Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi on saanut viikon verran kakkua kirjoitettuaan jalkapallon MM-liveseurantaan hyvän maun vastaisen viestin.

Sulje ilmoitus

U17 kisat Kanadassa

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana pelimanne, 11.12.2001 klo 18.02.

 1. pelimanne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Olisin menossa katsomaan alle 17 vuotiaiden kisoja Kanadaan, tietaisiko joku Suomen otteluohjelman ja missa hallissa kisat pelataan. Kaupunkihan oli Toronto?
   
 2. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  http://www.stonewalljets.com/wu17/

  Katso tuota sivustoa. Siinä näyttäisi olevan tietoa turnauksesta, jossa Suomi on mukana. Tämä turnaus on kyllä Selkirkissä Manitobassa, eikä Torontossa.

  edit.

  http://www.finhockey.fi./33500 sivulla kerrotaan seuraavaa:

  "Vuodenvaihteessa Kanadassa (Selkirk, Stonewall) pelattava U-17 World Hockey Challenge -turnaus on tasoltaan tämän ikäluokan kovin turnaus maailmassa ja sitä voidaan hyvällä syyllä nimittää 17 v. epäviralliseksi MM-turnaukseksi. Ainoastaan Ruotsi puuttuu ns. huippujoukkueista. Turnaukseen osallistuu kymmenen joukkuetta: Venäjä, Tsekki, Saksa, USA, Suomi ja viisi Kanadan kovaa aluejoukkuetta; Ontario, Western, Quebec, Pacific, Atlantic. Joukkueet on jaettu kahteen lohkoon ja Suomen lohkossa pelaavat: Pacific (29.12.), Venäjä (30.12.), Atlantic (31.12.) ja Ontario (2.1.). Loppuottelut pelataan 3-4.1.2002 . "
   
  Viimeksi muokattu: 12.12.2001 klo 21.44
 3. U17 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves,Tappara
  Moi. Käy katsomassa jääkiekkoliiton sivuilta eli www.finhockey.fi. Muistaakseni se turnaus on jossain Winnipegin lähellä, oisko ollu Stonewall sen paikan nimi.
   
 4. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Täältäpä löytyikin sopivasti vanha ketju U17 WHC:lle, niin ei tarvitse uutta aloittaa. Tämänvuotiset kisat alkavat sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa, ja ensi yönä Suomi kohtaa ainoassa harjoitusottelussaan Kanadan mustan joukkueen.

  Mielenkiintoista nähdä kuka on otettu harmillisesti juuri ennen kisoja loukkaantuneen Kaapo Kakon tilalle. Olisi kyllä ollut mahtava nähdä, millaisiin pisteisiin huippuvireinen Kakko olisi yltänyt kisoissa, mutta minkäs teet. Onneksi Suomen joukkue on täynnä muita mielenkiintoisia nimiä.
   
 5. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Suomen kokoonpano:

  Aaltonen - Nikkanen - Intonen
  Puistola - Saarela - Petman
  Miettinen - Lundell - Räty
  Myllylä - Pärssinen - Hakanen

  Räsänen - Loponen
  Heinola - Koskenkorva
  Hatakka - Holtinkoski
  Oksanen - Tuomisto

  Piiroinen
  (Keinänen)

  Kaapo Kakon tilalle joukkueeseen pääsi siis TPS:n Juuso Pärssinen.
   
 6. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Tässä sen huomaa että Jatkoaika.com on jo melko "vanha" sivusto, kun tämän kauden U17 pelaajat ovat syntyneet keskimäärin samoihin aikoihin kuin JA aloitti toimintansa ja tämäkin viestiketju on avattu.

  Eniten tietysti tässä turnauksessa kiinnostaa Lukon seuraava Saarela, eli Antti. Miten pitkälle riittää rahkeet isä-Pasin ja isoveli-Aleksin vanavedessä.
   
  Viimeksi muokattu: 03.11.2017 klo 01.26
 7. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  Kakko tosiaan epäonnisena miehenalkuna loukkaantui jälleen kerran, mutta tosiaan minkäs teet. Palailee varmaan 4-5 viikon kuluttua pelailemaan eli käytännössä varmaankin juuri ennen Joulua. Olisi tosiaan ollut erittäin mielenkiintoinen pelaaja seurata, miten olisi tuolla pystynyt peliä viemään. Oletusarvoisesti kuitenkin selkeä U-18 hyökkääjä keväällä Venäjän kisoissa, jos vamma vain paranee kunnolla ja miksi ei paranisi, eikä uutta loukkaantumista tule.
   
 8. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Suomi voitti harjoitusottelun 2-4. Tsekkasin tilanteen viisi minuuttia ennen loppua ja silloin Kanada johti vielä 2-1. Viimeisen reilun minuutin aikana Suomi oli kuitenkin tehnyt kolme maalia. Nikkaselle kaksi maalia, Lundell 1+1 ja Puistola 0+3. Avausmaalin teki Samu Koskenkorva. Tästä on hyvä jatkaa!
   
 9. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
 10. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  4-2! Mahtava suoritus junnuleijonilta. Maalivahti Kari Piiroinen teki myös ilmiömäisiä pelastuksia. Hyvä jätkät!

  Kaksi Kanadan joukkuetta voitettu, mutta ei anneta pissan nousta päähän. Pitäkää jalat maassa ja hoitakaa homma kotiin Suomen 100-vuotissynttäreiden kunniaksi.

  Vajaan vuorokauden kuluttua vastaan asettuu kivikova Venäjä, joka voitti harjoitusottelussaan Kanadan valkoisen joukkueen 3-2. Tänään aamuyöllä Venäjä kohtaa Ruotsin.
   
  Viimeksi muokattu: 06.11.2017 klo 01.56
 11. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Edellisessä ottelussa vahvasti esiintyneellä maalivahti Piiroisella oli tänään synkkä ilta (69%), joten Venäjälle voitto lukemin 6-4. Hienosti Suomi kuitenkin nousi lukemista 4-1 mukaan peliin taistelemaan ihan voitosta asti. Lopussa haettiin vielä tasoitusta kuudella kenttäpelaajalla, joilloin Venäjä iski viimeisen tyhjiin.

  Tappio tänään ei haittaa mitään ja oikeastaan olikin ihan hyvä tässä vaiheessa, ettei homma ala vaikuttaa liian iisiltä.
   
 12. Vatman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Ruotsia vastaan peli tällä hetkellä toisen erän jälkeen 2-1 Suomelle.

  Wiljami Myllylästä on pakko tykätä ihan jo tuon järjettömän työmoraalin takia mikä näkyy kentällä. Selvästi on isänsä poika periksiantamattomalla luonteellaan. Vielä kun käsiä olisi hieman enemmän niin voitaisiin puhua lähes varmasta ykköskierroksen varauksesta, sillä luistelu ja tuo työmoraali on jo nyt sen verran kovalla tasolla.
   
  Viimeksi muokattu: 08.11.2017 klo 01.16
 13. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Suomelle lopulta odotusten mukainen 6-1 -voitto Ruotsista. Postaan suomalaisten pistepörssin alkulohkosta päivällä, ellei joku muu kerkeä/halua mässäillä suomalaisten tehoilla jo aamupäivällä. Feel free.
   
 14. Noma Jäsen

  Lainaus:
  Ykköskierroksen varaus on kyllä omasta mielestäni ainakin aika kaukana. Pelaajatyyppi kun tuntuu olevan mallia anttipihlström, eli nimenomaan jalat käyvät ja työmoraali on kohdillaan, mutta pelinlukutaito on sen verran puutteellista että NHL:ssä ei ilman jotain kehityspiikkiä ole asiaa duunariroolia ylemmäs.
   
 15. Vatman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Siltähän se tällä hetkellä näyttää, siksi hieman huutelinkin niiden käsien/kiekollisten taitojen perään. Tuolla luistelulla ja taistelutahdolla tulee silti olemaan hyvä lisä duunariosastolle tulevaisuuden joukkueissaan. Aika näyttää riittääkö ihan NHL:ään asti.
   
 16. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Suomi sijoittui alkulohkossaan toiseksi ja kohtaa perjantaiaamuna klo 4.00 puolivälierissä Kanada Valkoisen.

  Suomalaisten osalta pistepörssin kärki näyttää tältä:

  1. Henri Nikkanen 3. 2+3=5
  2. Patrik Puistola 3. 2+3=5
  3. Veeti Miettinen 3. 3+1=4
  4. Anton Lundell 3. 2+2=4
  5. Mikko Petman 3. 1+3=4

  Sitten on kolme kahden pisteen ja kuusi yhden pisteen pelaajaa.

  Vertailun vuoksi viime vuonna Suomen paras pistemies Niklas Nordgren keräsi koko turnauksessa eli viidessä ottelussa tehopisteet 2+1=3. Toissa vuonna muuan Eeli Tolvanen 9+1=10.

  Edit. Turnauksen kotisivuilla suomalaisten pistepörssi näyttää tältä:

  1. Veeti Miettinen 3. 3+2=5
  2. Anton Lundell 3. 2+3=5
  3. Patrik Puistola 3. 2+3=5
  4. Henri Nikkanen 3. 3+1=4
  5. Mikko Petman 3. 1+2=3

  Tiedä sitten kumman maan jääkiekkoliittoa ja tulospalvelua tässä pitäisi ennemmin uskoa...
   
  Viimeksi muokattu: 08.11.2017 klo 15.03
 17. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Ei tuu mitalia tänäkään vuonna, vaan sijoitusotteluun kävi Suomen tie. Jos jotain hyvää, niin onnistumisia tuli laajalla sektorilla.
   
 18. Turisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Naisten lentopallomaajoukkue
  Loppusijoitukset: USA kultaa, Canada Red hopeaa ja Tsekit pronssia. Sijat 4-8 tässä järjestyksessä: Canada White, Venäjä, Suomi, Canada Black ja Ruotsi.