Uhoajat saivat nenilleen!!! : )

  • 3 351
  • 12
Tila
Viestiketju on suljettu.

Kapo

Jäsen
No niinhän siinä kävi, että täällä varmaa ja ylivoimaista välieräpaikkaa hehkuttaneet Tappara-, Kärpät- ja ennen muuta HPK-fanit saivat muistutksen maallisesta kuolevaisuudesta. Toki, kaikki sarjat ovat vasta alussa, mutta jotenkin on paljon helpompi tuntea sympatiaa HIFK-faneille koska he eivät ole lähteneet täällä keulimaan varmasta mitalista. Tulee läänin pääkaupungissa ottamaan TODELLA koville, kun noutaja tuleekin jo puolivälierissä. Yleensä minäkin soisin mestaruuden myös pienemmille paikkakunnille (ja tietysti Espooseen), mutta viimeaikainen lesoilu on saanut kyllä mielen täällä muuttumaan ainakin HPK:n suhteen.


Leijukaa, kun sille on katetta.. älkää ennen.
 
No kai se nyt sitten on pakko uskoo, että sarja menee poikki pettymyksekseni lukemin 4-1. Ei kai siinä muukaan auta, että Kerhon pitää pelata yksi "ylimääräinen" ottelu, joka ei alunperin kuulunut suunnitelmiin.
 

Kapo

Jäsen
HAHAHAHAHAHAHAH

Mr. Abor Rahim tjsp ei varmasti edes tajunnut että juuri made my point. Jos tajusit, niin propsit komiikantajusta. toivon jälkimmäistä.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Abor Rahim

Älä kuitenkaan paljasta, mikä on se ainoa ottelu, jonka Kerho voittaa. Saatan nimittäin käydä jonkun ottelun Elyseellä katsomassa, ja olisi tylsää tietää lopputulos etukäteen.


No joo, mutta vakavasti ottaen. Kuinkahan moni nimimerkki täällä loppujen lopuksi on varmoista mitaleista tosissaan kirjoitellut? Ja vaikka olisikin, mahtavatkohan tämän tasoiset kirjoittajat olla uusien viestiketjujen arvoisia?




Ranger
 

MrBluus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Taateli, oleppa rehellinen! Kyllä Blues fanit ovat aika hiljaa olleet ja pelänneet Tapparaa. Totuushan oli ennen PlayOffeja, että BLUES ei ole voittanut yhtään PlayOff peliä! Nyt eka tuli ja voi hiukan leijuakkin.

PlayOff pelit ovat kuitenkin aian eri pelejä, kun runkosarja pelit ja mikään aikaisemmin sattunut ei merkitse mitään täällä, mutta silti olimme pelkopuserossa. Voit pastettaa kovimmat uhot tähän ketjuun, mutta epäilen, että niitä on aika vähän.
 

SePuree

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja Hokki
Ennakkosuosikki ei ole uhoaja...

Vitun PälliTeini...
Ai, että vituttaako?
Vituttaa, mutta jatkoon neljällä.

Sori tätä känniläppää, mutta ei voi muutakaan...
 

Dave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti MrBluus
Totuushan oli ennen PlayOffeja, että BLUES ei ole voittanut yhtään PlayOff peliä! Nyt eka tuli ja voi hiukan leijuakkin.

No niin tietenkin kun te vaihdatte niin tiheään seuran nimeä.

Muuten hyvä aihe, mutta olisi nyt voinut vaikka viikonlopun ylitse malttaa katsella miten pelit etenee.

Terv. nimim. Varma mestari
 
Viestin lähetti Kapo
HAHAHAHAHAHAHAH

Mr. Abor Rahim tjsp ei varmasti edes tajunnut että juuri made my point. Jos tajusit, niin propsit komiikantajusta. toivon jälkimmäistä.


Kyllähän tuon kirjoituksesi henki oli helposti aistittavissa, mutta minun olisi pitäny ilmeisesti käyttää jotain hassunhauskaa hymiötä, että olisit arvuuttelematta kallistunut jälkimmäiseen vaihtoehtoon. ;)
 

MrDo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Onkohan tämä nyt uuden ketjun arvoinen aihe? "Uhoajia" on ollut aina ja tulee olemaan. Sarjassa paremmin sijoittuneet nyt ovat yleensä suosikkeja ja mielestäni on oikein ottaa ilo irti kun siihen on aihetta. Ei vasta sitten kun pysti on hoidettu kotiin. Tällöinhän vain pystin voittaneen joukkueen faneilla olisi oikeus henkselien paukuttamiseen. Kyllä matkan varrella on muidenkin joukkueiden kannattajilla monta ilonaihetta. Turha sitä on naama norsunv**ulla kulkea Jatkoajassakaan.

Aluksi hymyilytti, nyt alkaa haukotuttaa, kun yksi jos toinen on sitä mieltä, että Kerhosympatiat ovat menneet. Ketä kiinnostaa?
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Nyt olisi kiva kuulla Ervan kootut selitykset!? Oletko Erva muistanut ottaa lääkkeesi? Ratapihan matsi voitettiin, mites teillä?
 
Ketju menee lukkoon, koska siinä ei ole mitään asiaa.
Ketjun avaaja, Kapo, ansaitsee avauksesta huomautuksen.
Provosointi on kielletty säännöissä.
Seuraavasta heilahtaa häkkiä.


Moderaattori-tiimi
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Tappara vs Pelicans
  • 1.92
  • 3.80
  • 3.60
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös