Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

TV1 Naurun paikka: Hukkaputki

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana teemu73, 18.02.2005 klo 08.48.

 1. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tänään siis alkaa TV1:n uusintakierroksella Hukkaputki. 16 osaa tiedossa. Alunperin sarja on tullut vuosina 1981-83, jolloin tuli 32 osaa ja nyt tulee tiivistetty paketti.

  En juurikaan muista ohjelmasta mitään, mutta katselin sitä silti paljon vanhempieni kanssa (ollessani 8-10 vuotias) ja jostain syystä pidin tästä ohjelmasta. Mielenkiintoista nähdä, miltä tuo nyt näyttää kun siitä ei tietääkseni uusintoja ole tullut. Nostalgista viihdettä, ja varmaankin jotain muistikuvia ohjelmaa katsellessa tulee. Luultavammin näinkin vanhan ohjelman ollessa kyseessä, on kuitenkin osa sketseistä autuaasti jäänyt ajastaan jälkeen. Toivottavasti ovat pätkineet lauluosuuksia pois, koska ne eivät ole oikein koskaan toimineet viihdeohjelmissa.

  Yksi lause, joka Hukkaputkesta on jäänyt mieleen: "Junalauttoja saatavana Perkiön asemalta".

  Mielenkiinnolla odotan. Videot valmiina.
   
 2. Pressiboxi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Syöttösuunnat, tarjoilut, HC TPS
  Lainaus:
  Jep, tämä on suomalaista TV-huumoria legendaarisimmillaan. En tiedä onko setti kestänyt aikaa mutta tapa jolla politiikkaan tässä pureudutaan on täysin ainutlaatuista Suomessa. Ilman tätä sarjaa poliittinen satiiri ei ehkä olisi saanut nykyistä olomuotoaan Suomessa, enemmän tai vähemmän tässä puhutaan iltalypsyjen, hyvienherrojen ja itsevaltiaiden esi-isästä tai -äidistä.

  Ainoa huono juttu on, että Kekkoslandian raunioilla pyörivää sarjaa on tiivistetty. Leikkaamaton versio DVD-markkinoille, pliis...


  EDIT: typot vekka
   
  Viimeksi muokattu: 18.02.2005 klo 12.07
 3. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Kyllä sitä silloin ala-asteikäisenä tuli seurattua ja jotkut sketsit jäivät hyvinkin mieleen. Sen ajan poliittista satiiria Hukkaputki edusti parhaimmillaan. Erityisesti on jäänyt mieleen Johannes Virolaisen naama, johon oli liitetty jonkun näyttelijän suu. Vironperän isäntä lipoi huuliaan ja hoki tuon tuosta: "Täst mie piän. Tää on hyvä ohjelma".
   
 4. krobbe Jäsen

  Muistoja tulvii mieleen Hukkaputken myötä. Mahdanko muistaa aivan väärin kun minulla on sellainen muistikuva, ettei suloinen Tuija Ahvonen ole enää joukkossamme?
   
 5. Triton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Oikein taidat muistaa. Ellen minä väärin muista, niin tais olla itsemurha. En ole tosin varma. :(
   
 6. krobbe Jäsen

  Lainaus:
  Samaa muistelin minäkin. Synkeissä vesissä taisi soudella tämä päälle päin niin iloinen tyttö, sääli.
   
 7. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raittius- ja urheiluseura Rauman Lukko
  Nauhalle meni tuo illalla tullut Hukkaputki, onneksi.

  Tuolloin 80-luvun alkuvuosina kun sitä esitettiin, jäi suurin osa noista jaksoista katsomatta. Muistaakseni esityspäivä oli silloin lauantai, ja 15 ikävuoden kieppeillä olevalla natiaisella on lauantai-iltaisin muutakin tekemistä kuin Hukkaputkia vahdata telkkarista.

  Sen muistan kumminkin, että tuohon aikaan melkein jokainen naispuolinen ihminen äitiä ja siskoa lukuunottamatta sai aikaan kummia väristyksiä ja outoa jöpötystä siellä sun täällä, eikä Tuija Ahvonen suinkaan ollut poikkeus.
   
 8. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Juu, tuli kyllä sarjan mukana naurut jos toiset heitettyä. Näköjään ensimmäisen uusinnan missasin kun nyt vasta moisen tulon huomasin.