Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

TUTO Hockey A-nuoret 2018–2019

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana tosiasia, 27.04.2018 klo 19.42.

 1. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  TuTolta tänään Porissa Ässiä vastaan ottelun lopussa upea nousu 2-4 tappioasemasta alle kahdeksassa minuutissa 6-4 voittoon. TuTon voiton pääarkkitehtejä olivat Timi Lehti, joka teki TuTon kolmannen, neljännen ja kuudennen maalin ja Karri Forsblom, joka antoi syötön noihin kaikkiin maaleihin. Muita TuTon maalintekijöitä Filip Vasas, Jussi Tammela ja Valtteri Virtanen.

  Huomenna TuTo kohtaa Kupittaalla KooKoon kello 17.00 .
   
 2. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Tänään TuTo voitti KooKoon 4-2. Karri Forsblom pelasi erinomaisen pelin. TuTon ensimmäisessä maalissa hän jatkoi siitä, mihin eilen jäi. Harjoitellussa ylivoimakuviossa Forsblom laukoi kovan syötön KooKoon maalille, mistä Timi Lehti ohjasi kiekon maaliin. Jussi Tammelan tekemä toinen maali pomppi pienestä kulmasta vähän onnekkaasti maaliin. Kolmannen maalin teki ylivoimahyökkäyksestä Filip Vasas Forsblomin hienosta syötöstä. Ja neljännen maalin Forsblom teki minuutti ennen ottelun päättymistä tyhjään maaliin taisteltuaan kiekon itselleen keskialueella.

  Hienosti on TuTolla alkanut Nuorten SM-liigan alempi jatkosarja, kun molemmista peleistä on tullut voitto.
   
 3. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  A-nuorten seuraava peli onkin sitten K-Vantaan nuoria vastaan. K-Vantaa voitti Ilveksen viimeksi ja sitä ennen kärsi JA tappion toiselle nuorten Mestiksestä mukana olevalle. En tiedä aliarvioiko Ilves vastustajan. Nuoretkin ovat kuitenkin taistelutahtoa näyttäneet. Ässät pelissä tuli jäähyjä rutkasti ja vastustaja rankaisi niistä aika tehokkaasti. Jäähyt ovat yleensä ratkaisseet pelejä eli AV pelaaminen ei ehkä ole onnistunut. Jos TUTO on ottanut jäähyjä vähemmän, niin tulos on ollut parempi. Tällä siis viittaan otteluihin, missä jäähyjä otettu liki puolet jostakin erästä. Mutta hyvin on tämä alempi sarja alkanut.
   
 4. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  A- nuorille JA-voitto. Valmentaja ei ollut kovin tyytyväinen ja epäili joidenkin odottaneen helppoa voittoa, koska kauden alussa voitettu 9-2 !. Olisi kyllä ihme, jos joku noin vanhaa peliä muistelisi. Tärkeitä otteluita kaikki ja se on kyllä totta, että vain muutamalle nämä ovat pudotuspelejä kaikki.
  Perjantaina vastaan tulee Ilves. Ilves on paha vastustaja eli pisteiden saaminen vaatii paljon. Toivon mukaan Aittola sai puheella jotain hyvää aikaan. Toinenkin mahdollisuus on.
   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2019 klo 11.22
 5. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Hyvä startti nuorilta alempaan jatkosarjaan ja 3 pelistä kerätty 8 pinnaa. Tätä tarvitaan. 15 ottelua enää jäljellä 1 paikka pudotuspeleihin tarjolla ja 2 paikkaa sarjaporrasta alemmas. Nyt ollaan kärjen vauhdissa ja eväitä on taistella myös viimeisestä paikasta mestaruusjahtiin. TuTolla on hyvä joukkue, mutta vielä pitäisi löytää se viimeinen vaihde millä tästä vaiheesta päästään eteenpäin.
   
  Viimeksi muokattu: 10.01.2019 klo 19.46
 6. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Nuoret tänään ihan hyvällä kokoonpanolla. Timi Lehti ei ole mukana, mutta ei näkynyt edustuksenkaan mukana. Urpolahti pelivuorossa.
  A-nuorilla on kaksi tasaisen vahvaa maalivaahtia, niin vuorottelua voidaan hyvin tehdä. Pelejä kuitenkin on aika tiheään.
   
 7. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  TuTon ykköspakkipari tännään Slovakian U20 ja U18 maajoukkueista. Pakiston kokoonpanoista näyttäisi löytyvän ainakin nyt myös Timi Lehti. Ketjutkin näyttävät ihan hyviltä ja luottoa on Urpolahteen. Jännä peli nuorilla varmasti nälkäistä Ilvestä vastaan. Pinnoja taas tarvittaisiin.
   
 8. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Tänään on kokoonpanossa myös uusi slovaķki-hyökkääjä Marcel Kanera.
   
 9. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  5-2 voitto ilveksestä. TuTo pelasi kaksi erää kauden parasta peliään. Hyökkäyksiin lähdettiin nopeasti, syötöt menivät kohdalleen ja maalipaikkoja syntyi paljon. Tehokkaan viimeistelyn ansiosta TuTo johti kahden erän jälkeen jo 4-0. Ensin Roope Kallio karkasi yksin läpi ja nosti hallitusti rystyllä kiekon maalin kattoon. Niklas Konttila teki toisen maalin ja kolmannessa maalissa Aaro Löyttymäki ja Karri Forsblom pääsivät TuTon pelatessa alivoimalla 2-1 ylivoimahyökkäykseen, jossa Forsblom pääsi laukomaan kiekon tyhjään maaliin Löyttymäen hienosta syötöstä. Sitten Nicolas Neznik laukoi suoraan Rasmus Savolaisen aloitusvoitosta kiekon maalin yläkulmaan. Kolmannessa erässä TuTon peli hyytyi ja Ilves pääsi peliin mukaan onnistuen kaventamaan tilanteeksi 4-2. Ottelun viimeisen maalin teki Adam Kalaj Ilveksen tyhjään maaliin.

  Sarjaa johtaa JYP ja TuTo on toisena samalla pistemäärällä huonomman maalieron takia. Tänään TuTolla on mahdollisuus parantaa maalieroaan, kun se kohtaa sarjajumbo Karhu-Kissat Helsingissä.
   
 10. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Jouduin katsomaan pelin jälkilähetyksenä ja täytyy myöntää, että todella hyvä esitys nuorilta. Kolmanteen erään menessä 4-0 tilanteessa ei ole helppo pelata ja vastustajalla ei siinä enää mitään menetettävää ole. Tällöin se varmistava pelityyli voi kostautua. Uskoin kyllä, että ero pysyy.
  Tänään asenne pitää olla kunnossa. Karhu-Kissat oli mestiksen puolella tällä kaudella ihan hyvä ja heillä on voitolla mahdollisuus vielä lähteä haastamaan muut mahdolliset putoajat. Ei siis tule olemaan mikään helppo peli, vaikka TUTO on nyt voittoputkessa. Sarjaa on vielä paljon jäljellä ja mielummin hoidetaan homma ajoissa eli varmistetaan paikka ensikaudeksi ja samalla tavoitellaan paikkaa vielä kärkikahinoihin.
   
 11. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Erinomaisia tilanteita oli pelissä valtavasti ja peli oli hyvin viihdyttävää kiekkoa. Tärkeät 3 pinnaa pelistä tuli hyvällä esityksellä, mutta pakko hieman negatiivistakin palautetta antaa. TuTo hukkasi käsittämättömän paljon loistavia paikkoja ja sortui Ilveksen mukana lopussa matalaan pelintempoon, mikä oli kostautua. Hyvällä viimeistelyllä TuTo olisi helposti iskenyt pelissä helposti 8-10 maalia, eikä Ilveksellä olisi ollut eväitä loppukiriin. Esimerkiksi Roope Kallio iski hienon ja tärkeän avausmaalin, mutta hänellä olisi ollut paikat iskeä hattutemppukin.

  Parempaa viimeistelyä tarvitaan ehdottomasti jatkossa. Positiivista toki on, että näitä paikkoja saadaan ja se on ensimmäinen edellytys, että maaleihin on mahdollisuuksia. Monesti peleissä käy myös niin, että jos et omia paikkojasi saa hyödynnettyä niin vastustaja rokottaa heidän paikoistaan. Eli kauheasti ei siimaa kannattaisi antaa, vaikka tuntuisi että varaa olisi. Tänään voisi olla mahdollisuus nousta alemman jatkosarjan kärkeen, jos K-Kissat peli hoidetaan hyvin alusta loppuun asti.
   
 12. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  K-Kissat pisti TuTon nuoret tiukille, mutta onneksi lopulta peli saatiin käännettyä jatkoaika voitoksi. Putoamisvaarassa olevilla joukkueilla löytyy näissä paikoissa monesti yllättävääkin lisäpanosta. Toisaalta TuTon pitäisi saada koneesta paremmin tehoja irti. Laukausten ja viimeistelyn laatuun tarvittaisiin parannusta. K-Kissat pelissä maalia kohti tehty työmäärä oli hurja, vaikka 4 maalia saatiinkin iskettyä. Varsinkin maalinedustoilla pitäisi pystyä tehokkaampaan viimeistelyyn. Seuraavaksi K-vantaa vastaan, mikä viime kierroksella kaatoi Ässöt. Peli on sekä TuTolle, että Vantaalle tärkeä. Voitolla TuTo nousisi sarjan kärkeen ja tappiolla Vantaa kuroo eroa TuToon merkittävästi ja putoamiskarsinta kiristyisi.
   
 13. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tänään onkin sitten taas yksi niistä otteluista, jotka pitäisi hoitaa kotiin. K-Vantaa saanut varmasti uskoa, kun on pari liiga joukkueen nuoret voittanut ja TUTO varmasti yksi sellainen, joka heillekkin nyt sellainen tärkeä haaste. TUTO on vähän vastaavasti tehnyt tulosta, ilman tappioita kuitenkin. Kokoonpano hieman muuttuu pelistä peliin, mutta varsinkin ykköskenttä on sellainen, joka voi ratkaista pelejä. Toivottavasti nyt lähdetään tosissaan ja muistetaan edellisen kohtaamisen palaute.
   
 14. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tiukoille meni, mutta erittäin arvokkaat 3 pinnaa TuTon nuoret nappasivat K-Vantaa pelistä. Alemman jatkosarjan kärkipäikka siirtyi nyt ainakin hetkellisesti TuTon haltuun ja ero putoamisvaarassa oleviin joukkueisiin kasvoi myös merkittävästi. Seuraavat pari peliä mitellään kotona sitten sarjan kärkijoukkueita vastaan. Lukko ja JYP ajavat tiukasti TuToa takaa ja näissä peleissä voi jo ratketa paljon. Panokset nousevat ja jännitys alkaa jo tiivistyä. 1/3 sarjasta jo pelattu ja TuTo on ollut toistaiseksi voittamaton, mutta paljon on vielä auki. Paljon tuntuisi kuitenkin olevan omissa käissä, jos jaksetaan nöyrästi tehdä työtä joukkueen eteen ja taistellaan peleissä loppuun asti.
   
 15. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Todellakin tärkeät pisteet. Vielä on pelejä (12) jäljellä ja kovat vastustajat seuraavaksi vastassa. Kuusi voittoa kuudesta pelistä, on ollut hyvä alku.
  JYP ja Lukko kohtaavat 18.1 ja seuraavana päivänä Lukko tulee Turkuun. Toivottavasti edellinen päivän peli on tiukka ja raastava. Kaikki apu otetaan vastaan.