TUTO Hockey kaudella 2014–2015

  • 356 393
  • 1 330

Taccutucca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
Mielenkiintoisia pelaajia ei tässä sarjassa ole koskaan liikaa.

Niin. Ulkomaat ovat alkaneet vetää pelaajia aikamoisella tahdilla. Nyttenkin Teemu Virtala päätti jättää kotoisan Mestiksen ja mennä mielummin Kazakstaniin pelaamaan. Harmillista.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
TuTolla alkaa olla jo mukava nippu kasassa näin harjoituspelien lähestyessä. Pärän ja AUKin "mahdollisen tulon" jälkeen oikeastaan joka ketju vielä vahvistuisi ja hyökkäyksen kokemustaso nousisi huomattavati. Pakistossa on aika vähän ikää, mutta tiettyä jatkuvuutta silti löytyy. Veskariosasto on ehkä lupaavin vuosiin, mutta aika kokematon. Meriläinen osoitti että hän kyllä kestää paineet heittää kehiin kriittisilläkin hetkillä ja kehittyi viime kaudella ykkösveskariksi. Kähkönen on nuorten maajoukkue veskareita, ehkä jopa tuleva NHL veskari jos kehityskäyrä jatkuu. Hyvinkin voi kehittyessään jo tässä iässä nostaa TuTon vielä astetta kovemmaksi joukkueeksi, mutta tuskin heti.

15.8.2014 ilmeisesti olisi ensimmäinen harjoituspeli sarjanousija KeuPa HT:tä vastaan kupittaalla. Olisikohan silloin kokoonpanot jotain tällaista:

Virtanen-Ruotsalainen/Meri-Mähönen
Virkki-Franssila

Keinänen-Pulliainen-Taavitsainen
Viirlas-Heinimäki

Lehtinen-Meri/Ruotsalainen-Uski
Tuohilampi-Hiden

Rautajoki-Kuru/Sillanpää-Sillanpää/Karvinen
Linke-Torikka

Meriläinen/Kähkönen
 

Toveri-76

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
Ou shit. Tällaista ei kyllä kaivattu. Mutta minkäs teet? Noh, kiitokset Virrulle loistavista hetkista Kupittaalla ja menestystä jatkoon. Toivottavasti ei nyt menis kilpailijalle, vaan takaisin JYP:in liigajengiin, johon kuuluu myös kuten TUTOon.

Nyt sitten sitä Pärssistä kehiin! Paikkais parhaiten Virrun jättämän aukon. Toki olis ollut niin kiva nähdä vanha legendaarinen ketju Virru-AUK-Pärä kokonaisuudessaan, mutta se jäi sitten haaveeksi. Harmi.

Noh, eiköhän tästä selvitä. Uskon silti, että ens kauden joukkeesta tulee kiinnostava ja pelejä on kiva käydä katsomassa, vaikka varsin olennainen elementti sieltä tuleekin puuttumaan.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Taccutucca kirjoitti:
Itse näkisin Nico Lehdon isossa roolissa. Onhan hän kuitenkin aika tough costumer ja kelpo omanpään luuta.

Totta. Pääsi unohtumaan, kun katselin JA:n pelaajalistoja. Lehto tuo myös hivenen kokemusta nuorehkoon pakistoon. Omanpään luutia alkaa olla TuTolla aika kivasti mielestäni pakistossa. Vidgren voinee myös vapautua tuolta naapurista pakiston avuksi, jos paikkaa ei aukea.

Toveri -82 kirjoitti:
Voi, voi...ei voi muuta sanoa. Helvetin isot kiitokset Virrulle että pelasi 3 kautta TUTOssa. Valitettavasti Liiganousu jäi haaveeksi.
Kuka sitten Virrun tilalle?! Kyllä oma kiinnostus lopsahti ainakin hetkeksi tähän hommaan...

Suuret kiitokset myös Virrulle täältäkin. Yksi seura ikoneita ehdottomasti. Kaikkea hyvää jatkoon, mutta jättää myös isot saappaat täytettäväksi.
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Aittolahan tuossa jutussa toteaa että olisi hyvä jos Antin paikkaaja löytyisi jo jostakin joukkueen mukana harjoittelevasta pelaajasta.

Onko joku käynyt seuraamassa treenejä? Mitkä pelaajat treenaa TUTOn kanssa mutta ei ole vielä sopimusta johonkin? Pärssinen ja AUK ainakin.
 

Oadie

Jäsen
No niin tämähän sopii kuin nenä päähän. Suht merkityksettömän sarjan TUTO:n valopilkku otti ja lähti. Virru oli kyllä suuri syy, että tuli kausari hankittua. Nyt joukkue on totaalisen hajuton, väritön ja mauton. Toki kauden aikana uusia Hakulisia voi löytyä, mutta näin etukäteen näyttää se aika epätodennäköiseltä. Toivotaan parasta.

Noh onneksi siellä taas vakuuteltiin että hienoa kun organisaatio menee eteenpäin. Itse en kyllä oikein näe että miten tässä on tulevan kauden osalta menty eteenpäin. Tosin osa syy on sarjajärjestelmässä eikä niinkään TUTO:ssa. Mutta ennen tulevaa kautta pääomistajat häipyivät rahoineen takavasemmalle, joukkue on heikompi kuin viime kaudella ja nyt lähti vielä kapukin kävelemään. Jotain tarttis tehrä, mutta kun tyhjästä on paha nyhjästä. Kyllä se sitten taas lämmittää kun keväällä väännetään pronssista hattuja puristellen, pläääh!
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Oman ikäpolven ja vähän vanhempienkin TUTO-kannattajien fanitusta ovat vuosien varrella kaiken TUTOn nimissä tarjoillun kuran keskelläkin ajaneet eteenpäin kaksi kantavaa unelmaa; unelma TUTOn pelaamisesta SM-liigassa ja unelma Virtasen, Pärssisen ja Uusikartanon näkemisestä vielä kerran ketjuna TUTOn paidassa. Tuosta ensimmäisestä unelmasta on tullut lähinnä vitsi osittain TUTOsta johtumattomista syistä. Tosin, monesko liigaprojekti TUTOssa nyt on meneillään? Aloittivatko uudet pääomistajat jo uuden projektin vai jatkettiinko vanhaa, vai palattiinko kenties johonkin jo kerran kuopattuun projektiin?

Tuon jälkimmäisen unelman toteutuminen tuntui ehkä sittenkin olevan mahdollista siinä vaiheessa, kun Antti Virtanen palasi TUTOon. Unelma sai lisää vettä myllyynsä viime vuonna Ikan tultua valmentajaksi ja tänä kesänä sen unelman toteutuminen tuntui olevan lähempänä kuin koskaan. Siltä unelmalta vietiin nyt matto alta ilmeisesti lopullisesti. Virtasen poislähdöllä on taatusti vaikutusta esim. Pärssisen ja TUTOn yhteistyön kannalta. Se vaikutus voi olla joko positiivinen (budjetista vapautui rahaa Pärän palkkaamiseen) tai negatiivinen (Pärää ei enää TUTOssa pelaaminen niin paljoa kiinnosta). Voidaanhan Pärssinen ja AUK varmaan jossain vaiheessa TUTOssa nähdä, mutta unelma kokonaisesta ketjusta taitaa olla mennyttä, valitettavasti.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
Aika aneeminen fiilis on kyllä rakkaan TuTo:mme tilanteesta just nyt. Pulliaisen ja Keinäsen takana koko hyökkäys on täynnä pelaajia, joiden meriitit ovat Mestistä heikommista sarjoista. Itse en koskaan lähde intoilemaan A-junnuista tai Suomi-Sarja-jätkistä, vaikka tilastot olisivat kuinka vakuuttavia. Muistetaan case Arttu Reponen. Kyllä joku näistä kuruista ja taavitsaisista voi osoittautua laatujätkäksi, mutta paljon heillä on todistettavaa.

Pakkikalusto on ihan ok luokkaa, mutta kyllä sekin osa-alue on KooKoo:lla ja Jukureilla vahempi. Maalivahtikaksikosta tykkään, mutta tuskin Kibe tai Kähkönen mikään sateentekijä on.

Aikaisemmin meillä oli sentään rikkaat omistajat, mutta nämä uudet jätkät eivät ilmeisesti ole mitään varsinaisia rahamiehiä. Säästöliekillä tullaan menemään, Virrunkin tapauksessa sopimus varmaan purettiin ihan mielellään kun fyffeähän siinä säästyy eikä tyhjänä kumisevasta kassasta tarvitse maksa ammattimiehen palkkaa.

Vaikea nähdä, että perhesyyt olisivat estäneet Virrun jatkoa, jos seura menisi oikeasti eteenpäin. Eiköhän Virru vain katsonut kevään ja kesän tätä joukkueen rakennusta ja Mestiksen yleistä kehitystä. Tämän jälkeen selkeä johtopäätös, että ei kiinnosta reissata parikymppisten kollien kanssa ympäri Suomea pelaamassa puolityhjille katsomoille.

"Eteenpäin on menty."
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Aika aneeminen fiilis on kyllä rakkaan TuTo:mme tilanteesta just nyt. "Eteenpäin on menty."
Minulla on paskafiilis, kun suosikkini lähti. Virtasen kiemuroita ja persoonaa oli ilo katsoa.

Jotta TuTon organisaatio säilyttäisi uskottavuutensa niin Virtaselle tulee hankkia tasokas korvaaja. Ja sen lisäksi vielä toinenkin oikea vahvistus hyökkäykseen.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Everton analysoi aika osuvasti TuTon hyökkäystä voimasuhdevahtausketjussaan:


TUTO:
I Tuukka Pulliainen, Aki Keinänen
II -
III -
IV Hannu Kuru, Oskari Lehtinen, Krister Mähönen, Juha-Matti Rautajoki, Topi Taavitsainen, Petri Meri, Oula Uski, (Eetu Karvinen)
R Henri Ruotsalainen, Atte Sillanpää, Aleksi Sillanpää

TuTolla on siis tasan kaksi Mestis-eliittiin laskettavaa hyökkääjää, sen jälkeen loput ovat ns. neloskorin miehiä ja pari reservimiestä kuten Paimion Sedinit. Edes ykköskenttää ei saada täyteen kovemmista pelimiehistä, kuten ei myöskään koko kakkoskenttää, koska edes keskitasoa parempia hyökkääjiä ei ole lainkaan.

Kolmos-nelosketjun puurtajia ja sen sellaisia ns. yritteliäitä nuorukaisia toki on, mutta jos viime kaudella mentiin mopolla moottoritielle, niin nyt ei ole käytössä edes mopoa vaan tandem-polkupyörä, jossa pari jässikkää yrittää polkea eteenpäin ja kiskoa peräkärryä samalla kun osa kärryyn mahtumattomista hölkkää vierellä.

Jos ei Antti Virtaselle tule Pärssisen tai Uusikartanon tasoista korvaavaa eikä joukkueen huutavaa hyökkääjäpulaa täytetä enää millään, niin sitten täytyy lähinnä panna toivo siihen, että koko runkosarja on pelkkää testivaihetta ja kunnonkohotusta, ja sitten keväällä joukkue kykenisi pudotuspeleissä iskemään joltain sijalta 6-7 ylöspäin. Runkosarjahan on sinänsä merkityksetön jos vain kahdeksan sakkiin pääsee, ja vaikkei pääsisi, niin ei sarjasta voi tippuakaan, joten siinäpä sitä motivaatiota syksyn ja talven sohjokeleihin.

Antti Virtaselle kiitos näistä vuosista, esimerkillinen TuTo-sydän hänellä sykki, mutta tässä tilanteessa on täysin ymmärrettävää keskittyä uuteen perhejäseneen ja elämään jonka arki on Jyväskylässä. Tuskin Virtanen enää mitään pelisopimusta JYP-Akatemiankaan kanssa tekee, eli luultavasti ura oli tässä. Eipä kyllä 37-vuotiaalla pelaajalla välttämättä olekaan enää suurta intoa tulla nyky-Mestikseen saamaan aivotärähdyksiä idioottien toimesta kun sarjalla ei ole juuri mitään panosta, merkitystä eikä näkyvyyttäkään.

Koetuksella tässä on pitkäaikaisenkin kannattajan mieliala, kyllähän tämäkin uutinen kiistämättä latistaa tunnelmia melkoisesti. Ei Antti Virtasen tapaisia persoonia ja pelimiehiä ole Mestiksessä ollut kuin pari kolme, siinä ei lohduta jos tilalle tulee joku pystymetsän kloppi jostain Suomi-Sarjasta tai A-junnuista.
 

Isopappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
Virru

Kylläpä jysähti karu uutinen. Tuto:n ykköstykki ei jatka joukkueessa. Kyllä tätä herraa on vaikea korvata. Nyt tarvitaan äkkiä kovan tason hyökkääjä, mielellään Tuto taustainen. Vapaana ei kovin montaa ole. Pärä voisi täyttää nämä vaateet.

Jos ei riittävän kovaa pelimiestä saada tilalle niin halille menossa on iso kynnys.
Onkos jollain tietoa keitä siellä harjoituksissa pörrää, joilla ei vielä ole sopimusta, Pärän ja Akin lisäksi?
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Virru on pois riveistä. Ei sota yhtämiestä kaipaa on sanonta, mutta kyllä tätä "Rokkaa" varmasti tulee ikävä, tuli jo. Seuraava kysymys lienee kuka korvaa ja onko budjetissa yleensä korvaajan varat? Käsitttääkseni Virru pelasi eräänlaisella speciaali sopparilla, onko vastaava yleensä mahdollista saada korvaajalle?

Uskottavuuden kannalta olisi erittäin tärkeää saada "kova konkari" listoile. Näin esim. kaussarien hintoja arvioidessa, hinnan nousulla ei ole mittään pohjaa verrattuna viime kauden joukkueeseen. Joukkue on heikentynyt nimiä katsellessa huomattavasti, joskin lupauksia on paljon. Pahin puute on mielestäni kärki sentteristä. Sitten Forsellin päivien TuTossa ei ole nähty virtuoosimaista sentteri peliä. AUK+Pärä korvaa kyllä Virrun, mutta tämä on todella epävarmaa vielä.

A.Pusa siirtyi juuri rapan taakse, joten on TuTollakin kontakteja. NHL/KHL/AHL/CHL pelurit eivät ole mikään muiden joukkueiden yksinoikeus. Itseasiassa KHL:n vaikeudet voivat tuoda pelaajien ylitarjontaa joillekin markkinoille, mistä johtuen mm. Hokin KHL-hankinta ei ollut niin suuri yllätys.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Näin TuTon kohtaloa "ratkaisevalla kaudella" miettiessä on pakko nostaa esiin myös yksi suomen jääkiekkopiirien suurin tabu, pyydän anteeksi kaikilta Selänne faneilta eli puolelta Suomea. Selänteen suhde TuToon. Uskallan ottaa vaivoin tämän esille näin Selänteen uran ehtoolla, kunnioitan häntä suuresti ihan paikasta riippumatta, enkä halua mitenkään mustamaalata. Selänne on koko suomen peluri jääkiekossa. Suomen kaikkien aikojen kiekkoilija jota en haluaisi päästää eläkkeellee. Ehkä hänen isänsä myös oli yksi suomen parhaista, Seppo Lintström, saa kumota jos olen väärässä. Teemu voi myös itse geneettisesti osoittaa tämän vääräksi halutessaan. Tavallaan hän voi vahvistaa tai kumota nämä huhut jos haluaa. Itse kaipaan totuutta, en muuta. Pyydän syvästi anteeksi jos tämä on väärä huhu.

TS uutisoi takavuosina näin:

Turussa syntynyt stadilainen - Urheilu - Turun Sanomat

Ehkäpä Selänteen isä yhdennäköisyyden perusteella:

Seppo Lindström – Wikipedia

Keltainen lehdistön on myös uutisoinut asiasta, mutta tavovoistaan poiketen poistanut jutut. Kertoo jotain Selänteen asemasta Suomessa. Tähän ei moni pysty Suomessa.

Pieni kaino pyyntö vain Selänteelle, pelasta TuTo ja anteeksi. Kasvatti isäsi on varmasti isäsi ja olet "stadista" mutta et voi hylätä historiaasi. Olet Legenda koko suomessa.

PS. Selänne one and only.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
TuTolla on siis tasan kaksi Mestis-eliittiin laskettavaa hyökkääjää, sen jälkeen loput ovat ns. neloskorin miehiä ja pari reservimiestä kuten Paimion Sedinit. Edes ykköskenttää ei saada täyteen kovemmista pelimiehistä, kuten ei myöskään koko kakkoskenttää, koska edes keskitasoa parempia hyökkääjiä ei ole lainkaan.

Noista mun listauksista saa mielestäni ihan pelkällä vilkaisullakin jo jonkinlaisen kokonaiskuvan, vaikka ei edes tietäisi pelaajien nimiä. Ja TuTolla tuo näyttää kyllä kieltämättä hyvin erikoiselta.

En tiedä onko teoriani joukkueen kasaamisesta yhtään oikea, mutta kuvittelisin että optimitilanteessa tuon pitäisi olla kuin 90° myötäpäivään käännetty pyramidi. Eli 2-3 ykköskorin miestä, noin 4 kakkoskoriin, 5-6 kolmoskoriin, 3-4 neloskoriin ja sitten pari junnua rinkiin pyörimään.

Tällöin olisi luonnollinen kilpailutilanne kaikista pelipaikoista. Ykkös- ja kakkoskentät saisi koottua kovista pelaajista, kolmoseen riittäisi vielä variaatioita ja neloseen kilpailua. Ei yleensä ole joukkuekemialle hyväksi, jos joku tähtiasemaan tottunut joutuu tahkoamaan neloskentässä, eli kyllä duunareita ja nälkäisiä nuoriakin tarvitaan.

Joitain vahvistuksia TuTo kyllä ehdottomasti hyökkäykseensä kaipaa, jos kärkisijoista meinaa taistella. Pärssinen ja Uusikartano olisivat ehdottomia ykköskorin miehiä ja hienoja pelaajia koko sarjaakin ajatellen, mutta tässä tilanteessa 3-4 luotettavaa hyvän tason Mestis-hyökkääjää voisi olla jopa enemmän tarpeen kuin tuollainen toinen "kova kaksikko".

Toki tuo listaus on vain ennakkokaavailua paperilla. Jos nykymiehillä mentäisiin, niin kyllähän sieltä joku kauden aikana nousisi ylempään koriin. Pulliaisen ja Keinäsen kentässä se kuuluisa puhelintolppakin tekisi saletit 30 pinnaa.

Viime kauden veikkaukset jälkiviisasteluineen:

I Pulliainen, A. Virtanen, Vainiola
II Keinänen
III Hakulinen, Pitkänen, Ju. Virtanen, Rutanen
IV Heinimäki, Kokkonen, Palonen, Rautajoki, Ruotsalainen, Salmivirta, Mäkinen, Honka, Rundgren
R Lehtinen


Vainiola ja Keinänen olisivat voineet vaihtaa paikkoja päittäin, mutta ei vaikuttanut kokonaiskuvaan mitenkään. Hakulinen yllätti ykköskorin arvoisella unelmakaudellaan ja Rutanenkin oli tuolloisten standardien mukaan kakkoskorin mies. Pitkänen ja Juha Virtanen olivat puolestaan kaavailuissa runkomiehiä, mutta todellisuudessa pettymyksiä. Neloskorista ei sitten oikein yllättäjiä löytynytkään, vaan muutama sieltä jäi pelkäksi täytemieheksi.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Pieni kaino pyyntö vain Selänteelle, pelasta TuTo ja anteeksi. Kasvatti isäsi on varmasti isäsi ja olet "stadista" mutta et voi hylätä historiaasi. Olet Legenda koko suomessa.

PS. Selänne one and only.

Tarkoitatko että Selänne tulisi pelaamaan Tutoon vai antaisi sievoisen summan rahaa kun isä on Turkulainen? Sun kannattaa laittaa sille sähköpostia kun se ei ehkä täältä tuota huomaa...
 
Suosikkijoukkue
HC TPS, Lauri Tukonen
Tarkoitatko että Selänne tulisi pelaamaan Tutoon vai antaisi sievoisen summan rahaa kun isä on Turkulainen? Sun kannattaa laittaa sille sähköpostia kun se ei ehkä täältä tuota huomaa...

Tätä itsekin pohdin. Tulin tänne vain katsomaan AUK:n ja Pärssisen tilannetta, kun TUTO:n kanssa treenaavat, mutta nyt kyllä on kovat piipussa.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
On tainnut Tuto-faneille tullut hellepiikki päähän, kun lukee näitä viime kommentteja!?

Ja ainahan on suositeltavaa yleistää yksittäisen kannattajan horinat koskemaan kaikkia. Vaikka eipä sillä, kyllähän nämä saatanalliset helteet ottavat päähän jo aika monia.

Mutta noin muuten, voihan perse miltä touhu näyttää, mitä ilmeisemmin olosuhteiden pakosta. Super-Hessut sanoivat jo hyvissä ajoin adjö, eikä tarvitse olla Noora Karma nähdäkseen, että sen seurauksena joukkue on mitä on, eikä Rööki-Anaakaan enää riveissä nähdä. Lisäksi kun vielä tiedostaa, että koko sarjan merkitys ja taso ensi kauden osalta on iso kysymysmerkki, niin ei fiilikset varsinaisesti katossa ole.

Kaikesta yllä olevasta huolimatta kausarin hinta on kuitenkin muistettu about kolminkertaistaa viime kaudesta. Joku yhtälössä ei oikein täsmää. Ehkä joku viisaampi osaa kertoa, että mikä. Minulle asia on melkoinen mysteeri. Ja ei, Rebels-kausari ei ole vaihtoehto kaikille. Nykyisessä Kupittaan hallissa on perinteisesti saanut istua missä tahansa, ja sitäpaitsi, kautta kilpaurheilun historian pääty- ja kulmakatsomoiden hinnat ovat olleet jotain aivan muuta kuin pitkien sivujen vastaavat. Ja siihen on kyllä olemassa ihan selkeät syynsä.

No, vielä on kauden alkuun aikaa, eli kai jotain toivoa vielä on. Vaan huonoltahan tämä nyt näyttää.
 

Koppari

Jäsen
Suosikkijoukkue
suomikiekko
Olkaa rauhallisia! Teillä on yksi huippusentteri sopiimuspelaajana; pelannut laiturina ym. junnuvuosina dominoiva sentteri. Herra Aittola herää!!!
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
mustaoranssi kirjoitti:
Tarkoitatko että Selänne tulisi pelaamaan Tutoon vai antaisi sievoisen summan rahaa kun isä on Turkulainen? Sun kannattaa laittaa sille sähköpostia kun se ei ehkä täältä tuota huomaa...

Lähinnä tarkoituksena oli hiukan herättää keskustelua mahdollisista, miten seuraa saataisin ylös, esim. uusilla kontakteilla. TuToon tuntuu tarttuneen Mestiksen negatiivinen ilmapiiri aika pahasti ja "jotain tarttis tehrä". Itseä ainakin turhauttaa tämä nykyinen Mestiksen tilanne. Selänteellä voisi nyt olla aikaa ja ehkä joku "historiaan" pohjautuva kiinnostuskin hiukan työstää TuToa. Mestiksestä hänellä onkin jo hiukan kokemusta Kirkkonummen Salamien kautta. Ajatuksena toki aika kaukaa haettu, mutta vaikeissa tilanteissa on joskus haettava järjettömistäkin suunnista ratkaisuja. Muistan Selänteen myös joskus sanoneen, että haluaisi olla mukana pelaajien kehittämisessä uransa jälkeen ja tätähän TuTossa tällä hetkellä riittää. Pelkästään jo Selänteen nimellä kuvioissa mukana olemisesta on valtava positiivinen vaikutus TuTon kokoiselle seuralle.

Ei TuTo tai kukaan muukaan voi Selännettä omia Suomessa, mutta jos saisi edes pienen jyvän. Pienestä siemenestä voi ajan mittaan kasvaa suuri sato.
 
Suosikkijoukkue
Tuto
Ei TuTo tai kukaan muukaan voi Selännettä omia Suomessa, mutta jos saisi edes pienen jyvän. Pienestä siemenestä voi ajan mittaan kasvaa suuri sato.

Nyt niitä jäitä hattuun, hävettää lukea tuollaista utopistista toiveajattelua.

Foorumitaukoa tullut pideltyä kevään pettymyksen jäljiltä. Eipä ole aikoihin ottanut noin koville jääkiekkojoukkueen tippuminen pudotuspeleissä. Kausi tarjosi hienoja kokemuksia, mutta päättyi kovin karvaasti jo selvältä näyttäneeseen sarjaan. Mielestäni viime kauteen olisi pitänyt panostaa vielä täsmähankinnan verran vaikka joukkue oli todella vahva ilmankin apuja. Ehkä täsmähankinta tehtiinkin Vainiolan osalta, mutta Vainiola ei ihan täyttänyt edelliskauden saappaita.

Liigapaikka tarjolla, TUTO sai näkyvyyttä hyvin kaupungissa ja osa satunnaiskuluttajista siirtyikin kupittaalle TPS kontattua. Kaikki oli kohdillaan, mutta ei niin ei. Nyt sarja on juuri sitä mitä täälläkin on jo ehditty voivottelemaan. Spora ei täytä hallia, KooKoo tähyilee ensi kautta jne. Tähän päälle vielä röökianan lopettaminen niin omakin joukkue näyttää vähän värittömämmältä.

Viime kaudella omistajien näkyvä ulostulo sai hälärit päälle. Ollaan sitoutuneita TUTOon ja rahasta ei ole kiinni, mutta halutaan lisää rahoittajia. Todella outo yhdistelmä. Sinne menivät, harmi ettei oikeaa jääkiekkosydäntä herroilta löydy. Ties mitkä olivat motiivit olla TUTOn takana. Tuloja on sen verran, ettei mestisporukan pyörittäminen pitäisi tuntua yhtään missään. Iso H rintaan ja hallin katolle niin menis vielä firman vähennyksiin.

Tulevan kauden joukkueen osalta ei oikein osaa sanoa mitään kun vaihtuvuus on ollut niin isoa. Fyysisen ja taitavan kiekon ystävänä kiva, että pelinrakentajana pyörii vielä sentään Pulliainen ja Rautajoki nostattaa fiilistä aktiivisena taklaajana. Keniltä parit ristikon alle osuneet kudit ja nakkipiirakoiden laatu kun pysyy hyvänä niin eiköhän hallille tälläkin kaudella muutamaan otteeseen tule eksyttyä. Viime kauden todellinen fiilis mahdollisesta noususta ja uudesta tulemisesta on kuopattu, kenties lopullisesti.

Viimeisen lauseen kirjoittaminen teki muuten todella pahaa, mutta pakko kohdata realiteetit.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Teppo_Winnipeg kirjoitti:
Nyt niitä jäitä hattuun, hävettää lukea tuollaista utopistista toiveajattelua.

Pahoittelut jos tuolta tuntuu. TuTossa tai Selänteessä ei kuitenkaan mielestäni ole mitään hävettävää. Toiveajatteluahan tämä toki on, mutta pakkohan tässä on erilaisissa toivoissa elää, kun TuTon tilanne on mikä on. Ilman toivoa paremmasta voisi heittää rukkaset naulaan samantien.

Juniorityöhön osallistuminen on mielestäni kuitenkin Selänteelle täysin realistinen vaihtoehto uran jälkeen. Koulutukseltaan hän itseasiassa on vielä lastentarhanopettaja. Hänellä olisi varmasti paljon annettaavaa Suomalaisille junioreille. TuTo voisi ehkä saada siitä pienen siivun olemalla aktiivinen. TPS tuskin olisi Selänteelle niin helppo vaihtoehto, kuin TuTo (Jokerit-TPS historia). Turku on kuitenkin yksi suomen jääkiekkotoiminan ehdottomista keskuksista ja jos laajemmin mielii toimintaa tehdä Suomessa niin eiköhän tännekin haluta.

Kaiken kaikkiaan tämä nyt oli vain yksi idea TuTon nostamiseksi suosta. Muitankin saa ainakin minun puolestani esittää. Edelleen, "jottain tarttis tehrä".
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs KalPa
  • 2.32
  • 4.00
  • 2.64
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös