Vedonlyönti Liigakauden 2020–2021 ensimmäisestä hattutempusta

  • 18 185
  • 120

Anterotero

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal.
Onnea voittajalle! Saako kysyä, että miten korkeelle potti nousi? Oon ite kerran osallistunu ja sillon tuli takkiin. .Ehkä seuraavaan vetoon mukaan taas.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Oliko säännöissä myös maininta että 4maalilla voi tuplata potin. Laskinko että 43osallistujaa
 

Redrose

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Paljon onnea @auvo11 ! Laitathan YV:tä mahdollisimman pian vetoon osallistuneille. Laita viestiin pankkitilisi IBAN-muodossa ja vähintään omat nimikirjaimet, että maksut tulevat perille. Ilmoittele tähän ketjuun viikon päästä lista niistä nimimerkeistä, joiden maksuja et ole saanut. Panos on 20€ / osallistuja,

Maksun huomautus-alueelle pitää jokaisen maksajan kirjoittaa oma nimimerkki, joka on käytössä Jatkoajan keskustelupalstalla.
 

Redrose

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Koska uutta hattutemppu betsiä laitetaan käyntiin?

Jos kaikille sopii, niin laitan uuden vedon pystyyn joko lauantaina tai sunnuntaina. Kakkoskierroksella palataan viime vuonna käytössä olleeseen tapaan, että vetoon ilmoittautuminen aloitetaan annetulla kellonajalla.

Olisi tärkeää tietää, ovatko kaikki viime viikon lauantaina päättyneeseen ekaan vetoon osallistuneet jo maksaneet voittajalle. Sääntöjen mukaan edellinen veto pitää olla maksettuna ennen kuin voi osallistua seuraavaan.
 

auvo11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, maajoukkue, NHL:n suomalaiset

Latinolanne

Jäsen
Suosikkijoukkue
1936

Oma nimi tästä listasta puuttuu, 25.10 tosin maksettu ja viestissä tiedot. Mikäli jostain syystä ei näy tilillä niin pistä yv ja katsotaaan uusiksi.
 

Redrose

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Laitan uuden vedon huomenna 1.11. pystyyn. Ensi viikkohan on EHT-höntsää, joten ehdotan, että tokaan vetoon ei oteta mukaan keskiviikkona ja perjantaina pelattavia yksittäisiä otteluita. Tiistaina 10.11. pelataan kaksi matsia. Ehdotan, että nämä matsit kuuluvat jo uuteen vetoon.

Vielä muutama nimimerkki on maksamatta. Jos haluaa osallistua uuteen vetoon, edellinen pitää olla maksettuna voittajalle. Laittaisitko @auvo11 listan myös niistä nimimerkeistä, jotka eivät ole vielä maksaneet? Tämän listan avulla voidaan selvittää se nimimerkki, joka oli kirjoittanut maksutapahtuman viestiin sanan Hattutemppu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös