Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Vastenmielisin kotityö?

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana teemu73, 29.03.2005 klo 16.03.

?

Inhottavin kotityö?

 1. Tiskaaminen

  24 ääntä
  17,3%
 2. Imurointi

  14 ääntä
  10,1%
 3. Vaatteiden silittäminen

  17 ääntä
  12,2%
 4. Pyykin peseminen

  1 ääntä
  0,7%
 5. Ruoanlaitto

  1 ääntä
  0,7%
 6. Mattojen tamppaus

  12 ääntä
  8,6%
 7. Ikkunoiden peseminen

  13 ääntä
  9,4%
 8. Pölyjen pyyhkiminen

  18 ääntä
  12,9%
 9. Vessan peseminen

  17 ääntä
  12,2%
 10. Petivaatteiden vaihtaminen/tuulettaminen

  5 ääntä
  3,6%
 11. Joku muu, mikä?

  6 ääntä
  4,3%
 12. Muut perheenjäsenet hoitavat nämä hommat

  11 ääntä
  7,9%
 1. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Mikä siis on kotona kaikkein vittumaisin homma? Vai onko sinulla palvelija, etkä joudu koskaan tekemään mitään kotitöitä?

  Kaikki kotityöt sujuu paremmin kun muistaa huolehtia nestetasapainosta samalla. Esimerkiksi meidän kämpässä on lika niin tiiviisti kiinni, ettei se ilman siideriä lähde koskaan irti.

  Kamalinta on kuitenkin paitojen silittäminen. Siksi koitan käyttää sellaisia paitoja, jotka eivät kaipaa siltysrautaa.
   
 2. lintu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tiskaaminen on vastenmielistä, mutta ikkunanpesu vieläkin pahempaa. Onneksi tiskikone hoitaa miltei kaikki tiskit eikä ikkunoitakaan usein tarvitse pestä.

  Kaikki muut hommat on ihan ok, eli eivät hertätä suurempia vastareaktioita.
   
 3. dali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
  wc:n lavuaarin hajulukon putsaus. Jestas, mikä haju sieltä aina tulee, kun sen tötsän kiertää auki.
   
 4. Metalwarrior Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Eiköhän se tiskaaminen ole vittumaisin.
   
 5. Violaattori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blegi, Avalanche
  Pöntön pesemisessäkin menee vain hetki, mutta jo tiskien esihuuhtelu tai pesukoneeseen laitto saatikka peseminen ajavat minut hermoraunioksi.
   
 6. ms.qvist Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
  Toimituksena ikävimpiä ovat WC:ssä tehtävät kotityöt, olipa sitten kyseessä wcpöntön pesu tai muu mukava jynssäyshomma.

  Astioiden pesuhan on köyhien puuhaa, me rikkaat katsos ostamme likaisten tilalle aina uudet astiat.

  vlad.
   
 7. puuha-pete Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Minnesota, Hollanti
  Lainaus:
  Ja me köyhät syömme paperi lautasilta, jos on ruokaa..
  Kyllä mattojen tamppaaminen on kamalinta, mikäli ei lätkitä sillä systeemillä, se taas on kivaa!
   
 8. siesta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, KooKoo
  Kyllähän tuo tiskaaminen tuntuu kerta toisensa jälkeen olevan vastenmielistä hommaa.

  Aina se tiskivuori vaan kasvaa ja joskus se on raivattava pois..
   
 9. Lukkoseppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Mattojen tamppaamista äänestin joo, on se pirullista mennä postimerkin kokoiselle sisäpihalle tamppaamaan mattoja, itse olen vältellyt tätä hankkimalla maailman tehokkaimman imurin jolla raavin mattoja erikoisen pitkään. Toinen vaihtoehto on että hommaisi uudet matot aina sopivin väliajoin kun niitä ei niin paljon kuitenkaan ole.
   
 10. Timi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit - Schalke 04
  Jostain syystä näistä itseäni ärsyttää eniten tuo ikkunoiden peseminen. Toisaalta - viime pesukerrasta on niin pitkä aika, että vastapäisen talon asukkaat eivät edes näe minulle sisään.
   
 11. krobbe Jäsen

  Ilmeisesti hameväelle suunnattu kysely, mutta päätin minäkin puolileikilläni osallistua. Valitsin vaihtoehdon imurointi, jota olen toki tehnytkin netissä melkoisesti.
   
 12. pancor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, New Orleans Saints
  Lattioitten moppaus ei todellakaan ole mun laji...
   
 13. mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Ikkunoiden pesu - soon iha turrrhaa hommaa.
   
 14. Pikku Myy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Pöh, ikkunoita en pese enkä tamppaa mattoja. Vessan pesu on ihan ok hommaa, kun osaan olla kuseksimatta ympäri lattioita. Silitettäviä vaatteita ei ole kuin kaksi ja pyykin pesu on ihan ok hommaa. Lattioiden pesu itseasiassa ihan hauskaakin. Lavuaarin hajulukonkin osaan puhdistaa ilman isompia ongelmia. Tiskaaminen ja pölyjen pyyhkiminen vain vituttaa, mutta siltikin valkkasin petivaatteiden vaihtamisen. Pääasiassa vain siksi, että se on näin pituusrajoitteisena vähän hankala homma tehdä yksin. Varsinkin aluslakanan asettelu on aika taitolaji. Nojoo, kaikkia kiinnostaa.
   
 15. banaaninviljelijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Vimpelin Veto, xnxx, Kaljakylä Rangers
  Aprikoin astioiden pesun ja pölyjenpyyhinnän väliltä, päädyin pölyihin, sillä kävin tänään ostamassa astianpesukoneen, eikä astioita enää tarvitse itse pestä. Ne astiat, joita syystä tai toisesta ei voi pestä koneessa, ne saa vaimo pestä (niinkuin se on pessyt tähänkin asti, vaan nytpä loppu ruikutus siitäkin asiasta).
   
 16. pettter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tiskaaminen on tosi tylsää. Mä oon keksinyt tähän sellaisen ratkaisun että käytän vain yhtä, tai korkeintaan kahta lautasta tms. Loput on piilossa toisessa kaapissa. Sit kun ruoka on valmista niin just sen yhden lautasen pesemiseen ei mene kuin 10 sekunttia, eikä ole kokoaikaa isoa tiskivuorta. Mä en oikein osaa käyttää tiskikoneita, mielummin mä itse tiskaan. Petivaatteiden vaihtaminen on kanssa uskomattoman tylsää puuhaa, vaikkakaan siihen ei kauaa mene. Jännä juttu. Ruuanlaitto on kanssa tylsää, enkä mä sellaisia ruokia tee joihin menee kauan tai että joutuu kokoaikaa keittiössä olemaan. Nytkin on tossa vieressä kahden metrin pino pakastepitsoista tulleita laatikoita, ja viimeisen 10 päivän aikana mä oon käynyt 7-8 kertaa mäkissä tai vastaavassa paikassa. Äänestin kuitenkin vaatteiden silittämistä. En mä ees muista koska viimeksi olisin vaatteita silittänyt. Yllättävän paljon sekin on saanut ääniä.
   
 17. pettter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mun siivous-sessioon kuuluu kolme vaihetta. Siis esim. jos on "vieraita" tulossa.
  1. Eka laitan pokeleffapinot pöydältä piiloon, esim. kaappiin.
  2. Sitten piilotan enimmät viski- ja viinapullot näkyvistä.
  3. Ja lopuksi puhaltelen villakoirat yms. roskat sängyn (tai maton) alle. Plus vähän vois pitää ikkunaa auki. Siinäpä olennaisimmat.
   
 18. Pee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Vaikka olen asunut yksin yli puolitoista vuotta, täytyy myöntää, että annetuista vaihtoehdoista en ole tehnyt kuin muutamaa asiaa.

  Äänen antaminen tässä äänestyksessä olikin vaikeaa, sillä tekemättömiin kotitöihini kuuluu myös esimerkiksi sellainen välttämättömyys kuin pyykin peseminen, jonka muutaman kilometrin päässä asuva äitini hoitaa. Sikäli en voi täysin tietää, kuinka vastenmielistä esim. se voisi olla, mutta varmasti aika vastemieliseksi sen miellän, kun en siis sitä vielä kertaakaan ole tehnyt. :)

  Yksi harvoista tekemistäni kotitöistä on tiskaus, jonka tämänhetkinen johtoasema tässä äänestyksessä kummastuttaa minua suuresti. Se kun on mielestäni ylivoimaisesti mukavin kotityö, enkä esimerkiksi astianpesukoneesta maksaisi euroakaan.

  Tiskaus on minusta mukavaa puuhaa erityisesti siksi, että se on niitä harvoja kotitöitä, joissa näkee suoraan työn tuloksen. Kun viimeinenkin astia on puhdas, on homma varmasti hoidettu ja fiilis sen jälkeen hyvä. Sen sijaan esim. imuroinnissa, joka on yksi tekemistäni kotitöistä ja joka tässä äänestyksessä on suureksi hämmästyksekseni tiskauksen takana, voi aina jäädä roskia lattialle, vaikka periaatteessa koko kämppä olisikin koluttu läpi.

  Imuroinnissa ärsyttävät myös huonekalujen - varsinkin sängyn - siirteleminen ja esim. ahtaat nurkat. Niihin ei iso ihminen jaksa tunkea ja niissä on lisäksi paljon johtoja ym.

  Siksi tässä äänestyksessä vastaukseni onkin imurointi, vaikka periaatteessa esim. ikkunoiden peseminen on ehdottomasti vastenmielisempää. Senkin on kuitenkin tässä kämpässä suoritannut vain äitini, joten en viitsi sitäkään äänestää, kun en siis sitä koskaan tee.

  Mutta hei, tiskaus on minusta ihan oikeasti jopa mukavaa puuhaa! Eli ihan turha syydellä laiskaksi tai äidin ansiosta talouttaan ylläpitävälle, vielä keskenkasvuiselle kakaralle! :)
   
 19. Johto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kaikkihan ne vastenmielisiä on, mutta oman ääneni jaan ikkunoiden pesun ja pölyjen pyyhkimisen kesken. Ehkäpä juuri tämän vuoksi ikkunoita tulee pestyä todella harvoin, eikä se pölyjenkään pyyhkiminen mitään kovin yleistä hommaa ole.
   
 20. Redalert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Ozzy Osbourne,Black Sabbath
  Jostain syystä minusta tiskaaminen on kaikkein hirveintä. Mutta onneksi ollut jo pitemmän aikaa astianpesukone, ettei tarvitse käsin juuri tiskailla !
   
 21. Rocco Jäsen

  Oikeastaan kaikki ovat vastenmielisiä, paitsi ruuanlaitto.

  Sitten sellaisia "menettelee kun on pakko"-toimia ovat pyykinpesu ja tiskaus.

  Vessan pesu on helppoa. Vaatteet pois, pesusaavi täyteen pesuliuosta, sitten vaan heiluu kuin heinämies ja suihkulla kaikki paikat puhtaaksi. Olettaen tietysti ettei vessassa ole mitään kastuvaa. Mulla ei ole. Sitten vaan itse lopuksi suihkuun ja kaikki on puhdasta.

  Imurointi, lattioiden pesu, mattojen tamppaus, pölyjen pyyhkiminen... kaikki ne ovat sellaisia mitä en juurikaan halua tehdä. Enkä juurikaan tee.
   
 22. JustinCase Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, FC Liverpool
  Pölyjen pyyhkiminen on kyllä perseestä. On niin turhauttavaa nostaa niitä kippoja ja koristeitä tms. pois tieltä ja pyyhkiä pölyt, ja sitten vielä nostaa ne kaikki takaisin paikoilleen. Ja sitä rättiäkin pitää koko ajan kastella...ei ei, ei mun juttu.
   
 23. TakapihanLemieux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Chelsea
  Vastaus: Joku muu, mikä?

  Vastenmielisin kotityö on ilman muuta koiran ulkoiluttaminen. On raivostuttavaa kun saat rennon asennon ja joku huutaa: "Viepäs koira ulos!". Niin hirveää.

  Tämä tietenkin riippuu siitä onko taloudessa koiraa, vai riippuuko?
   
 24. tilkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Capitals, Bruins, #19
  Kaikista kettumaisin kotityö on ehdottomasti pölyjen pyyhkiminen. Siinä menee hermot kun jääpi aina siitä luutusta pölyä pyyhittyyn pintaan, siis jos kääntelee luutua. Ja toinen seikka on se, että seuraavana päivänä kun menet katsomaan pyyhkimääsi paikkaa, on siihen keräytynyt aimo kasa pölyhiukkasia, jotka näkyvät aika kivasti. eli annan ääneni pölyjen pyyhinnälle.
   
 25. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Voihan tuolla koiralla tarkoittaa sitäkin, että "vie kaljat ulos kylmenemään". Ainakin jos puhutaan mäyräkoirasta.

  Mutta jos kyse on eläimistä, niin tämän asian voi ennaltaehkäistä niin, ettei hanki elukoita. Meilläkin on koiria ollut, ja se vaatii aina sen kolme kertaa päivässä ulkoiluttamista. Toisinaan ihan mukavaa, mutta aina ei jaksaisi millään.