Uuden hallituksen uudet kujeet

  • 1 099 868
  • 2 463

Tuamas

Jäsen
Saatanan tunarit.

Jos yhtiökokouksessa ei tapahdu mitään mullistavaa, voidaan Ilves Hockey Oy:n peijaiset lyödä pikkuhiljaa tulille.

Nyt kun vanha valta on saanut pitää tunkkinsa, toivottavasti vastaavat huutoon ja oikeasti lunastavat VM:n pois ja kehittävät organisaatiota.
Toki skenaario taitaa olla yhtä todennäköinen kuin Tamin pesti TPS:n päävalmentajaksi.

Jos nyt ei ala ilmestymään mitään päteviä syitä esisopimuksen purkamiselle, voidaan puhua lähivuosien suurimmasta puppeloinnista suomalaisessa urheilujohtamisessa.
 

Slite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Miksi VM nyt tuosta ostettaisiin pois, kun kerran pienosakkaat ja sisäpiiriläiset saavat mitättömillä tai olemattomilla panostuksilla itselleen hyvät edut? Ei kai lypsävää lehmää kannata lopettaa?
 

Tuamas

Jäsen
Miksi VM nyt tuosta ostettaisiin pois, kun kerran pienosakkaat ja sisäpiiriläiset saavat mitättömillä tai olemattomilla panostuksilla itselleen hyvät edut? Ei kai lypsävää lehmää kannata lopettaa?

Siis en minä nyt ajatellutkaan että näin todella kävisi, mutta saahan sitä toivoa edistystä vaikkei se todennäköiseltä näytäkään.

Tässä on VM:n osuus muuttunut tämän fiaskon myötä sellaiseksi, että näkisin Vincentin olevan (ja olleen) se sätkynukke jonka lankoja nämä edusmiehet Ilveksen suhteen vetelevät.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Facebookin Ilves-ryhmästä löytyi tämmäinen teksti:

Tässä tiedoksi hallituksen jäsenen viestiä, joka valitettsvsti ei minua kauheasti lohduta: ei ollut todellakaan hallituksen tahtotila saati ehdotus että kauppa strukturoitiin hyvin poikkeukselliseksi eli että esisopimuksella operatiivinen johto luovutettiin ostajalle, joka ei ollut maksanut latiakaan kauppahinnasta ja hallitus jäi luonnollisesti juridiseen vastuuseen tämän toimista. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä että meillä olisi ilveksessä uusi omistaja jos kauppa olisi tehty “normi” tyylillä eli ostajalle aikaa DD:n tekoon 2 vkoa ja tämän jälkeen lopullinen hieronta. tähän ei ostajalla ollut mahdollisuutta joten hallitus taipui. saadakseen vain kaiken paskan niskaansa toimijana joka vain ja ainoastaan on koko ajan ajanut Ilveksen parasta. Marko Sjöblomista ei tähän ollut vaikka hallituksessakin siihen uskoimme viimeiseen pisaraan saakka.

Kuka tämä hallituksen jäsen sitten on, sitä en lähde veikkailemaan. Moneen kertaan on vihjailtu totakin, että Marko toimi kuin omistaja, mutta vastuun kantoi muut ihmiset. Tässä yksi asia, mikä pitäisi näiden häslääjien selvittää, että mitä se Marko nyt sitten on muka tehnyt. Veikkauksena heittäisin tässä olevan kyse niistä mainoksista, joita hallituksen jäsenet "joutuivat" selittelemään.
 

bulftrik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins, MM, LHC
Pahalta näyttää. Jos ei pian jotain uutista pukkaa, niin vaikea kausi on ensi kaudesta tulossa.
Miksi? Kyllä tällekkin kaudelle pelaajabudjetti nousi roimasti eikä se ollut Markon ansiota.

Jotenkin osasin odottaa että homma menee puihin kun kesällä esisopumuksesta uutisoitiin.
 

Slite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Hmm... ostajan pitäisi saada kahdessa viikossa kattava koko Ilves-Hockey Oy:n koko elinkaaren aikana tapahtuneista asioista, vaikka operatiiviselta johdolta itseltäänkin menee joka ikinen vuosi 7-8 kuukautta yhden ainoan tilikauden kirjanpidon selvittämiseen?

Ottamatta kantaa siihen missä määrin ilman vaatteita oleva keisari Sjöblom oli, niin aika vähissä taitavat ostajakandidaatit olla jos myyjäpuolen vaateet ovat tätä luokkaa.
 

Cockersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, New York Rangers
Mitäs paskaa se hallitus on hallitus on niskaansa saanut ennen sitä listaansa ja myynnin peruuttamista? Ilveksen ympärillä oli nähdäkseni melkoisen positiivinen kuhina tuohon asti. Se mainoshommakin lasketaan nähdäkseni positiiviseksi. Ja jos tuossa esisopimuksessa on ollut molemmilla osapuolilla tuollainen purkuoikeus, niin kuka sitä rahaa sinne kantaisi, jos myyjä voi perua kaupat koska vaan?
 

Royal-E

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa, JJK, HJK +/- HPK
http://www.iltalehti.fi/smliiga/2013110117675564_sm.shtml

Pelastuiko Ilveksen hyvä veli suhmurointi verkosto sittenkin?

Silmiin pistäviä pointteja koottuna:

- Seuran taloustaustoista paljastui Sjöblomille outoa piirteitä ja kirjanpidon suhmurointia. Hän painosti asialla Ilves-Hockey Oy:n hallitusta, joka ei tätä sulattanut.

- Ilves-kauppojen jarru on Vincent Manngardin ja Ilves-Hockey Oy:n välinen velka, jonka arvo on vaikeasti tulkittava

- Sjöblomista tuli fanien ja osan pelaajien silmissä suuri sankari. Ilvekseen oli vihdoin imua. Vaikutti, että Sjöblom saa asioita tapahtumaan.

Tämä oli uppiniskaisille Ilves-jermuille liikaa. Oppositio amerikkalaistyylistä Sjöblomia kohtaa oli helppo perustaa.

- Konservatiiviset ilvesläiset eivät pitäneet, kun Marko Sjöblom toimi omistajan elkein vailla vastuuta
 
Viimeksi muokattu:

Tuamas

Jäsen
Siis kahdessa viikossa suoritetaan normaalissa tapauksessa DD?

Missä maailmassa?

Itse olen ollut mukana useammassa DD:ssä ja tuollaisen melko haastavan ostokohteen DD ei kyllä millään mene läpi kahdessa viikossa.

Tuossa on niin monta erilaista kirjanpidon ulkopuolista vastuuta ja sopimuskohtaa sekä niin paljon eri sopimuskumppaneita, että huolellista ja oikeaa tietoa antavaa DD:tä ei kukaan suorita tuollaisesta yhtiöstä kahdessa viikossa.
Ei ainakaan ilman todella merkittävää rahallista panostusta.

Lisäksi tässä nousee esiin, että kuka esisopimuksen laati ja hyväksyi sekä se miksi esisopimus oli "pakko" kaataa?
Paskat juristit myyjillä, jos ei vastuuseikkoja ole kyetty saamaan sellaisiksi että ne vastaisivat todellista tilannetta.

Ja mitä liikkeitä Sjöblom muka on tehnyt, joista hallitus joutuisi vastuuseen? Nostanut brändin arvoa ja tuonut lisää näkyvyyttä? Hankkinut muutaman pelaajan?

Nykyinen porukkahan on ajanut nyky-Ilveksen siihen suohon jossa se on, eli lähes konkurssikypsäksi yhtiöksi.

Edelleen olen sitä mieltä että kyseessä on lähivuosien TOP3-puppelointi ja puuhastelu liigatasolla.
 
Viimeksi muokattu:

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Facebookin Ilves-ryhmästä löytyi tämmäinen teksti: Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä että meillä olisi ilveksessä uusi omistaja jos kauppa olisi tehty “normi” tyylillä eli ostajalle aikaa DD:n tekoon 2 vkoa ja tämän jälkeen lopullinen hieronta.

Toi nyt on ihan täyttä paskaa. Yleensä DD:n tekeminen vie aikaa kuukausia jos on vähänkään isommasta firmasta kyse. Tässä tapauksessa ei ollut, mutta jospa siellä oli erilaisia järjestelyjä niin että yksi jos toinen taho oli sekä velkaa että saamassa rahaa ristiin kuten julkisuudessa on huhuttu. Tällöin nistä ei ota erkkikään selvää ilman että koko aineisto käydään viimeistä kuittia myöten läpi. Ja sitä ei pysty käymään jos joku osapuoli ei anna tietoja avoimesti.

Monta kertaa paljastuu - kokemusta on - että ostaja joutuu ottamaan myyjäpuolen myytävään firmaan kohdistuvat velat kontalleen ja ne velat on tehty vähintäänkin mielenkiintoisella tavalla. Tällaisten tsekkaus DD:n tarkkuudella vie todella aikaa vaikka kyseessä olisi nakkikioski kun yksi tai useampi myyjän osapuolista jarruttaa tiedon saantia kaikin tavoin.
 

Hangon keksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
Pitäkööt vittu tunkkinsa. Etäfanina ei pääse vaikuttamaan edes jaloillaan, mutta listalla olijoiden yritykset, Airilan etunenässä menee takuuvarmasti omalle mustalle listalle. Yhdenkään palveluja en tästä lähin käytä.

Mitä näitä yrityksiä ja tuotemerkkejä on jotka pitäisi nyt laittaa boikottiin jos haluaa olla Ilveksen fanien puolella?
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Tuossa on niin monta erilaista kirjanpidon ulkopuolista vastuuta ja sopimuskohtaa sekä niin paljon eri sopimuskumppaneita, että huolellista ja oikeaa tietoa antavaa DD:tä ei kukaan suorita tuollaisesta yhtiöstä kahdessa viikossa.
Ei ainakaan ilman todella merkittävää rahallista panostusta.

Kahden viikon pika DD maksaa semmoisen ~puoli miljoonaa euroa jos sen haluaa tehdä kunnolla ja käyttää parhaita asiantuntijoita. On aika selvää että Ilveksen tapauksessa ei olisi ollut kummallekaan taholle taloudellisesti järkevää tehdä tuota.

Kaiken julkisuudessa olevan perusteella on kohtuu selvää että mitään objektiivista syytä ei ollut Ilveksen hallituksella kariuttaa kauppaa, vaan kyseessä oli täysin subjektiiviset syyt. Olivatko ne sitten väärinkäytösten peittelyä, häpeää heikosta toiminnasta, kateutta vai jotain muuta jäänee pitkäksi aikaa arvoitukseksi, koska mitään konkreettista tiedottamista on turha Ilveksen hallituksen puolelta odottaa.

ja lupaan osallistua sekä yksityishenkilönä että yrityksen ostojen osalta tuohon Ilveksen sponsorien boikottiin. Loppuu Kiillon liimojen haisteleminen ja Erikeeperillä mennään jatkossa.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Koulukadun kaukalossa ipa-junnujen kanssa ensimmäiset kiekko-oppini saaneena olen todella pahoillani ipa-kannattajien puolesta asioiden saamasta käänteestä ja olen myös kiinnostunut kantamaan oman korteni kekoon boikotin muodossa - nimiä kehiin vaan.
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Edmonton
Se surullisenkuluuisa listan julkistamispäivähän oli Ahde-nimimerkin mukaan kutakuinkin paras päivä seuran historiassa. Omat tuntemukset oli kylläkin aivan päinvastaisia ja tämä päivä, 1.11.13 on omasta mielestäni kyllä yksi paskimmista.

Nimimerkki Ahde löytynee tuosta itserakkaiden paskiaisten muodostamasta sisäsiittoisesta ringistä Ilveksen puhastelijoissa. Ei sen kummempaa. Tämä uutinen löi kaikki filikset kuluvan kauden osalta viemäriin. Huomiseen Jokerit-otteluun on liput, mutta sitten saa olla.
 

R Hood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
Nämä hallituksen kommentoinnit viime viikkojen varrella sekä nyt DD:stä ovat kerrassaan uskomatonta luettavaa.

Kaikki tuotteet ja palvelut, joihin nykyiset hallituksen jäsenet plus
Jääskeläinen ja Airila liittyvät, ovat myös tässä taloudessa boikotissa tästedes. Mukaan lukien Ilveksen, kunnes tämä talidomihallitus & aisankannattajat ovat poistuneet kauas ja lopullisesti seuran toiminnasta.

Sjöblomin vilpittömyyteen en usko, mutta hallituksen kommentit ja toiminta alittavat kaiken muun.
 

kissankarva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mitä yhteistä on Ilveksellä ja Neuvostoliitolla? No, mä kyllä tiedän, mutten kerro. Ja kyllä tekin ymmärtäisitte, jos voisin kertoa.

Mä en mene yhteenkään peliin ennen kuin tämä naurettava pelleily kahvitteluineen ja muine amatöörimäisine kikkailuineen loppuu, ja suoraselkäisesti julkisuudessa kerrotaan, mikä kaupoissa mätti ja miksi. Epätietoisuus, salaliittoteoriat ja fanien silmille kuseminen on saanut jo ihan naurettavat (tai itkettävät) mittasuhteet. Harvalla firmalla on pokkaa kohdella maksavia asiakkaitaan näin. Mä en kuvittele, että Marko Sjöblom olisi ollut joku kaiken pelastava enkeli, mutta näin ei asioita hoideta.
Niin. En todellakaan lähde peliin enkä osta mitään fanituotteita. Tulkoon sitten vaikka ruoskaa levykauppiaalta tai tukkapöllyä pölynimurikauppiaalta.
Mulle riitti. Saatana.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
On tämä erikoista. Isoa muutosta koko puuhasteluun (sanan varsinaisessa on odotettu pidemmän aikaa, mutta piiri pieni pyörii ja kaikki palaa alkupisteeseen. Joltakin puuttuu kynä ja toiselta hynä. Ei tässä ulkopuolisena enää tiedä, mihin uskoa.

Joukkue jäällä ja fanit katsomossa ansaitsevat parempaa.
 

sivurauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat ylipäätään tamperelaiselle jääkie
Itse aion äänestää jaloilla. Joukkuetta kohtaan ehkä väärin, mutta johdolle niiiiiin oikein. Eli niin kauan kuin nykyinen tilanne on voimassa; en mene katsomaan pelejä.

Voittaako tällä muuten suorituksella ÄTPPOMK- pokaalin?
 

sivurauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat ylipäätään tamperelaiselle jääkie
Niin ja osin edelliseen viitaten. Tilannetta ei voi pahentaa enää kuin hankkimalla Pentti Matikainen jotenkin toimintaan osalliseksi. Toivottavasti hallituksen jäsenet eivät lue näitä viestejä...
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Voittaako tällä muuten suorituksella ÄTPPOMK- pokaalin?

En ole ihan varma. Tällä hetkellä KalPa on mielestäni antanut vielä vahvempia näyttöjä tuon himoitun ÄTPPOMK-pystin saamiseksi Kimmo Kapasen palkintokaappiin. Toki konkurssilla viette pystin 100-varmasti....
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Kyllähän tuo jaloilla äänestäminen voisi olla nyt paikallaan. Joku 500 katsojankin vajaus alkaisi varmasti kasvattamaan painetta selänpesijöiden suuntaan. Nyt ollaan kuitenkin melko perimmäisten asioiden äärellä ja raja se on kannattajan sietokyvylläkin. Kunnon paine vaan päälle! Tuollainen muutaman sadan ihmisen poisjäänti olisi varmasti ihan helppo vielä masinoida täällä netissä. Hyvin organisoituna se toisi myös paljon palstamillimetrejä ja muutakin julkisuutta.

Koko hallia ei saa millään tyhjäksi, mutta jos yksikin katsomonosa olisi tyhjä vaikka muutaman pelin ajan, ehkä pidempäänkin, niin varmasti alkaisi viesti mennä perille. Raha se on joka tässä kuitenkin ratkaisee. 500 X ~20 euroa = 10 000 euroa per laaki. Kyllä varmasti alkaa jo tuntua jossain.


Kysymys kuuluu että mitä tässä on enää menetettävää? Tällä nykyisellä linjalla lopullinen tuho alkaa näyttää koko ajan entistä todennäköisimmältä. Mitä nopeammin nuo puuhastelijat savustetaan pihalle, sitä paremmat mahdollisuudet on vielä selviytyä kuiville.

edit. Uusi ostajakin löytyy varmasti sitten paljon helpommin jos pöytä saadaan puhdistettua kunnolla.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös