Vaasan Sport kaudella 2022–2023

  • 110 785
  • 486

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, Seattle Kraken, 1923 (1897)
Ei mikään Riska tai Vänttinen-osaston taikuri, mutta on todella hyvä alivoimalla. JYP pelasi tällä kaudella reilusti eniten alivoimaa Liigassa ja Salmio otti eniten minuutteja siitä. Varmaa peruspeliä sillä osastolla ja oltiin kuitenkin 80% paremmalla puolella AV:n kanssa koko kausi.

Muutoin pari kautta JYPissä ovat olleet TODELLA vaisuja. Juuri aikaisemmin kaudella muisteltiin palstatovereiden kanssa miten Salmio parhaillaan joitain vuosia sitten Nenosen ja kolmannen lenkin kanssa muodostivat Liigan parhaita nelosketjuja ja mies on nykyään kuin varjo siitä. Parhaimmillaan hänet on totuttu Jyväskylässä näkemään energisenä voimahyökkääjänä, mutta nyt nähtiin pari kautta niin aneemista virkamieskiekkoa ja kontaktin välttelyä että ei samaksi kaveriksi tunnistanut. RD:n riveissä tällaista vätystelyä ei varmasti katsota, eli toivotaan roimaa tason ja kiiman nostoa hänelle Sportissa!
Nenonen - Jonne - Salmio ketju oli kyllä silkkaa seksiä. Virtanen vaihdettuna Hotakaiseen niin ketju oli ihan ok.

Salmio oli aiemmin pommikone, mutta ei ollut tuota enää viimeisinä Porin vuosinaan eikä myöskään uudella tulemisella JYPiin ja toisaalta kun myös kiekolliset taidot hävisivät reissun aikana pääosin jonnekin niin vaisua on.

Virkamieskiekkoa hyvällä alivoimaosaamisella, siinä se anti, toki toivottavasti Vaasa herättää ja näätte sen oikeasti todella hyvän Salmion joka taklaa kaikkea mikä liikkuu, heittää harhautuksia peräperään ja siinä sivussa tekee hyvin pisteitä bottom kutosessa. Rehellisesti en usko, että Salmio enää nousee tuolle tasolle, mutta toki sitä toivon.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Ja johtaminen myös Mikin vahvuuksia. Hän on ollut jo nuoresta miehestä asti erittäin miellyttävä ja fiksu mies siviilin puolella. Ei ole syyttä roikkunut Jyväskylässä A-kirjain rinnuksissa ja aineksia olisi ollut ihan C:n saamiseen asti, mutta ilmeisesti vaisut otteet estivät sen. Olisihan se vähän erikoista, jos kapteeni ei välttämättä mahtuisi kokoonpanoon. Tietämättä Sportin kapteeniston tilanteesta yhtään mitään, en pitäisi mahdottomana A:n ompelemista rintaan myös Vaasassa.

Kaikkea hyvää Mikille. Toivottavasti onnistuu ja ura saa sitä myötä jatkoa.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan sport
Tervetuloa uudet Vaasaan. Tässä nyt selvästi haetaan pelaajia eri rooleihin ja minusta ihan ok. Salmio iso kaveri ja saadaan pukukoppiin sitä henkeäkin lisää, se puoli kun usein jää vähemmälle huomiolle. Nopeutta saatiin myös roppakaupalla Juusolan mukana. Lisäksi jatkot Heikkiselle ja Hankille, eipä ollut paha viikko laisinkaan. Uskon pian räpsähtävän lisää ja mielenkiinnolla odotan tulevia julkaisuja.
 

Harmaakotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, sympatiat Tuto
Loukkaantumiset ja korona osoittivat päättyneellä kaudella että Liigassa pelaamaan kykeneviä miehiä pitää ringissä olla vähintään viisi ketjullista. Kesken kauden tuotiin sisään mm. Vanhatalo, Tuomaala, Petersson ja Nanne, kun terveet pelaajat loppuivat kesken. Ristolla ei hirveästi ole luottoa ollut A-nuoriin, tuskin tämä on ensi kaudellakaan mihinkään muuttumassa eikä junnujoukkueen pelaaminen alemmassa SM-sarjassa varsinaisesti paranna heidän liigavalmiutta. Riska ja Heikkinen eivät viime kauden näyttöjensä puolesta kuulu parhaaseen kokoonpanoon yhdessäkään liigajoukkueessa, eikä Vanhatalonkaan paikkaa voida pitää sementoituna ilman kehitysaskelia. Esimerkiksi sisään huhuttu Juusola kamppailee samoista pelipaikoista. Väyrynen taitaa valitettavasti olla kova selänpesijä.

Tämä kausi päätettiin pelaajavahvuudella 2+10+15 ja saman suuntainen tulee ensi kaudenkin rosteri olemaan. Toki kaikkia pelaajia ei ole järkeäkään kiinnittää taas ennen kesää, toivottavasti tämä on kantapään kautta opittu myös toimistolla. Kauden päätyttyä oli ainakin kasassa jo 20 valmista sopimusta.
Sportin sivuilta oli poistettu ilman sopimusta olevat pelaajat. Tällä hetkellä tilanne on 2+6+11=19 pelaajaa eli Lööke siihen vielä tulee 20 täyteen. Vielä on ruutuja auki ja aikaahan on katsella rauhassa vaikka koko pitkä kesä.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights
Sportin sivuilta oli poistettu ilman sopimusta olevat pelaajat. Tällä hetkellä tilanne on 2+6+11=19 pelaajaa eli Lööke siihen vielä tulee 20 täyteen. Vielä on ruutuja auki ja aikaahan on katsella rauhassa vaikka koko pitkä kesä.
Maanantaina julkaistaan kaksi pelaajaa Sportin IG:n mukaan. Eli Lööken lisäksi joku toinen. Vihjeistä päätellen hänkin ruotsalainen
 
Suosikkijoukkue
Vaasan sport
Kylläpä aika menee madellen. Odotan innolla maanantaina ja saamme uunista ulos taas kaksi pelaajaa. Jotenkin kutina on, että kyseessä on Sporttikotkan sanoin kelvollisia pelimiehiä. Yhtä kaikki ovat nämäkin jotka ovat jo julkaistu. Itse näen kokoomisessa tiettyä ideaa ja pidän todella paljon uusista kotkista Salmiosta ja Juusolasta. Molemmilla on varmasti näyttöhaluja ja heidän haastattelunsa vahvisti motivaation olevan kunnossa. Haluankin nähdä sitä spåraa joka oli alkukaudella, Sporttikotkalla on usein asiat osuneet nappiin, kaipaamme mehukkaita paljastuksia ja kernaasti jos edes pikkuisen raotat salaisuuksien verhoa uusista kavereista.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Salmio on mainettaan kädellisempi voimahyökkääjä. Kykenee muuhunkin kuin nelosketjun rouhijaksi ja alivoimalle, jos kaikki natsaa. Tämä kausi oli vaisu, mutta aiemmin urallaan Salmio on ollut varsin hyvillä jaloilla varustettu voimahyökkääjä, jolla on myös peliälyä ja käsiä jonkin verran.

Itse odotin Salmion nousevan uransa aikana ihan Liigan tähtiosastolle, mutta ura jäi jostain syystä junnaamaan paikoilleen. Nyt alkaa olla edessä viimeinen mahdollisuus, mutta tuskin enää tässä vaiheessa uraa hirvittävästi pystyy profiiliaan nostamaan.

Erinomainen koppipelaaja, sopii johtavaan rooliin. Parhaimmillaan erittäin hyvä lisä mihin tahansa joukkueeseen. Toivottavasti onnistuu Sportin riveissä.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Sebastian Aho, Dustin Poirier

Nebelwerfer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Iso peukku tämän päivän hankinnoille. Vielä kärkisentteriä huutaa, niin ykkösketju näyttää iskukykyiseltä."Has the ability to play any forward position."

Ehkä Simon sentterin paikalla meillä?
 

Lentokeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Mitä helvettiä täälä tapahtuu?

Nää molemmat äijät sopii ku nenä päähän. Vielä ku tohon yhen kaivaa ja yhen kärkipakin niin näyttää siltä et muutoksia olis tulossa.

On aikoihin eletty ku sporttiin poimitaan shl:stä pelaajia vahvistuksiks, mitä seuraavaks, nhl:stä?
 

Boxer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Team Sport
Olisko hyökkääjät siinä, tuleeko vielä ykkös keskushyökkääjää ? Puolustus on vähän vajamiehinen, mikähän on Vesalan tilanne ? Puolustajia huutaa.
 

Mustakotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Olisko hyökkääjät siinä, tuleeko vielä ykkös keskushyökkääjää ? Puolustus on vähän vajamiehinen, mikähän on Vesalan tilanne ? Puolustajia huutaa.
13 hyökkääjää sopimuksen alla, joista vain kahden ensisijainen pelipaikka on keskushyökkääjä. Eli kyllä tuonne osastolle edelleen katsellaan pelaajia, laiturit voivat hyvinkin olla siinä.
 

mike owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
tepsi, hjk ja kiisto
Olisko hyökkääjät siinä, tuleeko vielä ykkös keskushyökkääjää ? Puolustus on vähän vajamiehinen, mikähän on Vesalan tilanne ? Puolustajia huutaa.
Hyviä pelaajia on tähän mennessä tullut Sportin rosteriin. Pari hyvää pakkia ja yksi ykköskorin keskushyökkääjä vielä pitäisi hankkia rosteriin niin silloin näyttää erittäin hyvältä ensi kautta ajatellen. Sportin rosteri näyttää nuorentuneen ensi kaudeksi. Mikä on erittäin tärkeää jotta ei olla hitaita ja kankeita kaukalossa.
 

Mustakotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Juu, ei nyt mun makuun mikään huippuvärväys, mutta johtajuutta ja kokemusta tulee.

Sentteriä odotellaan, mutta kaikki nämä vuodet jälkeen Patte Westerbackin, ei todellista ykkössentteriä ole oikein nähty Sportissa.
Kyllä Hjalmarsson on Sportin mittapuulla ehdoton huippuvärväys. Tehopisteiltään parhaista Linköpingin kausista on toki jo vierähtänyt tovi, mutta hänen viiden vuoden stinttinsä Frölundassa (2016-2020) oli myös todella kova - kolmella kaudella joukkueensa top-3 pistemies ja maalintekijä. Ja Frölunda on kiistatta Euroopan kärkiseuroja, joiden ykkösketjussa pelaaminen on jo kova merkintä CV:hen. Päättyneellä kaudella oli myös Itävallassa selkeästi joukkueensa tehokkain pelaaja. Itävaltakaan ei mikään kaljaliiga enää ole.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights
Hjalmarsson on kyllä Frölundan vuosina pelannut Stålbergin kanssa samassa ketjussa niin, että Hjalmarsson ollut sentterinä. Voi siis olla, että on sentteriksikin ajateltu tai ainakin pystyy siinä paikalla stunttaamaan.

Enemmän asiaa vielä tutkailtuta, taisivat pelata aika useinkin juuri samassa ketjussa, Hjalmarsson keskellä. Siinä usein sitten kolmantena lenkkinä Rosseli Olsen, jolla harmillisesti vielä hetki sopimusta Frölundaan niin ei saada kolmikkoa kasaan.

 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös