Petofani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bruins, Jokerit, Raahe-kiekko, Pattu
Näytti viime kaudella ajoittain huikeita suorituksia Pelicansissa viime kaudella 25 ottelua tehoin 3+4=7. Nyt palaa Liigaan ja jotenkin olen aina seurannut uusia nimimiehiä. Varmasti tärkeä lisä Jukureiden hyökkäykseen.
 
Kukkosen kasvot. Ville Kuorilehdon laukaus. Patrik Koivisto. Täydellinen tupakkakielto. Oskar Osalan lämäri.
Löikö Mörkö sisään!?
Suosikkijoukkue
Wilhelm & Burger King
Seuraava heimo tai ei, mielenkiinnolla odotan Vadimin otteita. Vaikka tekikin aika minimaaliset tehot viime kaudella pulsupaidassa, jotenkin tuntuu että, nytten voisi kentällä tapahtuva dominointi realisoitua pisteiden valossa ihan kunnollakin.Turha tässä varmaan ite lähteä haippailemaan miestä, kun isketty vielä tryoutti tuohon päälle, että katotaan nytten mitä tässä kuukauden sisässä tapahtuu. Venäläisiä ei Liigassa ole ikinä ollut liikaakaan !)
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Seuraava heimo? Tuleeko Pereskokovista Jukureiden uusi heimo-maskotti?
Sama kävi mielessä, eli otsikointia voisi vähän muokata jos mahdollista.

Mielenkiintoista muuten että ainakin Heikkis-Antsan Kaupunkilehteen tekemän jutun perusteella olisi ensimmäinen venäläinen pelaaja Jukureissa. Junnuista olen muistavinani ainakin että olisi joskus venäläistaustainen pelaaja löytyneen ja itse asiassa kun nyt tuolta rupesin tietoa kaivelemaan niin on tuolla 08-09 kaudella pelannut sekä A junnuissa että edustuksessa muutaman pelin Alexei Myasnikov.

Mutta joo itse otsikon ukosta niin sama tosiaan mitä tuonne Jukureiden kausiketjuun että positiiviset on odotukset. Lahden suunnalta tuntuu käsitys olevan ainakin että pelimies olisi kunhan ei olisi kahlittu liikaa ja Kangasalusta osaa kyllä antaa ukkojen toteuttaa itseään kunhan se edistää peliä. Jukureilla sinänsä hyvä tilanne yleisen pelintekemisen kannalta että oikeastaan mihin tahansa ensimmäisistä kolmesta ketjusta voi sijoitella ja sieltä löytyy apuja alustamaan maaleja, pelin luomisessahan ei kuitenkaan ongelmia ole ollut joukkueella vaikka viimeistelyssä on puutteita ollutkin. Kynä sillä pysyy joka tapauksessa vakuuttavan oloisesti kädessä, esimerkkejä vaikka tuosta:
Vadim Pereskokov # 72
(taitaa olla kaverin itsensä kasaama kooste vielä, no ei ihme että tuli somessa sitten jo vahvistaneeksi siirron). Pirun komeaa piruettia (vieläpä kiekko lavassa pysyen) ja näyttäisi jäävän ukkoja ihmettelemään melko usein että mitäs helvettiä. Tuossa jossain kohti olisi toki paikallaan vipata kiekkoa kun koko viisikko on ympärillä ja näin ollen joku ketjukaveri pääsee hiipimään melko vapaasti takatolpalle mutta eiköhän tuokin onnistune. Keskiviikkona jos (kun) on jo pelikelpoinen niin ei muuta kuin pyörittämään Sportin ukot sekaisin.
 
Hoki on hieno laji, vielä kun tajuaisvat tuon liitossakin.

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Teki alkukauden harkkamatseissa 5 maalia kuuteen peliin. Valmentajanvaihdos vei kuitenkin penkille. Taitaa olla se puoliksi hiottu! Tarvitsee rinnalleen kahden suunnan kaverit eli istutetaanko Roineen ja Asplundin rinnalle, jos ja kun saa toteuttaa vahvuuksiaan.

Roine - Asplund - Pereskokov
Hotakainen - Vähätalo - Piitulainen
 
meiänpeli
Suosikkijoukkue
Ässät, SaiPa, Ketterä
En muista koko kaveria, mutta tuon YouTube klipin perusteella ei paljon kiekkoa lainaa. Toivottavasti on ukosta iloa Jukureille! Miten Jukureissa muuten ulkomaalaisia on ollut, jotenkin muistikuvia,että hyvinkin kotimaisella nipulla menty useina kausina? Budish nyt tulee vain mieleen..
 

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Amerikanihme Brad Vigon pelasi 90-91-kaudella Jukureissa, ja oli käsittääkseni ensimmäinen ulkkari Mikkelissä. Andreas Sundin oli Mestis-Jukurien ensimmäinen ulkomaalaispelaaja kaudella 06-07. Samalla kaudella Mikkelissä käväisi myös kaksi muuta ruotsalaista, Daniel Wågström ja Patrik Bäärnhielm. Kaudella 08-09 Jukuripaidassa kiekkoilivat ranskalainen Nicolas Besch ja edelliskaudella KooKoossa hyvää jälkeä tehnyt kanukki Kory Baker. Kaudella 10-11 nähtiin slovakkiväriä Tomas Jaskon muodossa. Italiaano Andy Bernard kävi pelaamassa Jukureissa kauden 12-13. Seuraavalla kaudella veräjää vartioi tsekkiläinen Tadeas Galansky, joka jatkoi tosiaan vielä kauden 14-15, seuranaan ranskalaiset Ronan Quemener ja Anthony Guttig.

Tässä ehkä ne tärkeimmät ennen liigaa.

EDIT: Jahas, Eliteprospectsia selailemalla löytyi mm. pohjoisamerikkalaisia vahvistuksia jo 80-luvulta. Chuck Marshallin nimen olin jopa kuullut joskus, mutta Mark Beale, Rick Wonfor sekä puolalainen Czeslaw Drozd olivat uusia tuttavuuksia.
 
Viimeksi muokattu:
Ei paskin mutta heikoimmasta päästä.

Moonchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Itse olisin halunnut nähdä Pereskokovin Lahdessa vielä tälläkin kaudella (sopimus oli myös täällä 1+1). Viime kaudella näytti alusta asti siltä, että kun yksi kausi hiotaan, niin toisella on jo ykköskentän pyssy. Jalat, kädet, pelisilmä, syöttötaito ja veto riittävät oikein hyvin pisteiden tekoon Liigassa. Itse en viime kaudella ymmärtänyt, että miksi ei annettu todellista näytönpaikkaa oikein missään vaiheessa. Ei päässyt juurikaan yv:lle eikä isommille minuuteille.
 

AVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Onkohan ollut läpi uran ongelmia pelaajan persoonan kanssa? Iso ego? Vajaavaisia kausia paljon.. Niin tai näin, niin toivottavasti Mikkeli on läpimurron paikka ja tulosta alkaa tulla asap.
 
"Tilanne on se, että nyt on niin kiire ettei saa juosta." Risto Dufva palatessaan ammattilaissarjaan 23.11.2019

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Mielenkiintoinen pelaaja tuo Petroskoi. Näytti ainakin käsiä olevan joten jos vielä kuuppakin mukana niin ehkä voi ollakovakin ukko.
 
KooKoota ei jätetä! -Tuntematon sotilas

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Viiteen peliin 2+2. Tälläisiä pelipersoonia Jukurit tarvitsee nyt ja jatkossakin. Toivottavasti siellä on rukattu sopimuspapereihin myös kausi 20-21. Sen verran kirkkaat otteet on kaverilla, että ei näitä valoja pitkään katsele, kun saa pelaamisensa kokonaisvaltaisemmaksi. Kova rooli Jukureissa edesauttaa kehittymistä tähän rooliin.

Pelikirja luo maalipaikat ja nämä veijarit suurella todennäköisyydellä niistä häkin veivaa. Erittäin hyvä hankinta akuuttiin maalinteko-ongelmaan!
 
meiänpeli

AVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Vadim saisi alkaa kyllä laukomaan enemmän. Vetopaikkoja on ollut, kun on pelejä katsellut. Nyt tarkistin tilastoistakin, niin oikein olin havannoinut. Miehellä on vain 25 laukausta 14 peliin.
Esim. Partasella 55 laukausta 15 peliin. Aika valtava ero!

Huhuketjussa juuri huhutaan Pereskokovia Ässiin, josko ei kuitenkaan.
 
"Tilanne on se, että nyt on niin kiire ettei saa juosta." Risto Dufva palatessaan ammattilaissarjaan 23.11.2019

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Huhuketjussa juuri huhutaan Pereskokovia Ässiin, josko ei kuitenkaan.
Huhu vaikuttaa sitten suhteellisen rankasti tuulesta temmatulta. Väitteen mukaan "asiasti olisi huhuttu jo pitkään", mutta ainakaan täältä palstalta tai esimerkiksi googlettamalla ei löydä sanaakaan mistään tällaisesta. Eli henkeäni pidätellen en odottaisi..

Ainoa millä tavalla tämä olisi uskottavaa olisi se, että Pereskokov voisi sinällään olla sellainen looginen haku Ässiltä tähän paikkaan. Ja hän saattaisi myös olla uransa tässä vaiheessa valmis Poriin tulemaan, vaikka organisaatio onkin pahasti käymistilassa..

EDIT: sitä paitsi teillä on myös näemmä optio häneen
 
"siis ymmärrän syvällisesti hyvän taiteen määrittelemisen ikiaikaisen dilemman, mutta kyllä paskan aina tunnistaa"
(Kyösti Pöysti)

HighFlyer#95

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
33 peliä, 22 pistettä. Viimeiset 12 ottelua, 6+3.

Siinä statistiikkaa tästä meidän taikurista. Päässyt mielestäni kokoajan paremmin peliin sisään ja se on näkynyt myös tulostaululla. Yksilötaidolla tehnyt muutaman komean osuman, mistä osoituksena esimerkiksi tämän iltainen maali Ilvestä vastaan tai jokunen aika sitten Ässiä vastaan syntynyt osuma. Pelisilmää löytyy ja on väläytellyt myös, että laukaus suoraan syötöstäkin lähtee napakasti. Saisi kyllä käyttää sitä useammin.

Jos optiota ei ole jo käytetty, niin se olisi ensitilassa käytettävä. Tätä kaveria ei saa hukata muualle.
 

Pika1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
En tiedä paljon tälle Periskoopille maksatte, mutta oli tänään lyönnissä. Ottelun näkyvin kenttäpelaaja positiivisessa mielessä. Pelimies selkeästi.
 
"Mä imin jos sillon hunajaa, kun sulla oli vielä tutti suussa:D" -Vanha Len

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
...
Jos optiota ei ole jo käytetty, niin se olisi pian käytettävä. Tätä kaveria ei saa hukata muualle.
Ehdottoman samaa mieltä. Pereskokovissa meillä olisi ensi(kin) kaudelle se huipputaitava ykkösen laita, vieläpä ulkomailta haettuna.
En tiedä paljon tälle Periskoopille maksatte, mutta oli tänään lyönnissä. Ottelun näkyvin kenttäpelaaja positiivisessa mielessä. Pelimies selkeästi.
Toivottavasti maksetaan tarpeeksi että jää seuraan. Optio tai ei, tässä taitaa olla kanssa semmoinen kaveri että jos joutuu Mikkelissä pelaamaan pähkinöillä kun ottajia olisi oikealla ja vasemmalla, voi ongelmia tulla (ja ukko mennä).
 
Hoki on hieno laji, vielä kun tajuaisvat tuon liitossakin.

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Toivottavasti optio on käytettty. Jukurit voisi maksaa ehkä max. 100 k€ Pereskokovista. Jos esim. Kärpät maksaa 150 k€, niin ei tarvii arvata mihin lähtee.
Toisaalta Hole voi nähdä asiat uudella tavalla, enkä osaa arvata miten ulkkareiden kans toimitaan.
 
"Komeita maalit eivät ole olleet, mutta tärkeitä siitä huolimatta tai ehkä juuri siksi." -Bubi Wallenius-

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Vaikka taitava onkin, niin rankkareissa voisi yrittää jotain muutakin. Tulee takavuosien H. Koivisto mieleen.
Niin.. eihän ollut kuin ehkä muutamasta millistä kiinni, ettei olisi tolpasta lirahtanut maaliin. Järvinen oli ihan ulkona.
 
@Dennis 16.5.2020: "Marraskuun pimeinä iltoina saattaa HIFK-Jukurit-peli voittaa kotiolot. Tai no, ehkei sentään, mutta Jukurit ja pari muuta roskajengiä on jo toivottavasti tuolloin konkassa."
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy