Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Vadim Pereskokov – seuraava heimolainen

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana Petofani, 22.10.2018 klo 14.14.

 1. Petofani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Boston Bruins, Jokerit, Raahe-kiekko,
  Näytti viime kaudella ajoittain huikeita suorituksia Pelicansissa viime kaudella 25 ottelua tehoin 3+4=7. Nyt palaa Liigaan ja jotenkin olen aina seurannut uusia nimimiehiä. Varmasti tärkeä lisä Jukureiden hyökkäykseen.
   
 2. Anyukov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kapteeni Morbo
  Seuraava heimo? Tuleeko Pereskokovista Jukureiden uusi heimo-maskotti?
   
 3. Hirvikivääri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Yes !)
  Seuraava heimo tai ei, mielenkiinnolla odotan Vadimin otteita. Vaikka tekikin aika minimaaliset tehot viime kaudella pulsupaidassa, jotenkin tuntuu että, nytten voisi kentällä tapahtuva dominointi realisoitua pisteiden valossa ihan kunnollakin.Turha tässä varmaan ite lähteä haippailemaan miestä, kun isketty vielä tryoutti tuohon päälle, että katotaan nytten mitä tässä kuukauden sisässä tapahtuu. Venäläisiä ei Liigassa ole ikinä ollut liikaakaan !)
   
 4. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Sama kävi mielessä, eli otsikointia voisi vähän muokata jos mahdollista.

  Mielenkiintoista muuten että ainakin Heikkis-Antsan Kaupunkilehteen tekemän jutun perusteella olisi ensimmäinen venäläinen pelaaja Jukureissa. Junnuista olen muistavinani ainakin että olisi joskus venäläistaustainen pelaaja löytyneen ja itse asiassa kun nyt tuolta rupesin tietoa kaivelemaan niin on tuolla 08-09 kaudella pelannut sekä A junnuissa että edustuksessa muutaman pelin Alexei Myasnikov.

  Mutta joo itse otsikon ukosta niin sama tosiaan mitä tuonne Jukureiden kausiketjuun että positiiviset on odotukset. Lahden suunnalta tuntuu käsitys olevan ainakin että pelimies olisi kunhan ei olisi kahlittu liikaa ja Kangasalusta osaa kyllä antaa ukkojen toteuttaa itseään kunhan se edistää peliä. Jukureilla sinänsä hyvä tilanne yleisen pelintekemisen kannalta että oikeastaan mihin tahansa ensimmäisistä kolmesta ketjusta voi sijoitella ja sieltä löytyy apuja alustamaan maaleja, pelin luomisessahan ei kuitenkaan ongelmia ole ollut joukkueella vaikka viimeistelyssä on puutteita ollutkin. Kynä sillä pysyy joka tapauksessa vakuuttavan oloisesti kädessä, esimerkkejä vaikka tuosta:
  Vadim Pereskokov # 72
  (taitaa olla kaverin itsensä kasaama kooste vielä, no ei ihme että tuli somessa sitten jo vahvistaneeksi siirron). Pirun komeaa piruettia (vieläpä kiekko lavassa pysyen) ja näyttäisi jäävän ukkoja ihmettelemään melko usein että mitäs helvettiä. Tuossa jossain kohti olisi toki paikallaan vipata kiekkoa kun koko viisikko on ympärillä ja näin ollen joku ketjukaveri pääsee hiipimään melko vapaasti takatolpalle mutta eiköhän tuokin onnistune. Keskiviikkona jos (kun) on jo pelikelpoinen niin ei muuta kuin pyörittämään Sportin ukot sekaisin.
   
 5. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Teki alkukauden harkkamatseissa 5 maalia kuuteen peliin. Valmentajanvaihdos vei kuitenkin penkille. Taitaa olla se puoliksi hiottu! Tarvitsee rinnalleen kahden suunnan kaverit eli istutetaanko Roineen ja Asplundin rinnalle, jos ja kun saa toteuttaa vahvuuksiaan.

  Roine - Asplund - Pereskokov
  Hotakainen - Vähätalo - Piitulainen
   
 6. TurosHeavyMetal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, SaiPa, Ketterä
  En muista koko kaveria, mutta tuon YouTube klipin perusteella ei paljon kiekkoa lainaa. Toivottavasti on ukosta iloa Jukureille! Miten Jukureissa muuten ulkomaalaisia on ollut, jotenkin muistikuvia,että hyvinkin kotimaisella nipulla menty useina kausina? Budish nyt tulee vain mieleen..
   
 7. Hirvikivääri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Yes !)
  Lainaus:
  2014-2015 asti Jukureissa ollut vain 4 ulkomaalaista, ja 14-15 kaudella näistä olikin kolme (Quemener, Galansky, Guttig). Kotimaista suositaan.
   
 8. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Amerikanihme Brad Vigon pelasi 90-91-kaudella Jukureissa, ja oli käsittääkseni ensimmäinen ulkkari Mikkelissä. Andreas Sundin oli Mestis-Jukurien ensimmäinen ulkomaalaispelaaja kaudella 06-07. Samalla kaudella Mikkelissä käväisi myös kaksi muuta ruotsalaista, Daniel Wågström ja Patrik Bäärnhielm. Kaudella 08-09 Jukuripaidassa kiekkoilivat ranskalainen Nicolas Besch ja edelliskaudella KooKoossa hyvää jälkeä tehnyt kanukki Kory Baker. Kaudella 10-11 nähtiin slovakkiväriä Tomas Jaskon muodossa. Italiaano Andy Bernard kävi pelaamassa Jukureissa kauden 12-13. Seuraavalla kaudella veräjää vartioi tsekkiläinen Tadeas Galansky, joka jatkoi tosiaan vielä kauden 14-15, seuranaan ranskalaiset Ronan Quemener ja Anthony Guttig.

  Tässä ehkä ne tärkeimmät ennen liigaa.

  EDIT: Jahas, Eliteprospectsia selailemalla löytyi mm. pohjoisamerikkalaisia vahvistuksia jo 80-luvulta. Chuck Marshallin nimen olin jopa kuullut joskus, mutta Mark Beale, Rick Wonfor sekä puolalainen Czeslaw Drozd olivat uusia tuttavuuksia.
   
  Viimeksi muokattu: 22.10.2018 klo 19.12
 9. Moonchild Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Itse olisin halunnut nähdä Pereskokovin Lahdessa vielä tälläkin kaudella (sopimus oli myös täällä 1+1). Viime kaudella näytti alusta asti siltä, että kun yksi kausi hiotaan, niin toisella on jo ykköskentän pyssy. Jalat, kädet, pelisilmä, syöttötaito ja veto riittävät oikein hyvin pisteiden tekoon Liigassa. Itse en viime kaudella ymmärtänyt, että miksi ei annettu todellista näytönpaikkaa oikein missään vaiheessa. Ei päässyt juurikaan yv:lle eikä isommille minuuteille.
   
 10. AVR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Onkohan ollut läpi uran ongelmia pelaajan persoonan kanssa? Iso ego? Vajaavaisia kausia paljon.. Niin tai näin, niin toivottavasti Mikkeli on läpimurron paikka ja tulosta alkaa tulla asap.
   
 11. Diasectral Jäsen

  Lainaus:
  Samalla kaudella käväisi neljän pelin verran kiekkoilemassa Venäläinen hyökkääjä Alexei Myasnikov.
   
 12. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Mielenkiintoinen pelaaja tuo Petroskoi. Näytti ainakin käsiä olevan joten jos vielä kuuppakin mukana niin ehkä voi ollakovakin ukko.
   
 13. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Viiteen peliin 2+2. Tälläisiä pelipersoonia Jukurit tarvitsee nyt ja jatkossakin. Toivottavasti siellä on rukattu sopimuspapereihin myös kausi 20-21. Sen verran kirkkaat otteet on kaverilla, että ei näitä valoja pitkään katsele, kun saa pelaamisensa kokonaisvaltaisemmaksi. Kova rooli Jukureissa edesauttaa kehittymistä tähän rooliin.

  Pelikirja luo maalipaikat ja nämä veijarit suurella todennäköisyydellä niistä häkin veivaa. Erittäin hyvä hankinta akuuttiin maalinteko-ongelmaan!
   
 14. AVR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Vadim saisi alkaa kyllä laukomaan enemmän. Vetopaikkoja on ollut, kun on pelejä katsellut. Nyt tarkistin tilastoistakin, niin oikein olin havannoinut. Miehellä on vain 25 laukausta 14 peliin.
  Esim. Partasella 55 laukausta 15 peliin. Aika valtava ero!

  Huhuketjussa juuri huhutaan Pereskokovia Ässiin, josko ei kuitenkaan.
   
 15. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Huhu vaikuttaa sitten suhteellisen rankasti tuulesta temmatulta. Väitteen mukaan "asiasti olisi huhuttu jo pitkään", mutta ainakaan täältä palstalta tai esimerkiksi googlettamalla ei löydä sanaakaan mistään tällaisesta. Eli henkeäni pidätellen en odottaisi..

  Ainoa millä tavalla tämä olisi uskottavaa olisi se, että Pereskokov voisi sinällään olla sellainen looginen haku Ässiltä tähän paikkaan. Ja hän saattaisi myös olla uransa tässä vaiheessa valmis Poriin tulemaan, vaikka organisaatio onkin pahasti käymistilassa..

  EDIT: sitä paitsi teillä on myös näemmä optio häneen
   
 16. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  33 peliä, 22 pistettä. Viimeiset 12 ottelua, 6+3.

  Siinä statistiikkaa tästä meidän taikurista. Päässyt mielestäni kokoajan paremmin peliin sisään ja se on näkynyt myös tulostaululla. Yksilötaidolla tehnyt muutaman komean osuman, mistä osoituksena esimerkiksi tämän iltainen maali Ilvestä vastaan tai jokunen aika sitten Ässiä vastaan syntynyt osuma. Pelisilmää löytyy ja on väläytellyt myös, että laukaus suoraan syötöstäkin lähtee napakasti. Saisi kyllä käyttää sitä useammin.

  Jos optiota ei ole jo käytetty, niin se olisi ensitilassa käytettävä. Tätä kaveria ei saa hukata muualle.
   
 17. Pika1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  En tiedä paljon tälle Periskoopille maksatte, mutta oli tänään lyönnissä. Ottelun näkyvin kenttäpelaaja positiivisessa mielessä. Pelimies selkeästi.
   
 18. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Ehdottoman samaa mieltä. Pereskokovissa meillä olisi ensi(kin) kaudelle se huipputaitava ykkösen laita, vieläpä ulkomailta haettuna.
  Lainaus:
  Toivottavasti maksetaan tarpeeksi että jää seuraan. Optio tai ei, tässä taitaa olla kanssa semmoinen kaveri että jos joutuu Mikkelissä pelaamaan pähkinöillä kun ottajia olisi oikealla ja vasemmalla, voi ongelmia tulla (ja ukko mennä).
   
 19. Jape Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Toivottavasti optio on käytettty. Jukurit voisi maksaa ehkä max. 100 k€ Pereskokovista. Jos esim. Kärpät maksaa 150 k€, niin ei tarvii arvata mihin lähtee.
  Toisaalta Hole voi nähdä asiat uudella tavalla, enkä osaa arvata miten ulkkareiden kans toimitaan.