tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Viikonlopun pelit edessä. Tänään HIFK, joka voitti puhtaasti viimeksi ja TUTO:n valmentaja sai jälkimaininingeissa 2 ottelun toimitsijakiellon.
Jos TUTO pelaa samaan tyyliin kuin KalPa pelissä, niin mahdollisuuksia on. Huomenna sitten Jukurit ja ihan vaan periaatteesta se olisi voitettava.
6 pisteen viikonloppua en nyt odota, mutta vähintään 3 pistettä tästä olisi saatava.
Hyvää taistelua TuTon nuorilta tänään, mutta palkintoa siitä ei saatu. Toisen erän lopussa saattoi olla pelin käänne kohta. TuTo onnistui iskemään ylivoimaosuman ajassa 38:20 ja tilanne oli TuTon hyväksi 1-3. Tämän jälkeen kuitenkin "klassinen" maalin jälkeinen heikko peli, mistä HIFK rankaisi ajassa 39:04 tilanteeksi 2-3 ja pääsi hyvällä mielellä pukukoppiin. Kotijoukkue tuli sisuuntuneena kolmanteen erään ja ajassa 46:28 tilanne oli jo kääntynyt 4-3 vieraiden takaa-ajoksi. HIFK kuitenki piti johtonsa TuToa paremmin ja sai pisteet mukaansa. Edistystä tuli edelliseen kohtaamiseen verrattuna reilusti, mutta edelleen omissa soi hieman liikaa. Huomenna sitten Jukurit vastaan, joka tänään puolestaan hieman yllättäen löylytti naapuria 0-3 lukemilla. Jukurien puolustus on toiminut erittäin hyvin ja ei taida siitäkään mitään helppoa peliä olla tulossa.
Saa nähdä miten edustuksen tilanne vaikuttaa A-nuorten kokoonpanoon tänään. Jotenkin satsaisin kuitenkin A-nuorten peliin, enkä sieltä korvaavia pelaajia ottaisi.
Itse taas näkisin edustuksen ykkösprioriteettina ja nuorten pelaajien pärjääminen siellä olisi hyvin toivottavaa. Toki A-nuorten joukkueenkin menestys on erittäin tärkeää ja sitä kautta välimatka juuri edustuksen välillä myös kapenee. Tavallaan kokeilut Mestiksessä toimivat myös porkkanana pelaajan kehitykseen ja nuori voi myös palata näistä kokeiluista takaisin selkeämmällä näkemyksellä, mitä kovempi taso vaatii ja miten siihen voisi päästä. Varmasti monilla nuorilla ovat tavoitteet korkeammissa sarjoissa ja he haluavat todella kokeilla mihin asti heidän kykynsä riittävät.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Jukurit osoitti tänään kovaa taisteluilmettä ja vei ansaitusti pinnat TuTolta. TuTo oli ensimmäisessä erässä jotenkin väsyneen oloinen ja liekö HIFK peli vienyt parhaan terän? Jukurit olisi voinut viedä erän hyvinkin 3-0, mutta TuTo maalissa Määttä otti muutaman ison torjunnan. Toinen erä oli tasaisempi, mutta Jurit onnistui siinäkin paremmin ja vei erän 2-1. Viimeisessä erässä Jukurit hieman vetäytyi ja TuTolle avautui paikkoja päästä peliin mukaan, mutta niistä ei kuitenkaan saatu tulosta aikaiseksi. Jukurit viimeisteli 1-4 loppuluvut tyhjiin.

Jotenkin tuntui, että TuTo olisi paremmalla asenteella voinut kääntää pelin ja erot eivät lopulta tuntuneet kovin isoilta. Puolustuspäässä Jukurit oli kyllä myös selvästi varmenpi. Siinä missä TuTolla oli vaikeuksia mm. purkukiekoissa, niin Jukureilta lähti roikku keskialueelle todella varman oloisesti. Jukurit myös blokkasivat paljon vetoja ja pelasivat muutenkin hyvin uhrautuvasti. Vieraiden maalissa myös veskari oli vedossa ja mm. nollasi komealla hanskatorjunnalla Löyttymäen läpiajon. TuTon näkyvimpiä pelureita olivat mielestäni Löyttymäki, Kallio ja V.Virtanen.

Pistetahti tuntuu nyt hieman hiipuvan ja lähestytään pinna per peli tahtia, mikä ei kyllä 10 sakkiin tule riittämään. Nyt tarvittaisiin jälleen jostain pientä buustia, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty. Edustuksen loukkaantumiset todennäköisesti pyörittävät pelaajistoa varsinkin nuorten joukkueen osalta paljonkin. Täytyy vain toivoa, että niin nuorten joukkueessa kuin edustuksessa avautuvat näyttöpaikat osattaittaisiin nyt hyödyntää. Meno ei ainakaan helpotu, kun vastaan asettuu sarjan kärkipäässä majaileva HPK ja sen jälkeen sarjakärki Pelicans kohdataan kahdesti. Nyt pitäisi vain taistella vaikean jakson yli.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
A-nuorilla tänään peli sarjakärkeä vastaan. Edustuksen matkassa on muutama kärkipeluri, mutta ihan hyvältä nuorten kokoonpano näyttää, vaikka sivussakin on pelureita, mm. Kalaj. Pisteitä tarvittaisiin, mutta sarjakärkeä vastaan niiden saamiseen tarvitaan kyllä todellista huippupeliä. Pelicansin ykkösketju näyttäisi kokonaisuudessaan olevan pistepörssin TOP-10 sakkia ja TuTolla on paras pistemies edustuksen matkassa. Mikäli tuo vastustajan ykkösnyrkki saadaan kuriin ja puolustus ja maalivahtipeli välttyvät isommilta virheitä, niin pientä saumaa pinnoille voisi olla.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Pelicans oli odotetun hyvä, mutta oli TuTon nuorillakin paikkansa kääntää peli. Ensimmäinen erä meni hienokseltaan vieraille ja erän ainoa maali syntyi TuTon pelaajien törmätessä omalla alueella ja Pelicans hyödynsi tilanteen. Toisessa erässä TuTo onnistui nopeasti tasoituksessa ja oli heti sen jälkeen lähellä päästä johtoon. Tolpat kuitenkin vain kolisivat ja mm. Vasas kilautteli läpiajosta. TuTon hallinan jälkeen vieraat saivat paikkansa iskeä vastaan ja käyttivät ne kovalla prosentilla ja erän lopussa vieraat johtivat 1-3. Viimeisessä erässä TuTo yritti saada kirivaihdetta päälle ja hyviä tilaisuuksia oli tehdä maaleja. Viimeistely oli kuitenkin pari astetta vieraita heikompaa ja tappioasemassa tilanne vielä korostui. Pelin hienoin maali oli vieraiden 1-4 alivoima osuma, missä ylivoimahyökkäyksen kääntö päättyi hienon syöttökuvion jälkeen tyhjään maaliin. 1-5 loppuluvut tulivat alivoimalla kenttämestarin erikoisesta tyhjiin. Loppuluvut kyllä mairittelevat vieraita, mutta toisaalta ei heidän ehkä edes tarvinnut parastaan tänään näyttää.

TuTo pysyi pelin temmossa hyvin mukana, mutta tarvitsisi pidempiä onnistuneita syöttöketjuja ja parempaa viimeistelyä. Välillä hyökkäykset menevät liikaa yksin puskemiseksi ja syötöt liian vaikeiksi vaikka niissä on hyviä ideoita (tai ketjukavereilla ei vain löydy sitä yhteistä säveltä). Puolustuspäässä vieraiden poikittaissyötöt ja maalille leikkaukset tuottivat ongelmia. Aihioita parantaa peliä on paljon, mutta aikaa on rajallisesti.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Hieman on nyt pisteet karanneet, eikä tuleva viikonloppu ehkä paljon sitä paranna. Pelicans perjantaina voi edelleen olla liian kova pala. Lauantaina SaiPa, joka voisi olla sellainen, jolta pisteitä vois saada. Vaikeata tulee saavuttaa karkulaiset, mutta ei pidä luovuttaa. Täytyy toivoa että edustuksen mukana olleet palaisivat pian ja päästäisiin haastamaan taas vastustajat. Tietysti kaikki on kiinni siitä, koska edustuksen puuttuvat pelaajat pääsevät mukaan. Harmittava tilanne seuran kannalta tämä tilanne.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter
A-junnujen pitkä viikonloppu Lappeenrannassa alkoi eilen hyvin pelillä sarjajohtaja Pelicansia vastaan, jolta TuTo sai Kupittaalla viime sunnuntaina turpaan selvin lukemin. Eilen TuTo johti jo seitsemän minuutin jälkeen peliä 2-0 Ylikännön ja Tammelan maaleilla, minkä jälkeen TuTo johti peliä yli 40 minuutin ajan. Lopputuloksena oli kunniakas 2-3 jatkoaikatappio. Tänään vastassa on SaiPa ja huomenna KooKoo.

Hienoa että joukkue on saanut Lappeenrantaan mukaan edustuksessa välillä pelanneet Forsblomin, Tammelan, Vasasin ja Ziakin sekä edustuksen kakkosmaalivahti Lonkilan, joka pelasi eilisessä pelissä. Kokoonpanosta puuttuvat vain edustuksessa pelaava Löyttymäki ja loukkaantunut Kalaj.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter
Tapahtumarikas ottelu tänään Lappeenrannassa. TuTo oli kahden erän jälkeen jo 5-1 tappiolla, mutta se teki teki kolmannen erän alussa runsaassa kahdessa minuutissa kolme maalia ja viisi minuuttia myöhemmin vielä tasoitti pelin 5-5. Saipa meni kuitenkin vielä 6-5 johtoon, mutta Mudrak tasoitti ottelun 14 sekuntia ennen kolmannen erän loppua. SaiPa voitti ottelun tehtyään jatkoajalla ylivoimalla voittomaalin. TuTon muita maalintekijöitä Mudrakin lisäksi olivat Tammela, Torikka, Kallio, Lehti ja Löyttymäki, joka oli ehtinyt eilisestä edustuksen pelistä puolen päivän jälkeen alkaneeseen peliin Lappeenrantaan.

Huomenna on vastassa KooKoo ja silloin olisi aika ottaa voitto kahden jatkoaikatappion jälkeen.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tapahtumarikas ottelu tänään Lappeenrannassa.
Todellakin. Viimeisen erän maalit TuTolle 1-5, mutta ei sekään riittänyt lopulta, kun alussa annettiin reilusti etumatkaa. Tasakentällisin TuTo oli jopa lupulta pelissä tehokkaampi ja vieraat iskivät peräti kolmesti ylivoimalla. Maalivahdeille todella vaikea peli kummankin joukkueen osalta. TuTon veskarien torjunta prosentit 75-77% ja SaiPalla 81%.

10 sakki tuntuu taas karkaavan, mutta ei vielä ihan kannata toivoa menettää. 15 peliin 14 pinnaa ei kyllä millään riitä ja kovaa kiriä tarvitaan loppukaudesta ylempään jatkosarjaan pääsemiseksi. Toisaalta jos alempaan sarjaan taas joudutaan, niin pitäisi sielläkin olla taas valmiina taistelemaan jatkoonpääsystä.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tänään nuoret ottivat isoilla numeroilla voiton TOP-10 sakissa ainakin vielä majailevasta KooKoosta. Tärkeät 3 pinnaa pelistä mukaan ja ero viivan paremmalla puolella vielä olevaan KooKoon joukkueeseen nyt 8 pinnaa. TuTolla on vielä alkusarjaa jäljellä 18 ottelua. Nyt kasassa on 17 pinnaa ja viime kaudella lähes 50 pinnaa vaadittiin 10 sakkiin, tosin ottelumäärä oli pelin isompi. Jäljellä olevista peleistä pitäisi siis saada arviolta 30-33 pinnaa. Peliä kohti tarvittaisiin jotain 1,7-1,8 pinnaa, mikä ei sinänsä ole mahdoton tahti, mutta vaatii tasainsen kovaa suorittamista. Puhtailla 3 pinnan voittoputkilla kiriä saadaan hyvinkin tehtyä, mutta pitkiin tappioputkiin ei oikein enää olisi varaa.

Tänään ilahduttavaa olis useiden onnistumisten lisäksi mm. maalivahtipeli. Lonkila pääsi selvästi vastustajan veskareita helpommalla, mutta 19 torjuntaa ja 95% torjuntavarmuus ovat lukemia mitä tarvittaisiin lisää veskareille. Tehojakin tuli mukavan tasaisena rintamana. Ylikännö-Savolainen-Virtanen tuntui olevan todellinen tehoketju, mutta myös Kallion ja Forsblomin ketjuista tuli isoja onnistumisia. Seuraavaksi isot pelit vieraissa Jokereita ja Lukkoa vastaan, jotka ovat taulukossa takana ja mielivät varmasti nousua ylöspäin.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter
Lonkila pääsi selvästi vastustajan veskareita helpommalla, mutta 19 torjuntaa ja 95% torjuntavarmuus ovat lukemia mitä tarvittaisiin lisää veskareille.
Hieno 7-1 voitto ja onnistumisia tuli laajalla sektorilla. TuTon edustuksessa pääasiassa luukkuvahtina toimineella Samu Lonkilalla oli työntäyteinen viikonloppu, kun hän pelasi perjantain ja sunnuntain pelit kokonaan ja lauantain pelistä toisen ja kolmannen erän.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Viimeiseet kolme peliä aika hienoja TuTon A-nuorilta. Ensimmäisessä saatiin taisteltua sarjakärjeltä piste, vaikka tappio tuli jatkoajalla. Toisessa pelissä mahtava nousu 1-5 tilanteesta, mutta siitäkin tappio jatkoajalla. Kolmannessa pelissä selvä voitto. Näinköhän tässä nuoret olisivat löytämässä uutta kirivaihdetta takaa-ajoon TOP-10 paikasta? Mikäpä olisi sen maukkaampaa, kuin nousta selvältä takamatkalta kalkkiviivoilla ohi:

Fan falls during race against the Freeze
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Aika ailahtelevaa on A-nuorten pelien taso edelleen ollut, varsinkin maalivahtiosastolla. Jokerit pelissä taisi olla pohjanoteeraus. Lukkoa vastaan meni jo paremmin, mutta parannusta tarvittaisiin myös lisää koko muulta joukkueelta. Viime kaudella Filip Lindberg pelasi todella tasaisen hyvän kauden ja lähti NCAA sarjaan opiskelemaan ja pelaamaan. Kovaa on kamppailu ison meren toisellakin puolella ja kova kanadalainen kirittäjäkin taitaa löytyä veskariosastolla. Lindbergin 94,9% torjuntavarmuus parista pelistä ei kuitenkaan nyt ihan huonoa lupaa, kun pääsee paikallisiin systeemeihin kunnolla kiinni.

Ames: UMass hockey’s goalie situation continues to intrigue

Huomenna olisi TuTon A-nuorilla taas mahdollisuus palata takaisin voittojen tielle, kun hyvin alkusarjaa pelannut Sport saapuu Kupittaalle vieraaksi. Sportin alkusarjan tehomiehenä on häärinyt Eetu Mäki, joka löytyy pistepörsistä TOP-4 sakista.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Hieman ailahtelevaa ovat tulokset olleet. Välillä isonumeroisia voittoja, välillä kiritty rinnalle ja ohi. Välillä tappioita ja muutama suurin numeroin. Erityisesti Jokereille hävitty peli korpeaa. Hieman A-nuoret kärsivät edustuksen tilanteesta, mutta ovat kuitenkin taistelleet hyvin. Sport on ollut tavallaan hyvä vastustaja ja pisteet olisivat mahdollisia. Ilman hyvää maalivaahtipeliä ja puolustuspelaamisen onnistumista, voi ongelmia tulla. Toivotaan, että kaikki menee nappiin.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Hyvää taistelua TuTon nuorilta tänäänkin 2 erää, mutta viimeinen erä koitui kohtaloksi samoin kuin eilen. Pitkä tappioputki näkyi jo eilenkin hieman pelin lopussa, missä jotenkin tietty jännitys ehkä tuli kuvaan pelin lopussa ja paras terä katosi helpoistakin suorituksista. Tämä näkyi useina aika helpon tuntuisena virheenä. Tietyllä tapaa myös maalivahtipelin ailahtelevuus näkyy puolustuspäässä ja jos luotto omaan veskariin ei ole kohdillaan voidaan tilanteita helposti ylipelata, mikä sitten vielä lisää kostautuu. Viimeisestä 10 pelistä on saatu nyt vain 5 pistettä ja 10 sakki karkaa kovaa vauhtia.

Lienee hiljalleen syytä ottaa käsittelyyn myös "Plan-B" ja A-nuorten alempaan jatkosarjaan joutuminen. Tavallaan siellä on myös mahdollisuus lähteä puhtaalta pöydältä uudestaan liikkeelle ja saada uusi startti kauteen. Vielä sielläkin on mahdollisuus lunastaa se pudotuspelipaikka, mutta peli-ilme ja suoritukset pitäisi saada nostettua uudelle tasolle. Joukkueen pitäisi löytää paremmin ne omat vahvuutensa ja ehkä pelata peliä hieman yksinkertaisemmin ja puolustaa paremmin. Maalivahdeista löytyy potentiaalia, mutta heidän pitäisi löytää se tasaisuus ja saada puolustuksen tuki, sekä luotto. Hyökkäysten pelinkäännöt ja erikoistilanne pelaaminen pitäisi myös nostaa uudelle tasolle. Ei tilanne nyt ihan niin pahalta näytä mitä sarjataulukko tällä hetkellä kertoo. Toivo paremmasta loppukaudesta elää vielä.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Harmittava tappio todellakin. Näytti kyllä kolmannessa erässä, että liikaa annettiin tilaa vastustajalle. Kyllä nämä pistemenetykset ovat kovia iskuja tavoitteille.
Tämään taisi taas muutama pelaaja ollut edustuksen mukana. No vielä ei kannata pyyhettä heittää kehiin.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
No vielä ei kannata pyyhettä heittää kehiin.
Ei todellakaan. Paljon on vielä mahdollisuuksia kehittää pelaajia ja joukkuetta paremmaksi, sekä parantaa viime kauden sijoituksia. Yksi asia mikä todenäköisesti kaipaisi vielä parantamista on kommunikointi useiden kansallisuuksien välillä. TuTo-A lienee yksi suomen monikansallisinpia jääkiekkojoukkueita tällä hetkellä (ainakin näin äkkiseltään katsottuna Liiga, Mestis ja A-nuoret). Joukkueesta löytyy nyt peräti 11 pelaajaa, joilla on tietty ulkomaalaisvahvistuksen status. Sanomattakin selvää, että tämä tuo valmennukselle ja taustahenkilöille uusia haasteita, mutta myös uusia mahdollisuuksia. Toimintaa ja koko pelaajistoa voitaisiin kehittää sopimaan paremmin kansainväliseen kiekkoilu ympäristöön. Tämä helpottaisi pelaajien tuloa TuToon ja jatkossa myös siirtymistä muiden maiden sarjoihin. Silloin tällöin näkee myös suomalaisia pelureita, joille toisen maan sarjaan siirtyminen on hyvin vaikeaa ja siitä voi tulla tietty stoppi myös uralle.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
A-nuorten peli tänään Porissa. Lonkila A-nuorten mukana ja toivotaan hänelle hyvää peliä. Voittojen tielle olisi mukava päästä, mutta se vaatii onnistumisia ja virheiden välttämistä. Jos syötöt osuisivat lapaan, niin paikkoja tulisi enemmän. Edellisessä pelissä oli läheltä piti tilanteita. Nyt ne voitaisiin muuttaa onnistumiseen. Ei muuta kuin tsemppiä nuorille.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Sieltä se kaivattu voitto tuli. TUTO:n maalit Gios ja Ylikännö. Lonkila 36 torjuntaa. Vastustajan maalivahdilla 15. Aikamoinen taisteluvoitto ottelu oli. Ekassa erässä pari TUTO:n pelaaja törmäsi keskenään keskialueella. Toinen taisi loukata itsensä, kun mielestäni hänet saatettiin ulos. Taisi olla Ziak.
Huomenna olisi siiten peli Ilvestä vastaan Marlilla.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tänään nuoret jatkoivat voittojen tiellä ja Ilves kaatui 3-2. Karri Forblomille tänään tehot 2+1 ja Löyttymäki keräsi myös 0+3. Lonkilalta myös toinen hyvä peli putkeen TuTo maalissa.

Pieni toivo elää vielä 10 joukkoon pääsystä ja ero viivaan on nyt 9 pinnaa. 12 peliä jäljellä ja niistä pitäisi kerätä arviolta n. 28 pinnaa, mikä olisi erittäin kova suoritus. 3 pinnan voittoputkia tarvittaisiin lisää ja paljon pitäisi venyä. Muutenkin sarjan häntäpäässä on tasaista ja lopullisissa sijoituksissa jokunen pinna voi olla vielä vaikuttaa heiluttaa paljonkin. Viime kaudella saatiin 40 pinnaa ja loppusijoitus oli alkusarjassa 15. Sinänsä hyvä tavoite olisi näitäkin vielä kohentaa ja saada hyvät lähtökohdat loppukauteen.

Tehopelaajia joukkueesta löytyy, mutta myös tiettyä rikkonaisuutta on ollut. Kärkipelureilla on ollut loukkaantumisia, pelikieltoja ja edustuskin on vaatinut alkukaudesta paljon apuja, mutta myös tarjonnut mahdollisuuksia pelaajille. Ehkä kuitenkin nuorten joukkueen kirkkain tähti on tähän mennessä ollut Karri Forsblom, joka hätyyttelee sarjan pistepörssin TOP-10 paikkoja. 19 peliin on syntynyt jo 24 pinnaa, mikä on sama mitä peluri teki Tapparan riveissä 35 alkusarjanpelissä viime kaudella. Läpimurron kynnyksellä on myös Aaro Löyttymäki, joka on Mestiksessä iskenyt 13 peliin nyt 11 pinnaa. Moni muukin peluri on tehnyt aika ison harppauksen viime kaudesta. Vielä kun saataisiin rivit ehjiksi ja kokonaisuutena paketti tiiviimmäksi, niin kaikki mahdollisuudet hyvälle loppukaudelle ovat olemassa.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter
Tänään nuoret jatkoivat voittojen tiellä ja Ilves kaatui 3-2. Karri Forblomille tänään tehot 2+1 ja Löyttymäki keräsi myös 0+3.
Kolmas erä oli erittäin viihdyttävä. 1-2 tappioasemasta TuTon hieno nousu 3-2 voittoon ja jännitys ottelussa säilyi viime sekunneille asti. Aaro Löyttymäki on joukkueelle erittäin tärkeä ja täytyy toivoa, että hän pystyy edustuksen pelien lisäksi pelaamaan mahdollisimman paljon myös A-junnuissa. Tänään hän antoi ykkössyötön kaikkiin TuTon maaleihin. Varsinkin voittomaaliin annettu syöttö oli hieno. Löyttymäki taisteli kiekon itselleen maalin takana, kova ja tarkka syöttö maalin eteen, mistä Karri Forsblom teki maalin.
 

mrkrw

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, Habs
Päivitystä junnujen maajoukkue edesottamuksista:

Ziak kahteen peliin 1+1. Slovakian u20 on nyt hävinnyt sekä Norjalle että Saksalle, eli näiden perusteella kovin kova ikäluokka Slovakialla ei ole.

Gios kahteen peliin 1+2 Italian u20 joukkueessa.

Jögi ja Kiik on ilmoitettu kyllä että olisivat Viron miesten maajoukkueessa, mutta eivät ole olleet kummassakaan Viron ottelussa kokoonpanossa, enkä ainakaan itse löytäny tietoa että Viron u20 olisi pelannut.

Mudrakia ja Drimalia ei jostain syystä näy Slovakian ja Tsekin u18 eikä u20 joukkueissa, ja Kalajhan (Tsekki) on vielä loukkaantuneena.

Bochnak oli jollakin Puolan u20 listalla, mutta sen listan ajankohtaisuudesta en tiedä, ja kyseisen joukkueen otteluita en ole löytänyt tältä viikonlopulta.
 
Viimeksi muokattu:

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Päivitystä junnujen maajoukkue edesottamuksista:
Ziakilla näyttäisi olleen ihan kärkipään rooli 1.ketjun takana. Harmittavasti vain kaikki pelit hävitty aika niukasti 1-2 maalilla. Tiedä sitten mihin asti Slovakian joukkueen eväät riittävät, mutta olisihan se hienoa seurata Ziakin otteita U20 MM- kisoissa vuoden vaihteen tienoilla, jos hän sinne pääsee. Italian U20 maajoukkueessa pelannut Gios näköjään saanut alleen nousujohteisen turnauksen. 1 pelissä 3.ketjussa ja sitten nostettu 2,ketjuun ja pari viimeistä peli joukkuekin voittanut.

Jögi ja Kiik näyttävät olevan miesten maajoukkueen mukana Baltic Challenge Cupissa, missä on aika eksottisen tuntuisia joukkueita. Peliaika voi tosin olla kortilla nuoremmilla, kun joukkueesta näyttäisi löytyvän paljon aika kokeneitakin pelureita, mm. 39 vuotias Lauri Lahesalu. Lahesalu taisi pelata TuTossakin nuorempana.

Mudrakia ja Drimalia ei jostain syystä näy Slovakian ja Tsekin u18 eikä u20 joukkueissa,
Varmaan näitäkin pelaajia tarkkailaan ja kokeillaan jos otteet vakuuttavat. Itsestä tuntuu, että varsinkin Mudrak voisi olla vielä lähellä Slovakian U18 paikkaa, jos otteet jatkuvat hyvinä.

Bochnak oli jollakin Puolan u20 listalla, mutta sen listan ajankohtaisuudesta en tiedä, ja kyseisen joukkueen otteluita en ole löytänyt tältä viikonlopulta.
Eipä taida olla pelejä. Voi olla, että Gios ja Bochnak kohtaavat toisensa vielä 1.divisioonan U20 kisoissa taistelusta paikasta pääsarjaan.
 
Viimeksi muokattu:

mrkrw

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, Habs
Jögi ja Kiik näyttävät olevan miesten maajoukkueen mukana Baltic Challenge Cupissa, missä on aika eksottisen tuntuisia joukkueita. Peliaika voi tosin olla kortilla nuoremmilla, kun joukkueesta näyttäisi löytyvän paljon aika kokeneitakin pelureita, mm. 39 vuotias Lauri Lahesalu. Lahesalu taisi pelata TuTossakin nuorempana..
Molemmat oli tänään kokoonpanossa tappiossa Liettuaa vastaan. Virolla on kotikisat keväällä ja täältä on lyhyt matka Tallinnaan. Olishan se hienoa, että TUTOlaisia olisi miesten arvokisoissa vaikka kuinka sitten divarikisat onkin.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Olishan se hienoa, että TUTOlaisia olisi miesten arvokisoissa vaikka kuinka sitten divarikisat onkin.
Hienoa on päästä edustamaan maataan, sarjatasosta riippumatta. Näissäkin peleissä on mahdollisuus voittaa jotain aika isoa, mistä mm. lajin harrastaminen saa uutta potkua koko maassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy