blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Olihan se Billin harrastama tv-politiikka nimittäin suorastaan nerokasta ja se tutustutti kansan syviä riviä suosikkijoukkueensa pelaajiin upealla tavalla. Pitkällä aikajänteellä tuo osoittautuikin erittäin toimivaksi ratkaisuksi...
Billiä en viitsi kommentoida, ettei tule pelikieltoa. Oletan ja toivon, ettei SM-liigan tv-pimennys ole mikään harkittu pitkän aikajänteen ratkaisu. Muuten SM-liigan televisiointia pitäisi kehittää juuri siihen suuntaan, mitä UrhoTV on julkisuuteen visioinut. Toivottavasti ei jää pelkäksi puheeksi.
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Varsinaiseen tämän ketjun asiaan liittyen sanon vain sen, että en olisi uskonut näkeväni päivää, milloin jääkiekon SM-liigan pelit eivät näy televisiosta isoissa kaupungeissa kuin harvoilla.
Nyt ollaan palattu tilanteeseen, jossa tv:ssä nähdään toistaiseksi vain Urheilukanavan kuukauden pelit. Yhtä suppea tv-näkyvyys SM-liigalla oli viimeksi kaudella 1986-87.
 

Pardus

Jäsen
Uskomatonta, että päivää ennen SM-liigan alkua vedetään vielä Viasat kuvioihin mukaan. Siis YHTÄ PÄIVÄÄ ENNEN KAUDEN ALKUA.
Niin siis kyllähän Urho on neuvotellut Viasatinkin kanssa jo ties kuinka kauan. SM-liiga ei siis ole tulossa Viasat-kanavien ohjelmatarjontaan, vaan UrhoTV Viasatin kanavatarjontaan, sillä Viasathan on paitsi omia kanavia omistava yritys niin myös satelliittiverkossa toimiva operaattori.

Viasatilta saisikin Urhon lisäämisen myötä todennäköisesti kaikkein halvimmalla SM-liigan (UrhoTV), NHL:n, KHL:n (molemmat Viasat Hockey) ja Mestiksen (MTV3 MAX) samassa paketissa. Jos UrhoTV ei nostata paketin hintaa kovin paljoa...
 

Pardus

Jäsen
Kertokaapa hyvät ystävät se, että mikäli tuo Viasat-kuvio toteutuu, näkyykö sen jälkeen myös kaapelissa, vai ei?
Ei valitettavasti liity kaapelijakeluun, koska kaapelissa Viasat ei voi päättää mitä muita kanavia sen omien kanavien yhteyteen paketoidaan. Satelliittiverkossa eri asia, koska Viasat jakelee siellä itse omat kanavansa.
 
Viimeksi muokattu:

krobbe

Jäsen
Ei valitettavasti liity kaapelijakeluun.
Tämä nyt oli arvattavissa, harmi tosiaan.

Jos kaapeliyhtiöiden ja Urhon erimielisyydet ovat kiinni siitä pitääkö ottaa koko vuodeksi, vaikka lätkää tulee vain noin 7 kk on mielestäni ihme touhua. Kuluttajana olen aivan valmis maksamaan 10-15 euroa kuukaudessa läpi vuoden, mikäli näen kauden aikana kolme peliä kuukaudessa. Tiedä sitten onko se meidän haluistamme kiinni noiden sopimusten synty, mehän olemme vain tuotteen osatajia.
 

shaminy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestarit'13, Honkey Donkey Honkanen, Ape ja Pena
Nonii, tuli laitettua tuohon vanhalla PlusTV kortilleni tilaus UrhoTV:n 9.95 + korttimaksu ei ollenkaan paha hinta 3 matsista viikossa. Toivottavasti Urho on ostanut sitä kaistaa sitten tarpeeksi, ettei ole mitään UrheiluTV tasoa...
Niin ja toivottavasti kortti on aktivoitu illan peliin mennessä....
 

majuho

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Leväaho väitti että kaapelitkin lukuunottamatta yhtä Helsingin seuden kaapelia näkyvärt jo tänään, uskoikohan??

Sanoi, että 88 % suomalaisista näkee??
Siis että Jyväskylän Elisan kaapeliverkossa näkyisi lätkä tänään..? Olisihan tuo ihan mukava yllätys, mutta koska tähän asti kaikki tiedottamisesta lähtien on ollut ihan päin peetä, niin en jaksa uskoa. Toki olisin iloisesti yllättynyt ja hankkisin varmasti Urhon, mutta aika paska maku on kyllä jäänyt koko hommasta.
 

Poro24

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Uskomatonta, että päivää ennen SM-liigan alkua vedetään vielä Viasat kuvioihin mukaan. Siis YHTÄ PÄIVÄÄ ENNEN KAUDEN ALKUA.

Mun telkkarista ei tule näkymään SM-liigan runkosarjaa tiistaina, torstaina eikä lauantaina. Katson mieluummin kuningaslajia.
Mielestäni tuo on vain ja ainoastaan positiivista, jos saavat sumplittua SM-liigan Viasatinkin paketteihin. Tällöin mahdollisuus nähdä SM-liigaa nousee entisestään. Toki tämäkin tieto tulee todella myöhään. Nythän Viasatin omistajat ovat saattaneet ehtiä mennä hankkimaan itselleen jo jonkin PlusTV:n, jolla ei enää tee mitään, jos kiekkoa alkaa näkyä Viasatiltakin.

"Kuningaslajista" kun tuli puhe, niin AamuTV:ssä kerrottiin, että Urho näyttäisi ensi kesästä alkaen Veikkausliigaa. Heh, siinäpä onkin sitten kesäksi täytettä, josta maksaa mielellään sen 10 euroa kuukaudessa. Puuh, eli Urhon voinee siis tilata itselleen vain vuoden sopimuksella. Hankkiikohan joku oikeasti maksukanavan nähdäkseen Veikkausliigaa?
 
Nuorten SM-liigan karsinta: Mikäli SM-Liigaseuran joukkue on kolmatta perättäistä kertaa runkosarjan viimeinen, osallistuu se karsintaan ja voi myös pudota.
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Tuota samaa kanssa naureskelin, iltalehti näyttää jälleen kuinka hyvää journalismi Suomessa on. Ei noi toimittajat kyllä kovin paljoa jaksa nähdä vaivaa lähteisiinsä, tuo 5€ on aika normi hinta yhdestä pelistä. Esim. MTV3 katsomossahan maksoi saman verran CHL-ottelut.
 

John Shaft

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teeee Peeee Äs ja Alexander The Great
Eipä sitten Urhon runkkarit saaneet sopimusta aikaan kaapeliin ajoissa. Turun kaapelitelevisioon kun soittelin sanoivat ettei ainakaan tule näkymään Canalin paketissa.

Asia mikä hiertää neuvotteluissa edelleen kuulema se että asiakas joutuisi tekemään vuoden sopimuksen. Kesäkuussa onkin nätti katsoa virityskuvaa kympin kuukausimaksulla. Taidan vittu boikotoida koko kanavaa ja tarkastaa pelit livenä.
 
TPS : 1956, 1976, 1989, 1990,1991,1993,1995,1999, 2000, 2001, 2010

Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Eipä sitten Urhon runkkarit saaneet sopimusta aikaan kaapeliin ajoissa. Turun kaapelitelevisioon kun soittelin sanoivat ettei ainakaan tule näkymään Canalin paketissa.

Asia mikä hiertää neuvotteluissa edelleen kuulema se että asiakas joutuisi tekemään vuoden sopimuksen. Kesäkuussa onkin nätti katsoa virityskuvaa kympin kuukausimaksulla. Taidan vittu boikotoida koko kanavaa ja tarkastaa pelit livenä.
Äläs nyt, saisit seurata kotoisen veikkausliigamme laadukasta potkupalloa, kyllähän siitä kannattaa maksaa 10€ kuussa.
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mielestäni mentiin huonoon suuntaan, kun sm-liigan oikeudet annettiin Urho-tv:lle. Sillä päätöksellä suljettiin pois monia jääkiekosta kiinnostuneita.
Viimeiseen asti pidin toivoa yllä, että edes netin kautta voisi katsella otteluita. Ja voihan sitä katsella 5 euron hintaan, mutta jos et omista luottokorttia niin katselu netin kautta tyssää siihen. Voi äimän käki sanon mie lopuksi.
 
Minä, Me, Jokerit

Wille

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Nyt kun kaikki kaapelitaloudet on pimennossa, niin minkähänlainen on palvelunlaatu URHOWebTV:ssä... Tuskin ovat koestaneet kovinkaan isolla kuormalla tuota järjestelmää, jos suomalainen historia otetaan huomioon.
 
"Suomesta käännytetään ihmisiä pois aika heppoisinkin perustein, niin on se kumma, jos tällainen Nickersonin kaltainen 'täsmäase' saa ihan rauhassa pyöriä täällä." (Sakari Pietilä)

KJ hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS & Minnesota Wild
Iltalehdessä kummastellaan vahvasti sitä, että nettitv:n hinta per ottelu on se 5€ ja sitä sanotaan huimaksi. Ilmeisesti kukaan ei tuossa muistuta Canalin webtv:n hinnoittelusta, joka taisi olla 8€/peli. Kumma juttu on juu.
 
Ei tää oo nyt niin vakavaa, tää on vaan jääkiekkoo - Hannu Jortikka

Sakic#19

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jukurit, Avalanche
Asiakaspalvelun mukaan ainakin Mikkelissä kaapelissa pitäisi illalla UrhoTV:n näkyä. Hinta selviää vielä tämän päivän aikana. Näin minulle kerrottiin juuri puhelimessa.
 
"Antti Virtanen ei näytä jääkiekkoilijalta vaan postinjakajalta" - Tomek Valtonen URHOtv:n ottelussa JYP-Tappara 9.2.2010.

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kuten jo eilen kirjoitin, mulle vastattiin eilen DNAlta että VARMASTI näkyy ottelu tänään - tarkkaile vain nettisivuja. Tällä hetkellä DNAn nettisivut on, ainakin minun koti- + työkoneelta katsottaessa, jonkinlaisessa päivitystilassa. Uskon vakaasti, ettei mulle ole puhuttu paskaa.
 
"Sen viiden minuutin peliaikani pystyin kyllä pelaamaan kohmelossakin" - tilittää Jonne Virtanen uransa alkutaipaleita IS-Veikkaajan haastattelussa 26.3.2013.

krobbe

Jäsen
Soitin Ainan asiakaspalveluun ja sain sen suuntaista infoa, että vielä ei ainakaan heille asti ole tietoa tullut siitä että sopimus olisi syntynyt. Ihmetteli asiakaspalvelun tyttö samaa kuin minä, eli sitä kun Leväaho Aamu-tv:ssä väitti sopimuksen syntyneen kaikkien muiden kaapeli-firmojen kanssa paitsi yhden joka toimii pääkaupunkiseudulla.

Joten odotellaan edelleen...
 

Kersakovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, AFC(NFL)
Eikös tuossa kuitenkin lue, että tiettyjen kanavapakettien yhteyteen Urhon saa liitettyä hinnalla 5€/kk? Eli hinta noudattelee samaa tasoa kuin Plus-TV:llä, ainoa poikkeus on tuo 12 kuukauden määräaikaisen sopimuksen pakollisuus (Plus-TV käsitykseni mukaan 6 kk). Tosin tuo 14,95 €/kk on myös vuoden määräaikaiselle sopimukselle.
 
Mitä paksummat pilarit, sitä ahtaampi temppeli

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Njaaha juu. Canal Digitalilta soittelivat kun nykyinen soppari olisi päättynyt tämän kuun loppuun ja kyselivät haluanko jatkoa. Noh, kun kyselin että mitenkäs nyt liigan kanssa on että näkyykö, ja lupailtiin että näkyyhän se, ja sain vuodeksi eteenpäin paketin (Canal+ Total) samaan hintaan millä se nyt on ollut, niin otin sitten jatkoa. Auttoi kun rupesi ämpyilemään siinä kohtaa kun myyjä kertoili että hinta saattaa nousta urhoTV:n vuoksi jossakin vaiheessa. Noh, samalla hinnalla taas vuosi eteenpäin ilman uhkaa hinnan noususta, minä kun en suostu ylimääräistä tuon paskakanavan takia maksamaan, mutta liigaa haluan katsella. Nyt odotellaan lupauksien lunastamista ja illalla telkkarista kiekko-ottelua..

Olen tällä hetkellä antenniverkkoon kuuluvana onnellinen, jos kaikki menee putkeen.. Pakko olla tyytyväinen Canalin toimintaan, vituttaa kun liigan televisiointi ei pysynyt enää heidän hommanaan. UrhoTv on kyllä naurettava floppi.
 
Alfa Romeo - La meccanica delle emozioni
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy