Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

TUTO Hockey A-nuoret 2017–2018

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Eesau_65, 19.04.2017 klo 23.40.

 1. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Tänään Jokereita vastaan
  ensimmäisessä erässä TuTo pelasi hyvin. Ensin Toni Mahkonen laukoi hienosti oikeaan yläkulmaan, sitten Adam Kalaj teki toisen maalin yv:llä Timi Lehden hyvästä syötöstä ja sen jälkeen vielä Mikke Laurila kolmannen maalin erän lopussa.

  Toinen erä oli Jokerien pienestä hallinnasta huolimatta maaliton. Kolmannen erän alussa Roope Kallion löysä laukaus meni maaliin ja peli oli jo 4-0. Ottelun loppupuolella TuTo menetti valmentaja Elmo Aittolan huutamisesta huolimatta täysin otteensa pelistä ja Jokerit teki runsaassa viidessä minuutissa kolme maalia. TuTolle kuitenkin 4-3 voitto ja se nousi nyt 13 sijalle 18 joukkueen sarjassa. Joulukuun alussa Kupittaalla pelataan mielenkiintoinen peli, kun TuTo kohtaa Tepsin.
   
 2. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Arvokas voitto nuorille Jokereista. Sarjataulukkossa jännitystä riittää ja mahdollisuuksia on nousta edelleen, joskin kovia vastuksiakin on vielä tiedossa. Kallio ja Laurila rikkoivat tänään 20 pinnan rajapyykin nuorten liigassa. Kallio lähentelee jo syöttöjen määrässä sarjan TOP-10 sakkia. Maalivahti Filip Lindberg on maalivahtien tilastoissa sarjan TOP-8 joukossa.
   
 3. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Eilistä ottelua seurasin tulospalvelun kautta. 4-0 tilanteessa taisi käydä joukkueelle sama kuin minulle eli laskin että voitto tuli. Jokereiden ekan maalin jälkeen katsoin että peliaikaa on runsaasti. Mutta Jokereiden aikalisä ja maalivaahdin poisveto aikaisessa vaiheessa hieman hymyilytti kotona. No joku varmistuksen varmistus taisi olla käynnissä ja Jokerit iski pari maalia vielä. Onneksi se jäi siihen sentään.
  Seuraavaksi siis edessä turnaus Lappeenrannassa, jossa vastaan tulevat Kookoo, SaiPa ja Salzburg.
   
 4. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  TuTolle tuli tämän viikonlopun Itä-Suomen matkalta tulokseksi jatkoaikatappiot sekä KooKoota että SaiPaa vastaan. Tänään SaiPa onnistui harmittavasti tasoittamaan ottelun 18 sekuntia ennen loppua, mitä ennen se oli pelannut melkein kolme minuuttia ilman maalivahtia. Siitä ajasta yli puolitoista minuuttia kuudella neljää vastaan, minkä TuTo kesti päästämättä maalia.
   
 5. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Vielä ei ole viikonloppu ohi, sillä huomenna kohdataan vielä Salzburg.
   
 6. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Tänään Salzburgilta turpaan voittolaukauksilla. Tasaista tekemistä TuTolta tänä viikonloppuna: vaikka jokainen peli oli varsinaisen peliajan jälkeen tasan niin TuTo kuitenkin lopulta hävisi kaikki kolme peliä. Tulevaisuudessa tasaiset pelit pitää vain kääntää voitoksi.
   
 7. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Nuorten alkusarjaa on TuTolla jäljellä enää 5 ottelua ja ero viivaan on 6-9 pinnaa. Mahdollisuudet 10 joukkoon ovat aika teoreettisia enää ja toiveet tulevaisuudessa täytynee laittaa alemmman jatkosarjan voittamiseen, jos pudotuspeleihin meinataan päästä. Hyvin joukkue on petrannut menoaan ja pystyy kamppailemaan voitosta joka pelissä. Samalla tahdilla jatkosarjassa kamppaillaan vielä hyvinkin pudotuspelipaikasta.
   
 8. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  On kyllä ihan uskomaton pelle tuo teidän junnujen valmentaja. Pelaajatkin kertovat, että ainoa keino voittaa otteluita on loukkaannuttaa vastustajia ja saada ne pelkäämään, pelitavasta ei ole tietoakaan.
  SaiPaa vastaan tuomari vei saipalaisen mailan TuTon aitioon, niin pelaaja hakkasi sen saman tien paskaksi. Siitä sitten huoltaja huomautti niin sai vaan vittuilut teidän koutsilta ja lopulta roiski vielä mehut juomapullosta päälle. Hieno mies.
  Tänään sitten Salzburgia vastaan heitti kentällisen pelaajia pukkariin toisessa erässä ja sen jälkeen tajusi että eihän ilman niitä pelaajia pärjää niin käski kakkosvalmentajan sanoa parille pelaajalle että pelaavat kolmannen erän.
   
 9. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Paha noista on mitään sanoa kun ei ole tilanteita nähnyt. Mutta aika monta A-junnujen peliä nähneenä; joukkue ei pelaa mitenkään erityisen rumasti tai sikamaisesti. Taklaukset viedään kuitenkin loppuun asti, ja taka-askeleita ei oteta. Joukkue on myös pärjännyt huomattavasti odotuksia paremmin, joten jotain valmennus on varmaan tehnyt oikein.

  Lauantaina on luvassa todellinen herkkupala, TUTO - TPS.
   
 10. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Aika värikäs persoona tuo Aittola kyllä on, mutta ei tuota kaikkea nyt pysty ihan allekirjoittamaan. Kauden alussa taisi olla pikemminkin niin, että TuTon pelaajat jännittivät näitä pelejä. Pahoja loukkaantumisia on tullut myös TuTolle ja rutiinin puuttuessa riskit kasvavat. TuTon joukkueesta löytyy aika paljon myös kookkaita pelureita ja joukkueen keskipituus ja paino ovat ihan sarjan kärkeä. Ehkäpä tästä johtuen vastustajilla voi olla ongelmia TuTon fyysisyyden kanssa varsinkin, jos joukkue lähtee kunnolla taklaamaan. Ei näitä pelejä kuitenkaan mistään jäähyboksista voiteta, joten ihan hatusta temmattua, että loukkaantumisten kautta voittoja saataisiin.
   
 11. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Eilen tuli 5-0 takkiin Lukolta. Myös jähyily oli vähän sellaista, mistä luulin että oltaisiin hieman osattu luopua. Nyt loput ottelut onkin kotikentällä ja Turun herruudesta siis eka peli. Suora pääsy jatkosarjaan on kyllä karannut, mutta nyt pitäisi jaksaa keskittyä ja pitää hyvä peli-ilme päällä, niin mahdollisuus on vielä sitten alasarjasta sinne pyrkiä ja ainakin pyrkiä säilyttämään sarjapaikka. Pitää oikein perehtyä mitä se oikeasti vaatii. Riittääkö yhden suojapaikan ulkopuolisen taakse jättäminen vai mitä.
  Taistelua lopuissakin otteluissa on.
   
 12. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Huomista ottelua on värikkäästi mainostettu taisteluksi kaupungin herruudesta. Joukkueen edustajien puheet siitä, että ottelu merkittiin jo kesällä kalenteriin kauden tärkeimmäksi matsiksi, tai että latauksen pitääkin mennä yli, voi tulkita ovelaksi markkinointikamppanjaksi, tai vaihtoehtoisesti TUTOlla tosiaan on lataus menossa yli. Itse pelkään jälkimmäistä vaihtoehtoa. Nähdäänkö ensimmäinen ulosajo jo alle viiden minuutin, ja nähdäänkö Elmoa vaihtoaitiossa ottelun loppuun asti? Huhujen mukaan banaanit on jo ainakin myyty loppuun Kupittaan cittarista.
   
 13. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Ei mennyt lataus yli. Oikeastaan voisi ennemmin kysyä, oliko pelissä lainkaan latausta. TUTO aloitti pirteästi, mutta lopetti pelaamisen totaalisesti toisessa erässä. Kolmannessa oltiin taas hyvin mukana, mutta maalinteko tuntuu olevan vaikeaa. Kotijoukkueen onneksi TPS:n pelaaminen oli aikamoista näpräämistä ja ratkaisuihin pystyviä pelaajia heilläkin on vain noin kentällisen verran. Suurin syy noin pieneen tappioon oli kuitenkin TUTO:n maalilla ilmiömäisiä torjuntoja tehnyt Filip Lindberg. Nyt äkkiä pojalle sopimus edustuksen kanssa ensi kaudeksi ennen kuin joku muu vie. Päätuomarina vihellelleen Smedbergin suorituksesta saa oikean kuvan, jos toteaa, että Mestis-tuomareita tuli ikävä.
   
 14. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Pisteet paikallispeleissä meni 4-2 naapurille. Ensikaudella toivon mukaan nämä jatkaisivat. Toisen erän laukaisukartta kertoo kaiken erästä. Usko kyllä oli itselläni, että kolmannessa erässä olisi maali saatu aikaan. Hieman näytti, että kiire oli ja ratkaisua yritettiin välillä itse vaikka syöttö olisi ollut parempi. Toisaalta välillä näytti kyllä siltäkin, että syötöt olivat löysiä ja eivät perille menneet. TUTO on saanut monessa pelissä kiittää maalivaahtia. Edellisessä pelissä Lukko iski viisi maalia, mutta Sirviöllä oli silti 47 torjuntaa. Kausi alkoi ehkä opettelun kautta ja nyt oppia on. Vielä ollaan perässä, mutta jos ensikaudella ollaan vielä tässä sarjassa, niin silloin toivon mukaan heti alussa ollaan napsimassa pisteitä.
  Kiitokset vielä seuralle, että lähetys järjestettiin.
   
 15. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Vaisusti pelatun Tepsi-pelin jälkeen tänään tuli hieno 4-2 voitto sarjan kärkijoukkueisiin kuuluvasta Tapparasta. Aleksi Halme oli pelipäällä ja hän teki kaksi maalia.
   
 16. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Nuorten peleissä alkusarjan loppu lähestyy. TuTo taistelee vielä sijoituksesta 14-16, mutta ainakin Sport ja Jukurit jäävät varmuudella taakse alkusarjassa. Jokeritkin jää taakse, jos TuTo pari pinnaa vielä onnistuu saamaan, mutta välttämättä ei tarvita sitäkään. Ilves on myös vielä mahdollista ohittaa taulukossa ja nousta 14 sijalle. Huomenna nuorilla on mahdollisuus vaikuttaa alkusarjan voittajaankin, kun sarjakakkonen JYP tulee vieraaksi kupittaalle. Viimeisessä pelissä sitten vastaan vielä Lukko, joka taistelee paikasta 10 sakkiin. 10 sakissa on ahdasta ja naapuri TPS joutuu myös jännittämään vielä pelien tuloksia, sillä tilanne viivan tuntumassa on todella kimurantti. Paikallispelejäkin voi siis olla tulossa vielä lisää.

  Erittäin mielenkiintoista nähdä miten TuTon nuoret tämän jälkeen pärjäävät. Suunta on ollut ylöspäin ja joukkue olisi jotenkin sopivan tuntuinen pudotuspeleihin, kun kokoakin riittää. Paikkoja jatkoon on kuitenkin alhaalta vain yksi, joten tiukka taisto siitä varmasti tullaan vielä käymään.
   
 17. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Hyvä peli tänään TuTon nuorilta Jypin nuoria vastaan, vaikka 1-2 tuli takkiin. Erot pelissä olivat yllättävänkin pieniä sarjakakkoseen ja TuTo pysyi temmossa varsin hyvin mukana. Oikeastaan erot olivat mielestäni vieraiden paremmassa peruspelissä ja viimeistelyssä. Paikkoja olisi TuTollakin ollut tehdä 1-2 maalia enemmän, mutta viimeistelyssä ei onnistuttu. Ensimmäisessä erässä Jyp hallitsi peliä, mutta onnistui vasta aivan erän lopussa maalinteossa. Hyvän luistelun seurauksena vastahyökkäys lopulta päättyi kauniisti tyhjään maaliin kiekon siirtämiseen. Toisessa erässä peli tasoittui ja molemmilla oli mm. ylivoimalla paikkansa. Jyp hyödynsi ylivoimansa suorasta hyökkäyksestä hyvällä laukauksella ja TuTo ei onnistunut omassa ylivoimassaan. Erän loppupuolella kotijoukkuekin sai kuparisen rikki, kun pomppu katosi vieraiden veskarilta näkökentästä ja tippui oikeastaan maaliin. Kolmannessa erässä molemmilla oli vielä paikkansa, mutta TuTo taisi olla lähempänä maalia. Erässä Valtteri Virtanen sai läpiajon ja lopussa TuTo oli hyvin lähellä lyödä pelin vielä tasoihin. Jypille kuitenkin ansaitusti pinnat.

  Kierroksella käytiin myös tiukkaa kamppailua 10 sakkiin pääsemisestä. TPS kamppailee viimeisestä paikasta Lukon kanssa, joka on vain pinnan päässä TPS:stä. TPS on pelinsä alkusarjassa jo pelannut, mutta Lukolla on pelit vielä Tapparaa ja TuToa vastaan. TuTo-Lukko pelillä voi siis olla yllättävääkin panosta.
   
 18. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Ilahduttavaa eilisessä ottelussa oli TuTon pelin nousujohteisuus. Sen pelin taso parani ottelun edetessä, vaikka TuTolta puuttuivat pelaavasta kokoonpanosta kenttäpelaajista Veeti Vuorio ja Adam Ziak sekä erittäin hyvin koko kauden pelannut maalivahti Filip Lindeberg. Sirviö maalissa pelasi muuten hyvin, mutta Jypin toinen maali näytti menevän vähän helposti. Kun yksi kierros runkosarjaa on pelaamatta TuTon sijoitukseksi näyttää tulevan 15. TuTon taakse sarjassa jäävät Sport, Jukurit ja erittäin suurella todennäköisyydellä jokerit, jolla on nyt kolme pistettä vähemmän ja 7 maalia huonompi maaliero kuin TuTolla.
   
 19. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Tänään Kupittaalla pelattiin ottelu Filip Lindberg vastaan Lukko. Lindbergillä torjuntoja ottelussa oli 52. Ensimmäisessä erässä Lindbergilla oli 19 torjuntaa ja Lukon maalivahti Korrella 2 torjuntaa, mutta TuTo johti peliä 1-0 Aaro Löyttymäen tekemällä ylivoimamaalilla. Lukko onnistui tasoittamaan ottelun toisen erän alussa.

  Lukko hallitsi peliä ja vaikka TuTo sai 10 kahden minuutin jäähyä, Lukko ei onnistunut tekemään yhtään lisämaalia. Kun peliä oli jäljellä 4 sekuntia TuTon valmentaja Elmo Aittola otti aikalisän ja sen jälkeen maalivahdin pois. Valtteri Virtasen laukaus pomppasi Lukon maalivahdin kainalosta jäälle ja valui hiljaa maaliin, kun peliaikaa oli jäljellä 0,2 sekuntia.
  Hieno voitto sarjassa yhdeksänneksi tulleesta Lukosta vaikka kokoonpanosta puuttuivat Halme, Vuorio ja Ziak.
   
 20. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Alkusarja takana ja sijoitus 15. Taakse jäivät Sport, Jukurit ja Jokerit. Pisteitä kerättiin 40 ja10 sakista jäätiin "vain" 9-10 pinnaa. Tämä olisi ollut ehkä otettavissa, jos kauden alku olisi sujunut paremmin, mutta sitä on turhaa jossitella. Joukkueen paras pistemies alkusarjassa oli Roope Kallio, joka keräsi 35 ottelussa mukavat tehot 7+20=27, +7. Syöttöpisteissä Kallio lähenteli sarjan parhaimmistoa (TOP-10). Sisäisen maalipörssin voitti Valtteri Virtanen 12 maalilla. Maalivahti Filip Lindberg oli alkusarjan parhaita veskareita ja sijoittui torjuntaprosenteissa kahdeksan parhaan maalivahdin joukkoon 91,6% torjuntavarmuudella. Lindberg keräsi ainoana maalivahtina alkusarjan peleissä yli 1000 torjuntaa.

  Alemmassa jatkosarjassa riittää vielä paljon mielenkiintoisia pelejä. Vastustajiksi alempaan jatkosarjaan tulevat mukaan TPS, Jokerit, HIFK, Saipa, Ilves, Jukurit, Sport. TuTo on voittanut nämä kaikki joukkueet jo kerran alkusarjassa, eli todellakin kaikki ovat voitettavissa. Mestiksestä mukaan tulevat vielä K-kissat ja Diskos. Parhaan turkulaisjoukkueen tittelikin on vielä otettavissa.
   
 21. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Mitä vaaditaan, että TuTo ei putoaisi A-nuorten SM-liigasta? Mikä sijoitus on joukkueen otettava ja kenen on jäätävä taakse? Eikö näissä nuorten liigoissa ollut se systeemi, että jos edustusjoukkue ei ole SM-liigassa niin nuorten joukkue saattaa pudota hyvinkin helposti kun taas liigaedustusjoukkueiden kohdalla niiden nuoretkaan eivät putoa juuri millään?
   
 22. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Alemman loppusarjan joukkueista kaksi putoaa Mestikseen. "Putoamiskelpoisia" ovat TUTO, Jokerit, K-Kissat ja Diskos. Toisin sanoen kahden noista muista on jäätävä selän taakse, jos TUTO mielii aloittaa liigassa ensi kauden alussa.

  Mutta tavoitteet ovat ihan muualla; alemman loppusarjan voittaja pääsee jatkamaan kautta pudotuspeleissä ylemmän loppusarjan joukkueiden kanssa. Jos TUTO saa hyvän startin, on kaikki ihan mahdollista. TUTO on tällä kaudella voittanut kaikki alemman loppusarjan joukkueet, joten miksi se ei voisi onnistua uudelleen? TUTO saa vielä edustuksen kokoonpanossa onnistuneet Halmeen, Ziakin ja Vuorion kokoonpanoonsa, joten mielenkiintoinen sarja on tiedossa.
   
 23. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Edelliseen viestiin vielä lisäyksenä. Mikäli jollakin kaudella SM-liigaseuran A-juniorijoukkue on kolmatta perättäistä kertaa kahden viimeisen joukossa putoaa se Nuorten SM-liigasta. Samanlainen käytäntö on myös A-nuorten Mestiksessä koskien Mestisseurojen junnujoukkueita.
   
 24. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  On kyllä käsittämätön ja epäreilu sarjasysteemi, jossa suojellaan SM-liigaseurojen junnujoukkueita aivan kohtuuttomasti ja yritetään tiputtaa Mestis-seurojen (tai alempien seurojen) junnut pois häiritsemästä.

  Onko nyt mukana yhtään sellaista SM-liigaseuran A-junnujoukkuetta joka olisi ollut kahtena aiempana vuotena kahden viimeisen joukossa ja joka voisi nyt pudota sarjasta jäätyään kolmatta kertaa pohjille?

  Toivottavasti TuTon A-junnut saisivat hyvän startin eivätkä jäisi kahden viimeisen joukkoon, jotta visiitti nuorten SM-liigaan ei jäisi ranskalaiseksi visiitiksi. Olen vain pessimistinen A-nuorten pelien suhteen, kovin epävakaalta ovat pelisuoritukset ainakin numeroiden valossa vaikuttaneet. Nyt pitäisi olla edustusjoukkueenkin hereillä ja antaa A-junnujen käyttöön mahdollisimman monta pelikelpoista pelaajaa varmistamaan sarjapaikka ja jopa taistelemaan pudotuspelipaikasta. Edustusjoukkueen otteluilla ei niin väliä ole lyhyellä tähtäimellä kunhan nyt pudotuspeleihin yltävät (kärkipäähän ei enää taida olla asiaa runkosarjassa), joten nyt pitäisi ajatella pidemmällä tähtäimellä eli koko seuran kehityksen kannalta tärkeintä olisi säilyttää A-nuorten liigapaikka.
   
 25. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Ei ole kukaan ole kolmatta kertaa kahden viimeisen joukossa. Todennäköisyys sille on myös hyvin pieni. Yleensä tuolta on aina pudonnut tai karsimaan joutunut Mestis seuran A-nuoret. Jokipojat sinnitteli siellä pitkään ja K-Vantaa pari kautta. K-Vantaa selvisi toiselle kaudelle karsinnat selvittämällä.
  Helppoa ei tule olemaan, vaikka voittoja alkusarjan aikana tuli liigan A-nuoristakin ihan kiitettävästi. Käsittääkseni K-Kissat on ihan hyvä organisaatio ja voi olla hankala vastus. Eikä Diskos varmaan sen helpompi. Molemmat varmasti laittavat kaikkensa TUTO:a vastaan. Lisäksi, kun muutamalla liiga joukkueen A-nuorilta panokset kaikkoavat, niin nuo samat nuorten Mestiksestä tulleet voivat yllättää. Tämä siis voi sekoittaa myös, koska jos joukkue ei pääse kärkipaikalle, niin panosta ei ole. Heillä kun se karsinta tai putoaminen ei ole edessä.