Mainos

Vancouver Canucks 2010-2011

  • 109 469
  • 335

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Nyt on pakko laittaa tänne kun tämä on niin harvinaista ja on vielä ajankohtaista:

1. (NHL:ssä) PÄÄSTETTYJÄ MAALEJA PELISSÄ
1. MAALEJA PELISSÄ
1. YLIVOIMA
1. ALIVOIMA
1. ALOITUKSET

Vähän tuossa kahden tappion myötä tiputtiin tilastoissa, mutta näyttää silti useimmat noista toteutuvan. Alla ennen viimeisiä pelejä tilanteet ja lähimmät joukkueet:

1. PÄÄSTETTYJÄ MAALEJA PELISSÄ (VAN 183 - BOS 191)
1. MAALEJA PELISSÄ (VAN 259 - DET 257)
1. YLIVOIMA (VAN 24,2 - CHI 23,4)
3. ALIVOIMA (PIT 86,5 - VAN 85,9)
1. ALOITUKSET (VAN 55,0% - SJS 53,7%)

Alivoimaa tuskin pystytään parantamaan enää tuosta noin paljoa, joten siinä ei Vancouver ole ykkönen. Tehdyissä maaleissa käydään vielä kamppailu Vancouver, Detroitin ja Chicagon kesken ja näistä vielä kaksi viimeksi mainittua pelaavat keskenään. Muuten noin kategoriat näyttävät jo ratkenneen Vancouverin eduksi. Aloituksissa muuten kolme ensimmäistä joukkuetta ovat lännen kolme ensimmäistä joukkuetta.
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Bulls, Arsenal, Canucks ja Three Lions
Tänä yönä Vancouver Canucks päätti historiallisen kautensa, kuinka muuten voittoon. Canucks nousi vieraissa 2-0 tappiolta 3-2 jatkoaikavoittoon! Tämä historiallinen kausi siis päättyi 117 pisteeseen ja President's Trophyyn!

Varmaa on se, että Canucks leirissä tämä kausi tullaan muistamaan vielä vuosien päästä, päättyi tämä miten päättyi. Joka tapauksessa tätä kautta on ollut uskomattoman hienoa seurata ja joukkueen tasaisuus on ollut länsirannikolla jotain aivan ennennäkemätöntä! Lähes kaikki 82 matsia nähneenä voin sanoa, että on aika huikea tunnelma näin playoffsien kynnyksellä!

Toki tärkeät kisat ovat vasta edessä, eikä massu ole vielä todellakaan täynä, mutta Canucksien lasien takaa tämä on ollut ikimuistoinen runkosarja. Nyt vaan patterit täyteen ja uutta suoleen kun vanha kuolee. Runkosarja sai vielä yhden kirsikan kakun päälle Canucks näkövinkkelistä kun yöllä varmistui, että:

Daniel Sedin varmisti NHL:län runkosarjan pistepörssin voiton!

Jos joku vielä ennen kauden alkua sanoi, että Sedinit eivät ole supertähtiä ja liigan ehdotonta huippua, niin nyt on aika tarkistella puheita. Pistepörssin voitto veljeksille peräkkäisinä vuosina on, jotain niin legendaarista, että oksat pois! Henrik Sedin taasen voitti NHL:län syöttöpörssin!

Noniin, nyt kun runkosarjaa on jäljellä enää viimeinen kierros, niin Nucksien mahdollisien vastustajien lukumäärä pienentyi kolmeen. Jäljellä on meidän kannalta 2 merkityksellistä ottelua: Chicago - Detroit sekä Minnesota - Dallas. Vancouverin vastustaja on viimeisellä kierroksella, jokin kolmikosta Chicago, Dallas tai Los Angeles. Pistän alle mahdolliset tavat saada nämä vastustajat vastaansa ensimmäisellä kierroksella:

Los Angeles:
-Jos Chicago saa pisteenkin illan Detroit ottelusta on vastustajamme jälleen Los Angeles.

Chicago:
Jos Chicago häviää ottelun varsinaisella peliajalla ja Dallas ei voita otteluaan Minnesotassa.

Dallas:
Jos Chicago häviää varsinaisella peliajalla ja Dallas voittaa Minnesotan.

Aika paha tässä vaiheessa sanoa, että kuka noista nyt sitten poksahtaa vastaan. Periaatteessa taitaa tuo Kings olla todennäköisin, sillä se ei vaadi toteutuakseen kuin toisen pelin "natsaavan" oikeaan tulokseen.

Pohditaanpa hieman mahdollisia vastustajiamme (suluissa tämän kauden saldo joukkuetta vastaan):

Los Angeles (2-1-1):
Toteutuessaan Kings sarja olisi toisinto viime kevään kuumasta sarjasta, jonka valaspaidat veivät 4-2. Tämän kauden mittelöt menivät voitoissa tasan, tosin Kings vei matsinsa Lokakuussa, joten ne eivät kovinkaan paljoa kuvasta joukkueen nykyisiä voimasuhteita. Lisäksi Kings vei kauden avausottelun nuckin sanoin arvoilla, joten sekään kerro joukkueiden tasoerosta paljoakaan. Ensimmäisenä Kingsistä tulee tällä hetkellä mieleen, joukkueen kannalta harmittava loukkaantumistilanne, kaksi syömähammasta Kopitar ja Williams ovat pitkään loppukauden sivussa. Tämä heikentää huomattavasti kuninkaitten iskukykyä ja tekee väkisinkin loven viime keväänä Nucks-leirissä kauhua herättäneeseen ylivoimapeliin, joka ei ole muutoinkaan ollut heidän vahvuuksiaan tänä vuonna (yv-prosentti 21 liigassa). Tilastollisena knoppina voidaan heittää, että Kings on yksi liigan parhaista rankkarijoukkueista (10-2) ja voidaankin sanoa, että ilman vastaavaa menestystä pilkuissa Kings tuskin pelaisi pudotuspeleisssä. Onneksemme playoffseissa niitä ei kuitenkaan ole, joten valitettavan loukkaantumistilanteen vuoksi Kings sopisi minulle vastustajaksi.

Chicago Blackhawks (2-1-1)
Toisin kuin Los Angelesilla Chicagoa vastaan kaunat olisivat Chicagoa vastaan meidän puolellamme. Pudottamalla Blackhawksin "tappaismme" bogeymanin ja aika monta playoff-mörköä kaatuisi samalla. Windy-cityn poikien kohtaaminen sytyttäisi Vancouveriin sellaisen playoffhurmion jo kisojen alussa, jota ei saisi aikaan mikään muu joukkue koko liigassa. Chicagolla on mahdollisesta kolmikosta ehdottomasti terävin materiaalin kärki. Blackhawksilta löytyy tulivoimaa ja joukkue onkin tehnyt liigassa neljänneksi eniten maaleja ja joukkueen ylivoima on liigan ehdotonta kärkeä. Lisäksi joukkueesta löytyy lukuisia suurten pelien ja playoffsien onnistujia. Järkevä Nucks-kannattaja sisälläni sanoo, että Chicago ei olisi paras mahdollisista vastustajista. Silti kuitenkin haluan Hawksin vastaamme. Nucks - Hawks sarja olisi objektiivisestikin mietittynä mielenkiintoisin ensimmäisen kierroksen pareista. Kaksi hyökkäävää joukkuetta, joilla todellakin on yhteistä historiaa vastakkain olisi kyllä varmasti mielenkiintoista seurattavaa hyvän jääkiekon ystäville.

Dallas Stars (4-0-0)
Keskinäiset ottelut Dallasia vastaan olivat jopa sanalla sanoen helppoa kauraa Nuckseille. Jokainen ottelu päättyi Nucksien voittoon vähintään 3 maalilla. Voidaan jopa sanoa, ettei Vancouver päässyt yhtä "helpolla" yhtään toista joukkuetta vastaan koko liigassa. Dallasilla on kuitenkin hyvä hyökkäysmateriaali ja kärkisentterit Richards ja Ribeiro ovat liigan huippua. Lisäksi kun joukoista löytyy Brendan Morrow'n kaltainen playoffsoturi ei sitä olisi syytä ottaa kevyesti. Kauden keskinäiset nähneenä olisi kuitenkin aika vaikea nähdä, että Dallas voittaisi Canucksit 4 kertaa lyhyen ajan sisällä. Kiekko on kuitenkin ihmeellistä, joten eihän sitä koskaan tiedä.

Periaatteessa hyvä, että Ducks nousi pois tuosta joukosta, sillä ei noin kova vireista joukkuetta mielellään vielä ensimmäisellä kierroksella kohtaisi. Kuten järki sanoo, että toivottavasti vastustamme on joko Dallas tai Los Angeles. Sydän kuitenkin sanoo, että Chicago. Saapa nähdä kuinka käy.

HF-boardsilla oli raporttia, että Cody Hodgson olisi hyvästellyt porukan Manitobassa ja, että hän olisi valmis siirtymään isoon liigaan. Ennen virallista nostoa NHL-runkosarjan tulisi kuitenkin loppua. Saapa nähdä, olisi ihan mielenkiintoista nähdä mihin ketjuun nuori herra asetettaisiin?
 
Viimeksi muokattu:

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Olipahan erikoinen peli viime yönä Calgaryä vastaan. Puoleen väliin asti näytti, että Vancouver haluaa vain hävitä ja paljon. Nyt kun TOP6-puolustus oli kasassa niin pakisto vuoti kuin seula - läpiajoja enemmän kuin varmaan kauden missään muussa ottelussa. Tähän sitten vielä idioottimaisia jäähyjä varsinkin kokeneimmilta pelaajilta, kuten Kesler, H.Sedin ja Higgins. Ja kun tarpeeksi paikkoja tarjoaa niin kyllä Calgarykin pari kassia pystyy heittämään.

Tuossa 35 minuutin kohdalla sitten Vancouver näyttää vähän piristyvän ja sama meno jatkuu viimeisessä erässä. Siinä kun Vancouver laittaa lisää höyryä niin Calgaryn pelaajilla nuppi menee täysin jäähän. Iginlan mielestä Samuelsson - Regehr taistelu on liian epätasainen, joten takaapäin Iginla sitten osallistuu kolmentena taisteluun. Tämän jälkeen sitten Iginla päättää katkolla hyökätä Burrowsin kimppuun - miehekästä sekin. Pari minuuttia edellisestä niin Stajan keihästää Lapierren, mistä Lapierre ymmärrettävästi kiehahtaa.

Kun Calgaryn peli sekosi ja Vancouverin parani niin se näkyi nopeasti taululla. Ensin erän alkuun Burrows siirtää kiekon tyhjiin ja Stajanin jäähyn aikana Sedinit järjestävät parilla nopealla syötöllä paikan Keslerille ja Ryan kiittää. Peli menee jatkoajalla ja siinä sitten mylläkän ja tolppakudin jälkeen Ehrhoff laittaa kiekon maaliin ja Karlsson meinaa syödä tuomarin sen jälkeen. Toki Raymond oli lähellä moken aluetta, mutta ei alueella. Voitto siis viimeisestä pelistä ja nyt on Detroit 5 maalin päässä ja Chicago 7 maalin.

Edit. Ja toivottavasti Keslerin jalkavamma ei osoittaudu pahemmaksi. Vähän aikaa hän oli poissa kentältä, mutta palasi sitten onneksi peliin.
 
Viimeksi muokattu:

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Vancouverin seurahistorian paras runkosarja takana

Runkosarja on siis takana. Tuloksellisesti se meni paremmin mitä olisin odottanut: komeat 117 pistettä ja runkosarjan selvä voitto, vaikka Vancouverissa nähtiin paljon loukkaantumisia ja esimerkiksi puolustus ei ollut täydessä kokoonpanossaan kuin runkosarjan viimeisessä pelissä. Syvyyttä riitti kuitenkin tällä kaudella ihan eri malliin kuin takavuosina ja joukkue pelasi lopulta pelillisesti hyvin ehjän kauden.

Tilastollisesti kausi jää monessa mielessä "komeilemaan" historiaan:

Joukkueena:

- NHL:n paras kotijoukkue.
- NHL:n paras vierasjoukkue.
- NHL:n ainoa yli 50 voittoa kerännyt joukkue.
- NHL:n ainoa alle 20 tappiota varsinaisella peliajalla kärsinyt joukkue.
- NHL:n eniten maaleja.
- NHL:n vähiten päästettyjä maaleja.
- NHL:n paras ylivoimajoukkue.
- NHL:n toiseksi paras tasakenttäjoukkue (Läntisen ykkönen).
- NHL:n kolmanneksi paras alivoimajoukkue (Läntisen ykkönen).
- NHL:n paras aloittajajoukkue.

Yksilötasolla:

- Daniel Sedin voitti NHL:n pistepörssin. Kaksoset veivät siis pistepörssin kahtena vuonna peräkkäin ja kummatkin onnistuivat hommassa.
- Vancouver oli Tampan kanssa ainoa joukkue, joka sai kaksi pelaajaa (Sedinit) pistepörssissä top5 joukkoon.
- Canucks oli ainoa joukkue, joka sai kaksi pelaajaa (Daniel Sedin ja Kesler) maalipörssissä top5 joukkoon. Lisäksi Canucks oli ainoa joukkue, jossa kaksi pelaajaa (D. Sedin ja Kesler) rikkoivat 40 maalin rajan.
- Henrik Sedin voitti selvällä erolla NHL:n syöttöpörssin.
- Daniel Sedin teki NHL:n eniten ylivoimamaaleja ja kolmanneksi eniten voittomaaleja.
- Kevin Bieksa sijoittui NHL:n tehotilaston kakkoseksi, vaikka menetti useita pelejä loukkaantumiseen.
- Manny Malhotra oli aloitustilaston kakkonen ja Kesler seitsemäs. Kesler sijoittui lisäksi hyökkääjien blokeissa neljänneksi.
- Roberto Luongo otti Carey Pricen kanssa NHL:n eniten voittoja.
- Corey Schneiderilla oli yli 20 ottelua pelanneista maalivahdeista NHL:n 3. paras torjuntaprosentti ja Luongolla 4. paras.
- Luongo päästi yli 20 ottelua pelanneista maalivahdeista toiseksi vähiten maaleja ottelua kohden ja Schneider viidenneksi vähiten.

Eipä kausi olisi siis voinut juuri enää paremmin mennä. NHL:n ykkössijat niin tehdyissä- kuin päästetyissä maaleissa on erittäin harvinaista yhden kauden aikana. Toinen harvinaisuus näkyy erikoistilanteissa. Vancouverin ylivoimasta runkosarjassa kertoo sekin, että kun Canucks voitti runkosarjan 10 pisteen erolla, Vancouverin takana olevat 12 seuraavaa joukkuetta olivat samojen 10 pisteen sisällä toisistaan.

Historian paras runkosarja jää nyt kuitenkin taakse. On hieno ja kunnioitettava saavutus pelata 82 peliä niin hyvin kuin Canucks ne tällä kaudella pelasi, mutta vasta nyt punnitaan joukkueen todellinen arvo voittajana. Mikäli Canucks pyllähtää ulos playoffeista kahden ensimmäisen kierroksen aikana, kausi saa jälleen kerran pettymyksen katkeran maun.

Erityisen katkeraa olisi hävitä kolmen peräkkäisen kauden aikana playoffit Chicagolle nyt ensimmäisellä kierroksella. Toisaalta tuosta sarjasta olisi mahdollisuus saada myös ehkä paras mahdollinen tsemppi jatkoon, mikäli Canucks onnistuisi tehtävässään. Chicago oli oma toivevastustajani playoffeihin ja nyt kun tuo tavoite täyttyi, niin meillä on mahdollisuus kirkastaa parin edellisen kauden historiaa. Siitä lisää playoff-ketjuun.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Alex Edlerista oli juttua Vancouver Provincella. Jutussa toinen Canucks-pakki Keith Ballard antaa aika paljon positiivisia asioita julki Edlerista ensimmäisen Chicago-pelin jälkeen;

“It was impressive. I think he was our best player,” Keith Ballard said. “He is going to be dominant for a long, long time.

“I think he is that good. I think he is capable of being Norris [Trophy] good. And I think a lot of people on this team think that way.”

A lot of people see a big, Swedish, defenceman and they think they’re not going to get hit,” Ballard said. “But he’s so big, and so physical, and you watch him skate and it’s effortless. He is the total package. He was gone for so long, I think a lot of people outside of this room forgot how good he is and the impact he has on our team.”

Muuten hyvä juttu, mutta en yhdy ollenkaan Botchfordin näkemykseen, jossa hän kirjoittaa "Edler can’t be considered the Canucks’ No. 1 defenceman as long as he’s not part of the team’s shutdown pairing, now Kevin Bieksa and Dan Hamhuis. Mielestäni erikoinen ajattelutapa. Edler täydentää Ehrhoffia paremmin kuin kukaan toinen ja he pelaavat siksi yhdessä. Ehrhoffia ei puolestaan oikein voi laittaa varjostavaan rooliin ja hän tarvitsee vierelleen Edlerin kaltaisen puolustajan.

No, on Botchford mitä mieltä tahansa, Edler on joukkueen ykköspakki. Hän on omassa päässä varma, hän olisi tehnyt runkosarjassa tasaisen vauhdin taulukolla yli 50 pistettä, hän tekee todella paljon näkymättömiä asioita oikein ja on erittäin vahva taklaaja. Hän on mennyt viime kausien aikana koko ajan eteenpäin ja hänen edessään todella on tähtiluokan tulevaisuus (ehkä jopa Norris-taso).

Edler oli ensimmäisessä Chicago-pelissä Vancouverin paras puolustaja, mikä ei ollut yllätys. Hän liikkui hyvin, liikutti kiekkoa, keräsi seitsemän taklausta ja pelasi omassa päässä varmaa peliä. Fyysinen peli ja liike oli vaikuttavaa, kun miettii kuinka pitkään hän oli kentältä sivussa ja milloin hän vasta pelasi ensimmäisen pelinsä (runkosarjan toiseksi viimeinen peli Minnesotaa vastaan). Mutta hänen otteensa eivät olleet sinällään mitään yllättäviä.

Jokainen, joka näki esimerkiksi runkosarjan viimeisen pelin Calgarya vastaan, tiesi missä kunnossa hän on. Flames-pelin kolmannessa erässä Canucksin tasoitusmaalissa nähtiin yksi esimerkki senkin pelin niistä monista Edlerin tekemistä näkymättömistä asioista, jotka eivät koskaan päätyneet pistepörssiin, mutta joita ilman Vancouver olisi ollut ongelmissa.

Ensin Edler sulki laidalta polkeneen Curtis Glencrossin yrityksen nousta maalille ja varjosti tätä maalin takaa toisen puolen b-pisteelle, jossa Edler nappasi kiekon. Varastettuaan pitkällä mailallaan helpon näköisesti "karkin kaverilta", hän syötti Daniel Sedinille pystyyn. Sedinit pelasivat seinää ja syöttivät Keslerille, jonka rannelaukaus upposi siniviivan tuntumasta maaliin tasoittaen pelin lukemiin 2-2 kolmannen erän puolenvälin jälkeen.

Fanit puhuivat maalin jälkeen Sedineista ja maalin tehneestä Keslerista. Harva noteerasi Edleria, joka esti ensin kaverin maalintekoaikeet, sitten riisti kiekon, sen jälkeen käynnisti hyökkäyksen ja lopulta polki vielä puolustajana omalta b-pisteeltä Flames-maalivahdin Henrik Karlssonin maskiksi. Väitän, että ilman sitä maskia Keslerin kaukaa tullut rannelaukaus ei olisi koskaan mennyt maaliin ja Canucks ei olisi tullut tasoihin. Väitän myös, että kukaan toinen Canucksin pakeista ei olisi osannut/älynnyt lähteä tuossa tilanteessa vastustajan maalille maskiin.

Edler ei päässyt koskaan tilastoihin ja otsikoihin, mutta ilman hänen panostaan tuota tilannetta ja maalia ei olisi koskaan tullut. Tuo maali on vain yksi esimerkki siitä kokonaisuudesta ja näkymättömästä työstä, jota hän tekee, mutta kertoo omaa kieltään Edlerin merkityksestä. Se näkyvä puoli huomataan paremmin ja hyvä niin, sillä hänen erittäin kovat taklaukset, liikkuminen, varmuus ja kiekollinen peli on hienoa katsottavaa.

Minun mielestä Edler kuuluu tällä hetkellä NHL:n 10 parhaan pakin joukkoon, mutta makuasioita on moneksi. Alex on kuitenkin päässyt aika pitkälle pelaajana, jota juuri kukaan ei tuntenut edes Ruotsissa hänen varausiässä, joka joutui aikanaan Ruotsin nuorten maajoukkueessa seiskapakin rooliin ja johon Bengt-Åke Gustafsson ei jostain ihmeen syystä luottanut valitessaan Olympiajoukkuetta.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Pistetään nyt tänne tämä hieno uutinen: Vakavasta silmävammasta kärsinyt Manny Malhotra tekee sittenkin paluun kentille jo seuraavassa ottelussa. Malhotra on pysynyt tiiviisti joukkueen mukana jo pitkään, mutta jos tämä joukkueen yhden ison henkisen johtajan kentälle palaamisen varmistuminen ei paranna joukkueen ilmapiiriä entisestään tulevissa finaaleissa, niin mikä sitten.

Luultavasti Malhotra tulee ainakin aloittamaan nelosketjun keskellä, kun tuo kolmonen on toiminut nykyisessä kokoonpanossa hyvin ja pitkä pelaamattomuus takaa luultavasti sen, että hän ei ole heti ihan parhaassa pelituntumassa. Aloituksiin ja oman pään pelaamiseen Malhotralla tulee olemaan luultavasti kuitenkin heti iso joukkuetta parantava merkitys ja ehkä hän saa taas niitä alivoimaminuuttejakin, joissa hän on Keslerin kanssa Vancouverin hyökkäyksen paras.

Minä laittaisin ketjut näin:

Daniel Sedin - Henrik Sedin - Burrows
Higgins - Kesler - Raymond
Torres - Lapierre - Hansen
Tambellini - Malhotra - Hodgson

...Mutta luultavasti valmennus heittää neloseen Glassin ja ehkä Oreskovichin fyysisyyttä tuomaan.
 
Suosikkijoukkue
Canucks
Pikku-uutinen isoja pelejä odoteltaessa. Canucks teki sopimuksen laituri Steven Anthonyn kanssa. Anthony on Canucksin vuoden 2009 7. kierroksen varaus ja voitti juuri Memorial Cupin Saint John Sea Dogsin riveissä. 2009 varatut sopimuksettomat Kanadalaiset (junioriliigavaraukset) palaavat ensikesän draftiin, eli siinä mielessä sopimus oli lähinnä muodollisuus. Canucks pitää Anthonyn oikeudet, mutta tuskin hän on vielä lähelläkään NHL-paikkaa.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Pettymyksen tunne on varmasti sanoinkuuvaamaton tällä hetkellä Canucks-leirissä. Mutta kunhan aikaa on kulunut ja tähän kauteen saadaan hieman perspektiiviä, voivat Nucks-fanit olla ylpeitä joukkueestaan. Se kirkkain ja tähän kauteen lähdettäessä ainoa tavoite jäi yhden voiton päähän, mutta silti joukkue oli tällä kaudella lännen paras ja koko liigan toiseksi paras joukkue. Saavutus on kova, mutta nyt se ei tietenkään ketään lohduta.

Vancouverin rungolla on odotettavissa vielä monta mahdollista cup-juoksua tulevina vuosina. Kesler on se pelaaja nyt ja jatkossa, johon katseet kohdistuvat kun pelit kovenevat. Terve Hamhuis, vielä kehittyvä Edler ja todennäköisesti Canucksiin jäävä Bieksa muodostavat hyvän tukijalan Vancouverin puolustukseen. Luongon otteet olivat ailahtelevia, mutta kaukana flopista. Parhaana päivänään Luongo on yhä liigan ehdotonta eliittiä.

Vieläkö Sedinit pystyvät pudotuspeleissä parempaan? Tänä keväänä(kin) näytti siltä, että kaksosten pelistä puuttui sydäntä, edgeä tai jotain sellaista viimeistä pykälän nostoa, joka olisi auttanut Vancouverin päätyyn asti. Mutta heidän puutteistaan huolimatta pääty jäi vain voiton päähän ja vastustajallekin on annettava siitä sille kuuluva kunniansa.

Synkkyteen ei kannata nyt vaipua, vaikka pahasti vihlookin. Ensi viikolla draftin kimppuun ja siitä se uusi kierros taas alkaa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Fiilikset ovat varmasti samat kuin Detroitin suunnalla 1995 ja 1996. Runkosarjassa dominoitiin (2 peräkkäistä President's Trophyä) ja mentiin melkeen päätyyn asti, mutta ei kuitenkaan. Tulevia vuosia odotellessa...
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Fiilikset ovat varmasti samat kuin Detroitin suunnalla 1995 ja 1996. Runkosarjassa dominoitiin (2 peräkkäistä President's Trophyä) ja mentiin melkeen päätyyn asti, mutta ei kuitenkaan. Tulevia vuosia odotellessa...

Kyllä kyllä ja huonolla tuurilla noita vuosia voi tulla paljonkin ennen seuraavia finaalipelejä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös