Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

U20 MM-kisat 2018–2019: Sveitsi

Viestiketju osiossa 'U20 MM-kisat 2019, Vancouver ja Victoria' , aloittajana Knap, 21.12.2018 klo 14.33.

 1. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Koitetaas saada kaikille maille ketju, joten lienee Sveitsillekkin ihan hyvä aika jonkinlainen alkusepustus tehdä. Ei aivan kamalasti tietoa ole joukkueesta, parhaat pelaajat ja jotain muuta tietoa toki on.

  Goalies:
  Luca Jan Hollenstein
  Akira Schmid
  Gianluca Zaetta

  Defense:
  David Aebischer
  Davyd Barandun
  Tim Berni
  Gianluca Burger
  Tobias Geisser
  Nico Gross
  Simon Le Coultre
  Janis Moser
  Dario Wüthrich

  Forward:
  Yannick Brüschweiler
  Ian Derungs
  Nando Eggenberger
  Jeremi Gerber
  Philipp Kurashev
  Marco Lehmann
  Sven Leuenberger
  Nicolas Müller
  Valentin Nussbaumer
  Sandro Schmid
  Justin Sigrist
  Ramon Tanner
  Kyen Sopa
  Matthew Verboon
  Luca Wyss

  Alkuperäisestä leiriryhmästä Axel Simic tippui loukkaantumisen takia pois. Kohtalainen menetys ja pelasi viimekin vuonna ihan ok kisat. Ramon Tanner korvaa hänet, joka nyt ei ihan samaa tasoa ole.

  Potentiaalinen ryhmä ihan kokonaisuudessaan, tuskin Tanskaakaan vastaan mitään ongelmia tulee olemaan. Hyökkäyksessä soihdunkantajat tulevat olemaan Philipp Kurashev (13. QMJHL PPG), Nando Eggenberger ja Nicolas Muller. Valentin Nussbaumerilta ja Kyen Sopalta voi jotain välähdyksiä odottaa, mutta tuskimpa sen isompaa.

  Puolustuksessa sitten onkin ihan hyvin pullat uunissa. #101 numerolla varattu Nico Gross aloittelee jo kolmansia U20-kisoja ja on vasta 18-vuotias. Saattaapi olla joukkueen kapteenikin. #120 numerolla varattu Tobias Geisser isossa roolissa myös, ensimmäinen AHL kausi ei ole ainakaan tehojen puolesta lähtenyt, mutta eipä olekkaan hyökkäävä pakki. NHL-varattujen pakkien joukkoon liittyy vielä #156 varattu Tim Berni. Janis Moser tai Simon Le Coultre täydentänee TOP-4 ainakin nimellisesti. Puolustuksessa yleinen ongelma on rightien vähäisyys, kukaan näistä viidestä ei ole right.

  Sveitsin maalivahtiosasto ei niin vakuuta sitten. NHL-varauksen omaava Akira Schmid saattaa olla ykkönen aika paskoilla tilastoilla, mutta eipä oikein Hollenstein tai Zaettakaan ole putkeen vetänyt alkukautta Sveitsin kakkostasolla. Toisaalta Hollenstein päästänyt viidessä harkkapelissä Sveitsin maalilla vain 1.59 maalia per peli omiin (ja yleensäkkin ollut maajoukkueessa kelvollinen), että eiköhän tämä ole Hollenstein vs Schmid kamppailu.

  Mikäli Sveitsin joukkueesta löytyy tietoutta enemmänkin, niin päivitelkääs alas.
   
 2. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Sveitsillä oli 2-3 vuotta sitten pari laadukasta joukkuetta, mutta viime kisojen joukkue oli sitten jo huomattavasti heikompi eikä tämäkään paperilla häikäise. Kamppailee Tanskan kanssa karsintasarjan välttämisestä ja en usko, että pystyy kummoisesti kiusaamaan isompiaan. Mielelläni olen tosin väärässä ja taktisilla asioilla on onneksi mahdollista kuroa eroa materiaalissa kiinni.

  Sveitsillä on näköjään edelleen Christian Wohlwend valmentajana. Kaverihan viime kisoissa ennen puolivälierää Kanadaa vastaan oli medialle todennut, ettei heillä ole mitään mahdollisuutta heitä vastaan. En osaa sanoa, millaista kiekkoa Wohlwend peluuttaa, muttei tuo nyt kovin ammattimaista kuvaa anna.
   
 3. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Kurashevin nimi kannattaa laittaa mieleen. Pojalla on raporttien perusteella itseluottamus todella kovalla tasolla ja halua löytyy ratkaista pelejä itse.
   
 4. Turder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs