UAIK - EliteProspects.com
UAIK - kotisivut
UAIK - Facebook

Oululaiselle Uleåborg A.I.K:lle tuleva kausi on ensimmäinen Suomi-sarjassa. UAIK siirtyi enne viime kauden alkua Limingasta Ouluun pelaamaan ja samalla nimi vaihtui Limingan Kiekko-Karhuista Uleåborg A.I.K:si. Ensimmäinen kausi puna-valkoisissa peliasuissa tuotti II-divarin mestaruuden ja nousukarsintojen kautta nousun Suomi-Sarjaan. Joukkueen pärjäämisestä sarjassa on vielä vaikea sanoa mitään, mutta viime kauden näytöillä joukkue ei ainakaan tule olemaan mikään heittopussi. Joukkue on säilyttänyt oman vahvan rungon ja hommannut mielenkiintoisia vahvistuksia jokaiselle pelipaikalle. Joukkueeseen uskoisin vielä tulevan kovia vahvistuksia, joten uusia soppareita odotellessa voikin tutkailla nykyistä sopimustilannetta.

Sopimustilanne 14.7.2015

MV:
Tomi Risteli (JHT)
Arttu Voutilainen (RoKi)
Toni Kaleva (Ahmat)

P:
Iiro Vanhanen
Juha Falin
Juhana Kallio
Henri Lehmusniemi
Pasi Karjalainen (Raahe-Kiekko)
Roope Marjamaa (Diskos)
Ekue Tomety (Hermes)

H:
Konsta Puutio (Raahe-Kiekko)
Sami Pokka (TIHC)
Petri Lampela
Kim Talman
Teemu Savela
Juha Turunen
Jere Isoaho (ET-PO)
Ville Kiviniemi (JHT)
Samuli Suojanen
Anssi Ronkainen
Jere Pitkälä
Oskari Eskola (Lämärit).
 

jack1459

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka pelaa reilusti
Muutaman A.I.K:n pelin viime talvena katsottuani, niin mielestäni tuolla kokoonpanolla ei ole mitään hätää sarjassa pysymisen kannalta. Jos esim. Koskenkorva ja Löfman vielä astuvat kehiin niin ei todellakaan ole hätää.
On todella hienoa, että Oulun seudulla on Suomi-sarja joukkue. Toivottavasti tulevaisuus tuo myös Mestis-pelejä Ouluun. Jännä nähä.
 
UAIK aloittaa jääharjoittelun 3.8. ja pelaa ensimmäiset harjoituspelit Ylivieskassa 8.8. Ylivieskan uudessa hallissa järjestetään turnaus johon osallistuvat UAIK:n lisäksi II-divarijoukkueista Kiekko-Laser, YJK, Raahe-Kiekko sekä Munsala Hockey. Eiköhän elokuussa kuulla lisää sopimuksia kunhan joukkue pääsee jäälle.
 

hemppa73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
Mikko Tauriainen siirtyy Kokkolan Hermeksestä punaisiin vuoden sopimuksella.
Toivottavasti Mikko onnistuu kotikaupungissaan, koska eittämättä kykyjä hänellä olisi pelata vaikka mestistä... Edellyttäen että mm. omanpään peliin tulee parannusta...
 

hemppa73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
Lisäksi Joona Vares olisi teille loistava keskushyökkääjä kuntoon päästessään, ei muuta kuin häntä joukkueeseen houkuttelemaan
 

Mr Tomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo,IPK, Sympatiat Saimaan Pallolle
Päevee

Minkäläinen halli on oulu(nsalossa?)

onko pyörätuolikatsomot + kaljahanat yms ?

T: IPK mies
 
KalPa - Tunne voima
Päevee

Minkäläinen halli on oulu(nsalossa?)

onko pyörätuolikatsomot + kaljahanat yms ?

T: IPK mies
Viime kaudella porukkaa oli parhaimmillaan paikalliskamppailuissa K-Laseria vastaan vähä alta 300 henkeä. Silloin melkein kaikki istumapaikat olivat täynnä. Oiskohan maksimi jotain 500 kieppeillä. Pyörätuolikatsomo löytyy. Hallissa ei ole kaljahanoja.
 

Mr Tomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo,IPK, Sympatiat Saimaan Pallolle
Noniin.

Keskiviikkona siis katsomaan AIK - IPK matsia. Soitin hallille, niin sanoivat, että pyörätuolikatsomo löytyy. Lippujen hinnoista ei ollut mitään tietoa.

Tietääkö joku?

Kiitos.
 
KalPa - Tunne voima

FelixHeinz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
AIK:n matseihin lipun hinnat: Aikuiset 8,00 / S-etukortilla 6,00...lapset, opiskelijat ja eläkeläiset 3,00 ja sotilaat suntiksissa...:)
 

FelixHeinz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Tomety kuulemma menetti palon kiekkoon ja lopetti... Tauriainen on naputellu pisteitä tasaiseen tahtiin, taitaa olla kakkosena joukkueen pistepörssissä. Kimmo Koskenkorva hyppää laatikkoon loppiaisena, Kossu on jo reenannu joulukuun alusta ja paloa peleihin löytynee, JHT vastassa 6.1. oulunsalossa.
 

hemppa73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
Tomety kuulemma menetti palon kiekkoon ja lopetti... Tauriainen on naputellu pisteitä tasaiseen tahtiin, taitaa olla kakkosena joukkueen pistepörssissä.
Kiva kuulla et Tauriainen on onnistunut,voi kun harmi tuo Tometyn lopettaminen...
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

FelixHeinz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Vuosi alkoi AIK:lla tosi makealla päänahalla...JHT kaatui 7-5. Pakkasesta huolimatta väkeä katsomossa, peli vauhdikasta ja maaleja nähtiin. JHT:n rutiini ei ihan riittänyt katkaisemaan kotijoukkueen selkärankaa, Risteli taisteli lopussa tolpat apunaan... Punaisilla perjantaina reissu Iisalmeen ja sunnuntaina kotona Nokia. Jos näistä pisteitä saisivat niin pleijaripaikka ei kaukana... Hallilla huhuiltiin AIK:n pakkikalustoon vahvistusta, Tommi Leinonen ilmeisesti olisi tulossa vahvistamaan AIK:n alakertaa. Eliteprospects.com - Tommi Leinonen
 
Onko tuossa joukkueen nimessä kirjoitusvirhe? Eikös sen pitäisi olla Uleåborgs AIK, tai sitten AIK Uleåborg? Kuulostaa jotenkin hassulta tuo nykyinen muotoilu. Skellefteå AIK kirjoitetaan käsittääkseni noin, koska kaupungin nimi loppuu vokaaliin, jolloin genetiiviä ei merkitä erikseen.
 

FelixHeinz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
AIK pelaa ja on pelannut jo yhden vkonlopun limingassa... Oulunsalossa oli junioriturnaus aikasemmin jonka takia pelit siirrettiin liminkaan ja 20-21.2. (IPK / Ketterä) pelien siirto liminkaan kun oulunsalossa taitoluistelukilpailut samaan aikaan... vaihtoehtona kaupunki oli tarjonnut linnanmaan liiteriä. Raksilaan ei mitään mahiksia...:(.
 

FelixHeinz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Sarjatulokas kairasi itsensä pleijareihin... IPK meinasi saada kunnolla kuonoon mutta nousihan he tappelemaan jopa voitosta. Tuomari Vares jakeli penaltia ettei välillä kummankaan joukkueen pelaajat tienneet kuka lähtee ja mistä syystä lähtee istunnolle. Huomenna tulee sitten SE SUURI mittaus kun Ketterä vastassa... ja asetelmia pleijareihin kun näyttäs tästä tulevan tanssipari...
 

FelixHeinz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
AIK:lla ollut tänään tryoutit limingassa... Hevoismiehet kertoo K-Laserista siirtyvän 4-7 ukkoo AIK:n riveihin. Hokista oli näytillä ollut pari nuorempaa peluria ja huhusanomat kertoo myös parin "vanhemman" pelimannen palaavan kajaanista ouluun. RoKista maalivahti joka tullenee haastamaan Risteliä ja Voutilaista (mikäli jatkavat?), Kärppien A-Junnuista JP Kyllönen nähty myös limingassa.
Viime kauden runko jatkaa, jos näitä paluumuuttajia + nuorempaa kaartia saavat rosteriinsa niin voinee odottaa 8. sijan paranevan... Kuulemma ensi viikolla "joku paikallinen lehti" kertoo missä menevät, uusi valmennus ja suunnitelmia tulevista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy