Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä yksi typerimmistä ketjuista nopeasti mietittynä on tämä ketju.
 
8, 91,1 & 99 = Arvostan
"During your life, never stop dreaming. No one can take away your dreams"

Sim_Sam

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
Miksi tuo kyseinen kakka ketju on menty sulkemaan aikonaan? Olisi todellinen kulttuurillinen teko, jos kyseinen ketju avattaisiin uudelleen. Onhan meillä kiasma ja paljon paskempaakin taidetta sekä blogeja..
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Texasin ykkösketju: Gibbons - Hill - Beard
Ei periaatteessa mikään ole typerä, jos se herättää keskustelua. Typerimpiä ovat siis ne, jotka eivät edenneet avausviestiä pidemmälle koskaan. Jos niitä on, kai niitä on.
 
You can call me lost, I call it freedom.

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Texasin ykkösketju: Gibbons - Hill - Beard
Kevät 2007 ja Elimination Game -ketjut?
No onhan täällä loppujen lopuksi ihan saatanasti typeriä ketjuja. Ajattelin vaan olla positiivinen ja kohtelias, mutta olkoon nyt. Paskaa suurin osa.
 
You can call me lost, I call it freedom.

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Nämä olivat kyllä Jatkoajan typerimpiä ketjuja ikinä. Mihin lie Golden Awe kadonnut?
Nykyisen päätoimittajan ajamalla tyylillä tuo silloinen Golden Awe olisi siirretty lopullisesti David Krokett-foorumille täältä koheltamasta. ~MUAHTAVAA!!
 
Ehdottomasti vastaan kaikkea vastustamista ja ehdottomuutta.
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
No vaikka Jatkoaika kaiketi parhaita kotimaisia keskustelupalstoja onkin, niin kyllähän tännekkin melko typeriä ketjuja syntyy tasaisen tappavasti.

Jos ei nyt koko historiaa lähdetä tonkimaan vaan otetaan pari suht lähiaikoina "ylhäällä" ollutta ketjua, niin ensimmäisinä tulevat mieleen ketju prinsessa Victorian persehedelmän synnystä sekä ketju joka on perustettu jonkin ajat sitten ammutun lökäpöksy "muusikon" hologrammishöylle. Oikeesti, mitä vitt...?
 
"When one person suffers from a delusion, it is called insanity. When many people suffer from a delusion, it is called religion." -Richard Dawkins
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy