Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Valtti Areena

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana Lohipoika, 15.02.2011 klo 17.28.

 1. Lohipoika Jäsen

  Kiekko-Vantaan kotihallina toimii Tikkurilan urheilupuistossa sijaitseva Valtti Areena, jonka yleisökapasiteetti jääkiekko-ottelussa on 2004. Tikkurilan jäähallinakin tunnettu halli laajennettiin nykyiselleen K-Vantaan noustessa Mestikseen kesällä ja syksyllä 2000. Hallia pidetään hyvin viihtyisenä ja mukavana ja sen sanotaan olevan kokoluokkansa parhaimmistoa Suomessa.

  Suomen jääkiekkoilijat ry teki tammikuussa jäähalleja koskevan pelaajakyselyn SM-liigan ja Mestiksen pelaajille. Kyselyyn vastasi joukkueiden yhteyspelaajat sekä joukkueen kapteenisto. Arvioitavia asioita oli kaikkiaan 11, jotka arvosteltiin asteikolla 1-5 siten, että 5 oli paras mahdollinen ja 1 huonoin. Mestiksen parhaaksi halliksi arvostettiin Jyväskylän Synergia-areena (4,1) ja huonommaiksi Lempäälän jäähalli (1,7). Valtti oli tämän kyselyn mukaan 6. paras mestishalli (2,7).

  Tässä on Valtti Areenan tulokset:

  Pukuhuoneen taso, koti: 3,0 (3,7), 8.
  Pukuhuoneen taso, vieras: 3,4 (2,9) 3.
  Jään laatu: 2,8 (3,2) 7.
  Hallin valot: 3,8 (3,5) 4.
  Lämmittelytilat: 2,7 (2,6) 6.
  Vaihtoaitiot: 3,3 (3,1) 5.
  Laidat: 3,0 (3,0) 5.
  Pleksit: 2,8 (2,9) 7.
  Mainosten määrä jäässä: 3,8 (3,7) 2.
  Pukukoppirauha ennen ottelua: 3,0 (3,2) 6.

  Hallikohtainen yleisarvosana: 3,5 (3,1) 6.

  Eli vasemmalta katsoen: Arvioitu asia, kaikkien vastanneiden keskiarvo, Mestiksen keskiarvo ja lopuksi sijoitus. Kaikkien joukkueiden tulokset löytyvät täältä. Loppujen lopuksi Valtti pärjäsi aika hyvin ja oli käytännössä kaikessa keskisijoituksilla. Jos jotain Valtissa olisi korjattavaa, niin äänentoisto on välillä kehnoa, katossa roikkuva "mediakuutio" on mielenkiintoinen tekele ja ainahan hallia voisi laajentaa. Toisaalta onko hirveästi järkeä lähteä laajentamaan, kun nykyisin katsojakeskiarvo (700-1000) riittää mainiosti tuohon halliin. Kiitosta taas saa päätykatsomossa baarin ja kioskin sijainti, kun samaan aikaan näkee hyvin peliä.

  Ei ole isoin tai paras, mutta on meidän kotihalli!
   
 2. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Omasta mielestäni erinomainen halli Mestikseen. Katsojan näkökulmasta pidän hallia erittäin viihtyisänä ja oheispalveluiltaan kattavana, penkit ovat hyvät ja AV-puoli toimii. Eipä voi valittaa, aina mukava tulla katsomaan pelejä Valtti Areenalle.
   
 3. Fordél Jäsen

  Ehdottomasti todella hieno halli tälle tasolle ja yksi parhaista. Ei suuri, mutta on todella toimiva kaikessa kompaktiudessaan. Penkit ovat hyvät ja peli näkyy hyvin joka paikasta. Jos tarvetta joskus ilmenisi, olisi katsomopaikkoja varmasti mahdollista lisätä. Myyntipisteitäkin on tarjolla sopivasti eikä pahoja ryysiksiä taida syntyä. Päädyssä oleva ravinteliparvi on hienosti rakennettu. Samaa mieltä Lohipojan kanssa siitä, että av-laitteisto ei ole ihan parasta mahdollista (äänenlaatu vähän tökki välillä ja "mediapylpyrä" on "mielenkiintoinen").
   
 4. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ihan kotoisa halli juu, ei käy kieltäminen. Paljosta olen samaa mieltä, mutta pari täsmennystä sanottakoon. Yläravinteli on pikkuisen ahtaassa paikassa: erätauoilla tiskin edusta täyttyy jonottajista ja kun baarin takaa ei pääse ohittamaan, läpikulkukin on vaikeaa. Tilaa voisi olla pari kolme metriä lisää. Toiseksi: jonottaa ei yleensä tartte montaa minuuttia, jos kaikki myyntipisteet ovat auki. Aina ne eivät ole, ja silloin voi jonossa kulua helposti 10 min. Alle 1 000 katsojalla palvelut pelaa hyvin, mutta "Sport-lukemissa" (n. 1 500) alkaa jo tökkiä.

  Äänentoistosta harva halli saa kiitosta, ei tämäkään, joskaan ei ole sieltä pahimmasta päästä. Äänentoiston tasoon voisi tosin kiinnittää huomiota, välillä puikoissa tuntuu olevan vähintään puolikuuroa joukkoa. "Mediakuution" täytyy olla jokin koeversio halpaan hintaan, mutta lisäarvoa siitä ei juuri saa. Takaseinän taulun voisi ihan hyvin vaihtaa (tai uusia) kunnon kuutioksi kaukalon keskelle. Hallin koon vuoksi sen ei tarvitsisi olla edes kovin iso.
   
 5. Lohipoika Jäsen

 6. Jerkkola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaikki Porilaiset, etenkin Ässät.
  Pääseekö Valtti-areenalle sisään mobiililipun kanssa, vai pitääkö printtailla jossain paperinen versio?
   
 7. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Viime kotipelissä oli lipunlukijat, eli en näe syytä miksei pääsisi
   
 8. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Itse en ole käyttänyt mobiililippua, mutta muiden olen nähnyt ja näyttäisi toimivan! Nimi on muuten vaihtunut Trio Areenaksi muutama vuosi sitten!