Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus
 1. Lohipoika Jäsen

  Kiekko-Vantaan kotihallina toimii Tikkurilan urheilupuistossa sijaitseva Valtti Areena, jonka yleisökapasiteetti jääkiekko-ottelussa on 2004. Tikkurilan jäähallinakin tunnettu halli laajennettiin nykyiselleen K-Vantaan noustessa Mestikseen kesällä ja syksyllä 2000. Hallia pidetään hyvin viihtyisenä ja mukavana ja sen sanotaan olevan kokoluokkansa parhaimmistoa Suomessa.

  Suomen jääkiekkoilijat ry teki tammikuussa jäähalleja koskevan pelaajakyselyn SM-liigan ja Mestiksen pelaajille. Kyselyyn vastasi joukkueiden yhteyspelaajat sekä joukkueen kapteenisto. Arvioitavia asioita oli kaikkiaan 11, jotka arvosteltiin asteikolla 1-5 siten, että 5 oli paras mahdollinen ja 1 huonoin. Mestiksen parhaaksi halliksi arvostettiin Jyväskylän Synergia-areena (4,1) ja huonommaiksi Lempäälän jäähalli (1,7). Valtti oli tämän kyselyn mukaan 6. paras mestishalli (2,7).

  Tässä on Valtti Areenan tulokset:

  Pukuhuoneen taso, koti: 3,0 (3,7), 8.
  Pukuhuoneen taso, vieras: 3,4 (2,9) 3.
  Jään laatu: 2,8 (3,2) 7.
  Hallin valot: 3,8 (3,5) 4.
  Lämmittelytilat: 2,7 (2,6) 6.
  Vaihtoaitiot: 3,3 (3,1) 5.
  Laidat: 3,0 (3,0) 5.
  Pleksit: 2,8 (2,9) 7.
  Mainosten määrä jäässä: 3,8 (3,7) 2.
  Pukukoppirauha ennen ottelua: 3,0 (3,2) 6.

  Hallikohtainen yleisarvosana: 3,5 (3,1) 6.

  Eli vasemmalta katsoen: Arvioitu asia, kaikkien vastanneiden keskiarvo, Mestiksen keskiarvo ja lopuksi sijoitus. Kaikkien joukkueiden tulokset löytyvät täältä. Loppujen lopuksi Valtti pärjäsi aika hyvin ja oli käytännössä kaikessa keskisijoituksilla. Jos jotain Valtissa olisi korjattavaa, niin äänentoisto on välillä kehnoa, katossa roikkuva "mediakuutio" on mielenkiintoinen tekele ja ainahan hallia voisi laajentaa. Toisaalta onko hirveästi järkeä lähteä laajentamaan, kun nykyisin katsojakeskiarvo (700-1000) riittää mainiosti tuohon halliin. Kiitosta taas saa päätykatsomossa baarin ja kioskin sijainti, kun samaan aikaan näkee hyvin peliä.

  Ei ole isoin tai paras, mutta on meidän kotihalli!
   
 2. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Omasta mielestäni erinomainen halli Mestikseen. Katsojan näkökulmasta pidän hallia erittäin viihtyisänä ja oheispalveluiltaan kattavana, penkit ovat hyvät ja AV-puoli toimii. Eipä voi valittaa, aina mukava tulla katsomaan pelejä Valtti Areenalle.
   
 3. Fordél Jäsen

  Ehdottomasti todella hieno halli tälle tasolle ja yksi parhaista. Ei suuri, mutta on todella toimiva kaikessa kompaktiudessaan. Penkit ovat hyvät ja peli näkyy hyvin joka paikasta. Jos tarvetta joskus ilmenisi, olisi katsomopaikkoja varmasti mahdollista lisätä. Myyntipisteitäkin on tarjolla sopivasti eikä pahoja ryysiksiä taida syntyä. Päädyssä oleva ravinteliparvi on hienosti rakennettu. Samaa mieltä Lohipojan kanssa siitä, että av-laitteisto ei ole ihan parasta mahdollista (äänenlaatu vähän tökki välillä ja "mediapylpyrä" on "mielenkiintoinen").
   
 4. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ihan kotoisa halli juu, ei käy kieltäminen. Paljosta olen samaa mieltä, mutta pari täsmennystä sanottakoon. Yläravinteli on pikkuisen ahtaassa paikassa: erätauoilla tiskin edusta täyttyy jonottajista ja kun baarin takaa ei pääse ohittamaan, läpikulkukin on vaikeaa. Tilaa voisi olla pari kolme metriä lisää. Toiseksi: jonottaa ei yleensä tartte montaa minuuttia, jos kaikki myyntipisteet ovat auki. Aina ne eivät ole, ja silloin voi jonossa kulua helposti 10 min. Alle 1 000 katsojalla palvelut pelaa hyvin, mutta "Sport-lukemissa" (n. 1 500) alkaa jo tökkiä.

  Äänentoistosta harva halli saa kiitosta, ei tämäkään, joskaan ei ole sieltä pahimmasta päästä. Äänentoiston tasoon voisi tosin kiinnittää huomiota, välillä puikoissa tuntuu olevan vähintään puolikuuroa joukkoa. "Mediakuution" täytyy olla jokin koeversio halpaan hintaan, mutta lisäarvoa siitä ei juuri saa. Takaseinän taulun voisi ihan hyvin vaihtaa (tai uusia) kunnon kuutioksi kaukalon keskelle. Hallin koon vuoksi sen ei tarvitsisi olla edes kovin iso.
   
 5. Lohipoika Jäsen

 6. Jerkkola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaikki Porilaiset, etenkin Ässät.
  Pääseekö Valtti-areenalle sisään mobiililipun kanssa, vai pitääkö printtailla jossain paperinen versio?
   
 7. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Viime kotipelissä oli lipunlukijat, eli en näe syytä miksei pääsisi
   
 8. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Itse en ole käyttänyt mobiililippua, mutta muiden olen nähnyt ja näyttäisi toimivan! Nimi on muuten vaihtunut Trio Areenaksi muutama vuosi sitten!