TV-sarja: Salatut elämät

  • 7 871 978
  • 24 705

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes, Sympatiat: Seattle Kraken
Ismo on kyllä jo useamman vuoden ollut tollainen suoraansanoen lapsellinen ämmä. Mutta eilisen jaksoa katsoessa tuli kyllä melkoiset myötähäpeät. Täytyy kyllä nostaa Koverolle hattua, että osaa hyvin näytellä roolinsa. Paikoitellen tämä "ämmä-Ismo" on hyvää viihdettä, mutta suurimman osan ajasta pelkkää myötähäpeää aiheuttava hahmo. Eiköhän tässä käy niin, että Seppo ja Lasse lähentyvät entisestään. Voin jo kuvitella kaksikon yhdessä saunan lauteilla ihmettelemässä Ismon lapsellista käytöstä.

Mustavaarat saivat sitten vähemmän yllättäen nenillee. Hyvä niin. Tämä juonikuviohan ei todellakaan ollut vielä tässä. Kuten Aki sanoi, taistelu on voitettu, mutta sota on edelleen käynnissä.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Evako nyt ei saanut nuhteita kummempaa laittoman aseen hallussapidosta, uhkailusta, virkavallan vastustamisesta ja karkaamisesta.

Tämä vei sen lähes oletuksen, että näyttelijän mammaloma olisi vankilassa. Lankeaako Miki nyt tähän ja karkaavat? Fiksumpi veto olisi toki, että Eva lähtisi jonnekin tokenemaan kaikista koettelemuksistaan. Ihmeen vähän on terapiaa tarvinutkin huomioiden lähiaikojen kokemukset. Lähtisi vaikka Jirille vannomaan rakkauttaan. Tämän sarjan logiikalla Tallinnan reissu olisi pitkä koettelemus. Ellei sitten Aarolla kilahda...
 

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Ismosta on aika pitkälti kaikki jo sanottukin täällä ja moneen kertaan. Silti jaksaa ihmetyttää, että mihin suuntaan tuota hahmoa on viety. Tiedän toki, että Kovero halusi pehmentää roolihahmoaan mutta että pitikö se sitten lyödä ihan täysin läskiksi ja koko ajan vain ylikorostaa sitä - en tajua.

Konsta, ei kun Miki, sitten päätti jättää Aaroa syyttämättä Lindan yhden hataran lausunnon perusteella. Eikös tuo reaalielämässä olisi vaatinut kuitenkin syyttäjän päätöksen? No, nää on näitä. Ja Eva pääsi kuin koira veräjästä kaikista muista syytekohdista, mitäpä noita pieniä tietty muistelemaankaan.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Ismosta on aika pitkälti kaikki jo sanottukin täällä ja moneen kertaan. Silti jaksaa ihmetyttää, että mihin suuntaan tuota hahmoa on viety. Tiedän toki, että Kovero halusi pehmentää roolihahmoaan mutta että pitikö se sitten lyödä ihan täysin läskiksi ja koko ajan vain ylikorostaa sitä - en tajua.

No pakko se on tosiaan sanoa, että aina kun luulee uuden katsomiskelvottomuuden pohjan saavutetun Ismon suhteen, niin aina sarja jaksaa yllättää. Melkein kotisohvalla kokee myötähäpeää, kun on niin kiusallisen noloja kohtauksia. Mutta kuitenkin koska Koveron voi sanoa kirjaimellisesti tehneen elämäntyönsä tuon hahmon parissa, niin kaipa hän jollain perverssillä tavalla Ismon esittämisestä ihan oikeasti nauttii..

Toivottavasti käräjäoikeus kohtaukset nyt loppuivat, sillä jäätävää miten se tuomaria esittänyt avustaja oli huono. Tuo replikointi ei menisi läpi edes Kälviän kesäteatterissa..
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Mutta kuitenkin koska Koveron voi sanoa kirjaimellisesti tehneen elämäntyönsä tuon hahmon parissa, niin kaipa hän jollain perverssillä tavalla Ismon esittämisestä ihan oikeasti nauttii..

Pelkästään tästä olisikin mielenkiintoista kuulla näyttelijöiden keskustelua. Todellisuudessa Esko höröttelee kuvausten jälkeen toisille, että "ei stn, taas lähti lapasesta".
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Uniikki, Juha Perälä ja ?
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Uniikki, Juha Perälä ja ?

Jontte Valosaari, ehkä?

--

Mitä tuohon Ismoon tulee, niin onhan tuossa hahmossa ero kuin yöllä ja päivällä, jos vertaa menneisiin aikoihin. Tylsyyttäni olen parin viikon lomilla katsellut salkkareita vuodelta 2004 (?) ja Ismo on kyllä loistava, eikä mikään nönnönnöö turhake.
Tosin kyllä tämä sarjakin oli tuolloin edes jotenkin järjissään. Melkeen kuin katsoisi täysin eri sarjaa, kun vaihdoin lennosta vuoteen 2021 vuodesta 2004.

"Seppo, kyllä sä olet melkonen SONNI"
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Miten Aaron läsnäolo enää perustellaan? Linda katkaisi välit, Viola meni samalla ja Dahlia on määrittelemättömän pitkällä tauolla. Lehtilä on sarjan historian paras näyttelijä, mutta silläkään ei voi ratsastaa ikuisesti. Kirjoittaisin Aaron pitkälle tauolle esimerkiksi siten, että menneistä tyrmistynyt Aaro päättää polttaa Taalasbiilin. Valitettavasti Kari on juuri tuolloin sammunut korjaamolle, joten Kari joutuu teholle. Mr Nahkatakki luonnollisesti lähtee pakoon palatakseen myöhemmin jollain verukkeella. Kova veto voisi olla esimerkiksi Annin kuolema, jolloin Severi olisi perijänä. Kukapas se Annin ensisijainen perijä äkkiseltään ajateltuna olisi ollut...

Aaro ei ole rahalle perso, mutta niin omistushaluinen että tuo kävisi järkeen. Ja Aaro vs Lasse on ollut ikoninen tappelupari.
 

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
Kummastuttaa, kun Lehtilähän osaa oikeasti näytellä, niin eikö tuo saa mitään muuta rooleja mistään?
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Ainakaan minun silmään ei ole osunut uutista, jossa kerrottaisiin Lehtilän poistuvan.

Tosin tuleeko tuosta nyt joku syy pysyä, kun selvittelee Miran (?) hotellisekoilua. Ei saa kertoa Violalle jne.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki

Jotenkin huvittavaa, että vuosina 2001-2004 Jaana Niemistä Salkkareissa näytellyt Idrén tituleerataan vieläkin Salkkari-näyttelijäksi.
Eipä Indrenillä juuri muita meriittejä olekaan. Viidakon tähtösissä taisi käväistä, mutta se vrt. suosionsa huipulla olleet Salkkarit. Ei järin vaikea valinta toimittajalla.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Mikin ja Sisun terapeuttihan onkin näköjään sama, jota Sebastian ja Aaro painoivat. Kunnon porno milf on kyllä kyseessä. Olisikohan tuolla aikoja vapaana?
 

Kale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tom Laaksonen
Susu on valinnut vähän erikoisen uran näyttelijänä. Hänen naamastaan kun ei irtoa oikein minkäänlaista ilmettä, ei niin minkäänlaista. Aina ja kaikissa tilanteissa sama; ”mulla on vaikea olla ja mahdollisesti paskat housussa -ilme”

Siis yrittikö se oikeasti esittää itkun purskahdusta sinne terapeutilla mennessään?? Jos yritti, niin televisio/elokuva/teatteri/mikä ikinä -historia on nähnyt kaikkien aikojen huonoimman näyttelysuorituksen.

Ei oo nyt oikein mitään mielenkiintoista juonikuviota menossa sarjassa. Saataiskohan Akista kaivettua vähän sitä vanhaa ”pahaa poikaa” esiin tässä uudessa tilanteessa, kun Camilla on koomassa. Vai pilaako käsikirjoittajat tämänkin. Veikkaan, että pilaa.

Nyt riittää tää negailu. Seuraavan kerran kirjoitan tähän ketjuun, kun Salkkareissa on hyvä pöhinä päällä. Voi mennä tovi.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Tylsyyttäni olen parin viikon lomilla katsellut salkkareita vuodelta 2004 (?) ja Ismo on kyllä loistava, eikä mikään nönnönnöö turhake.
Aijai. Tylsän Jaanan ja Salinien lähdettyä Ismo pääsi vihdoin menemään eteenpäin. Kalle ja Miia eivät olleet enää kuvioissa, joten Ismo lähentyi Sepon kanssa. Snow Teamin toimarin pesti oli hyvä idea, etenkin kun se osaltaan vauhditti Ismon peliaddiktiota, joka on Salkkarien paras tarina koskaan. Sillä oli selkeä alku ja loppu kestäen kaikkinensa päälle kolme vuotta. Ero johonkin Kallen alkoholismiin lähentelee yötä ja päivää.

Ymmärrän hyvin, että Kovero halusi pehmentää hahmoa ja alkuun se mielestäni onnistuikin. Monet vihasivat Sallaa, enkä minäkään siitä Ulla-pastissista tykännyt. Silti Ismo ja Salla sopivat hyvin yhteen: kaksi heikkoa ihmistä muodostavat vahvan parin. En tiedä, lähtikö Hanna Kinnunen yllättäen (aika nopeasti kyhätyltä Sallan lähtö vaikutti), mutta siitä asti Ismo on mennyt jyrkkää alamäkeä: kömpelöt Ismo ja Seppo -kohtaukset YouTubea varten, ärsyttävä Liisa jota Ismo ihaili sokeasti, maailman huonoin syöpäkuvaus, KrisLiisa, pakkomielteinen kiinnostus Kallen miehiin, Jutta, miljoona erilaista kauppaa jne. Ressu olisi voinut olla mahdollisuus palauttaa Ismo raiteilleen, mitä ei tietenkään tapahtunut, vaan Ismohan meni yhä pahemmaksi.

Mitkä amatöörit tätä nykyisin kirjoittavat, kun hahmot on järkiään paskoja. Ainakin seksi tuntuu kovasti kiinnostavan, kun miettii jo eilisen jakson päätöskohtausta. Puhumattakaan Ainosta.
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks




Minuutissa käydään kaikki Akin kunnon juonikuviot läpi ja loput 5min videosta jauhetaan paluun jälkeisiä pökäleitä.

Uusia jaksoja en ole jaksanut katsoa pariin kuukauteen, mutta vanhoja jaksoja senkin edestä.

Aina sarjassa on ollut tietenkin hurjia juonenkäänteitä, mutta laitetaan bongauksia jotka teki sarjasta uskottavamman tai muuten vaan huomioita:
- Katja unohti päivittää veroprosentin
- Markuksen huumekoukku oli tehty uskottavasti
- Roosan kehitysvammaisuus ja kuinka haastava tuo voi olla vanhemmalle
- Inkan viiltely/masennus. Muutenkin teinien ongelmat ovat uskottavia.
- Elina suree vielä 100 jakson jälkeenkin Markuksen kuolemaa, toisin kuin oman lapsen ja lapsenlapsen.
- Camilla ei halua lapsia, joten tuo pysyi loppuun saakka hahmolla, ja vanhemmat mainittu diplomaateiksi
- Kempele ei taivu stadilaisten suussa oikein. Muistan kun koulussa äidinkielen opettajakin oli ihan hiilenä tuosta "KempeLEELLE" menosta.
- Aleksi on samanlainen vässykkä kuin Ismo nykyään.
- Bändejä ja julkkiksia mainitaan ihan nimillä "onko sulla se mun Rasmuksen levy?"
 
Viimeksi muokattu:

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Jos mitään hyvää, tekijöiltä hyvä veto kaivaa Ismon ja Sepon vanhoja toilailuja. Väitän, että noilla on ihan vaan youtubessa aikamoiset katsontaluvut.

Kokoustamisesta jos mitään tajuan, väitän etäkokousten olevan tätä päivää, ei Mustavaara-yhtiöille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös