Unet – kumma juttu...

  • 240 211
  • 1 166

redpecka

Jäsen
Paljon puhutaan selkounista tässäkin ketjussa, onhan se jännää. Tässä pieni 9min kertaus mitä ne siis on...



...ja miten voi harjaannuttaa taitoa.

Itte olen vähän laiska, että ainakaan vielä jaksaisin ryhtyä vuoden parin intensiiviseen treenaukseen jotta pääsisi unissa panemaan kun panen muutenkin unissani vähintään kerran viikossa.

Se kun luet tekstin ja sitten sen uudestaan ja se ei menekään enää samalla tavalla... Jos et ihan dumi ole, voit päätellä näkeväsi unta. Mulle kävi viime yönä näin: Pitkää unta nään kun hengaan Stokiksessa ja toisena iltapäivänä putkeen törmään samoihin ruotsalaisiin tyttöihin elokuvateatterin aulakahvilassa. Yksi niistä osaa suomea ja niitten porukka adoptoi mut siihen ryhmäänsä. Hengaan niitten kanssa, mennään kahviloista kahviloihin, ne näkee aina uusia frendejään eri terasseilla ja minä siinä roikun mukana vaikken mitään ymmärräkään.

No niin, tiivistetään, tän piti olla TLDR. Päädyn sitten yhden niistä tytöistä kanssa kahdenkeskiseen turinointiin, mennään vielä yhdelle kahville johonkin terassille.... Sitten mulle käy tämä teksti-juttu ja tajuan että unta, kahvilla sveduttaren kanssa... mutta välitettavasti olen heräämässä... vielä se uni jatkuu mutta tiedostan etten enää ole oikein kunnon unessa ja ei tässä voi ehdotella mitään radikaalia kun haihtuu, haihtuu... Sitten oli vaan luovutettava, että olen hereillä, hittojako tässä muna pystyssä otsa kurtussa mitään väkisin kuvittelen ja nousin kettelemään kahvia.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
En tiedä, pitäisikö tämän olla kummitteluketjussa tai tässä ketjussa, mutta pistetään nyt tähän ketjuun.

Heräsin viime yönä noin yhden aikaan. Olin varmaan sillä hetkellä jossain heräämisen ja unen rajamailla, kun heräämisen hetkellä huomaan, että silmäni näkevät makuuhuoneeni yölampulla pienen strutsin/emun ja papukaijan risteyksen kaltaisen linnun (sen sulat olivat pääosin mustaa ja vähän valkoista. Nokka oli aika iso, kuin papukaijalla.) Tuijotin sitä lintua jonkun aikaa ja nousin ylös sängystä ja pistin kattolampun valon palaamaan. Eihän siinä yölampulla sitten ollutkaan mitään lintua. Jäi tuo kyllä vähän mietityttämään jälkeenpäin, että mikä lopulta aiheutti tuollaisen todentuntuisen näyn.
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jumalauta, Javier Bardem oli yöllä mun unissa! Havier oli käymässä mun kotipaikassa Oulun seudulla, ja oli kuin kuka tahansa vieras. Käyttäytyi hyvin, ei ollut mitään äksöniä, vastaili kärsivällisesti meidän kysymyksiin, nautti meidän vieraanvaraisuudesta, ja niin edelleen. Ennenkuin Havier lähti meiltä jollain ihme avo-härvelillä, kysyin itse häneltä että kun hän on näytellyt Bondissa konnaa ja Menetetyssä maassa psykopaattia (aivan loistava), onko hänellä elikuvateollisuudessa enää mitään ns. voitettavaa? Havierin vastauksessa putosin kärryltä, hän vastasi jotain jargoniaa tyyliin, että tottakai, hän arvostaa todella paljon elokuvanäyttelemistä ja hän haluaa tehdä monenlaisia rooleja. Pian sen jälkeen Javier Bardem lähti pois. Koko vierailun ajan puhui meille suomea! Oli kyllä yksi hauskimpia unia mulla koskaan. Minä niin rakastan Havier Bardemia, varsinkin on Anton Chigurh ihqu. Ei silleen seksistisesti, eikä unessani ollut tippaakaan seksiä, mutta olihan näin munkin mielestä Havier aivan ihana.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Näen nykyään hyvin eläviä ja vahvoja unia. Se on lääkitykseni yksi mahdollinen sivuoire. En oikeastaan osaa selittää miten ne unet erilaisia kuin ilma lääkitystä. Ne on vaan jotenkin värikkäämpiä, todellisempia, elävämpia ja niistä jää vahvemmat muistijäljet ja tunnetilat herättyään.

Viime yönä viettelin sänkyyn jossain veljen bileissä yhden veljen kaverin. Ihan sellainen herttainen teinipoika jolla ei paljon seksikokemuksia ollut. Seksin jälkeen poika kertoi että hänen isänsä raiskaa hänen siskoaan eikä hän tiedä mitä tekee. Minä lupasin katsoa mitä voin tehdä. Niinpä sitten viettelin pojan isän ja kun seksin jälkeen makasin tämän miehen kainalossa kuiskasin hänen korvaansa että jos vielä kerran raiskaat tai edes kosket tyttäreesi niin tulen ja ammun aivoisi pellolle. Mies yritti sanoa jotain että "en mä...". Silloin puristin häntä palleista ja sanoin että voin myös kuohita sinut tässä paikassa. Mies sanoi että tyttö tahtoi... Minä totesin ettei tahdo enää ja piste. Sille hetkellä olin niin täynnä vihaa ja raivoa että olisin voinut kuristaa sen miehen siihen paikkaan.

Silleen jännä että todellisessa elämässä on noin totaallista vihaa ja raivoa koskaan ole tuntenut. Enkä ole sellainen ihminen joka yhden teinipojan sanomisten perusteella lähtisi uhkailemaan toista ihmistä tappamisella. Koska olisihan se poika voinut jostain muusta vihaisena syyttää isäänsä raskauksesta. Ja varmasti tuossa unessa oli osallisena joku nuorempi painos Iisopista eikä yli 40-vuotias tylsä vaimo. Unet on ihmeellisiä...
 

SgtMarkov

Jäsen
Olin viime yön unessa hevilegenda Iron Maidenin keikalla. Keikkapaikan sisäänkäynti oli jossain todella syvällä maan alla eräässä kaivoskuilun tapaisessa. Siellä ihmiset lastattiin kahteen rinnakkain kulkevaan vuoristorataan, jotka ampaisivat lyhyen lähtökiihdytyksen jälkeen kiskoja pitkin suoraan 90 astetta ylöspäin. En osaa sanoa kuinka ylös sieltä noustiin, mutta pitkältä se tuntui. Esiintymislava valoineen ja kaikkineen oli nousun lopussa, jossa vaunut keikkuivat vähän aikaa ennen kuin aloittivat vapaapudotuksen takaisin kuilun pohjalle.

Nämä vaunut eivät siis olleet samanlaiset, mitä voisi kuvitella huvipuistossa näkevän, vaan ne olivat enemmän sellaiset avolava-tyyliset, jonka ympärillä oli korkea ritilä estämässä ihmisten putoaminen kyydistä. Jokaisen nousun jälkeen porukka vaihdettiin vaunuihin, mutta jotenkin onnistuin itse pysyttelemään lastausalueella muun ihmismassan painellessa kohti uloskäyntiä.

Siinä vaiheessa huomasin, että eturiviin päässeiden ei tarvinnut sulloutua niihin häkkeihin, vaan siellä oli puiset penkit vailla mitään selkänojaa, turvakaarista puhumattakaan. Ajattelin vain, että kai tässä täytyy vaan pitää lujasti kiinni jos haluaa pysyä kyydissä. Sitten seuraava erä ihmisiä saapui vaunuihin, niitä tuli varmasti tuhansittain. Muistan kuinka mietin, miten helvetissä tällainen määrä saadaan mahdutettua kyytiin. Mutta sinne vain mahtuivat, ja sitten aloitettiin uusi nousu kohti lavaa ja siellä heiluvaa bändiä.

Toisen nousun jälkeen koko se ylhäällä oleva lava kallistui kiskojen mukaisesti 90 astetta, ja laskeutui sitten junan mukana takaisin pohjaa kohti. Kaikki valo- ja äänisysteemit jäivät paikoilleen, mutta lattia ja siinä seisseet tyypit lähtivät mukaan. En tiedä miten ne ukot siinä pystysuoralla pinnalla pysyivät, mutta pysyivät kuitenkin ja jossain vaiheessa laskun aikana bändin laulaja Bruce spiikkasi sisään Can I Play With Madness-biisin. Muistan vain ajatelleeni, että tämä ei kyllä kuulosta yhtään siltä biisiltä mikä sen pitäisi olla. Mieleen jäi myös Dave Murrayn tuuhea lanteille asti ulottuva hiuslisäke.

Aikamoista.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
En tiedä muistatteko vielä sellaista entistä alkuperäistubettajaa kuin Crikez. Siitä oli tullut kai joku rikas bisnesmies, ainakin mun unimaailmassa ja meikäläinen istu perkele viime yönä sen omistaman Ferrarin kyydissä. Että repikääs siitä!
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Viime yönä olin tullut juuri mökkireissultani asuntolahuoneeseeni. Reissulla oli ollut kaikennäköistä tapahtumaa ja toimintaa (näin siis unessa tämän mökkireissun parhaat palat, matkatavaroiden hukkumiset, eksymiset, elukoiden syömät eväät, karanneet koirat ja lapset, ruokien pohjaan palamiset ja yölliset bileet naapurissa). Koska paluujunani oli ollut pahasti myöhässä niin oli jo hyvin myöhä kun tulin asuntolalle. Riisuin nopeasti, menin sänkyyn peiton alle ja otin kissatyynyn kainalooni. Hetken kuluttua kuulin päättäväiset askeleet käytävässä. Oveeni koputettiin ja psykiatrinen sairaanhoitaja avasi oveni ja sanoi että onko minulla hetki aikaa jutella. Lähdin hänen perässään kohden hänen toimistoaan. Hän vain hoki: "Olemme olleet hyvin pettyneitä sinuun, kun Liisa palasi ja kertoi niin olen ollut hyvin pettynyt...". Juuri kun tultiin toimiston ovelle niin herätys soi. En koskaan saa tietää mitä Liisa oli kertonut ja mihin oltiin niin pettyneitä. Hitto kun harmittaa kun en saanut tietää... On vaivannut koko päivän (että mitä se alitajunta olisi tarjonnut pettymyksen syyksi).
 

redpecka

Jäsen
Unet on pääasiassa kivoja. Nyt kahteen viikkoon nähnyt isästäni ja lapsuudenkodistani öö.. no unia. Ja Lprasta skenejä.

Unet ovat kivuuden lisäksi terapeuttisia. (Tota kiva-sanaa tuskin kukaan osaa taivuttaa ellei ole suomenkielen proffa.)
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Eilen oli taas hieman erilainen unikokemus. Faija tarinoi siinä mulle jotain kuolleesta veljestään ja tämän jälkeen hän esitti lauseen jota en muista enää tarkalleen ja kysyi sitten "olisikohan sillä joku symbolinen merkitys?". Kuiskasin hänelle vastaukseksi "olis" ja heräsin samalla omaan kuiskaukseeni. Hieman pöllämystynyt olo oli kyllä tuon jälkeen.
 

lasaleiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ei liity niinkään uniin tämä mutta nukkumiseen kuitenkin. Enpäs muista koska viimeksi, jos koskaan, olisi mennyt filmi poikki täysin selvinpäin ollessa.

Muistan eilisillasta kyllä sen, että kattelin pesiksen puolivälierää tallenteena ja olin jo aikeissa mennä nukkumaan, mutta en muista sitten yhtään loppuhetkiä. Aamulla en herännytkään herätyskelloon, koska en ollut sitä kytkenyt illalla päälle. Sisäinen kello herätti kuitenkin niin, etten myöhästynyt töistä kuin joitain minuutteja. Herätessä oli puhelin kädessä ja vaatteet päällä. Rannekello oli jäänyt lataukseen, johon sen eilen laitoin, että saa yöksi ranteeseen. Valot olin sentään tajunnut sammuttaa ja sänkyyn mennä.

Huh. En tiedä pitäiskö tuosta nyt huolestua. Sen kyllä tiedostan että väsynyt olin ja töissäkin ollut tavallista kovempi kuorma alkukuun ajan, mikä on aiheuttanut stressiä. Vaan voisiko nuo aiheuttaa tämmöistä.. hmm, blackouttia?
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Viime yönä täytin numeropeli-ketjua täällä. Se on mennyt jotenkin ihon alle. Kiva ketju kyllä...
Muistan mitä laitoin mutta ei ne oikein sopinut todellisuuteen. 269 ei ole tie täällä päin. Eikä 277 vissiin ole mikään partakoneen tunnus. Eikä 285 ole todellakaan meidän auton rekisterinumero. Mutta kiva oli unissaankin pelata.
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Viime yönä unessa Sport ja Ässät taistelivat liigapaikasta. Ässät oli jo 3-1 johdossa ja vaasalaisyleisö vihelsi villisti, mutta Sport tuli takaa tasoihin ja ohitse. Pelissä olin Sportin puolella ja olisi ollut surullista jos olisivat tippuneet nykyiseen farmi-mestikseen.
Tämän jälkeen oli oudompi käänne unessa, kun aloin katsomaan Formuloita Brasilian GP:tä ja myös siellä taisteltiin "liigapaikasta". Taistelu putoajasta käytiin Sauberin ja Manorin kesken, joten kyse oli selvästi vuoden 2016 gp:stä. Lopulta Sauberin Felipe Nasr ajoi seinään, joka tarkoitti Sauberin putoamista F2 sarjaan. Tilalle nousi Carlin. Totesin että eihän tässä ole mitään järkeä, vaan kyllä kaikille löytyisi tilaa ihan F1 gridiltä.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Muutama yö sitten olin lääkärillä menossa kai ottamaan veriarvoja. Ensin tämä lekuri piikitti mua käsivarteen suoneen, samaan paikkaan minne lääkärit nyt yleensä potilaitaan piikittää veriarvoja ottaessa. Tämä ei kuitenkaan vielä riittänyt, vaan tämä lääkäri päätti piikittää mua vielä rintakehän seudulle. Tuumin siinä että jaa, kaipa tämäkin oli sitten tarpeellinen toimenpide. Ei tää perhanan puoskari saanut vieläkään tarpeeksieen, vaan pisti mua vielä lopuksi kurkun alueelle suoraan keuhkoihin. Tän jälkeen mä heräsin ja totesin itsekseni "sellanen uni sitten..".
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Näin loppujen lopuksi aika sekopoltsin unen viime yönä. Olin joku kansainvälisiä rikoksia tutkiva poliisi. Palasin työmatkalta Hämeenlinnasta mutta minun uskoteltiin olleen Lontoossa ja joku byrå oli hankkinut minulle lontoolaiset tuliaiset. Menin tapaamaan hotelli Vaakunaan miestäni mutta tämä ei ollut ehtinyt paikalle vaan minua vastassa oli tätini. Ihmettelin häneltä missä Tuomo on. Hänellä ei ollut mitään tietoa ja mietin miten niin pieni lapsi pärjää Helsingissä. Seuraavaksi oltiin jossain taukopaikalla ja istuttiin ulkona pöydässä. Matkaseurakseni oli tullut siskoni ja hänen miehensä. Sanoin siskolleni että tiedän että hän nai mieheni kanssa kun olen komennuksilla. Sisko sanoi että on pahoillaan mutta jotain hupia hänelläkin pitää olla. Siirryin istumaan hänen miehensä syliin hajareisin ja sanoin että ehkä tästä on hupia. "Mitä hänestä, helvetin vetälä mulkku", sylkäisi sisko suustaan.

Illalla oltiin jossain ravintolassa juhlimassa kun olin tullut pitkältä ulkomaan komennukselta kotiin (oikeasti olin ollut Hämeenlinnassa). Siinä alkoi taas sanailu kuka ketäkin laittoi. Sanoin miehelleni että luuliko hän etten muka saisi tietooni että hän viettää öitä siskoni ja parhaan ystäväni kanssa. Mies siihen toteaa että se on hänelle ihan sama kun minä kuitenkin siellä maailman metropoleissa panen kaikkia kaksilahkeisia. "En sentään kaikkia naisia joilla on housut", naurahdin. Siitä siirryttiin sitten jouhevasti käsittelemään sitä että siskon mies mulkku ja impotentti. Johon siskon mies totesi vastaan ettei ketään tuollainen hapannaamainen kireä pillu kiihota. Sisko muistutti että hänellä oli suhde siskonsa miehen kanssa. Siskon mies totesi ettei sitä junttia lasketa. Minä siihen tokaisemaan että kyllähän sillä (siskon mies) aina komeasti seisoo kun on minun kaa... Siinä vaiheessa teini-ikäinen poikani nousi ylös ja sanoi että lähtee kavereiden luokse kun tämähän on hullumpaa kuin vitun Salkkarit. Vielä puuttuisi jos kertoisitte että veljenne on uittanut munaansa jommassa kummassa. Purskahdimme siskon kanssa nauramaan että molemmissa...

Edit. Se pitää mainita että vaikka kaikille hahmoille (paitsi ettei minulla ole lasta) on oikeassa elämässä olemassa versio niin ei tuossa tainnut näytellä itse itseään kukaan vaan kaikki olivat ihan vieraita minulle, jopa minä itse. Joten koko juoni oli unenomainen ja sisälti totuutta vain tilkkeeksi.
 
Viimeksi muokattu:

Glove

Jäsen
Viime yönä ajoin autoa, milloin minnekin. Kävin mm. Raksilan hallissa, joka oli tosin siirretty meren rantaan. Mutta aina kun tämmöisen stopin jälkeen oli tarkoitus lähteä uudestaan autolla liikkelle, auto ei ollutkaan siellä, mihin olin sen pysäköinyt. Siinä,sitten etsin autoa ja jostain syystä painan avaimien kaukosäädintä ja kappas, näillä avaimilla päästäänkin ihan muuhun autoon, kuin siihen millä tulin paikalle. Hieman epärealistista kun 70-luvun autossakin oli kaukosäätölukot.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Ei näissä unissa ole kyllä aina mitään tekemistä reaalielämän kanssa. Olin viime yönä kovasti Kannelmäen Kaarta muistuttavassa kauppakeskuksessa ja kävin siellä joululahjaostoksilla (que?) ostamassa jonkun pikkupuodin lähes tyhjäksi.

Niin, se katkeransuloinen ironia tulee siinä, että mun nykyisessä taloustilanteessa en pahemmin ostelisi ensimmäistäkään putiikkia tyhjäksi. No ehkä mulla sitten kytee jossain syvällä alitajunnassa halu päästä taas törsäämään johonkin turhaan, niin kävin sitten unimaailmassa tekemässä heräteostokset joihin mulla ei ole varaa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
...ja taas mentiin. Äsken oli sellainen kohtaus, että jos olisin varattu mies, olisin varmaankin hämmentynyt ja ihmeissäni. Mutta koska olen sinkkumies, olen hyvilläni ja silti ihmeissäni.

En tiedä mitä mä tein jo toista yötä peräjälkeen kaupassa, mutta tällä kertaa olin jossain mulle tuntemattomassa ryhmässä esittelykierroksella yhtä tuntemattomassa kaupassa. Se kierros oli kaikin puolin tylsä ja puuduttava, mutta näin siellä erään naisen, joka selvästi kiinnosti mua, koska kierroksen päätteeksi hakeuduin hänen sekä hänen ystävänsä läheisyyteen.

Heitin tyylilleni uskollisena tälle naiselle flirttaillakseni jonkun todella kuivan vitsin. Hetken päästä hän alkaa tirskahtelemaan mutta ei halua näyttää kasvojaan, vaan laittaa oikean kätensä niiden peitoksi.

Tässä kohtaa teen unihistoriani kenties alfaurosmaisimman peliliikkeen, laitan käteni hänen vapaana olleelle vasemmale ranteelle, sanon jotain (harmittavasti en muista yhtään mitä), joka sai hänen kääntymään ja katsomaan suuntaani.

Katseemme lähestyvät ja nyt ollaan jännän äärellä..... ja sitten mä herään :/

Nyt jäi mietityttämään mitä tuossa oli tapahtumassa ja tulenko koskaan tietämään. Ja kenet mä näin?
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Edellisessä unessa seikkailtiin Las Vegasissa. Kolmen päivän jälkeen tajusin, että en ole periaatteessa poistunut hotellilta, vaikka paluu takaisin on jo ylihuomenna.
Siitä sitten lähdinkin Casinolle, jossa joku herrasmies tuli kysymään tarvitsenko apua. En tarvinnut vaan laitoin pari kolikkoa pelikoneeseen ja ajattelin vetää pienellä panoksella.
Yhtään mitään mitä ruudulla pyöri en tajunnut, mutta voittoa tuli 888 000€. Muistin millainen loppu ahneella on ja päätin kotiuttaa rahat tililleni. Casino tosin nappasi tästä voitosta itselleen suuren siivun ja itselle jäi vain 745€. Ajattelin että näin se vissiin täällä toimii ja harmituksesta huolimatta tämäkin voitto lämmitti.
Uni loppui kun palatessani hotellille joku mies alkoi ammuskelemaan kadulla.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Unet osaavat kyllä olla välillä todella hämmentäviä. Näin viime yönä itse Maisa Torpan. Unessani Maisa kertoi olevansa ihan hajoamispisteessä ja rikki negatiivisen julkisuuden luoman paineen alla. Oudointa oli että koin tuossa unessa empatiaa Maisaa kohtaan.*

*Jari-Matti Latvala ei esiintynyt unessa millään tapaa
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Haha, ei hemmetti mä sanon. Tuli yöllä just ennen nukkumaanmenoa luettua toi @Oikeistohippi hieno kertomus omasta taipaleestaan Jokereiden fanina, ja nykyisin vain seuraajana.

No enköhän mä nähnytkin sitten heti ton jälkeen unta että Pelicanskin oli siirtynyt KHL:ään, ja voitti siinä unessa vieraissa Neftehimikin 3-6 (kyllä, selasin unessani Livetulokset appia..)
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Viime yönä tapasin yllättäen Vierumäen Urheiluopistolla lapsuuden ystäväni. Sen joka kärsii niistä "koronapeloista" enkä ole saanut tavata häntä useampaan kuukauteen. Käveltiin luonnossa ja juteltiin kaikenlaista... Ei yhtään kuitenkaan koronasta. Ajateltiin että voisin jäädä yöksi niin jatketaan juttuja seuraavana päivänä. Yritin todella kovasti varata itselleni huonetta Hotels.comin ja Vierumäen kotisivujen kautta mutta aina meni jokin pieleen, kirjoitin väärin, nettiyhteyttä ei ollut, pudotin puhelimen tai sivusto meni jumiin. Yritin myös soittaa miehelle että en tuli kotiin yöksi mutta sekään ei tietenkään onnistunut. Sellaista se usein unissa on...
 

Kaspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
No nyt oli kyllä aika erikoinen uni. Olin kirjoitellut Jatkoaikaan aivan törkeitä viestejä, jopa rasistista soopaa oli tullut kirjoiteltua. Kaiken huipuksi nämä viestit käsittelivät vieläpä jotain hieman hölmön oloista tubettaja-pariskuntaa, ja heidän epäonnistunutta huvilaremonttiaan Espanjassa.

Unessa keskustelupalstalla oli aina vain enemmän punaisia ilmoituksia tuolla yläkulmassa, ihmettelin niitä, kunnes bännikin pamahti, ja käydessäni läpi kirjoittamiani viestejä ymmärsin bännin syyn, mutta en sitä, miksi moisia viestejä olin kirjoittanut.

Hirveä painajainen, olipa helpotus huomata, ettei mitään bännejä oikeasti ole!
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Hei te muut jatkoajan selkounia ajoittain näkevät kirjoittelijat, ootteko ikinä päässeet niin voimakkaasti tietoiseen tilaan selkounenne loppua kohden, että olette käytännössä saaneet ohjat omiin käsiinne ja tehneet sen jälkeen tietoisen yrityksen saada uni loppumaan jollain tietyllä tapaa - ja onnistuneet vielä siinä?

Eilisaamuna löysin itseni tällaisen selkounikohtauksen keskeltä ja pakko myöntää että harvoin jos milloinkaan on ollut niin siisti olo herätessä unesta. En paljasta tässä kenet mä unimaailmassani tapasin, mutta unihan päättyi siis silleen että vilkaisin selkäni taakse tarkistaakseni onko hän edelleen siinä, jonka jälkeen huikkasin hänelle "Näkyillään taas", uni päättyi siihen ja heräsin.
 

kharon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps
tehneet sen jälkeen tietoisen yrityksen saada uni loppumaan jollain tietyllä tapaa - ja onnistuneet vielä siinä?
Muutaman kerran olen unen saanut täysin haltuuni ja ei minulla kyllä siitä tilasta ole ollut kiire pois. Näissä unissa ensisijainen tarve on lähteä lennolle ja siitä nauttiessa monesti juolahtaa mieleen, että olisihan sitä varmasti tarjolla vielä paljon mukavampaakin tekemistä. Selkoubista heräteasä olo on kyllä melno eufoorinen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös