TV-sarjaketju

  • 2 181 183
  • 9 688

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
How i met your father...
Dont, just dont... Keksikää muuta tekemistä...
Ei edes Hilaryn söpöys pelasta tätä jaskaa...

Hilary Duff on nykyisin kuin tehty tuollaiseen muotialan tyyppisiin sarjoihin ja muutoinkin tainnut kiinnostaa tuo ala. Jotenkin outo valinta tällaiseen sarjaan minusta.

How I Met Your Fatheria en jaksoakaan ole katsonut ja tuo alustava kuvaus sarjalle antoi jo osviittaa. Yleinen palaute ei katseluvalintaani määritä, mutta aika kovaa löylyä saavat nämä uudelleen lämmittelyt vanhasta. Gossip Girl ehkäpä parhaimpia esimerkkejä.

Tuli tuo emosarja HIMYM katseltua jotenkuten uudestaan ja olen vakuuttunut että tekijöiden valinta lopuksi oli laskelmoitu fuck you faneille. Tuota ei selitä mikään muu kun itsekin sain mielessäni pelailtua läpi nuo ihmissuhteet, draaman jne.

Kirjoittelinkin jo että HIMYM tarjoaa hyvin raskaan ja pitkäveteisen on-off-vaiheilun ja Ted Mosbyn hahmo olisi pitänyt viedä loppuun tuohon kantavaan teemaan nojaten.

Hän kertoi tiettyä tarinaa isommasta kuvasta vaikka kuvattiinkin ystäväporukan matkaa, draamailua, valintoja, ikääntymistä jne. Tässä olisi vain pitänyt sitten toteuttaa kunnolla se mitä luvattiin.

Ja kyllä, kyseessä on sarjatulella tuotettu ja pääasiassa kevyt sarja. Tässä on minusta se ongelma että sarjan loppua kohti tuli jo esiin hyvin isoja teemoja seurauksineen. Yhden isoimman asian olisi pitänyt tapahtua sarjan yhdelle nais -tai mieshahmolle.

He olivat kulkeneet mukana läpi matkan ja kerran lopetukseen haettiin isompaa draamaa, olisi tuo pitänyt kohdistaa jompaankumpaan. Näin ollen kaikki se ystäväporukan kesken myös hyvin toteutettu story olisi vielä kerran näyttänyt elämän realismia, muovannut muut hahmot tajuamaan asiat kaikkien vuosienkin jälkeen. Myös nämä kaksi hahmoa saivat jo hahmokehityksensä maaliin ja minusta tuo olisi perustellut itsensä.

Eli tuskinpa tämä Duffin tähdittämä show voi mitenkään alittaa emosarjan isomman tarinan. Sama vaikka sarjalle tulisi cancel-lappu. Ellei ole jo tullut.
 
Viimeksi muokattu:

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aika harvoin MTV3 esittää mitään kiinnostavaa, en edes muista milloin olisin viimeksi Katsomosta mitään seurannut. No, nyt oli sokea kana löytänyt jyvän kun oli ymmärtänyt tanskalaista laatua käydä hankkimassa. Eli rikossarja Veriveljet on ehdottomasti katselemisen arvoinen, tosin aika raaka jos sellainen ei kiinnosta
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
How I Met Your Father ensimmäinen kausi oli ihan ok, parani loppua kohden. Kuten HIMYM alussa niin sarja ja hahmot vielä hakee itseään, sekä varsinkin sarjan huumori. Parhaiten sarjassa toimi oikeastaan vakavemmat kohtaukset. Lisäksi poikkeus verrattuna Motheriin ideallisesti on se, että isä on jo näytetty sarjassa, mutta vielä ei siis tiedetä kuka se sarjan miehistä on. Tulevaisuudesta näytetään nimittäin vain, että äiti puhuu lapsensa kanssa videopuhelua, mutta tällä hetkellä on kuvattu vain äitiä eli Kim Cattrallia. Ei siis voi esim. ihonväristä päätellä onko isä mahdollisesti musta vai valkoinen mies.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
HIMYM on yksi lempisarjoistani ja pitihän tuo Father versio myös tsekata. Oikeastaan ei se ollut niin surkea mitä odotin. Tosin rima oli tarkoituksella todella alhaalla tätä kohtaan eli vaikea sitä oli alittaakaan.

Vähän odottelen, että kävisikö tässä vähän samat kuin HIMYMille, kun en todellakaan lämmennyt sille heti kättelyssä. Vertasin sitä kokoajan Frendeihin ja vaihdoin kanavaa jos sieltä tuli HIMYM. Jossain vaiheessa kuitenkin tilanne kääntyi täysin. Sarjan kultakausihan on siinä 2-6. kausien aikana ja varmaan jossain siinä vaiheessa alkoi fanitus.

Saas nähdä. Toistaiseksi tuo ei lukeudu lempisarjoihini todellakaan.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Aloin katsomaan C Moresta Yellowstonea kun kaksi ekaa kautta vielä sieltä löytyy heinäkuun loppuun, kolmas näkyy sitten vähän pidempään. Jumaliste miten hyvä sarja. Kevin Costner on mies minun makuuni.

Vissiin Paramount+:sta löytyy kaikki kaudet, onko niitä nyt neljä tehty. Pitää katsoa sieltä sitten ne mitä ei täältä ehdi.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Yellowstonesta puheenollen, kannattaako se katsoa ensin vai mieluummin spin-off 1883?
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tuli katsottua Areenasta Pysäyttäkää Nyqvist!

Ensimmäisen jakson aikana ajattelin, että vaikea sanoa onko hyvä vai huono. Siitä se sitten kuitenkin lähti ja hyvän puolelle ilman muuta. Monta kertaa tuli naurettua. Lopetus oli vähän lässähdys. Muuten kyllä hyvää tekemistä siis. Suomalaiset osaavat tehdä paremmin epäuskottavia satiireita kuin mitään uskottavaa tavaraa.

Toinen hyvä kotimainen tuotanto, joka nyt löytyy Areenasta on Suden Hetki. Suosittelen vilkaisemaan.
 

ace

Jäsen
Olisipa Knight Riderille oma ketju Ja keskustelua. Onhan se kuitenkin paljon realistisempi sarja kuin MacGyver käpypommeineen.

Sarjassa nähdyt 80-luvun autot ja pukeutuminen pelkästään riittäisivät keskusteluun sivutolkulla, puhumattakaan miten KITT:n keulapala muuttuu kesken kohtauksen.

Vaatisi varmaan että sarjaa näytettäisiin tv:stä, sitä odotellessa vaihdan soittimeen uuden dvd:n kakkoskaudelta.

E: MacGyver on kova myös, ei ollut tarkoitus häntä mollata. Toinen TOP3 sarjoista koskaan.
 
Sarjassa nähdyt 80-luvun autot ja pukeutuminen pelkästään riittäisivät keskusteluun sivutolkulla.
Onhan ne cooleja, mutta omissa papereissani jää kuitenkin Miami Vicen jalkoihin jos kasarista puhutaan.

Pitkästä aikaa vedän Sopranosin vikaa kautta. Nää pari viimeistä kautta ovat kyllä hyviä siinä missä edellisetkin. Raakoja tapahtumia höystettynä hyvällä huumorilla.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Gentleman Jack

Vasta nyt pääsin toisen kauden 'makuun' vaikka keväällä jo ulos tulikin. Ann Listerin vaiheita seurataan jälleen, pääosassa Suranne Jones. Epookkihistoriallinen sarja jatkaa Gentleman Jackin tarinaa voimanaisena miesten maailmassa ja tietty käsittelee Listerin lesbosuhteita. Laatua kässärissä ja tietty pääosanäyttelijä on ehkä parasta mitä briteillä on tarjota.

..ja tietty Bernadette Bannerin mukaan (täh? ette tiä? YouTubeen sitten vaan) vaatetus on top notch oikein aikakauteen...
 

ace

Jäsen
Onhan ne cooleja, mutta omissa papereissani jää kuitenkin Miami Vicen jalkoihin jos kasarista puhutaan.

Pitkästä aikaa vedän Sopranosin vikaa kautta. Nää pari viimeistä kautta ovat kyllä hyviä siinä missä edellisetkin. Raakoja tapahtumia höystettynä hyvällä huumorilla.
Miami Vice on hyvä myös, mutta liian tuotettu ja laskelmoitu kasarimeininkiä ajatellen omaan makuun, oli enemmän trendsetter.

Michael Knightin susiruma villapaita herättää itselle enemmän muistoja. Pastellivärit ja purjehduskengät oli väistämätön paha jonka Miami Vice toi yleiseen muotiin, mutta Michaelin nahkatakki oli ja on edelleen cool.

KITT päihittää Crocketin Testarossan 100-0!
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Meille, joilla ei ole netflixejä eikä muitakaan flixejä niin Yle Areenassa PEN15. Kertoo kahdesta 13-vuotiaasta tytöstä jotka siirtyvät ala-asteelta yläasteelle ja sijoittuu vuoteen 2000. Toiminee naispuolisille vähän paremmin, mutta vilkaisemisen arvoinen sarja. 25 puolen tunnin jaksoa.

Pääosien esittäjät ovat muuten kumpikin 35-vuotiaita ja ovat myös itse kehittäneet koko sarjan.
 
Viimeksi muokattu:

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Olisipa Knight Riderille oma ketju Ja keskustelua. Onhan se kuitenkin paljon realistisempi sarja kuin MacGyver käpypommeineen.

Sarjassa nähdyt 80-luvun autot ja pukeutuminen pelkästään riittäisivät keskusteluun sivutolkulla, puhumattakaan miten KITT:n keulapala muuttuu..
Onhan sille. Siitä on hyvä jatkaa keskustelua 21 vuoden tauon jälkeen.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Yle Areenassa oleva kotimainen ”Suden hetki” kannattaa myös katsoa, jos ette jo ole katsoneet. Pyörii telkkarissa uusintakierroksella. Erittäin hyvä kotimainen
 

ace

Jäsen
Onhan sille. Siitä on hyvä jatkaa keskustelua 21 vuoden tauon jälkeen.
Wow, kiitos! Keskustelu ei näköjään ollut silloin 21v sitten kovin laadukasta, katsotaan jos uskallan nostaa tämän joskus ylös. Veikkaan vaan että aika yksin siellä olisin hehkuttamassa tätä kaikkien aikojen parasta tv-sarjaa.

@Everton kuitenkin nähnyt KITT:n livenä?? Vähän oon kateellinen, oikeesti.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
@ace @Quaser

NIitä Kittejä pyöri useampi samaan aikaan maailmalla, kun buumi oli kovimmillaan. Koko sirkusesityksen kun oli odottanut sen näkemistä kädet täristen, niin toteutus oli lopulta aika antikliimaksi. En muista ajettiinko vai työnnettiinkö se siihen estradille, mutta läheltä ei siis edes päässyt katsomaan.

Jotkut yleisön edustajat valittiin "juttelemaan" Kittin kanssa. Mutta ei siitä tainnut juuri mitään tulla, 80-luvun ujot suomalaispenskat puhumassa englantia Ritari Ässän auton kanssa... Ja itseltä ainakin meni kaikki lapsenusko sen auton aitouteen / hienouteen, kun se ei tosiaan osannut edes suomea.

Olisikohan se sitten ollut myös paria vuotta myöhemmin esillä messuilla Lahden suurhallissa? Hämärästi muistelen, että mulla olisi sieltä joku valokuva. Paremmin muistan sieltä kuitenkin maailman pisimmän limousinen, joka oli siis sillä kertaa kiinnostavampi.

Muistatteko muuten Ritari Ässä -purukumit samoilta ajoilta? Eilen löysin vinttiä siivotessani nipun purkan mukana tulleita keräilytarroja. Myös mm. Miami Vice -tarroja ja Alf-keräilykortteja oli samassa laatikossa.
 

ace

Jäsen
No nyt en ole enää yhtään kateellinen @Everton . Aikamoinen antikliimaksi.

Muistanko ihan väärin vai oliko The Hoff joskus Suomessa KITT:n kanssa vastaavanlaisessa tilaisuudessa? Seura lehdestä muistaakseni tästä luin, itse kun en 10 vuotiaana päässyt paikalle.

Purkat muistan hyvin, oispa tarrat vielä tallessa. Kaikenlaisia KITT leikkiautoja omistin, ei taida mitään olla enää tallessa.
 

axe

Jäsen
HBO Maxilla on vanhat Alfit nyt katsottavissa, joten niitähän on katsottu. Tykkään vieläkin kuten silloin niin kauan sitten ettei uskalla edes ajatella tai laskea. Mutta jumanklavita toi olisi aivan ylihuikea sarja, jos se olisi pikkuisen roisimpi ja ronskimpi, siis jos se olisi K16 eikä K7. Ei siis mitään seksiä ja ryyppämistä tarvittaisi, mutta että vitsit voisivat olla rajumpia.
 

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Onneksi ei tullut irtisanottua tuota tarjoushintaista tilausta äskettäin, kun Teho-osasto on nyt tullut tarjontaan. Pakkohan se on taas kerran hiljalleen alkaa katsomaan läpi, joskin viimeiset kaudet oli sitten jo aika huttua.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onneksi ei tullut irtisanottua tuota tarjoushintaista tilausta äskettäin, kun Teho-osasto on nyt tullut tarjontaan. Pakkohan se on taas kerran hiljalleen alkaa katsomaan läpi, joskin viimeiset kaudet oli sitten jo aika huttua.

Niin mihin tullut? itse tässä juuri harmitteli kun viaplaystä lähti tai oli lähtemässä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös