Ultimate Fighting Championship ja muut kamppailulajit

  • 915 992
  • 5 073

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Makulla oli alkuun Suomen lippu johon hän kietoitui. Taustajoukot pitivät tässä vaiheessa Kurdistanin lippua esillä taustalla. Aivan normaalia käytöstä Makulta tai keltä tahansa maahanmuuttajataustaiselta, että mukana on molemmat liput, kun molemmat valtiot/kansallisuudet ovat tälle tarkeitä.

Näin tais olla. Ja punnituksessa Makulla oli Kurdistanin lippu ja matsissa tosiaan sitte Suomen. Hienoa tuo on että molemmat liput on esillä.

Lisätään vielä että ei tuossa Knight matsissa kyllä kaukana ollut että ois Makulta valot sammunu mutta onneksi ei pahemmin osunut. Pari viimeistä erää Maku vei kyllä ja oikeutettu voitto vaikka nyhjäystä olikin.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Mitenkäs porukka on mieltä Till vs. Wonderboy tuomiosta? Mä ihmettelen suuresti että melkein suurin osa YouTube miehistä ja monet asiantuntijat pitivät Wonderboyta voittajana. Wonderboy juoksi enemmän taaksepäin ja oli enemmän häkkiä vasten. Lisäksi Tillillä oli octaconin keskusta hallussa. Lisäksi totta kai knockdown ja sentään sai jotain damagea vastustajan jalkaan. Mulle ainakin oli selvä Tillin voitto ja kaverit samaa mieltä. Ihmetellään kyllä syvästi ihmisten mieltä Wonderboyn voitosta. Taidan olla kiero silmä sitten.

Ite en osaa matsia tuomita, koska en suoraan sanottuna jaksanut katsoa sitä Wonderboyn säntäilyä erää pitempään.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Pistetään nyt vaikka tänne, vaikka tarkemmin ottaenhan ihan nyrkkeilystä on kyse. Wyomingin Cheyennessa oteltiin viime viikonloppuna Bare Knuckle FC 1: The New Beginning. Eli toisin sanoen ensimmäinen virallinen paljain nyrkein oteltava nyrkkeilyilta 129 vuoteen. Laillisestihan iltoja on järjestetty vuosien varrella lukuisia mutta niitä ei ole televisioitu eikä kelpuutettu mihinkään virallisiin kirjoihin ja kansiin. Tämän illan pääottelussa nähtiin "lajilegenda" Bobby "Celtic Warrior" Gunn (71-0 epävirallinen bareknuckle, 23-7 virallisesti kintain). Ihan täysin kaikki säännöt eivät auenneet, mutta eivät ihan hirveästi eroa normi ammattiboksauksen säännöistä. Ottelut otellaan naruneliön sijaan naruympyrässä ja matsien kesto 5x2min. Niin, ja niitä kintaita ei siis ole... Olihan toi aika... mielenkiintoista katseltavaa. Jos multa kysyttäisiin että mitä tuossa pitää ottaa erilailla huomioon kuin norminyrkkeilyssä niin sanoisin että panosta cutmaniin! Hemmetti mitä "mouseja" silmien alle ja isoja haavoja tulee todella helposti, yllätys yllätys. Toisaalta luulisi ettei kukaan ole niin hullu että vetelisi täysillä ohimoon siten että omat rystyset tulee kyynärpäästä pihalle. Oli muuten aika MMA painotteisia nuo illan ottelijat. Tunnetuin nyrkkeilypiireistä siis Bobby Gunn. Muita mm. ex-UFC HW mestari Ricco Rodriguez ja naisten puolella esiintynyt Bec Rawlings. Potkunyrkkeilijä (33-1, ja NBA:ssakin pelannut) Maurice Jackson, ja monia sellaisia joilla sekä MMA että ammattinyrkkeilymatseja alla.

Onko tosiaan kukaan muu katsellut em. iltaa ja miltä tuo kuulostaa palstaveljistä ajatuksen tasolla vaikkei olisi katsellutkaan?

edit: Niin pääotteluhan oli siis Ricco Rodriguez vs. Lewis Rumsey.
 
Viimeksi muokattu:

Stigu

Jäsen
Huh huh, olipahan kortti tuo UFC 225, en muista vastaavanlaatuista korttia, jossa oli ainoastaan yksi paska matsi ja sekin Dana Whiten takia. En muuten ymmärrä, miksi Dana haukkui CM Punkin vastustajan maan rakoon kun ei tyrmännyt Punkkia. Toivottavasti tuostakin pellestä päästiin lopullisesti.

Toinen- ei-niin-pelle, jonka ura taitaa piakkojn päättyä on Alistair Overeem. Ihan helvetin aneeminen matsi häneltä, pelkkää kyttäilyä. Samoin Clay Guida heittänee melko pian hanskat naulaan. Kaveria on kyllä ollut ilo seurata, muistan hänet jo yli 10 vuoden takaa omintakeisesta luolamies-tyylistään.

Co-main eventistä sen verran, että kyllähän Colby on kaikessa vastenmielisyydessään todella kovan cardion ja aika erikoisen tyylin omaava matsaaja, toivottavasti saa titteliottelun vielä tämän vuoden puolella.

Mutta tuo Main Event, huh huh. Ylisanat loppuvat kesken tuon matsin kohdalla. Molemmat matsaajat omaavat kyllä suuren sydämen, mutta Whittakerin tahdonvoima tässäkin matsissa oli kyllä huikea. Tuomio olisi voinut olla toisinkinpäin, veikkaan että vaa'assa painoi Romeron 2 ylimääräistä paunaa jonkin verran: Hänestä ei olisi voittaesaankaan tullut mestaria.

Hieno ilta (tai aamu)!!
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Huh huh, olipahan kortti tuo UFC 225, en muista vastaavanlaatuista korttia, jossa oli ainoastaan yksi paska matsi ja sekin Dana Whiten takia. En muuten ymmärrä, miksi Dana haukkui CM Punkin vastustajan maan rakoon kun ei tyrmännyt Punkkia. Toivottavasti tuostakin pellestä päästiin lopullisesti.
En usko, että Dana Whitesta vielä lopullisesti päästiin eroon. Vai mitä tarkoitat?
 
Entäpä mahdollisia suomalaisia, tulevia UFC ottelioita? Tai huhuja?

Näillä näkymin seuraava suomalainen octagonissa on Minna Grusander. Invictassa päässyt jo mittaamaan tasoaan hyvällä menestyksellä. Kaikkiaan recordi on 6-1. Monipuolinen ja tehokkaasti otteluita lopettava Grusander vaatii toki vielä voitonmielellään tai pari ennen tuota steppiä.

Suomalaiset miehet ovat aika tehokkaasti vetäneet itseltään matot alta, kun olisi pitänyt ottaa se viimeinen askel. Vielä vuosi-pari sitten Jamba Elonen-Kulmalasta puhuttiin, että on jo kynnyksellä, mutta Jamba on aivan liian tylsä ottelija ja sitten yhden lahjatuomion jälkeen katkesi 11 ottelun voittoputki, joka on vaihtunut neljän matsin tappioputkeksi. Mikael Silander ottelee flyweightissä M1-organisaatiossa ja väliin osui yksi paha tappio. Ikääkin on jo sen verran, että juna taisi mennä jo. Salovaarat, Kuivaset, Tipi Hirvikankaat ja kumppanit saavat vain haaveilla UFC:stä (Kuivanen muistella).

Nuorista amatöörikurkoista Tuukka Repo olisi tyylillisestityyli vauhdin puolesta sopiva, mutta liikaa kolisee omissa ja pariin kertaan Repo on saanut voitoissakin hakea vauhtia janirajalinmaisesti "pölyt ullakolla". Abdul Hussein on varmaan lahjakkain suomalainen jopa ikinä, mutta lähti lähi-itään, otti kuokkaan ja katosi toistaiseksi kartalta. Abballa on kyllä edellytykset huipulle.

Sitten on vielä Olli Santalahti, joka on kahdeksan ottelun voittoputkessa, mutta vastustajien taso heikko. Viimeisenä oma suosikkini Aleksi Toivonen, jonka lista on 6-0-1. Jujutsumies, jonka ottelut eivät ole tylsiä ja joka on menneisyydessä Makullekin opettanut muutamia juju-jippoja.

Täälläkin olen asiasta aiemmin sanonut, mutta menkää ihmeessä katsomaan suomalaista vaparia, jos paikka tulee. Pitkän linjan UFC-fanina kävin muutama vuosi sitten katsomassa kultsulla Cagea ja sen jälkeen olen löytänyt kyllä keinot päästä paikan päälle, kertaakaan ei ole ilta pettänyt, edellinen oli viihteenä lähellä parasta mitä olen vaparin parissa nähnyt TV:ssä tai livenä.

Mutta vastaus kysymykseen, miesottelijoilla on vielä todella pitkä matka UFC:hen. Vuosi sitten olisin hyvillä mielin veikannut Abbaa, mutta tuo lähi-idän seikkailu ei nosta odotuksia.
 

J.Petke

Jäsen
Entäpä mahdollisia suomalaisia, tulevia UFC ottelioita? Tai huhuja?

Packalen kuntouttaa vielä polveaan ja on varmaan kehissä puolen vuoden sisällä.

Uusista nimistä nostaisin vielä Aleksi Mäntykiven, joka on nuori lupaava jannu. Kävi M1:ssä ottelemessa ja otti hienon voiton. Muutaman seuraavan askeleen päässä voi olla jopa jo UFC mutta se vaatii kyllä aika dominoivat matsit alle. Ehkä jonkun toisen organisaation kanssa ekat askeleet. Husseinissa myös älytön potentiaali mutta ehkä siinä pitää ottaa vielä seuraava askel henkisesti ennen isoja kehiä.

Ehdottoman samaa mieltä Cagesta. Kulttuuritalo on juuri sopivan pieni siihen, että tunnelma pysyy hyvänä ja matsit on todella lähellä.
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Mielestäni tämä Cagen nykyinen systeemi pitkine ottelusopimuksineen on vähän huono homma. Hieman tylsää, että lähes jokaisessa Cagessa ottelee samat ottelijat. Nyt siellä on hieman se tilanne, että parin tappionkin jälkeen samat ukot aina kehissä. Recordeja kasvatetaan suhteellisen kehnoilla vastustajilla, mutta kunnon stepit jäävät saavuttamatta.

Suomalaisista sanoisin, että Crusander ja Salmimies ovat luultavasti lähimpänä UFC:tä. Salmimies promoaa itseään paraikaa kovasti ulkomaille ja moni hänen vastustajistaan on saanut mahdollisuuksia jo kovemmissa kehissä. Toki Suvin ottelutyyli ei ole lopetusvoittoinen, mikä saattaa heikentää kiinnostusta muualla.

Miesten puolella tosiaan Hirvikankaan huhuttiin jo olevan todella lähellä UFC-sopparia, mutta sitten loppui otteleminen. Eipä ole mies pahemmin muuta kuin nyrkkeilykehään astunut viimeiseen kolmeen vuoteen. Jamban osalta näytti todella hyvältä myös, mutta unettava tyyli ja viime aikojen tappiot pudottivat haaveet kauaksi. Mikko Ahmala ja Aleksi Nurminen olivat myös vielä pari vuotta sitten nousemassa tohinalla, mutta molemmille taisi iskeä ylikunto ja sen jälkeen ei ole paluusta kuulunut mitään.

Vänttisillä kulki hyvin, mutta motivaatio hiipui juuri ratkaisevalla hetkellä, kun olisi pitänyt viimeinen steppi ottaa. Ihan mielenkiinnolla kannattanee myös seurailla viime Cagessa debytoinutta Urholinia. Älyttömän nuori hän ei enää ole, mutta painipuolen tausta on niin vahva, että sellaista ei ole koskaan suomalaisilla aiemmin nähty. Myös rääväsuinen Tuomas Simola debytoi ammattilaisena marraskuussa. On haastanut jo Santalahtea, mutta taitaa kieltäytyä toisen turkulaisen haasteesta.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Mitenkäs porukka on mieltä Till vs. Wonderboy tuomiosta? Mä ihmettelen suuresti että melkein suurin osa YouTube miehistä ja monet asiantuntijat pitivät Wonderboyta voittajana. Wonderboy juoksi enemmän taaksepäin ja oli enemmän häkkiä vasten. Lisäksi Tillillä oli octaconin keskusta hallussa. Lisäksi totta kai knockdown ja sentään sai jotain damagea vastustajan jalkaan. Mulle ainakin oli selvä Tillin voitto ja kaverit samaa mieltä. Ihmetellään kyllä syvästi ihmisten mieltä Wonderboyn voitosta. Taidan olla kiero silmä sitten.
Toinen älyttömän väsynyt matsi Wonderboyltä ja hävisi ottelun ihan selkeästi. Oli myös yksi paskimmista otteluista vähään aikaan. Muutenkaan ei löydy ymmärrystä noita matsaajia kohtaan jotka eivät laita kaikkea peliin etenkin lopussa kun ovat selkeästi häviämässä ottelun....
 

Tulevatähti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Max Holloway ilmeisesti kärsii aivotärähdyksen jälkioireista tai vastaavanlaisista ja joutunut tehohoitoon sairaalaan. Yritin etsiä virallista tietoa, mutta UFC:n omilla sivuilla ei löytynyt mitään mainintaa ainakaan tällä kellon lyömällä. Sanomattakin siis selvää ettei pysty ottelemaan lauantain kortissa.

Erittäin harmillista, koska tuota Holloway - Ortega matsia tuli odotettua lähes yhtä paljon kuin raskaansarjan titteliottelua, mutta isoin huoli on tietysti Hawaiin pojan terveyden kannalta. Toivottavasti ei mitään vakavaa ja pystyy vielä ottelemaan ja elämään tervettä elämää.

Edelleen tuo kortti on kuitenkin mielenkiintoisia matseja täynnä ja toivotaan että muut matsit toteutuu sekä lauantain, että perjantain korteissa.

Edit: ESPN:n uutinen tilanteesta
http://www.espn.com/mma/story/_/id/...ht-max-holloway-ufc-featherweight-title-fight
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Nyt tulee avautuminen.

Kyllähän sen tietää, että nämä fight weekin isot kortit on kirottuja, mutta nyt mentiin monelta osin niin metsään.

Ensinnä Holloway-Ortega matsi peruttiin, joka vitutti huolella. Äärettömän mielenkiintoinen matsi olisi ollut ja toivottavasti Holloway on kunnossa. Motivaationa illan korttiin oli -10.

Sitten itse korttiin. Itse olen Sakin fani ja hänen häviö vituttaa. Rountree on ihan ok viihdyttävä ottelija, mutta ei herralla ole muuta kuin tuo räjähtävä laapaisu johon Saki jäi. Vitutus tippui lukemiin -20.

Chiesa-Pettis matsi ei kiinnostanut muutenkaan yhtään. Chiesalta epäonnistunut painonpudotus ja oli heikossa jamassa. Pettis sitten sen lopetti, mutta muuten oksettava jätkä. Kerran juossut häkkiä pitkin ja vyönki saanut mutta siitä on aikaa, mutta Pettis elehtii kuin olisi vieläkin mestari. Mutta se että ei mennyt pisteisiin tiputti vitutusta lukemiin -15.

Sitten Perry-Felder. Ajattelin että äksöniä ainakin on koska Perry. Olihan sitä vähäsen, mutta Jackson-Wink tehnyt Perrystä paljon tylsemmän ottelijan. Ei lähtenyt tuulimyllyt koskaan kunnolla käyntiin. Varmasti ihan järkevästi tehty, mutta ei Perrystä ole kärkimieheksi vaikka kuinka taktikoisi. Sen sijaan UFC menetti yhden viihdyttävän hullun, joita ei tarpeeksi ole. Ennakkoon siis kesympi Perry nähtiin ja Felderillä hajosi käsi, mutta oli se silti ok matsi, joten vitutus pysyy lukemissa -15.

Lewis vastaan se yksi vitun vitsi. En kirjoita edes sen nimeä, koska ei ansaitse sitä. Ei tästä ole kauaa aikaa, kun huudeltiin kuinka se on alfa uros, kurkoista kurkoin, apex predator. Lehmännahkatakissa löntysteli ja luuli olevansa jotain. Raporttien mukaan pissakin nousi päähän. Kaikki kunnia Lewisille, mies on melkein eläkkeellä, koska selkä aivan paskana. Lewis rahdattiin tähän vain suupalaksi tuolla UFC:n kultapojulle. Mitä se teki? Ei mitään!! Lewisiltä itku kun selkään sattui, mutta voitti kävellen!! Ei saatana. Ottiko Stipe tosiaan noin helposti luonnon pois. Tosi predator siis. Aivan lammas. Mutta vitutus ei noussut, vaikka oli UFC:n historian paskin matsi, koska paljastettiin huijari ja syötiksi hommattu puolivammainen Lewis voitti. Tää matsihan oli Danan järkeilemä show-ottelu, jotta kultsipuppeli saisi voiton, mutta onneksi meni vituiksi.

Sitten DC-Stipe. Loistava voitto DC:lle. Aluksi näytti että Miocic pääsee lyömään liian vapaasti, mutta sitten DC pääsi iholle ja ei se paljoa tarvinnut. Stipeä arvostan, mutta samalla vihdoinkin paljastettiin nykyisen HW painoluokan taso. Vaareja tai lasileukoja kaikki ja moni molempia yhtä aikaa. Overeemit, Juniorit sun muut on niin mennyttä kauraa. Tää painoluokka kärsi pahiten, kun mömmöt kiellettiin, nyt puolella on manboobsit. Kuitenkin DC:n voitto sai mut hyvälle tuulelle ja homma kääntyikin - 15 asteesta +20. Kerkesin antamaan kortille anteeksi ja onnellinen että heräsin.

Kunnes.. Sitten.. Tuli Lesnar ja aivan järkyttävän paska käsikirjoitettu uhoaminen. Ei helvetti mikä myötähäpeeee! Voi vittu Dana mitä sä teet. Sitten se vitutus nousikin tasolle maximus, eli - 100. Pitäkää tunkkinne. Vittu mikä pelleily.
 
Olihan tuo lopun show kohtalaisen huonosti toteutettu. DC rupeaa "yllättäen" haastamaan Lesnaria, joka sattuukin odottelemaan jo häkin ovella ihan muuten vaan. Molemmilla äijillä hymy huulilla ja sitten vähän tönitään ja naamat virneessä huudellaan jotain vastapuolille. Jos tuollaisen show'n järjestää, käsikirjoittaisi nyt edes vähän uskottavammaksi tuon.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Rahaataan kehään joku vitun Lesnar jolla ei olisi oikeasti mitään asiaa edes tuonne. Takana häviöitä ja käry, jolla sitten ratsastetaan titteliotteluun, koska pellepainin fanipojut ostavat tuota PPV:tä pippeli kovana.
Paskaa!!
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Daniel "I'm 39 years old" Cormier sitten lopetti tämän "Holier-than-thou" esityksensä ja alentui naurettavaan käsikirjoitettuun paskaan ja lehdistötilaisuudessa nauroi tälle paskasesti ja leveili rahoillaan. Niin ja itse matsissahan mies täysin tarkoituksella tökkäsi Stipeä silmään

Uskomatonta että jengiin upposi näin kauan tuo hänen jeesus-esityksensä, vaikka epäaitous paistoi miehestä kilometrien päähän
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Daniel "I'm 39 years old" Cormier sitten lopetti tämän "Holier-than-thou" esityksensä ja alentui naurettavaan käsikirjoitettuun paskaan ja lehdistötilaisuudessa nauroi tälle paskasesti ja leveili rahoillaan. Niin ja itse matsissahan mies täysin tarkoituksella tökkäsi Stipeä silmään

Uskomatonta että jengiin upposi näin kauan tuo hänen jeesus-esityksensä, vaikka epäaitous paistoi miehestä kilometrien päähän

En tiedä miten DC on ollut sitten tekopyhä muka? Viitataanko tällä Jonesille vittuilua? No Jones on kyllä ihan omassa kategoriassa. En tiedä mitä lisäksi rahoillaan leveillyt muka. Kehu että hän ottaa vaan raha matseja tästä edes. Säälittävä oli Brockin kanssa pelleily, mutta rahamäärissä tuo on järkevä matsi.
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Raskas sarjahan on oikeastaan aina ollut tasoltaan aika vaisu UFC:ssä. Huippukuntoinen Velasquez oli edellinen oikeasti kova mestari, mutta mahtaako mies enää ehjänä pysyä. Lesnarin kulta-aikana taso oli erittäin kesy. Oikeastaan steroidien siivittämä Overeem toi sarjaan vasta hieman särmää.

Daniel Cormier on mielettömän kova ottelija. Aikanaan harmitti, kun mies vaihtoi sarjaa alemmaksi, mutta on kyllä molemmissa painoluokissa näyttänyt olevansa mies paikallaan. Jumalattoman kova painija, joka taitaa myös pystyottelun pienestä koostaan huolimatta.

Tämä case-Lesnar itsessään on ihan vitsi, mutta varmasti tuo viihdearvoa kehiin. Eri asia sitten kärähtääkö ennen ensimmäistä paluumatsiaan vai vasta sen jälkeen.
 

Rankkari

Jäsen
Cormier teki jotain, joka on ainakin osalle, vaikea uskoa. Pienempi, heikommin ulottuva ja vanhentuva ottelija voitti vastustajansa. Miocic oli voittanut hurjan lyöntivoiman vastustajansa, mutta nyt sortui ylimielisyyteensä. Kaikki kunnia Cormierille, joka teki, kuten piti.
Ottelun jälkeiset pelleilyt, oli osittain epäonnistunutta media pelleilyä. Fiksut tietää leikin, mutta media myy.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Raskas sarjahan on oikeastaan aina ollut tasoltaan aika vaisu UFC:ssä. Huippukuntoinen Velasquez oli edellinen oikeasti kova mestari, mutta mahtaako mies enää ehjänä pysyä. Lesnarin kulta-aikana taso oli erittäin kesy. Oikeastaan steroidien siivittämä Overeem toi sarjaan vasta hieman särmää.

Daniel Cormier on mielettömän kova ottelija. Aikanaan harmitti, kun mies vaihtoi sarjaa alemmaksi, mutta on kyllä molemmissa painoluokissa näyttänyt olevansa mies paikallaan. Jumalattoman kova painija, joka taitaa myös pystyottelun pienestä koostaan huolimatta.

Tämä case-Lesnar itsessään on ihan vitsi, mutta varmasti tuo viihdearvoa kehiin. Eri asia sitten kärähtääkö ennen ensimmäistä paluumatsiaan vai vasta sen jälkeen.

No en tiedä onko se aina ollut niin vaisu. Tai ainakin nykyistä tasoa ei voi verrata mitä se on joskus ollut. Noiden lisäksi huippu kuntoiset Junior Dos Santos, Big foot Silva, Nogueira, Carwin ja tietenkin Werdum jne. Itse pidän Cainia kaikkien aikojen kovempana, mutta ei hänkään puolustanut titteliä kuin parhaimmillaan kahdesti. Raskaassa sarjassa on aina se tyrmäyksen mahdollisuus ja parhaana aikana raskassarjalaiset kippailivat toisiaan ristiin. Silloin kärki oli tasaisempi ja itse pidän tasaisuutta yhtenä hyvän painoluokan tunnusmerkkinä. Sitten tuli USADA ja kaikki on muuttunut.

UFC:n pitäisi tehdä jo pikku hiljaa jotain kahteen ylempään painoluokkaan. Ainakin pitäisi sen vähintään yhden, mielummin kaksi painoluokkaa lisää. Light hevarissa on koko ajan isompaa poikaa, mutta jotkut näännyttää päälle 40 paunaa, että pääsee siihen. Sitten taas hevari sarja on muuttunut siten, että ilman aineita nuo painavimmat ei pärjää urheilullisimmille parikymmentä paunaa kevyimmille. Jos menisi niin kuin elokuvissa, niin pitäisi tulla 225 ja 245 sarjat, mutta joku 235/245 sarjakin olisi kiva.
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
No en tiedä onko se aina ollut niin vaisu. Tai ainakin nykyistä tasoa ei voi verrata mitä se on joskus ollut. Noiden lisäksi huippu kuntoiset Junior Dos Santos, Big foot Silva, Nogueira, Carwin ja tietenkin Werdum jne. Itse pidän Cainia kaikkien aikojen kovempana, mutta ei hänkään puolustanut titteliä kuin parhaimmillaan kahdesti. Raskaassa sarjassa on aina se tyrmäyksen mahdollisuus ja parhaana aikana raskassarjalaiset kippailivat toisiaan ristiin. Silloin kärki oli tasaisempi ja itse pidän tasaisuutta yhtenä hyvän painoluokan tunnusmerkkinä. Sitten tuli USADA ja kaikki on muuttunut.
Junior Dos Santos oli parhaimmillaan kova, mutta Bigfootia, Carwinia tai edes Nogueiraa en enää UFC:n aikana kovinkaan kovana pitänyt. Hyviä äijiä, mutta ei mitään mestareita. Werdum toki nosti vielä tasoaan vanhoilla päivillään, mutta silti en ehkä hall of fameen nostaisi.

Harmi, että Cainin ura huipulla jäi vähän torsoksi. Ennen JDS-kohtaamisia mies oli liekeissä ja päihitti pariin kertaan myös elämänsä tikissä olevan JDS:n. Ainesta olisi ollut puolustaa mestaruuttaan useammankin kerran.

Cormier tuskin pitkäaikainen mestari enää on. Ei ole enää nuori poika ja puheiden perusteella rahamatsit ja superfightit kiinnostaa enemmän kuin titteleiden puolustus. N'gannoun nousu huipulle oli nopea, mutta parin viime matsin perusteella rahkeet eivät taida ainakaan useampaan mestaruuden puolustamiseen riittää. Mielenkiintoista nähdä, kuka on seuraava kuninkuussarjan hallitsija.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Junior Dos Santos oli parhaimmillaan kova, mutta Bigfootia, Carwinia tai edes Nogueiraa en enää UFC:n aikana kovinkaan kovana pitänyt. Hyviä äijiä, mutta ei mitään mestareita. Werdum toki nosti vielä tasoaan vanhoilla päivillään, mutta silti en ehkä hall of fameen nostaisi.

Harmi, että Cainin ura huipulla jäi vähän torsoksi. Ennen JDS-kohtaamisia mies oli liekeissä ja päihitti pariin kertaan myös elämänsä tikissä olevan JDS:n. Ainesta olisi ollut puolustaa mestaruuttaan useammankin kerran.

Cormier tuskin pitkäaikainen mestari enää on. Ei ole enää nuori poika ja puheiden perusteella rahamatsit ja superfightit kiinnostaa enemmän kuin titteleiden puolustus. N'gannoun nousu huipulle oli nopea, mutta parin viime matsin perusteella rahkeet eivät taida ainakaan useampaan mestaruuden puolustamiseen riittää. Mielenkiintoista nähdä, kuka on seuraava kuninkuussarjan hallitsija.

No oli Nogueira UFC:n interim mestari. Silti mielestäni stereoideilla oli hyvä painoluokka jossa pojat tyrmäilivät ristiin toisiaan. Werdumin kyllä nostaisin Hall of Fameen, koska on voittanut Cainin, Fedorin ja Nogueiran, eli yleisesti pidetyn HW Top-3.

DC kerkesi jo Conanissa kehua, että jää eläkkeelle kun täyttää tasan 40, eli ensi vuonna maaliskuun 20. päivä. Harmi sinänsä, koska olisin halunnut nähdä DC vs. Jones 3 heavyweightinä, koska mielestäni DC saisi enemmän hyötyä kun se ottelupari hevari in siirtyisi.
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
No oli Nogueira UFC:n interim mestari. Silti mielestäni stereoideilla oli hyvä painoluokka jossa pojat tyrmäilivät ristiin toisiaan. Werdumin kyllä nostaisin Hall of Fameen, koska on voittanut Cainin, Fedorin ja Nogueiran, eli yleisesti pidetyn HW Top-3.
Nogueira oli joo Interim-mestari, mutta jo parhaat päivät ottelijana nähnyt. Werdumista voisin vetää sanat takaisin, sillä hän kyllä varmaan Hall Of Fameen kuuluisi.

Steroidihommasta samaa mieltä myös. Kyllä noita steroidimörköjen matseja on myös kivempi katsella kuin vaikkapa kuihtunutta Vitoria.
 

McLovin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Vegas Golden Knights
The wait is over!

UFC 229 main event Conor McGregor vs. Khabib Nurmagomedov, johan tätä on odotettu!

Lisäksi UFC 230:ssä nähdään Nate Diazin paluu, vastassa hänellä on Dustin Poirier.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
The wait is over!

UFC 229 main event Conor McGregor vs. Khabib Nurmagomedov, johan tätä on odotettu!

Lisäksi UFC 230:ssä nähdään Nate Diazin paluu, vastassa hänellä on Dustin Poirier.

Toki kaikki ovat kovia jannuja ja lajin huippuja, mutta pakko taas negailla vähän. Toi Conor vs. Khabib on taas jälleen kerran niin täysin etukäteen laskelmoitua ja pedattua teennäisillä perseilyillä että en kuunaan päivänä maksasi pennin jeesusta tästä matsista. Tämmöisissä tapauksissa ei hävetä tunnustaa että piratoi nämä matsit. Kaksipiippuinen juttu sikäli, että kun kuitenkin tunnustaa että kumpikin ovat huippu-urheilijoita ja ansaitevat kyllä tienata sillä mitä tekevät häkissä, niin onhan toi piratismikin vähän arveluttavaa. Mutta veikkaisin että kyllä se Dana sielä antaa vähän vinkkiä että miten sitä hilloo voisi saada vähän enemmän pre-fight saippuaoopperalla ja vetää itse isoimmat hillot purkista. Vähän masentaa todeta, mutta mua alkaa vituttaan koko UFC jo pikkuhiljaa. MMA on hieno laji, mutta jos 95% tapahtumista ja hypestä tapahtuu ennen matseja niin antaa olla. Rupee oleen samaa paskaa kun pellepaini, sillä erotuksella että MMA on kuitenkin ainakin vielä urheilua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös