Silloin kun tästä ravintolakatsomosta ensimmäisen kerran puhuttiin niin Tepsin puolelta asiaa perusteltiin nimenomaan sillä, että D-päätyyn myydään yleensäkin niin vähän lippuja, että ns. kaljakatsomolla saataisiin tilanteeseen vähän parannusta. Ymmärsin ainakin itse, että tarkoitus oli nimenomaan parantaa täyttöastetta eikä välttämättä luoda tuollaista "premium" katsomoa. En tiedä muuttuivatko suunnitelmat hankkeen aikana, mutta ei tuo nyt nykyisellään ole ainakaan lisännyt täyttöastetta D-päädyssä.
Periaatteessa ymmärrän Tepsin halun kerätä hyviä katteita, myydä ravintolapalveluita yms. tuollaisella vähän kalliimmalla tuotteella. Toivon edelleen, että ihmiset innostuisivat, koska auttaisihan se Tepsiä taloudellisesti. Epäilin vain alusta lähtien sitä, riittääkö tuollaisella kysyntää nykyisessä tilanteessa. Ei tuo oluenjuontimahdollisuus nyt niin tärkeä asia ole, että sen vuoksi maksaisi kaksinkertaista hintaa tavallisesta D-päädyn lipusta. Jossain kohtaa täytyy nähdäkseni nöyrtyä ja tunnistaa tosiasiat. En oikein usko, että pelkällä odottelulla tilanne tästä miksikään muuttuu.