Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Uleåborg A.I.K 2015–2016

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana eagleheart, 14.07.2015 klo 08.45.

 1. eagleheart Jäsen

  UAIK - EliteProspects.com
  UAIK - kotisivut
  UAIK - Facebook

  Oululaiselle Uleåborg A.I.K:lle tuleva kausi on ensimmäinen Suomi-sarjassa. UAIK siirtyi enne viime kauden alkua Limingasta Ouluun pelaamaan ja samalla nimi vaihtui Limingan Kiekko-Karhuista Uleåborg A.I.K:si. Ensimmäinen kausi puna-valkoisissa peliasuissa tuotti II-divarin mestaruuden ja nousukarsintojen kautta nousun Suomi-Sarjaan. Joukkueen pärjäämisestä sarjassa on vielä vaikea sanoa mitään, mutta viime kauden näytöillä joukkue ei ainakaan tule olemaan mikään heittopussi. Joukkue on säilyttänyt oman vahvan rungon ja hommannut mielenkiintoisia vahvistuksia jokaiselle pelipaikalle. Joukkueeseen uskoisin vielä tulevan kovia vahvistuksia, joten uusia soppareita odotellessa voikin tutkailla nykyistä sopimustilannetta.

  Sopimustilanne 14.7.2015

  MV:
  Tomi Risteli (JHT)
  Arttu Voutilainen (RoKi)
  Toni Kaleva (Ahmat)

  P:
  Iiro Vanhanen
  Juha Falin
  Juhana Kallio
  Henri Lehmusniemi
  Pasi Karjalainen (Raahe-Kiekko)
  Roope Marjamaa (Diskos)
  Ekue Tomety (Hermes)

  H:
  Konsta Puutio (Raahe-Kiekko)
  Sami Pokka (TIHC)
  Petri Lampela
  Kim Talman
  Teemu Savela
  Juha Turunen
  Jere Isoaho (ET-PO)
  Ville Kiviniemi (JHT)
  Samuli Suojanen
  Anssi Ronkainen
  Jere Pitkälä
  Oskari Eskola (Lämärit).
   
 2. jack1459 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaikki jotka pelaa reilusti
  Muutaman A.I.K:n pelin viime talvena katsottuani, niin mielestäni tuolla kokoonpanolla ei ole mitään hätää sarjassa pysymisen kannalta. Jos esim. Koskenkorva ja Löfman vielä astuvat kehiin niin ei todellakaan ole hätää.
  On todella hienoa, että Oulun seudulla on Suomi-sarja joukkue. Toivottavasti tulevaisuus tuo myös Mestis-pelejä Ouluun. Jännä nähä.
   
 3. Seiskapakki Jäsen

  UAIK aloittaa jääharjoittelun 3.8. ja pelaa ensimmäiset harjoituspelit Ylivieskassa 8.8. Ylivieskan uudessa hallissa järjestetään turnaus johon osallistuvat UAIK:n lisäksi II-divarijoukkueista Kiekko-Laser, YJK, Raahe-Kiekko sekä Munsala Hockey. Eiköhän elokuussa kuulla lisää sopimuksia kunhan joukkue pääsee jäälle.
   
 4. eagleheart Jäsen

  Mikko Tauriainen siirtyy Kokkolan Hermeksestä punaisiin vuoden sopimuksella.
   
 5. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Toivottavasti Mikko onnistuu kotikaupungissaan, koska eittämättä kykyjä hänellä olisi pelata vaikka mestistä... Edellyttäen että mm. omanpään peliin tulee parannusta...
   
 6. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lisäksi Joona Vares olisi teille loistava keskushyökkääjä kuntoon päästessään, ei muuta kuin häntä joukkueeseen houkuttelemaan
   
 7. Mr Tomppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalevan Pallo,IPK, Sympatiat Saimaan Pallolle
  Päevee

  Minkäläinen halli on oulu(nsalossa?)

  onko pyörätuolikatsomot + kaljahanat yms ?

  T: IPK mies
   
 8. eagleheart Jäsen

  Lainaus:
  Viime kaudella porukkaa oli parhaimmillaan paikalliskamppailuissa K-Laseria vastaan vähä alta 300 henkeä. Silloin melkein kaikki istumapaikat olivat täynnä. Oiskohan maksimi jotain 500 kieppeillä. Pyörätuolikatsomo löytyy. Hallissa ei ole kaljahanoja.
   
 9. Mr Tomppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalevan Pallo,IPK, Sympatiat Saimaan Pallolle
  Noniin.

  Keskiviikkona siis katsomaan AIK - IPK matsia. Soitin hallille, niin sanoivat, että pyörätuolikatsomo löytyy. Lippujen hinnoista ei ollut mitään tietoa.

  Tietääkö joku?

  Kiitos.
   
 10. FelixHeinz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Canadiens
  AIK:n matseihin lipun hinnat: Aikuiset 8,00 / S-etukortilla 6,00...lapset, opiskelijat ja eläkeläiset 3,00 ja sotilaat suntiksissa...:)
   
 11. FelixHeinz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Canadiens
 12. FelixHeinz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Canadiens
 13. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Mites on Tomety ja Tauriainen onnistuneet teillä?
   
 14. FelixHeinz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Canadiens
  Tomety kuulemma menetti palon kiekkoon ja lopetti... Tauriainen on naputellu pisteitä tasaiseen tahtiin, taitaa olla kakkosena joukkueen pistepörssissä. Kimmo Koskenkorva hyppää laatikkoon loppiaisena, Kossu on jo reenannu joulukuun alusta ja paloa peleihin löytynee, JHT vastassa 6.1. oulunsalossa.
   
 15. FelixHeinz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Canadiens
  Kimmo Kossu Koskenkorva tehnyt loppukaudesta sopparin AIKn kanssa... oli kuulemma yläsavoonkin kyselty...?
  Uleåborg A.I.K Hockey
   
 16. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Kiva kuulla et Tauriainen on onnistunut,voi kun harmi tuo Tometyn lopettaminen...
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 06.01.2016 klo 11.14
 17. FelixHeinz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Canadiens
  Vuosi alkoi AIK:lla tosi makealla päänahalla...JHT kaatui 7-5. Pakkasesta huolimatta väkeä katsomossa, peli vauhdikasta ja maaleja nähtiin. JHT:n rutiini ei ihan riittänyt katkaisemaan kotijoukkueen selkärankaa, Risteli taisteli lopussa tolpat apunaan... Punaisilla perjantaina reissu Iisalmeen ja sunnuntaina kotona Nokia. Jos näistä pisteitä saisivat niin pleijaripaikka ei kaukana... Hallilla huhuiltiin AIK:n pakkikalustoon vahvistusta, Tommi Leinonen ilmeisesti olisi tulossa vahvistamaan AIK:n alakertaa. Eliteprospects.com - Tommi Leinonen
   
 18. Karhunvartija Jäsen

  Onko tuossa joukkueen nimessä kirjoitusvirhe? Eikös sen pitäisi olla Uleåborgs AIK, tai sitten AIK Uleåborg? Kuulostaa jotenkin hassulta tuo nykyinen muotoilu. Skellefteå AIK kirjoitetaan käsittääkseni noin, koska kaupungin nimi loppuu vokaaliin, jolloin genetiiviä ei merkitä erikseen.
   
 19. Mr Tomppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalevan Pallo,IPK, Sympatiat Saimaan Pallolle
  Pelaako AIK myös Limingassa? AIK - IPK ottelu merkitty Liminkaan?

  Kummastuttaa...
   
 20. FelixHeinz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Canadiens
  AIK pelaa ja on pelannut jo yhden vkonlopun limingassa... Oulunsalossa oli junioriturnaus aikasemmin jonka takia pelit siirrettiin liminkaan ja 20-21.2. (IPK / Ketterä) pelien siirto liminkaan kun oulunsalossa taitoluistelukilpailut samaan aikaan... vaihtoehtona kaupunki oli tarjonnut linnanmaan liiteriä. Raksilaan ei mitään mahiksia...:(.
   
 21. FelixHeinz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Canadiens
  Sarjatulokas kairasi itsensä pleijareihin... IPK meinasi saada kunnolla kuonoon mutta nousihan he tappelemaan jopa voitosta. Tuomari Vares jakeli penaltia ettei välillä kummankaan joukkueen pelaajat tienneet kuka lähtee ja mistä syystä lähtee istunnolle. Huomenna tulee sitten SE SUURI mittaus kun Ketterä vastassa... ja asetelmia pleijareihin kun näyttäs tästä tulevan tanssipari...
   
 22. FelixHeinz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Canadiens
  AIK:lla ollut tänään tryoutit limingassa... Hevoismiehet kertoo K-Laserista siirtyvän 4-7 ukkoo AIK:n riveihin. Hokista oli näytillä ollut pari nuorempaa peluria ja huhusanomat kertoo myös parin "vanhemman" pelimannen palaavan kajaanista ouluun. RoKista maalivahti joka tullenee haastamaan Risteliä ja Voutilaista (mikäli jatkavat?), Kärppien A-Junnuista JP Kyllönen nähty myös limingassa.
  Viime kauden runko jatkaa, jos näitä paluumuuttajia + nuorempaa kaartia saavat rosteriinsa niin voinee odottaa 8. sijan paranevan... Kuulemma ensi viikolla "joku paikallinen lehti" kertoo missä menevät, uusi valmennus ja suunnitelmia tulevista.