Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Vaasan Sportin ottelutapahtuma

Viestiketju osiossa 'Sport' , aloittajana SPORTTIKOTKA, 04.06.2008 klo 14.22.

 1. SPORTTIKOTKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Tämän ketjun alle voitaisiin koota asioita Sportin ottelutapahtumien kehittämiseksi ja tietenkin kehua jo toimivia hyviä asioita. Ottelutapahtuman tulee olla viihdetapahtuma johon suuri yleisö tulee ja toivottavasti kokee sen niin nautittavana, että tulee yhä uudelleen paikalle. Kaikki olemme sitä mieltä varmasti, että parkkiongelma on jo kaikilla tiedossa ja tämän eteen varmasti töitä paiskitaan järjestämällä kyydityksiä kaupungista jne...

  Kotijoukkueen jäällesaapuminen on jo nyt huomioitu toisenlaisena kuin vierasjoukkueen jäälletulo, mutta itse ehkä haluaisin siitä vielä massiivisemman mikäli resursseja on käytössä. Hyvää on hallissa pääsääntösesti aina kaksikieliset kuulutukset molemmilla kotimaisilla. Musiikkivalinnoista aina ollaan eri mieltä ja yhteista kaikkia kiinnostavaa ja miellyttävää pläjäystä tuskin koskaan aikaseksi saadaan, mutta itse tykkäisin rokimmasta ja metallisemmasta sävystä. Musiikinsoittajana kiinnittäisin erityistä huomiota siihen, että jos hallissa raikaa kiihkeä laulu niin silloin sitä tappamaan ei laitettaisi sitä musiikkia päälle - kyse on tilannetajusta ja se ei voi kovin vaikeata olla.

  Erätauoista on moni varmasti montaa mieltä ja erilaisia ehdotuksia olisi mukava lueskella, että mitä silloin tulisi hallin jäällä tapahtua vai tuleeko siellä olla mitään? Näin aluksi ja eikus keskustelua aikaseksi.
   
  Viimeksi muokattu: 04.06.2008 klo 14.32
 2. Hartiapankki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
  Lainaus:
  Jäin kaipaamaan menneeltä kaudelta sitä kunnon hiillostusta, vihellystä ja mylvintää kun vierasjoukkue tulee jäälle. Vastaanotto on pehmentynyt pikkuhiljaa, ja viime kaudella sai vastustajajoukkueen pelaajat luistella välillä lähes äänettömään halliin, mitä nyt kaiuttimista perinteinen koiran haukunta kuului.
  Muistelen niitä muutaman kauden takaisia jäälletuloja, jolloin kylmät väreet kulki selkäpiissä vierasjoukkueen tullessa jäälle. Korviasärkevä vihellyskonsertti, buuaukset, "tervetuloa helvettiin" - oli varmasti aika mieleenpainuvia tapauksia myös pelaajille. Sitäpaitsi mihin on jäänyt "Kaatuu kaatuu"?

  Mutta perusasiathan on jäälletulossa kunnossa. Halli on pimeä, vastustajajoukkueelle soitettu viheliäinen rakkikoirien ulvonta ja kellot on toimiva juttu. Myös Sportin jäälletulobiisi on hyvä, samaten vastaanotto kannattajapäädyssä vaikka voisihan sitä meteliä olla vieläkin enemmän.

  Nämä on tietysti taas sellaisia asioita johon ensi kausi tuo lisää sähköä ja parannusta.
   
 3. fågel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport Vaasa
  Muutamaa hommaa pitää ensi kaudelle kehittää.

  Ottelulehtinen. Viime kaudella ei edes tarvinnut ottaa ottelulehtistä luukulta mukaan kun tiesi että siinä ei käytännössä ole yhtään mitään sisältöä. Kokoonpanot ja sponsorit siitä löytyy, ei muuta. Mihin on kadonnut pelaajahaastattelut?

  Toinen. Sport voisi pystyttää kaksi valomainosta, toinen kumminkin moottoritielle, mieluiten molempiin suuntiin mentäessä yksi. Myös keskustaan voisi ajatella jotain ottelumainoksia pystyttää. Ei nyt varsinaisesti liity otsikkoon mutta laitoin silti.
   
 4. fågel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport Vaasa
  Lainaus:
  Viime kaudella huomasi muutenkin että sarjassa ei ole panosta. Edellis kaudella sarjakakkonen karsimaan, sitten luvatut karsinnat vedettiin nekin pois. Lisäksi, oli tiedossa että seuraavalla kaudella tulee ihan oikeat karsinnat mukaan. Ei sitä jaksa syttyä jokaiseen merkityksettömään runkosarjamatsiin varsinkaan kun liigan ja liiton puolelta puhutaan paskaa kerta toisen jälkeen.
   
 5. Winger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Puhutko nyt niistä, joissa Osalan Tapsa heitti jotain aivan käsittämättömiä kysymyksiä Sportin pelaajille erätauon alkaessa? Lisäksi koko homma oli muutenkin aika surkea, kun haastattelun toteutus (mm. tekniikka) oli huonolla tasolla. Ääntä ei välillä tahtonut erottaa ollenkaan muun taustahälinän joukosta.
   
 6. SPORTTIKOTKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Pelaajien haastattelu erätauolle mennessä on helvetin hyvä idea mielestäni, mutta olen samaa mieltä Wingerin kritiikistä. Jos moiseen ryhdytään ottelutapahtumaa täydentämään ja tuomaan siihen lisäarvoa niin homman pitää tapahtua ammattimaisesti. Eli tekniikka täytyy testata ennen varsinaisia ottelutapahtumia ja haastattelijan täytyy olla kaveri jolla on oikeasti sana hallussa ja tilannetajua - "pelisilmää" erottaa pelistä kuuma pelaaja ja kykyä kysyä jotakin olennaista pelin sisältä.
   
 7. mendieta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
  Lainaus:
  Just puhuttiin kavereiden kanssa tästä. Jäällätulostahan voi kehittää vaikka kuinka saatanan hienon jos vain on resursseja. Homma on kuitenkin vähän niin, että jos pelataan muutamalle tuhannelle Mestistä niin massiivinen jäälletulo menee vähän överiksi. Ei ole kivaa, jos sisällä ammutaan rakettaja ja sitten yleisö ei kuitenkaan innostu juuri ollenkaan.

  Olin muutama kuukausi sitten Ameriikassa ja käytiin katsomassa NJ Devils-NY Rangers-matsi ja siellä alkushöy oli mitä mainioin. Amerikkalaiset osaa tuon hehkuttamisen ja sinne se sopii, kun 15 000 ihmistä on ihan pähkinöinä.

  Alkushöy löytyy muuten youtubesta: http://www.youtube.com/watch?v=IUOHL4xTo78

  Tuo siis pyörii screenillä ennen kuin joukkue tulee jäälle. On pojat meininkiä. Ja on toki puitteetkin vähän eri tasolla.

  Lainaus:
  Jep tämä on ikuinen puheenaihe. Mielestäni playlistin tulisi olla edes vähän ajanhermolla eikä samaa Bourbon Streetiä soittaa ajasta ikuisuuteen. Pari kautta sitten soitettiin paljon todella huonoja covereita. Jos ei ole alkuperäistä versiota niin mielummin jätä soittamatta, kun soittaa jonkun härmäläisen paskapändin versio.

  Lainaus:
  Jos jäällä tapahtuu liikaa tai jotain liian mielenkiintoista, se on varmasti vähän poissa myynnistä. Siksi ymmärrän, että jäällä ei tapahdu mitään. Tai jotain hyvin pienimuotoista. Tuskin niistä kisoista ym. koskaan miksikään rahasammoksi on.

  Lainaus:
  Tekijöistä on huutava pula. Näin olen antanut itseni kuulla.

  Lainaus:
  Haha! Nämä olivat kaikessa huvittavuudessaan mahtavia. Tekniikka ei toimi, ”toimittaja” on mitä on… Tämmöinen palvelu ei kuulu mielestäni screenille ja suurelle yleisölle vaan johonkin VIP-tilaan. Siitä siis pitäisi maksaa erikseen. Ja siellä tiloissahan on haastatteluja ym. käsittääkseni. En tiedä, koska en ole koskaan ollut.

  On täysin eri asia, että pelin jälkeen otettaisiin pelaajalta tai kahdelta lyhyt haastattelu ja se laitettaisiin nopeasti kotisivuille. Se jos jokin olisi loistavaa palvelua.

  EDIT: Jos jotain uusia ideoita miettisin niin se olisi ainakin mahtavaa, että seuralla olisi joku oikeasti hyvä laulu, joka voitaisiin hoilata porukalla aina ennen peliä. Eurooppalaisessa jalkapallossa on tämmöinen mahtava perinne monessa paikassa. Se vain vaatisi, että se biisi on oikeasti hyvä ja että kannattajat ottaisi sen omakseen. 10min ennen peliä, se voisi olla semmoinen merkki, että tästä se saatana lähtee.

  Globenissa kerran vieraillessani huomasin, että siellä pubit aukesi jo paljon ennen ottelua ja niissä oli happy hour niin, että mitä aiemmin tuut sitä halvempaa bisseä. Vaasa Arenassa KuBa voisi aueta lauantaisin vaikka jo klo 14 ja bisse kallistuisi kohti ottelua mentäessä ollen lopulta esim. klo 16.30 sen normi vitosen. Kuitenkin on olemassa paljon katsojia, jotka ottaa pregame-bisset jossain niin miksei sitten hallilla. Olen aivan varma, että kannattajat oppisivat tämän jutun todella nopeasti. Se vaatisi tottakai myös sitä, että KuBa olisi enemmän pubimaisempi ja viihtyisämpi, mutta se nyt ei ole vaikea tehdä.

  Yksi kaveri (saa kertoa jutun myös ite jos haluaa) kertoi, että Sparta Prahan otteluissa, kun kotijoukkue iskee häkin, halli on muutaman sekunnin aivan punainen. Siis valaistaan voimakkailla punaisilla valoilla hetkeksi tyystin punaiseksi ja se on kuulemma mahtavan näköistä. Joku tuommoinen pieni juttu voisi olla kiva. Olisi paljon hienompi kuin joku sumutorvi, joka ulvoo joka paikkakunnalla.

  Screenin käyttö voisi olla paaaljon parempaa, mutta niin kuin monessa muussakin jutussa Sportin kohdalla, tarvittaisiin tekijöitä. Mikään ei tapahtu itsestään.
   
  Viimeksi muokattu: 04.06.2008 klo 21.50
 8. Pervert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiitospaidat
  Lainaus:
  Tunnistin itseni joten kommentoin.

  Slavia Prahan(Spartan halli on DDR) ottelussa Sazka-Arenalla tapahtuu kyseinen manööveri. Valot sammuvat ja kerrosten välissä oleva "mainostaulu" (http://www.youtube.com/watch?v=WuR8xUTZqYA) menee punaiseksi ja ilmeisesti muitakin punaisia valoja isketään päälle. Mahtava homma kun koko halli punainen hetkisen, pari sekuntia. Myös mediakuutio menee punaiseksi ja näytöön tulee Gol-teksti tms.(kuvat hukassa)

  Tuskin onnistuisi Vaasassa nykyisillä kattovaloilla.

  Lisää Slaviaa
  http://www.youtube.com/watch?v=UrR7eLfZfDo&feature=related
  http://www.youtube.com/watch?v=tzR8FgqlOIw&feature=related
   
 9. SPORTTIKOTKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Todellakin on monia, jotka tahtoisivat tavata toisensa jo ennen matsia ja hörpätä ne pari kurkkua avaavat bisset ennen matsia. Tämä on asia, jota ei Vaasassa ole vielä tajuttu jäähallin osalta. Nythän pregamebisset on ohjattu ottamaan tietyssä baarissa kaupungin keskustassa, mutta millään ilmeellä tästä ei tule eikä saada urheiluhengistä pregamemestaa uskon ma. Ohjataan janoset ja toistensa seurasta pitävät ihmiset jo hallille virittelemään tunnelmaa ennen matsia ja nämäkin ropot seuran kassaan. Toki se tarkottaa järjestyksenvalvojien tulemista hallille aikasemmin but so what?

  ps. Jos joskus uus halli tai nykyseen tehdään jokin bubirenppa ni nimeksi ehdottomasti Red Armya mukaileva nimi.
   
 10. Rocco Jäsen

  Vaasan hallissa on aika mahdotonta puhua asioiden parantamisesta, ainakaan siltä osin mikä vaatisi jotakin rakentamista tai muuta vastaavaa. Jokaiseen asiaan sanoo hallin omistava Kuntayhtymä että "ei onnistu ellette maksa itse". Ei siis ihme että Sport haluaa oman hallin yhteistyökumppaneiden tuella...

  Halliin pitäisi saada tällainen kotkanpää jonka voi laskea jään tasolle katosta kun Sportin pelaajat tulevat kaukaloon.

  Tuo oluenmyynti aiemmin pitäisi olla aika helppo asia hoidettavaksi. Mieluummin sitä ne pari olutta ottaisi hallilla ennen matsia kuin jossakin lähistöllä olevassa kuppilassa.
   
 11. Winger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Se vaan, että eikös esim. lipunmyynti saa alkaa tyyliin korkeintaan 1,5h ennen matsia? Ainakin joissain liigapaikkakunnilla se alkaa vasta tuntia ennen pelin alkua ja sitä ennen halliin ei ole mitään asiaa.
   
 12. SPORTTIKOTKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Missä on määritelty se milloin tapahtuman järjestäjä saa alkaa ottamaan yleisöä tapahtumaansa sisälle? Itse en ainakaan näin tiedä olevan. Yleinen käytäntö on vain tämä 1-1.5 tuntia ennen tapahtuman alkua tapahtuva yleisön sisälle laskeminen. Jos Vaasan hallissa olisi KUNNON ravintolatilat niin sinnehän voisi mennä syömäänkin hyvissä ajoin ennen matsin alkua. Noh toivoisi aivan tapahtuman kehittämisen vuoksi, että pian saataisiin kuulla konsulttien lausuntoja Hietalahden urheilualueiden kehittämisestä.
   
 13. SPORTTIKOTKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Mikä oliskaa siistimpää kuin nähdä screeniltä huumoripläjäyksiä miten kotka raatelee sarvipäitä tai pöllyttää muuan joukkueen kukkoja mennen tullen niin, että pöllyää. Toki sitä mieluusti katselisi ottelun aikaisia taklauksia, maalikameran kuvaamia läheltäpiti tilanteita ja hienoja tehtyjä maalejakin. Tämä osaltaan lisäisi tapahtuman arvokkuutta ja takuulla lisäisi tunnelmaa halliin.

  Missään nimessä en tahtoisi screeniltä nähdä "clap your hands" tyyppisiä johdettuja systeemejä. Ne ei Vaasalaiseen ottelutapahtumaan kuulu.
   
 14. Rocco Jäsen

  Lainaus:
  En usko että siinä on mitään rajoituksia, muita kuin käytännön ongelmat.

  Sport, ja varmasti kaikki muutkin seurat, joutuvat vuokraamaan hallinsa pelin ajaksi ja myös tietyltä aikaa ennen pelin alkua. Sportilla se on kaiketi 1,5 tai 2 tuntia ennen peliä. Se tarkoittaa sitä että halli pitää olla tyhjä ennen sitä ja tarkistettu että tilat yms. ovat kunnossa tapahtumaa varten. Ja vasta tämän jälkeen voi päästää yleisön sisään. Ja kaikki tämä maksaa X määrää euroja per tunti. Sport ei voi päästää ihmisiä halliin juomaan olutta silloin kun hallissa on vaikka junnuja treenaamassa, koska junnujen treeniaika ei ole viihdetilaisuus missä bisseä saa anniskella. Sport saa anniskella alkoholia vain sen itselleen varatulla ottelutapahtuman ajalla.

  Eli voihan Sport vuokrata hallin itselleen jo vaikka viisi tuntia ennen ottelun alkua ja aloittaa oluen myynti 4,5 tuntia ennen ottelun alkua. Mutta hemmetin kalliiksi se tulee kun ei sillä muutaman kymmenen oluen myynnillä kateta lähellekään vastaavan ajan hallivuokria + muita mukanaan tuomia kuluja.
   
 15. Imhotep Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä seurassa tämä on huomioitu ja seura sitä itseasiassa toivoisi. Mikä olisikaan parempi kuin saada nekin eurot kassaan.

  Suurin tämänhetkinen ongelma on nykyisessä hallissa ja sen käytettävyydessä. Ei ole olemassa eristettävää ravintolatilaa joka:
  1) voitaisiin avata ennen ottelua
  2) muuntaa lipuntarkastuksen yhteydessä otteluravintolaksi esm 1½h ennen ottelua
  3) ja jälleen ottelun jälkeen jäähdyttelypaikaksi.

  Yksi vaihtoehto ehkä olisi esm eristää kuba ennen ottelua siten että sen sisäänkäynti olisi takaportaista, ja sinne pääsisi vain voimassa olevalla, ennakkoon ostetulla ottelulipulla. 1-1½h ennen ottelua , samalla kun ovet aukeavat, avattaisiin kuban 'eristys' ja suljettaisiin takaovi. Asiaa kannattaa ehdottaa seuralle ja tutkia toimivuutta. (wc:t, henkilökunta yms) Onko sitten oikeasti tulijoita? Kannattaako 5:lle hengelle avata 3h ennakkoon?

  Jos halliin ei koskaan suunnitteluvaiheessa ole suunniteltu ravintoloita (vai löytääkö joku jonku eristetyn ravintolatilan lukuunottamatta Kotkanpesää?), niin vaikea sellaista on sitten sinne toimivasti rakentaa. Vrt. A-katsomokäytävä, jossa alaikäiset ovat anniskelualueella ja tungos valtaisa.

  Suunnitelmia käsitykseni mukaan olisi tuollaiselle ravintolalle, mutta kiitos kuntayhtymän neuvotteluhaluttomuuden ja 'varattomuuden' asiat eivät etene.

  Samoin Sportilla on halukkuutta kehittää muutenkin hallia, mm.
  1) siirtää pelaajien sisääntulo A puolen pelaaja-aulan kulmaan.
  2) toimivammat tupakkapaikat
  3) uusi faniravintola
  4) harjoitushallin eristäminen kilpahallista ottelutapahtumien ajaksi
  yms yms... Mutta jos ei ole halua muilla, niin ei...
   
 16. Imhotep Jäsen

  Lainaus:
  Lipunmyynti järjestelmä on käsittääkseni rakennettu siten että se 'aukeaa' 1½h ennen ottelua. Järjestelmä on sidottu lippu.fi:n myyntiverkkoon. En tiedä sitten voisiko sitä jotenkin säätää, ja miten se vaikuttaa esm ennakkomyyntipisteisiin.
   
 17. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Lainaus:
  Toi katosta laskeutuva kotkanpää vois olla kyllä hieno. Eikä edes kallis toteuttaa. Joku vaan väsää itse the pään, niin kyllä ABB:lta yksi moottori tollaseen irtoaa.

  Itse haluaisin yhden hienon fiiliksen nostattajan palaavan. Sen, että jätkät tulee kaukaloon punanutut päällä, eikä niillä naurettavilla vieraspelipaidoilla. Ei pitäis olla kova duuni järjestää.

  Sit se Klamydian ärsyttävä maalibiisi vois kyllä jäädä väliin. Kun äänentoisto on muutenkin, mitä on, niin kaljapullon kilisevät korkit siinä lopussa ottaa vaan ohimoon. Ei hyvä.

  Eikö tästä maailmasta nyt joku Fly lika a eagel tms. biisi löydy, joka kuvaa kotkan liitoa, kun jätkät latoo maaleja.
   
 18. Niksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
  Lainaus:
  Ja tämä tulee myös toteutumaan. Viime kausi oli kokeilu, mutta syksyllä Sportin pelaajat ovat taas punaisia.
   
 19. fågel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport Vaasa
  Lainaus:
  En puhu niistä, vaan ottelulehden haastatteluista. Nythän siinä lehdessä ei ole kuin kokoonpanot ja sponsorien logot.
   
 20. SPORTTIKOTKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Ottelutapahtuman tulee olla kyllä kunnossa sillä Sport tavoittelee 2800 hengen katsojakeskiarvoa tulevalle kaudelle. Saari ei pidä tätä lainkaan mahdottomana sillä hänen mukaan kausikorttimyynti on ollut vauhdikasta ja yritykset sekä fanit ovat olleet erittäin kiinnostuneita. Näin kertoi Pohjalainen. Itse en kyllä ihmettelisi mikäli keskiarvo alkaisi kolmosella ja tätä mielestäni pitäisi tavoitella.
   
 21. stairox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Siirsin vastauksen sopivampaan ketjuun: Lainaus:
  Täytyy sanoa että hyi helvetti mitä litkua sinne hallille on tänä vuonna raahattu. Ei todellakaan kiinnosta maksaa 5€ tuosta toistamiseen. Jatkossa, kun aion muutaman bissen viikonlopuottelussa juoda, käväisen erätauolla tervehtimässä kuskin auton takakonttia! Sieltä löytyy varmasti kotimaista olutta.
   
 22. pedro_de_vaasa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punavalkoiset Vaasan Ylpeydet
  Lainaus:
  Osta pullo karjalaa, hintaa tais olla sen 4e. Ainakin fanipubissa sitä on ollut. Siirryin itsekin pullokarjalaan, kun ei tuo uusi litku maistunut. Ja jos otat hallissa sport saa rahaa...
   
 23. stairox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Onko fanipubissa pullojakin? En ole nähnytkään. Tottakai mieluummin tuen Sporttia, mutta en kyllä mistä hinnasta/litkusta tahansa!

  Edit: Ja litrahintakin on edullisempi 12 vs. 12,50!
   
  Viimeksi muokattu: 18.09.2008 klo 19.35
 24. rekufa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Pyyhkeitä kannatuslaulusta

  Aluksi Suurkiitos fani päätyyn kannustuksesta! Ja sitten huonot uutiset: Voisko miteenkään jättää sitä itkuvirttä: emme koskaan luovutaaa.. väliin.
  Se on kyllä älyttömän säälittävä ja kun siellä joku laulaa sen vielä niin ikävästi nuotin vierestä. Kai teiltä nyt löytyy joku joka kehittää duuri pohjaisen talvisodan hengen mukaisen kannatuslaulun tilalle jossa ei ole tullaista apatiaa. Toisaalta tämä purkaus oli sääli julkaista, mutta kun ottaa niin pattiin tuollainen alakulo ja väärin laulaminen. Anteeksi. Mutta vaihtakaa se!
   
 25. Lainaus:
  Tai edes rajoittaa sen n kymmenestä säkeistöstä vaikka kahteen. Hienoa, että on uskollinen fanijoukko, mutta tuo tuntuu aika ikävältä.