Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin ja oikean henkilöllisyyden yhdistäminen (myös huumorilla) tuottaa edelleen yleensä kuukauden pelikiellon. Tällä kertaa kuukauden tauolle jäi NakkiFakiiri.

Nimimerkki kausi pääsee kuukauden rauhoittumislomalle. Katsotaan, jos sen jälkeen TPS-keskustelu onnistuisi ilman viimeisiin lauseisiin pesiytynyttä raivoamista. Aiempi rikehistoria vaikutti loman pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Vastaako Carolina Montrealin Aholle tekemään tarjoukseen?

Viestiketju osiossa 'Jääkiekkoaiheiset äänestykset' , aloittajana finnjewel, 02.07.2019 klo 17.17.

 1. finnjewel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, KooKoo
  Kyllä vai ei?
   
 2. SammyRumour Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & SHL
  Lainaus:
  Kyllä
   
 3. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson ja Mercedes-Benz
  99% kyllä.
   
 4. SammyRumour Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & SHL
  Lainaus:
  Korjaus. Ei
   
 5. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Haluatko vielä uudestaan korjata?
   
 6. SammyRumour Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & SHL
  Lainaus:
  En ole korjaaja vaan käyttäjä. Korjaajat on erikseen. Nih.