntsäsin vielä 3,20 eurolla supermonivetoa, johon laitoin seuraavat tulokset:

Italia - Irlanti 2,3-0 (2-0)
Kroatia - Espanja 0-1,2 (0-1)
Ruotsi - Ranska 0,1-2,3
Englanti - Ukraina 1,2-0,1

Saa nähdä osuuko myös loput pelit. Voittokerroin ei todennäköisesti ole kovin kummoinen, mutta eiköhän sillä nyt edes jonkun satasen saisi.
 

Rannanjärvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tulipas bongattua selvä ylikerroin.

Alajärvi - Kankaanpää 1 (6,65)

Kankaanpää ajelehtii tällä hetkellä syvissä vesissä ja onkin ajautunut 6 ottelun tappioputkeen. Alajärvi taas pelaa todella yllätysvalmista pesäpalloa joka tuo välillä paljon juoksuja. Näkisin joukkueiden voimasuhteet tällä hetkellä aika tasan ja siitä kertoo sarjataulukkokin, jossa joukkueet ovat sijoilla 11 ja 10.

Vaikutti aluksi hyvältä vinkiltä jossa on läski kerroin. Putosin kärryiltä pesiksen suhteen kun jaksojärjestelmä tuli käyttöön eli joku tovi sitten. Veikkauksen sivujen mukaan Kankaanpää ei ole kyllä missään tappioputkessa, eli....?

Tänään pitkis kiinni rivillä 73=2 75=x 80=1 kertoimen ollessa 16,74 ja päälle tulosveto Italian 2-0 voitolla. Näyttää pelikassa taas paremmalta.

edit: voittoputki tappioputkeksi
 

KuKKaKeppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KYRöskosken PÄrske
Vaikutti aluksi hyvältä vinkiltä jossa on läski kerroin. Putosin kärryiltä pesiksen suhteen kun jaksojärjestelmä tuli käyttöön eli joku tovi sitten. Veikkauksen sivujen mukaan Kankaanpää ei ole kyllä missään tappioputkessa, eli....?



edit: voittoputki tappioputkeksi

No jaa piti asia tosiaan tarkastaa ja KaMa on 5 ottelun tappioputkessa ja muutenkin KaMan alkukausi on ollut todella murheellinen. Kuliseissa on jo ehdoteltu KaMan nuorelle pelinjohtajalle Tomi Niskaselle potkuja, joten sielläkin suunnalla on paine kasvanut sietämättömäksi, liika paine taas johtaa huonoihin ratkaisuihin. Jukka Latvalakaan ei ole loukkaantumisensa jälkeen samassa iskussa ja kotiutus tökkii muutenkin rajusti. Mielestäni Alajärven 6,65 on huima ylikerroin.
 

king k

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Kiitos Mario!

Tämä päivä oli mun osalta loistava. Ensinnäkin tuo em. mainittu veto osui ja myös vitosella heitetty Kirittärien ML ja Italian voitot napsahti oikein. Lisäksi höntsäsin vielä 3,20 eurolla supermonivetoa, johon laitoin seuraavat tulokset:

Italia - Irlanti 2,3-0 (2-0)
Kroatia - Espanja 0-1,2 (0-1)
Ruotsi - Ranska 0,1-2,3
Englanti - Ukraina 1,2-0,1

Saa nähdä osuuko myös loput pelit. Voittokerroin ei todennäköisesti ole kovin kummoinen, mutta eiköhän sillä nyt edes jonkun satasen saisi.

Tuota, ei tällä kyllä ihan satoja euroja voittoa tule kun tuo sun panos on 5 senttiä! Oletetaan, että Ranska vaikka voittaisi matsinsa 3-0 ja Englanti 2-0, jotka luultavasti noista sinun pelivalinnoista toisivat sen suurimman kertoimen jo osuneiden kohteiden kanssa, niin yhteiskerroin tuolle riville voisi olla jotakuinkin haarukassa 1000-1700. Tällöin voitto-osuutesi olisi 50-85€.. mutta toivotaan, että osuu! Ainakin hyvin todennäköistä se noilla sun tuloksilla on.
 
Tuota, ei tällä kyllä ihan satoja euroja voittoa tule kun tuo sun panos on 5 senttiä! Oletetaan, että Ranska vaikka voittaisi matsinsa 3-0 ja Englanti 2-0, jotka luultavasti noista sinun pelivalinnoista toisivat sen suurimman kertoimen jo osuneiden kohteiden kanssa, niin yhteiskerroin tuolle riville voisi olla jotakuinkin haarukassa 1000-1700. Tällöin voitto-osuutesi olisi 50-85€.. mutta toivotaan, että osuu! Ainakin hyvin todennäköistä se noilla sun tuloksilla on.

Eikun niin perkele! Unohdin ihan kokonaan, että siinä oli 5 sentin panos. Ajattelin, että jos kerroin nousee jonnekin tonnin lähelle, niin 20 sentin panoksella siitä saa sen muutaman satkun. Mutta enpäs saakaan. Toisaalta jos 3,20 eurolla voittaa joku 80 euroa, niin ihan kiva palautusprosenttihan siinä on.

Englannin voitto ainakin lähtee täältä lapulle. Lisäksi harkinnassa on Ranskan ja ÅIFK:n/Hyvinkään voittojen tupla. Pesäpallon monivetoa ajattelin kokeilla, ainakin Raahessa pitäisi sataa ottelun aikana, joka vähentää juoksujen todennäköisyyksiä. Hyvinkäällä sataa ennen ottelua, mutta mahdollisesti se loppuu joskus ottelun aikana. Eli muutaman napsun otan juoksumääriä ajateltua alemmas.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tossa sulle nyt vaikka ihan jännityksen vuoksi nuo riviesi kertoimet. Onhan siellä muutama millä sen ~250e saisi.

2 - 0 0 - 1 0 - 2 1 - 0 1814,45
2 - 0 0 - 1 0 - 2 1 - 1 2402,04
2 - 0 0 - 1 0 - 2 2 - 0 1627,68
2 - 0 0 - 1 0 - 2 2 - 1 2089,11
2 - 0 0 - 1 0 - 3 1 - 0 5015,71
2 - 0 0 - 1 0 - 3 1 - 1 5460,75
2 - 0 0 - 1 0 - 3 2 - 0 4545,18
2 - 0 0 - 1 0 - 3 2 - 1 4961,08
2 - 0 0 - 1 1 - 2 1 - 0 2038,61
2 - 0 0 - 1 1 - 2 1 - 1 2219,43
2 - 0 0 - 1 1 - 2 2 - 0 1621,89
2 - 0 0 - 1 1 - 2 2 - 1 1591,29
2 - 0 0 - 1 1 - 3 1 - 0 5049,08
2 - 0 0 - 1 1 - 3 1 - 1 4637,75
2 - 0 0 - 1 1 - 3 2 - 0 3939,68
2 - 0 0 - 1 1 - 3 2 - 1 3608,77
 

Rannanjärvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No jaa piti asia tosiaan tarkastaa ja KaMa on 5 ottelun tappioputkessa ja muutenkin KaMan alkukausi on ollut todella murheellinen. Kuliseissa on jo ehdoteltu KaMan nuorelle pelinjohtajalle Tomi Niskaselle potkuja, joten sielläkin suunnalla on paine kasvanut sietämättömäksi, liika paine taas johtaa huonoihin ratkaisuihin. Jukka Latvalakaan ei ole loukkaantumisensa jälkeen samassa iskussa ja kotiutus tökkii muutenkin rajusti. Mielestäni Alajärven 6,65 on huima ylikerroin.

Jeh näinhän tämä on. Kävin itekin tuolta KaMa:n kotisivuilta varmistamassa ja joo siinähän on vierasottelut ja kotiottelut. Feeling a bit stupid at the moment. Toi on kyllä helvetin hyvä kerroin noilla lähtökohdilla, pitää pelata ehdottomasti. Tänks tästä vinkistä!
 

Näkemys

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tulipas bongattua selvä ylikerroin.

Alajärvi - Kankaanpää 1 (6,65)

Kankaanpää ajelehtii tällä hetkellä syvissä vesissä ja onkin ajautunut 6 ottelun tappioputkeen. Alajärvi taas pelaa todella yllätysvalmista pesäpalloa joka tuo välillä paljon juoksuja. Näkisin joukkueiden voimasuhteet tällä hetkellä aika tasan ja siitä kertoo sarjataulukkokin, jossa joukkueet ovat sijoilla 11 ja 10.

Nimenomaan näin. Alajärvi esitti todella hyvää lyöntipeliä ainakin Jyväskylässä ja joukkueet ovat mielestäni tällä hetkellä täysin tasavahvoja.

Itse näen tämän 6,65 todella kovana tarjouksena.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös