URHOtv, siellä se lätkä on...

  • 3 634 059
  • 11 960

stones

Jäsen
Vittu! Eikö täällä suomessa todellakaan osata pitää huolta näistä palveluista. Kyseessä kuitenkin on suhteellisen suositusta läjista täällä ja meidän pitäisi olla tällä tietotekniikantasolla joku edistyksellinen maa.

Vois liigakin vähän miettiä kenellä ne liigaoikeudet myydään...

Kai siellä joku vuorisen poika autotallissa buuttaa konetta... Kannattaisiko näitä pilotoida ensiksi ilmaiseksi, että tietää toimiiko ja sitten, kun toimii niin pyytää rahaa??? URPOT!!!
 

Itse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olen ottanut yhteyttä kuluttajansuojaan, heidän alustava kantansa on että 12 kk määräaikaisuus on mahdollista purkaa, kun selvitin koko kanavan taustoja ja ongelmia...

Itse siirryn ainakin pois Urhon asiakaskunnasta. On se nyt vittu kumma kun eivät tajua, että playoffien aikaa serverit on kovilla.

Nyt oli pakko ostaa nettilähetys kun telkkarin puolelta tulee "väärä" matsi. Omalta osalta ne matsit mitä olen telkkarista katsonut ovat näkyneet/toimineet ok. Eilinen kärpät-blues peli toimi muuten mainiosti paitsi "pätkäisyä" juuri ennen bluesin voittomaalia. Protestiksi tämän paskan nettitv:n toimivuudesta en jatka tilausta.
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei sinne kannata mailia laittaa, kun vastaavat vasta ensi viikolla. Jos haluaa purkaa sydäntään niin soitto sinne. Tosin ilmeisesti asiakaspalvelu puhelimen osalta ulkoistettu (näin olen käsittänyt tästä ketjusta), joten eivät puhelimessakaan voi oikein mitään tehdä.

Urho TV - Laatua jo vuodesta 2009

e. vuonna `97 Sadionilla Suomi-Unkari pelissä lauloivat edessä istuneet miehet et " Unkari haisee vit**le, vit**le". Unkarin tilalle vaan Urho niin kuulostaa oikealta. Ja sävelenä tuo renkutus vuodelta `95, kun laulettiin et Suomi on uusi maailmanmestari hei.

ps. tämä ei ollut loukkaus naisia kohtaan, koska hehän eivät tuollaista kapistusta omista.
 
Viimeksi muokattu:

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma
Niin, ei tässä millään koodeilla hirveästi tarvitse ylpeillä, kun koko sivu on alhaalla. Eihän siellä olekaan kuin ensimmäinen erä kohta takana.
 

Herättelijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Blackhawks, Oilers
Itselläni on puolen vuoden takaa kolmesta reklamaatiosta yksi arvokoodi annettu korvauksena. Ja sekin ensiksi kryptattuna Outlookin omana liitemuotona. En pidättelisi hengitystä.

Eräs nimimerkki täällä varmaan kuitenkin julistaa pian Urhon täydellisyyttä.
 

ddd90

Jäsen
Antakaa joku se asiakaspalaute numero. Ihan sama vaikka onkin ulkoistettu. On kyllä niin paska palvelu.

Googlettamalla löytyi tälläinen numero: +358 42 4725521. En mene vannomaan, että on oikea numero.

Asiakaspalvelu palvelee klo 16.30 asti... (hymiö/facepalm) Tälläinen viesti itselleni kuului puhelimesta.
 
Viimeksi muokattu:

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Mä istuin siinä puhelinjonossa kymmenisen minuuttia kunnes meni hermot, eli sekin hoidetaan päin helvettiä.

Mutta raporttia heti tänne jos tilanne edistyy jollain lailla!
 

Olleri

Jäsen
Googlettamalla löytyi tälläinen numero: +358 42 4725521. En mene vannomaan, että on oikea numero.

Joo palvellaan 9-16.30. On se kumma, ettei edes asiakaspalvelusta saa ketään kiinni. Luulisi Urhonkin tajuavan, että tämmösen palvelun jälkeen tarvitaan toimivan asiakaspalvelu numeron, sekä kiihkeimmille kriisilinja siihen päälle. Kyllä nyt ahistaa. 7 egee kankkulan kaivoon. Tämä juttu katotaan loppuun asti. Parempi tulla nuo rahat takasin.
 

Dnada21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, HPK
Nyt ne veti koko servun pois netistä. Jos siellä jotain tapahtuis. En kyllä henkeäni pidättele...
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma
Oli siellä Urhon sivuilla joku iltaisinkin pelien aikaan toimiva numero, mutta eihän sitä nyt saa kaivettua.
 

basswood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joo palvellaan 9-16.30. On se kumma, ettei edes asiakaspalvelusta saa ketään kiinni. Luulisi Urhonkin tajuavan, että tämmösen palvelun jälkeen tarvitaan toimivan asiakaspalvelu numeron, sekä kiihkeimmille kriisilinja siihen päälle. Kyllä nyt ahistaa. 7 egee kankkulan kaivoon. Tämä juttu katotaan loppuun asti. Parimpi tulla nuo rahat takasin.

Allekirjoittaneella 14e hevonvittuun. Siinä mielessä omaa tyhmyyttä että menin ostamaan tuon toisen pelin ja ajattelin vaatia sitten Urhon sekoiluitten takia rahoja takaisin. No, studio osuus näkyi tampereelta mutta yhtäkkiä ruudussa olikin Stefan Öhman kyyristymässä aloitukseen. Yritin sitten siinä vaiheessa vaihtaa peliä, ja lensin ulos sivustolta. Vielä ei ole auennut..

Tiistaina pätkivää paska-streamia ja 7e, tänään 14e ei mistään. No eikai se sitten ole tyhmä joka pyytää vaan..
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös