Ilmoitukset

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Uskomattomin yleisurheilun ME

Viestiketju osiossa 'Muu urheilu' , aloittajana dana77, 26.06.2002 klo 14.01.

 1. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Aloin tässä muinaista kuulakeskustelua lukiessani miettimään, että mikä on uskomattomin voimassa oleva maailmanennätys yleisurheilussa. Linkin takana lista kaikista:
  http://www.gbrathletics.com/wrec.htm. Kaikkihan ymmärtävät että noista iso osa (jonkun mielestä kaikki) on tehty dopingia käyttämällä, joten toivoisin ettei tästäKIN tulisi pelkkä doping väittely/syyttely.

  Omat valintani:
  Miehet:
  200 m 19.32 Michael Johnson (vielä tod. näk. puhdas)
  Korkeus 2.45 Javier Sotomayor (ei jokainen kokaiinin käyttäjä ponnista toisen kerroksen korkeudelle)
  kuula 23.12 Randy Barnes (tämä äijä on kärähtänytkin pari kertaa)

  Naiset
  400 m 47.60 Marita Koch (käsittämätön, miesten vastaava 43.18 Michael Johnson)
  Kuula 22.63 Natalya Lisovskaya (Venäjän lahja miehille)
   
 2. Haukka68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Kyllä tohon listaan pitää lisätä entinen keihäänheiton ME olisi varmasti voimassa jos keihästyyppiä ei olisi muutettu.
  Eli Uwe (en ole mitään ottanut) Hohn 104 metriä.
   
 3. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  muistaakseni 104.80. Uuden tyypin ennätys on noin 98.56, eli aika kova sekin.
   
 4. Susi Mikkolainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Heh, melkein voisi asian kääntää toisin ainakin naisten kohdalla, koska siellä taitaa keihästä ja seivästä lukuunottamatta ennätykset ovat tavoittamattomissa.

  Tuo miesten keihään 104.80 olisi varmasti rikottu tähän päivään mennessä, jos keihään painopistettä ei olisi muutettu. Zeleznyn ME on jo niin lähellä tuota vanhaa tulosta, että kyllä hän olisi joskus päässyt nakkaamaan keihästä sopivissa tuuliolosuhteissa, joissa keihäs olisi kantanut noille lukemille ja vielä pitkän matkaa yli. Mietin aikoinaan Rädyn ME:n 96.96 vastanneen lähes Hohnin heittoa.

  Zeleznyn tyyli taittaa keihäs taakse on kyllä huomattavan hankala vanhaa keppiä viskatessa. Uudessa mallissa painavampi kärki korjaa keihään poikkittaisliikettä ilmassa. Monesti Zeleznyn 90 metriä kantanut heitto on lentänyt kyntäen ja vielä hieman poikittain. Se vanha keihäs olisi tuollaisessa heitossa pysähtynyt ja tippunut 70 metrin kohdalle.
   
  Viimeksi muokattu: 26.06.2002 klo 14.15
 5. Aksu Jäsen

  Miesten 200, jonka teki rehdin oloinen huippu-urheilija.

  Naisten 100, joka ei puhdas voinut olla.
   
 6. Riistoporvari Jäsen

  Miehet: 200m, aivan käsittämätön aika.
  Kuula, :eek: :D

  Naiset: 100m, no comments
  400, Itä-Saksan ihme
  800, Jarmila, my man.

  Pannaan tähän nyt vielä, että yleisurheilun ylivoimaisesti kaikkien aikojen paras kisa (ehkä koko nyky-urheilun historian, siis tulosten valossa) oli miesten 100m Tokiossa 1991. Kaikki paransi omia ja/tai maidensa ennätyksiä, seittemän äijää juoksi alle 10s ja muistaakseni kolme (Iso-Kalle, Linford Christie, Dennis Mitchell) alle edellisen maailmanennätyksen.
   
 7. PV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit
  Mielettömin ennätys on tietenkin Florence Griffith-Joynerin 100m:n ennätys (kilpaili naisten sarjassa...) 10.49!

  Puhtaudesta on paha mennä sanomaan mitään, mutta Flo-Jo:han kuoli 38-vuotiaana sydänkohtaukseen...
   
 8. harva Jäsen

  Lainaus:
  Tämä on minunkin mielestäni ylivoimainen ykkönen. Mikä saa sinut pitämään MJtä puhtaana verrattuna muihin ME -heeboihin? Haluaisin vain kuulla, että tiedätkö jotain mitä minä en.
   
 9. Demari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja Real Madrid
  Naisten 400m

  47.60 Marita Koch GDR Canberra 06 10 1985

  Naisten 7 ottelu
  7291 Jackie Joyner-Kersee USA Seoul 24 09 1988

  Naisten kuula
  22.63 Natalya Lisovskaya URS Moskva 07 06 1987

  Naisten 3 000
  8:06.11 Junxia Wang CHN Beijing 13 09 1993

  naisten 10 000
  29:31.78 Junxia Wang CHN Beijing 08 09 1993
  Vertailuks miesten 10 000 kauden kärkitulos 27.19.17 ja naisten 10 000 kärkitulos 30.48.89

  Naisten 800
  3:50.46 Yunxia Qu CHN Beijing 11 09 1993

  Kyllä noita muitakin on mutta hämmästyttävästi moni ennätyksistä on tehty samoissa kisoissa jonka jälkeen kärähdettiin joukolla :)


  Kyllä noita miehistäkin löytyy mutta naisten ennätykset on jotain aivan käsittämättömiä :)

  no miehistä voisin laittaa keihään, moukarin ja kuulan ja kiekon, kaikki heittolajeja... :)
   
 10. Korak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
  Lainaus:
  kyseisen naisten 10.000 metrin juoksussa taisi olla 7-8 kiinatarta, jotka juoksi alle edellisen MEn. Sikäli hassuja väliaikoja, että kyseinen nainen juoksi ainakin pari kertaa, ellei jopa muistaakseni matkat 0-3km, 3km-6km, 6km-9km :n väliajat paremmin kuin edellinen 3000metrin ME (Kazankina???), jonka puhtauteen ei uskonut kukaan. No kiinan tytöthän olivat juoneet erittäin hyvää kilpikonnalientä, joka antoi hieman voimaa. Ja edelleen, kun muistelen asiaa, niin eikös ensimmäiset väliajat kun tulivat johonkin kv.sen yleisurheiluliiton pöytään, niin sieltä olisi yksi kierros puuttunut.

  Tosin muutaman vuoden jälkeen näitä maagisia MEn tekijöitä ei pahemmin ole nähty.

  Jarmila, hyi hemmetti, Anna-Kaisa Hermunenkin olisi missikamaa tuon "naisen" rinnalla. Muistan kun vuoden 83 MM-kisojen aikaan törmäsin tähän Tsekki-"naiseen" Tapiolan Sokoksessa, niin minua jopa pelotti. Luonnossa "nainen" oli vielä rumempi ja kauheampi. Siinä olisi moni itseään "kovasti" treenanut suomalaisbodarikin ottanut turpaansa jos olisi yrittänyt Jarmilaa kouluttaa.
   
 11. Kidd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Alaska Aces
  Omasta mielestäni naisten 100 metrin maailmanennätys. Suomen miehethän hinkkasivat vielä pari vuotta sitten suomenmestaruuksia tuota (10,49) huonommalla ajalla. Ja Florencehan oli puhdas.......:D
   
 12. SherwoodinHartsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Kyllä sekä miesten moukarin että kiekon tulokset ovat todella kovia.
  Sekä Sedyh (moukari) että Schmidt(kiekko) olivat ns puhtaita veijareita.

  Itse heitin nuorempana liki kymmenen vuotta kiekkoa ja sitten moukaria ja voin taata että jos heittää moukaria yli 86 metriä pelkällä kaurapuurolla ja mustalla makkaralla, niin täytyy olla kas ja kymmenen kyykyssä, syödä rautaa ja paskantaa kettinkiä.


  Itse arvostan tänä päivänä Olii-Pekka Karjalaista paljon. Hänen moukaritekniikkansa on todella loistavaa. Minkä hän häviää massassa voittaa hän tekniikassa. Kannatta seurata miehen heittoja.
   
 13. Sistis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Petra Felken heittämä naisten vanhan keihään ME 80.00 on mielestäni kyllä yksi kovimmista... varsinkin, jos otetaan huomioon, että Petra oli Itä-Saksasta, missä dopingin käyttöä valvottiin ankarilla lailla...:rolleyes:
   
 14. Korak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
  Lainaus:
  Petra Felkehän oli jälkeenpäin sanonut jossain haastattelussa, että heitto oli pitkä, mutta ei ikinä 80metriä.

  Aikoinaanhan Neuvostoliitosta tuli miesten kiekonheiton ME-lukemat. Kunnes kv. Yleisurheiluliitto huomasi, että kyseisenä päivänä ei edes oltu kilpailtu koko paikkakunnalla.
   
 15. OldTimeHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, Bayern München, Deutschland
  Kumma, ettei kukaan muu ole vielä nostanut esiin herraa nimeltä Sergei Bubka. Mielestäni hän on ehkä yleisurheilun historian - tai ainakin lähihistorian - ylivoimaisin kilpailija. Ja taitaa tuo ME:kin (6.14) olla aika omaa luokkaansa, kun kenenkään muun lukemat eivät ole edes sinne päin.
   
 16. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Re: Re: Uskomattomin yleisurheilun ME

  Lainaus:
  No en tiedä mitään mitä sinä et tiedä, mutta MJ urheili piiitkän uran eikä jäänyt kertaakaan kiinni, vaikka testattiin hemmetin usein. Voi olla että äijällä oli ihan omat aineensa, mutta jos ne eivät olleet listoilla, niin eivät ne rikkoneet sääntöjäkään. Uskoisin että 'tavanomaisista' aineista olisi jäänyt kiinni. Tietenkään en myöskään tiedä mitä USAn pro doping-järjestö eli yleisurheiluliitto tietää (eli onko jäänyt kiinni heidän testeissään).

  Sanoin myös "Kaikkihan ymmärtävät että noista iso osa (jonkun mielestä kaikki) on tehty dopingia käyttämällä", mutta sen on minun mielestä vähiten todennäköinen.
   
 17. DAF Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
  Re: Re: Re: Uskomattomin yleisurheilun ME

  Lainaus:
  Jenkithän eivät juuri testaa harjoituskauden aikana, USA:n yleisurheiluliiton antidopingtyö on lähinnä huono vitsi. Siksi en itsekään järin usko MJ:n puhtauteen, tulosparannukset olivat kuitenkin Vakkurin luokkaa..

  Mitä noihin tavoittamattomiin tuloksiin tulee, niin yllätys oli se kun viikonloppuna joku vetäisi eurocupissa lähelle Tsistjakovan pituus-ME:tä. Se, jos mikä on kyllä myös douppaustulos..
   
 18. Tatzka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Re: Re: Re: Uskomattomin yleisurheilun ME

  Lainaus:
  Jenkeissähän on yleisesti tunnetusti tunnollista testaustyötä. Testit harjoituskaudella ovat olemattomia ja jos kärykin kävisi niin tulokset katoavat nopeasti maanalle. Olen lähes varma että MJ on dopinginsa tunnollisesti ottanut, kuten lähes kaikki muutkin ME: siä tehneet.

  Mielestäni uskomattomimmat ennätykset ovat 100metriä naiset, 10 000m Naiset, tämä Kiinatarhan katosi nopeasti kuvioista ja menestyi kai Kiinassa ja yhden kauden aikana ;)
   
 19. jussi_j Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mielestäni kaikki yleisurheilun ennätykset tulis "resetoida". Näinhän on jo keihäässä tehty. On täysin naurettavaa katsella listalla joitain naisten ennätyksiä, jotka on tehnyt urheilija joka on itse hakenut valmentajiltaan korvauksia pakkodouppauksesta.

  Pääsääntö pitäisi olla, että kun jää kiinni, niin kaikki ennätykset viedään heti.

  Kaiken kaikkiaan tämä douppauskeskustelu on täysin kaksinaamaista touhua. Miksi ei oteta kaikilta kilpailijoilta näytteet pakkaseen ja tarkasteta esim. 5 - 10 vuoden kuluttua. Lisäisi hieman kiinnijäämispelkoa.

  On täysin selvää, että esim. M. Johnssonin uran tärkeimmät aineet eivät ikinä ole edes voineet näkyä testeissä, vaikka niitä olisi ollut. Jenkit eivät muutenkaan isämmaallisuuden nimissä halua käryttää omiaan. Vertailkaapa vaikka USA:n yleisurheilumestaruuskisojen tuloksia arvokisavuonna näiden arvokisojen tuloksiin. Esim. kuulassa kisoihin pääsee jollain 22m tuloksella, mutta kisoissa saa voiton 21,29 tuloksella??
   
 20. nihti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Wild, Krylja
  Resetoinnin voi aloittaa tästä:

  Historian surullisimpiin doping-tapauksiin kuuluu 1904 St Louisin olympiakisoissa tapahtunut Thomas Hicksin tapaus. Matkan aikana Hicksin avustajat juottivat maratoonarille brandya sekä antoivat strykniiniä sekä kananmunan valkuaista ravinnoksi jotta matkanteko ei pysähtyisi. Sankari saapui maaliin toisena, kaikkensa antaneena. Tarvittiin neljä lääkäriä hänen elvyttämisekseen.

  Pian kisan jälkeen voittaja vaihtui, koska maalinauhan ensimmäisenä katkaissut Fred Lorz hylättiin, yllätys - yllätys, liftaamisen takia. Samalla kun Hicks sai ketunmyrkkyä ja viinaksia tajunnan rajamailla Lortz körötteli tyylikkäästi kisajärjestäjien kuorma-autossa stadionille ja hyppäsi kyydistä juostakseen kunniakierroksen ja saapuakseen voittajana maaliin.

  Lopulta siis ketunmyrkky-Hicksistä tehtiin olympiavoittaja.

  Samassa kisassa neljänneksi tullut Kuuban Felix Carvajal sai ruokamyrkytyksen matkan aikana varastamistaan hedelmistä. Hän keskeytti jo kilpailun, mutta hetken aikaa oksenneltuaan ja levättyään hän palasi kisaan ja ylsi siis miltei mitaleille...

  Kilpailussa sattui vielä muitakin ihmeellisiä käänteitä joista voi lukea täältä
   
 21. harva Jäsen

  Re: Re: Re: Uskomattomin yleisurheilun ME

  Lainaus:
  Äsh, en haluaisi minäkään miettiä pelkkää dopingia. Toivottavasti et pahastu, kun vielä kuitenkin nostan sitä esiin.

  Lainaus:
  MJtä ei ole testattu “hemmetin usein”, vai onko hän ollut harjoituskausilla muista USAlaisista täysin poikkeavassa seurannassa? Kuten tässäkin ketjussa on todettu, on USAssa voinut harjoituskaudella käyttää dopingia varsin rauhallisin mielin.

  Johnsonia ei ole koskaan testattu kasvuhormonin käytöstä. Tämä yrtti on puheitten mukaan urheilussa kaikkein tehokkain anabolinen. Hormoni on kiellettyjen listoilla, mutta siitä ei voi jäädä kiinni. Ihmisperäiseen kasvuhormoniin liittyy erityisen suuria terveysriskejä, mutta erityisesti USAssa synteettistäkin kasvuhormonia saa pimeiltä markkinoilta. MJn tuloilla voi järjestää dopingasiatkin mallikkaasti.

  MJ on vaikuttava urheilija ja ihailen häntä. 200 m ME:n katsominen telkkarista oli mahtavaa. Dopingepäiltyjen listalla kuitenkin sijoittaisin tämän tyypin toisin kuin sinä. Kyselin taannoin tietojasi MJstä ja dopingista siksi, että muuttaisin kovin mielelläni mieltäni tässä asiassa . Ikävä kyllä tähän ei taida löytyä mitään syytä.
   
 22. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Re: Re: Re: Re: Uskomattomin yleisurheilun ME

  Lainaus:
  Tarkoitin tällä "hemmetin usein" sitä että hänet on testattu aina arvokisamitalivoiton jälkeen eli "hemmetin usein". Tosin mitään yllätystestejähän nämä eivät ole, enkä minä doping-anti-asiantuntijana osaa arvioida tarkasti onko se riittävää.

  Käännetään sitten takki ja sanotaan että hämmästyttävin ME on Jonathan Edwardin kolmiloikan 18.29. Ei kai tätä uskovaista papin poikaa (?), joka vielä joku vuosi sitten kieltäytyi kilpailemasta ja harjoittelemasta sunnuntaisin kukaan epäile dopingista?

  T74 kertoi mielipiteensä kaikkien aikojen kovatasoisimmasta kisasta. Runner-Up:pina voisi olla pituushypyn finaali Tokion 1991 MM-kisoissa, kun sekä Carl Lewis (hyppäsi muistaakseni 891) että Mike Powell (teki nykyisen ME:n 895) ylittivät silloisen maailmanennätyksen eli tuon legendaarisen 890:n, joka oli silloin 23 vuotta vanha.
   
 23. MadMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, LFC
  Re: Re: Re: Re: Uskomattomin yleisurheilun ME

  Lainaus:
  Muistaakseni MJ oli ollu jossain talk show-ohjelmassa. Juontaja oli alkanu puhua doping:sta niin MJ oli silloin uhannu häipyä koko showsta, jos aihe ei vaihdu. Kertoo jotain äijän puhtaudesta..
   
 24. varjo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
  "Käännetään sitten takki ja sanotaan että hämmästyttävin ME on Jonathan Edwardin kolmiloikan 18.29. Ei kai tätä uskovaista papin poikaa (?), joka vielä joku vuosi sitten kieltäytyi kilpailemasta ja harjoittelemasta sunnuntaisin kukaan epäile dopingista? "

  Ei, eikä Haapajärven suuri poika Mika Myllyläkään uskonnollisuutta koskaan peitellyt mutta mites kävikään.
   
 25. Mane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Kannattaa vilkaista erittäin kattava:

  http://www.algonet.se/~pela2/


  Jos kaikkien aikojen kovinta ennätystä haetaan. Tuolla nimittäin löytyy esimerkiksi miesten satasen 983 parasta sallituissa oloissa tehtyä tulosta ja miesten keihäänheiton 689 vastaavaa. Lisäksi löytyy tuulituloksia ja keihäänheitossa samassa kilpailussa heitettyjä toiseksi parhaita tuloksia heittäjien osalta. (Zeleznyllä 28 parasta merkintää näissä tuloksissa) Kaikista lajeista löytyy non-legal marks, kuten keihäässä karheapintaisella heitetyt.


  Uskomattomin ennätys lienee se, mistä muut kärkinimet ovat eniten jääneet, vai ehkä onnekas onnistuminen, mistä itse ennätyksentekijäkin on aina muulloin jäänyt?

  Bubkan ylivoima ainakin oli aika valtavaa.

  Lewis muuten ylitti Tokyossa tuon Beamonin ennätyksen liiallisen myötätuulen avustamana ja tuulituloksissa se yltää vasta neljänneksi kautta-aikojen. (jos, kuten virallisestikin pitää, Pedroson haamuloikka Sestrieressä "sallituissa" oloissa katsotaan tuulen avustuksella tehdyksi) 887 oli Lewisin toiseksi paras tulos samassa kilpailussa, ja se oli ennätyskelpoinen.  Sivusto on päivitetty viimeksi toissapäivänä.

  Ehkä ainoana pienenä heikkoutena se, että sivustolla ei erikseen ole tarkkaa kaikkien aikojen maailmantilastoa, vaan ainoastaan lista, jossa 50 parasta sijoitusta voi olla samankin henkilön kontolla.
   
  Viimeksi muokattu: 02.07.2002 klo 23.05