tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Niin, näin se menisi! Hyi vi**u, että oksettaa tämä nykyinen suomikiekko!!
Eikös näissä tapauksissa viime vuosina sarjan joukkuemäärä ole kasvanut? Itsellä ei ole tästä mitään varmaa tietoa, mutta tuo yllä oleva esimerkki tuntuu lähes liian paksulta. Tämän tyyppisen ratkaisun todella toteutuessa pitäisi kyllä asiat nostaa pöydälle, sekä reklamoida liiton suuntaan vahvasti urheilullisuuden puolesta. Kyseessä on sentään juniorisarja, jossa painopisteen pitäisi olla pelaajien kehittymisessä. Niille jotka ansaitsevat paikan kehittää pelaajia, niin niille ei paikkaa anneta?
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter
TuTo voitti sarjajumbo Diskoksen Kupittaalla 5-1 ja nousi sarjassa viidenneksi tasapisteisiin Karhu-Kissojen kanssa. Turkulaisten tehomies oli Niklas Valde, joka teki tehot 2-1. Huomenna TuTolla on Helsingissä vastassa sarjakakkonen HIFK.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter
TuTo nousi sarjassa neljänneksi, kun se sai tärkeän pisteen hävittyään jatkoajalla Hifkille 2-1. HIFK hallitsi ottelua. Maalivahtien torjunnat olivat TuTon Filip Lindberg 47 ja HIFK:n Henrik Tikkanen 25. TuTon maalin teki Rastislav Vaclav.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
A-nuorten viimeinen pudotuspelipaikka on vielä TuTon näppien ulottuvissa. Hieno venyminen HIFK:ta vastaan vieraissa ja arvokas pinna mukaan. Varsinaisen peliajan tappiolla eroa olisi tullut 3 pinnaa ja HIFK karannut sarjakärkeen. Seuraavaksi tarvittaisiin jälleen isoa venymistä, kun viimeinen paikallismatsi TPS-A:ta vastaan on turkuhallissa. Tilanteessa voi olla TuTolla pieni oljenkorsi. TPS-A:lla on edellisenä päivänä iltapeli HIFK:ta vastaan ja TuTo pääsee paremmin levänneenä jo klo 12 alkavaan peliin. 3 pinnan voitolla TuTolla voi olla myös mahdollisuus ohittaa ainakin hetkellisesti paikallisvastustaja sarjataulukossa ja nousta entistä vahvemmin taisteluun viimeisestä pudotuspelipaikasta ja alemman jatkosarjan voitosta.

Otteluohjelmaa kun katsoo, niin TPS pelin jälkeen on K-Kissat ja Diskos vieraissa, mistä pitäisi paljon pinnoja kaivaa. Sen jälkeen 4 ottelun kotiputki, missä hyvät mahdollisuudet pysyä taistelussa vielä mukana. Viimeiset 3 peliä voivat olla tilanteesta riippuen lähes minkälaisia vain. Tilanne voi olla jo viimeisillä kierroksilla selvä osalle joukkueista tai sitten kyseessä voi todella kova taisto. Ehkä jopa viimeisen kierroksen TuTo-Ilves pelissä ratkeaa viimeinen pudotuspelipaikka. TuTolla on vielä myös mahdollisuudet olla parempi turkulaisjoukkue sarjassa, mikä olisi jo sinällään ainutkertainen saavutus.

Nuorista Aleksi Halme näyttää pääseen myös NHL varausten rankinlistalle euroopasta. Tällä hetkellä Halme löytyy sijalta 122. Halmeelta löytyy tältä kaudelta jo Suomen Cupin voitto TuTosta ja lisää menestystä on vielä mahdollista saavuttaa A-nuorten ja TuTon edustuksenkin riveissä. Pelillisesti Halme on myös mennyt paljon eteenpäin kauden alusta ja tuntuu pääsevän pelin sisälle koko ajan paremmin.

2018 Draft Prospect Rankings | NHL Draft Prospect Rankings
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Vieläkö A-nuoret voivat kuitenkin pudota, vaikka tällä hetkellä ovatkin sarjassa neljäntenä? Putoamisen välttäminen on olennaisin asia, kaikki muu on plussaa.

Tämä täysin järjetön A-nuorten systeemi jossa suositaan SM-liigajoukkueiden junioriporukoita ja jossa sarjan kärkikahinoissakin oleva A-juniorijoukkue voi pudota pelkästään siksi, ettei aikuisten edustusjoukkue pelaa SM-liigassa on kyllä omiaan tukahduttamaan viimeisiäkin kiinnostuksen rippeitä kotimaista sarjakiekkoilua kohtaan.

Aina kun urheilullisuuden hiipuva kipinäkin pilkahtaa jostain niin kabinettien saunaveljet ilmaantuvat joukolla kusemaan hiilloksen sammuksiin.
 
Perustuu alkuperäiskäsikirjoitukseen.

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Putoaminen estetään pitämällä kaksi ex-liigajoukkue statuksella olevaa takana (Diskos, K-Kissat, Jokerit).
TUTO A saa olla aika kiitollinen maalivaahdin peliin. Sillä on ollut suuri vaikutus. Alkukaudesta myös jäähyily kostautui.
Kaikki on omissa käsissä ja kunhan vaan jokaiseen peliin lähdetään tarkasti heti alussa, niin hyvää tulee.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter
Tämä täysin järjetön A-nuorten systeemi jossa suositaan SM-liigajoukkueiden junioriporukoita ja jossa sarjan kärkikahinoissakin oleva A-juniorijoukkue voi pudota pelkästään siksi, ettei aikuisten edustusjoukkue pelaa SM-liigassa on kyllä omiaan tukahduttamaan viimeisiäkin kiinnostuksen rippeitä kotimaista sarjakiekkoilua kohtaan.
Surkuhupaisaa on, että kabinetin kautta liigaan nostettu Sport pitää vankasti hallussaan Liigan viimeistä sijaa, mutta säilyttää paikkansa Liigassa, kun se on suljettu. Ja Sportin A-junnujoukkue on yhtä paska ja on tällä hetkellä putoajan paikalla. Kabinettipelin ansiosta se tulee pelaamaan ensi kaudellakin A-nuorten liigassa, koska vaikka Karhu-Kissat, TuTo ja Jokerit saisivat paljon enemmän pisteitä kuin Sport niin joka tapauksessa joku niistä putoaa.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Naapuri otti eilen selkäänsä, joten voi olla tänään entistä hankalampi. Toivottavasti moni Turussa asuva TUTO kannattaja menee paikan päälle, vaikka halli aika huonossa paikassa onkin. Itse ehkä testailla naapurin tarjoamaa lähetystä. A-nuorten kotiotteluiden livelähetys - TPS
Alussa pitää olla huolellinen ja välttää jäähyjä. En usko että naapuri kovin väsynyt on, vaan eilen varmaan lopussa jo säästelivät.
Ihan voitettavissa pitäisi pelin olla.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Ei ihan riittänyt. Vastustaja pääsi lopussa tasoittamaan ylivoimalla. Jatkoajalla näytti, että TUTO olisi voinut viedä ottelun. Yksi piste kuitenkin on hyvä, joka voi olla arvokas vielä. Huomenna sitten Diskos vieraissa ja siitä pitäisi napata kyllä täydet pisteet.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kovaa kapina tänään A-nuorilta naapuria vastaan turkuhallissa ja taistelupinna vieraista saatiin. Pienet olivat erot pelissä ja TuTo oli muutaman minuutin päässä täydestä pistesaaliistakin. TuTon tehomies oli Aleksi Halme, joka iski 1+1 ja oli hyvin lähellä kerätä enemmänkin pinnoja. TPS:ää piti pystyssä superlupaus Kaapo Kakko, joka 0+2 tehojen lisäksi upotti ratkaisevan rankkarin.

Erinomaista peliä esitettiin naapuria vastaan, vaikka tappio tuli lopulta rankareilla. Joukkue on mennyt hurjasti kauden alusta. Tasakentällisin TuTo voitti pelin 2-0, mutta ylivoimalla naapuri oli selvästi parempi. Ensimäinen erä meni pitkälti kotijoukkueen hallinnasta, mutta tästä huolimatta TuTo onnistui iskemään pelin avausmaalin. TPS pääsi tasoihin ylivoimalla, joka tuli mielestäni hieman heppoisen jäähyn seurauksena. Toisessa erässä TuTo pääsi selvästi paremmin peliin mukaan ja sai useita loistavia maalipaikkoja, mutta viimeistely oli vaikeaa. Osin vahvasta TuTo hallinnasta johtuen TPS myös käytti erän puolivälin jälkeen aikalisänsä. Kolmanessa erässä taas naapuri kiristi tahtia, mutta TuTokin sai paikkoja. Erän alussa pienestä kulmasta tullut laukaus oli yllättää Lindbergin TuTo maalissa, mutta videoiden tarkastelun jälkeen maalia ei todettu syntyneeksi. Erän puolivälin jälkeen Halme karkasi läpiajoon ja iski TuTon jälleen johtoon. Tämän jälkeen oli hyvin lähellä, että TuTo olisi jopa kasvattanut johtoaan, mutta viimeistely oli taas vaikeaa. Noin 3 minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua Kakko taisi aiheuttaa hyvällä maalinedustan pelaamisella TuTolle jäähyn, jonka turvin kotijoukkue sai pelin taas tasoihin. Jatkoajalla TuTolla oli hieman enemän tilanteita ratkaista peli, mutta veskarit kestivät kummassakin päässä loistopaikoista huolimatta.

Rankkareissa TuTolla oli kaksi hyvin lähellä olevaa yritystä. Kalaj veivasi käytännössä jo veskarin pihalle, mutta kadotti kiekon ratkaisevalla hetkellä. Vaclav oli myös hyvin lähellä osumaa ja osuiko tolppaan? Löyttymäen yritys viimeisenä TuTo ampujana jäi hieman vaisuksi. Naapurin ensimmäinen rankkari oli myös hieman ponneton, mutta Kakko viimeisteli sitten jäätävästi. Kakon rankkarissa TuTo veskari Lindberg oli erittäin hyvin mukana Kakon harjautuksessa ja sai vedon tielle vielä venytettyä patjan, mutta ei voinut mitään kun kiekko nousi patjan yli. Erinomaista junnukiekkoa peli kuitenkin tarjosi ja mukava oli peliä seurata.

Sarjataulukossa TuTo on pelin TPS:ää vähemmän pelanneena kuitenkin nyt vain 3 pinnan päässä. Naapurin ohittamiseen on siten vielä täydet mahdollisuudet. Sarjan kärkeen on matkaa nyt 6-9 pinnaa ottelumäärästä johtuen, eikä tämäkään ero ole vielä liian suuri. Hyvin tasaista on sarjassa vieläkin, kun puolet on pelattu ja 10 peliä enää jäljellä. Kaikki on edelleen mahdollista. Isot vieraspelit Mestiksen kärkeä vastaan vuorossa nuorilla seuraavaksi.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter
Kyllä oli jännittävä ja viihdyttävä peli. TuTon parhaat pelaajat olivat Filip Lindberg ja Aleksi Halme. Filip toki pelasi hyvin niinkuin aina, mutta hän teki ottelun loppupuolella myös aivan maagisen jalkatorjunnan, mitä katsomossa ihailtiin. Halme pelasi parhaan pelinsä, mitä häneltä olen nähnyt. Kolmannessa erässä Halme jätti Tepsin puolustajat jälkeensä ja lirutti kiekon maalivahdin jalkojen välistä maaliin. Vähän tämän jälkeen hän harhautti kaksi Tepsin puolustajaa ja laukoi kiekon ylärimaan. Olisin odottanut, että Halme olisi laukonut rankkareita.

Tosiasialle: Vaclav laukoi kiekon ylärimaan rankkarissaan. TuTon ensimmäisen erän kaksi ensimmäistä jäähyä tulivat heppoisesti. Mestiksessä noista tuskin olisi tullut jäähyä. Kakon maalinedustapelaamisella ei ollut mitään vaikutusta TuTon ottelun lopussa saamaan jäähyyn, kun se tuli kampituksesta kaukalon laidan lähellä pelitilanteen ulkopuolella.

Nyt TuTon tilanne putoamistaistelussa on, että sillä on kaksi pistettä vähemmän kuin Jokereilla ja kaksi pistettä enemmän kuin Karhu-Kissoilla. Ja yksi ottelu vähemmän pelattuna kuin noilla kilpakumppaneilla.
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
On kyllä enemmän kuin paska tilanne kun sarjassa pelataan vain ja ainoastaan sarjapaikoista osalla mukanaolevista joukkueista ei oikeastaan ole sitäkään panosta. Ainakaan tänä vuonna eivät voi mitenkään tippua.

Mestiksen kannalta olisi tärkeää että myös niiden joukkueiden junnuilla olisi mahdollisuus pelata pääsarjassa, muuten parhaat junnut viedään liigapaikkakunnille.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tosiasialle: Vaclav laukoi kiekon ylärimaan rankkarissaan. TuTon ensimmäisen erän kaksi ensimmäistä jäähyä tulivat heppoisesti. Mestiksessä noista tuskin olisi tullut jäähyä. Kakon maalinedustapelaamisella ei ollut mitään vaikutusta TuTon ottelun lopussa saamaan jäähyyn, kun se tuli kampituksesta kaukalon laidan lähellä pelitilanteen ulkopuolella.

Nyt TuTon tilanne putoamistaistelussa on, että sillä on kaksi pistettä vähemmän kuin Jokereilla ja kaksi pistettä enemmän kuin Karhu-Kissoilla. Ja yksi ottelu vähemmän pelattuna kuin noilla kilpakumppaneilla.
Noinhan tuo taisi mennä. Vaclav kolisutteli rautoja ja jäähy tuli muualta. Lopun jäähyn jälkeen Aittola taisikin syystä käydä pientä palaveria pelin tuomarin kanssa. Aittola näki pelissä myös parantamisen varaa ja kyllähän siellä paikkoja oli iskeä useampikin osuma TuTolla.

Kakko ratkaisi voiton TPS:lle - TS Kiekko

Putoamiskamppailu sarjasta on täysin käsittämätön. TuTo on panostanut tällä kaudella paljon A-nuoriin ja uskon, että myös K-Kissat ja Diskos ovat tehneet hyvää työtä A-nuorten kanssa. Panostuksista ja työstä huolimatta, järjestelmä kuitenkin voi rankaista joukkueita sarjasta tippumisella, vaikka urheilullisesti taakse jäisikin useita erittäin hyviä A-nuorten sarjan joukkueita. Voi hyvällä syyllä kysyä, miksi järjestelmä on rakennettu sellaiseksi, että Liigan ulkopuolella ei kannata käytännössä panostaa A-nuorten joukkueiden menestykseen? Voi vain arvailla mikä vaikutus järjestelmällä on nuorten pelaajien kehittymiseen. Liigan ulkopuolella on kuitenkin valtava määrä A-nuorten joukkueita ja jos siellä ei nähdä mahdollisuuksia parempaan, niin menetykset ovat myös valtavia.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter
TuTo voitti Diskoksen 4-2 Jyväskylässä ja nousi tasapisteisiin, 17, sarjassa maalierolla kolmantena olevan Tepsin kanssa. Nyt TuTon tilanne sarjapaikan säilyttämisen kannalta näyttää hyvältä. Jokereilla on 16, Karhu-Kissoilla 12 ja Diskoksella 3 pistettä. Viimeisen viiden ottelun kuntopuntari on: TuTo 11, Jokerit 9, Karhu-Kissat 0 ja Diskos 3. Otteluita on jäljellä 8, joista TuTolla on 5 kotiottelua. TuTo on pelannut kotona paljon paremmin kuin vieraissa.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Hieman jännitti tulosseurantaa seuratessa. Kolme pistettä oli ainoa mitä odotin ja hyvä että se tuli. Vielä ei kuitenkaan kannata hengähtää. Seuraava peli on vieraissa K-Kissat. Täytyy muistaa että monilla panokset ovat 0, niin toisten varaan ei voi laskea. Itse on pisteet otettava ja paikka ansaittava. Ja uskon, että TUTO sen ansaitsee.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Täytyy muistaa että monilla panokset ovat 0, niin toisten varaan ei voi laskea. Itse on pisteet otettava ja paikka ansaittava. Ja uskon, että TUTO sen ansaitsee.
Nuorten liigajoukkueiden putoamispeikon puutteesta huolimatta TuTon tilanne on varsin herkullinen. Kärki on 6 pinnan päässä edessä ja "putoajan paikalla" oleva K-Kissat on 5 pinnan päässä takana. Putoamista vastaan myös taisteleva Jokerit puolestaan hengittää niskassa 1 pinnan päässä TuTon takana. TuTo ja TPS ovat tasapisteissa, vaikka TPS on vienyt alemman jatkosarjan paikallispeleissä pisteet 1-5.

Otteluita on jäljellä 8, joista TuTolla on 5 kotiottelua. TuTo on pelannut kotona paljon paremmin kuin vieraissa.
Eipä ole pelejä enää paljoa jäljellä ja kotipainotus lienee hieman auttaa. Vieraissa enää K-Kissat, Saipa ja Jukurit. Seuraava K-Kissat peli voi olla jopa näistä vaikein. K-Kissat hakevat vielä varmaan yllätyksiä ja TuTo peli on heille 6 pinnan peli ehdottomasti. Saipan ja Jukurien tilanne voi tuolla loppupuolella olla jo taulukossa selvillä, mutta eivät nekään silti "nahkaansa" varmasti halvalla myy. Kotona on vielä tarjolla Sport, Jokerit, Jukurit, HIFK ja Ilves. Veikkaisin että näissä peleissä on vielä tarjolla ne isompien pelien avaimet, joihin olisi kotona vielä mahdollisuudet venyä. Toisaalta kaikki pelit ovat tärkeitä ja yhteenkään pahaan ohipeliin ei ole enää oikein varaa.

TuTon sisäisen pistepörssin kärjessä on Aaro Löyttymäki (10 ott. 2+7=9). Löyttymäen pinnoista puolet on tullut ylivoimalla ja hän on ollut arvokas erikoistilanteissa. Toisena on Aleksi Halme (8 ott. 5+2=7). Halme on tasakentällisin tehtyjen maalien tilastossa sarjassa tällä hetkellä TOP-5 peluri ja esimerkiksi siinä tilastossa naapurin Kaapo Kakkokin on vielä hänen takanaan. +/- tilastossa Jaakko Laine on sarjan TOP-10 sakissa +9 lukemalla. Maalivahti Filip Lindberg on maalivahtien tilastossa toisena sarjakärki Ilveksen Waltteri Urpolahden jälkeen. Pienenä yksityiskohtana vielä, että Aleksi Lampi on näköjään palannut pakistoon pitkän loukkaantumisen jälkeen jo pari peliä sitten. Onnistuessaan Lampi voisi olla juuri sellainen pakki mitä edustuskin kaipaa. Edustuksessa ei ole yhtään rightin pakkia, eikä yhtään +190cm puolustajaa.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Tänään iso peli Kissoja vastaan vieraissa. Voitolla saataisin kahdeksan pisteen ero tippumiseen ja samalla mahdollisuudet poffeihin säilyisi. Tappiolla taas Kissat hengittäisi niskaan.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter
TuTo voitti Kissat jatkoajalla 2-1. Tepsistä siirtynyt Santeri Sillanpää teki molemmat turkulaisten maalit.

TuTo nousi nyt hienosti sarjassa kolmanneksi. Huomenna se kohtaa Kupittaalla kello 15.30 alkavassa pelissä Sportin, joka tänään voitti Tepsin 5-1.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
No niin.. Santeri Sillanpää siirtyi naapurista kotiin. Hieno homma. Tätä hieman toivoin jo ennen kauden alkua.
Sillanpää vastasi heti huutoon. Isot pisteet ja maalit TuTolle. TPS jäi sarjataulukossa nyt hetkeksi taakse ja Jokerien kanssa ollaan tasapinnoissa. Sarjan voitto ja pudotuspelipaikka on nyt 6-9 pinnan päässä. Paikan hengissä pitäminen edellyttää kovaa suorittamista seuraavissa 4 kotipelissä. Ensimmäinen kanto kaskessa on tosiaan huomenna Sport, joka kävi tänään höykyttämässä naapuria. Tämän jälkeen pieni tauko peleissä ja sen jälkeen tiukaan tahtiin 3 kotipeliä, missä jo ratkotaan ehkä hieman lopullisia sarjasijoituksiakin. Jännästi myös edellä olevat HIFK ja Ilves kohdataan vielä myös kotona, mikä voi avata mahdollisuuksia vielä sarjan kalkkiviivoilla.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Jännäksi meni peli nuorilla. Peli oli aika hyvin TuTon hallussa ensimmäisen ja toisen erän. Kahden erän jälkeen kotijoukkue johti turvallisesti 4-1. Kaikki kuitenkin muuttui heti kolmannen erän alussa, missä Sport onnistui erän alussa loistavasti ja kavensi tilanteen 4-3 kun erää oli pelattu nelisen minuuttia. Peli tuntui lähtevän TuTon käsistä ja onneksi Aittola oli TuTo vaihtoaitiossa hereillä ja otti aikalisän. Tämän jälkeen TuTo pääsi taas paremmin peliin kiinni. Lopussa sitten pelattiin yhtä maalia ja Sport painoi todella kovaa päälle ilman veskaria. TuTo kuitenkin kesti kuin kestikin tämän rynnistyksen ja sai arvokkaat 3 pinnaa pistetiliinsä.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter
Ensimmäisessä erässä TuTolla oli kolme kahden minuutin ylivoimaa, mutta TuTon ylivoimapeli oli huonoa niinkuin koko pelissä. Mikke Laurila onnistui kuitenkin maalinteossa kovalla laukauksella yläriman kautta.

Toisessa erässä TuTo pelasi todella hyvin ja teki kolme maalia. Useampiinkin maaleihin oli hyviä paikkoja. Ensin Roope Kallio lauko kiekon siniviivasta maalille, missä pelaajaruuhkassa Mikke Laurila onnistui tyrkkäämään kiekon maaliin. Sitten Kallio pienehköstä kulmasta laukoi kiekon maalin ylänurkkaan. Kiekko otti ehkä kimmokkeen Sport-pelaajan mailasta. 4-1 maalin laukoi maalin edestä Juho Mäkelä Valtteri Virtasen syötöstä. Kolmannen erän alussa TuTon peli oli aivan sekaisin ja sen oli vaikeaa saada kiekkoa edes pois omalta puolustusalueelta. Neljässä minuutissa Sport teki kaksi maalia. Elmo Aittolan ottaman kovaäänisen aikalisän jälkeen TuTon peli parani, mutta Sport hallitsi ottelua onnistumatta kuitenkaan lisämaalien tekemisessä.

Voitto käytännössä varmisti sen, että TuTo ensi kaudellakin pelaa nuorten liigassa. Otteluita on kuusi pelaamatta ja putoajan paikalla olevalla K-Kissoilla on nyt yhdeksän pistettä vähemmän kuin TuTolla. TuTo on sarjassa kolmantena 22 pisteellä. Sen edellä HIFK:lla on 6 pistettä ja Ilveksellä 3 pistettä enemmän. Alemman jatkosarjan voittaja pääsee Nuorten SM-liigan play offeihin, missä se kohtaa ylemmässä jatkosarjassa seitsemänneksi sijoittuneen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy