penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter
TuTon A-nuoret voittivat Tepsin jatkoajalla 5-6. Hienoa. Laurila teki hattutempun, Vuorio kaksi maalia ja Virtanen maalin.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kova kapina näköjään TuTon A-nuorilla turkuhallissa. Pelissä taisi olla todellista paikallispelin tuntua ja tapahtumia näköjään riitti puolin ja toisin. Uskomattomien käänteiden jälkeen TuTo-A katkaisi pitkän tappioputken hyvin makealla voitolla jatkoajalla. Henkisesti todella arvokas voitto paikallispelissä varmasti nostaa joukkueen tunnelmia ja antaa uskoa tulevaan. Hienosti tiukassa paikassa useita pelaajia nousi TuTolta esiin. Tiukkaa on taistelu sarjan hännilläkin ja kyllä TuTolla on eväitä vielä noustakin sarjataulukossa, jos peliin saadaan lisää monipuolisuutta ja tasaisuuttta. Ensi sunnuntaina sitten kupittaalla Sport vastaan ja 6 pinnan peliä tarjolla. Sitä ennen Jokerit vielä vieraissa.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Seurasin tuota nuorten peliä samaan aikaan edustuksen pelin kanssa. Hienosti nousivat 2-0 tilanteesta aina 2-4 johtoasemaan. Sen jälkeen näytti naapuri lisäävän vähän vauhtia ja käänsivät pelin 5-4 tilanteeseen. Siinä oli myös yksi AV maali. Tasoitus tuli ja tilanteita molemmille vielä ratkaista peli.
Jatkoajalla 5-6 maalissa taisi naapurille tulla pieni virhe. Aika selvä 2-1 tilanne ja siitä se ratkaisu saatiin.
Jos syötöt ja niiden vastaanotto toimisi hieman paremmin, niin tilanteita varsinkin YV pelissä tulla lisää. Nyt välillä hyvä alku päättyi kiekon valumiseen hyökkäyspäästä pois.
Eilen Sport onnistui voittamaan Kärpät. Pieni yllätys minulle. Samalla Sport ohitti TUTO:n paremman (1) maalieron turvin.
Mielenkiintoista on kyllä on ollut seurata nuorten menoa, kun jokaisessa pelissä tuntuu ainakin alku menevän kohtalaisen hyvin. En tiedä sitten kuinka paljon lopussa vaikuttaa aina tuo vastustajan nopeus ja siitä seuraava pyöritys ja TUTO:n vastahyökkäykset. Nuo varmaan väsyttävät hieman ja kokeneempi osaa käyttää sen hyväksi.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Eilen Sport onnistui voittamaan Kärpät. Pieni yllätys minulle. Samalla Sport ohitti TUTO:n paremman (1) maalieron turvin.
Yllätyksiä näyttää tässä nuorten sarjassa riittävän. Sportin nuoret ovat tosin myös petraneet menoaan hiljalleen ja työtä TuTollakin riittää, jos heidät meinataan kupittaalla kaataa ensi sunnuntaina.

Tuossa vielä tännekin tunnelmia eilisestä paikallispelistä TS kiekosta:
TSTV - TS Kiekko - Tuto voitti niukasti A-nuorten paikalliskamppailun

Täytyi ihan mielenkiinnosta myös hieman tarkastella TuTon nuorten pelattuja 16 ottelua, jakamalla pelit kahtia. 8 ensimmäisessä pelissä tehtiin vain 14 maalia ja päästettiin 31. Seuraavassa 8 ottelun jaksossa on nyt tehty 24 ja päästetty 36 maalia. Ei tästä nyt voi paljoa päätellä, mutta ehkä hieman osviittaa on nähtävissä, että oikeaan suuntaan ollaan menossa. Tehtyjä maalien määrä on noussut hurjasti edellisestä jaksosta n.70%, mutta samalla päästettyjä maalejakin on tullut n.15% lisää Tilastojen perusteella puolustuspeli pitäisi saada paremmin tasapainoon, mutta ei kuitenkaan hyökkäyksen kustannuksella. TuTon veskareista ei homma ole kiinni, vaan heille pitäisi saada paremmin tukea kriittisillä paikoilla. Hyökkäyksessäkin on vielä petrattavaa. Vertailun vuoksi kuitenkin voi todeta, että runkosarjassa kuudennella sijalla oleva Ilves on tehnyt viimeisessä 8 ottelussaan 21 maalia, mikä on vähemmän kuin TuTon nuoret samalla periodilla.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tänään A-nuorten peli Jokereita vastaan. Jokerit haluaa varmaan tuonne kympin sakkiin. Ei kuitenkaan mahdotonta tuoltakaan lähteä pisteitä hakemaan.
Ovat hävinneet kaksi edellistä peliä, niin kolmaskin on mahdollinen. Ja jos sama henki saadaan aikaan kuin edellisessä pelissä, niin kaikki on mahdollista.
Ottelu näkyy Fanseat Go sivustolta klo 18 alkaen.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tänään A-nuorten peli Jokereita vastaan. Jokerit haluaa varmaan tuonne kympin sakkiin. Ei kuitenkaan mahdotonta tuoltakaan lähteä pisteitä hakemaan.
Tilastojen mukaan TuTo nuoret näyttävät saaneen ainakin paikkoja Jokereita vastaan hyvin, mutta viimeistelyssä on ollut ongelmia. Joukkueesta alkaa kuitenkin hiljalleen löytymään eväitä näköjään myös paremman hallinnan saamiseen kentällä, mikä luvannee hyvää jatkossa. Eilisessä pelissä nuoret pommittivat Jokeri maalia peräti 81 laukauksella, joista Jokerien NHL varauksen omaava maalivahti Eetu Mäkiniemi onnistui torjumaan 42 kertaa, millä irtosi nollapeli. TuTo laukoi joka erässä Jokereita enemmän. Ohilaukauksia TuTolla oli 29 ja 10 laukauksta Jokerit onnistui peittämään. Tästäkin voi päätellä, että laukauksten laadussa oli petrattavaa TuTolla. Jokerit laukoi pelissä 49 kertaa, joista TuTon maalivahti joutui torjumaan 28 ja kaksi livahti selän taakse. 15 laukausta meni ohi ja 4 TuTo onnistui peittämään. Jokerien laukauksista kohti maalia löysi tiensä n. 61% ja TuTolla n.52%. Osan tästä voi selittää myös pelilliset erot, mutta jos prosentit olisivat olleet toisinpäin ja laatua laukauksiin löytynyt TuTolta enemmän, niin pelikin olisi hyvin voinut kääntyä toisinpäin.

Seuraavaksi sitten nousukuntoinen Sport tulee TuTolle kupittaalla vastaan. Sport on voittanut viimeisestä 8 ottelustaan 4, joista kaksi voittoa on tullut jatkoajalla. TuTolla on vastaavalta jaksolta vain yksi jatkoaika voitto, vaikka peli on mielestäni hiljalleen parantunutkin. Mahtaisikohan Aleksi Halmekin ehtiä välillä taas nuortenkin riveihin? Pienenä yksityiskohtana Sportin nuorissa pistekärkenä on Miro Lehtimäki tehoilla 8+8=16. TuTon edustuksessa pelipaikasta kilpailee taas Miron isoveli Niklas Lehtimäki.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Johan oli nuorilla taas värikäs ja yllättävä ottelu. Alussa peli oli aika tasaisen tuntuista ja panos mielestäni hieman näkyi molempien joukkueiden otteissa kovana yrityksenä. Sport oli yllättävänkin vahva maalinedustoilla ja kamppailuissa ja ei ihme, että joukkue on nousussa. Tilannetta pahensi vielä TuTon aloitus ongelmat. TuTo hävisi aloituksista lähes 2/3, mikä antoi vastustajalle vahvasti lisää otetta pelissä kriittisillä paikoilla. Sportin saatua ensimmäisen erän puolivälissä maalitinsä auki TuTo hieman kipsasi ja ote siirtyi lisää vieraille. Toisessa erässä Sportin painostus tuotti tulosta, kun TuTo sai tuplajäähyn ja Sport rokotti 5-3 ylivoimalla tilanteen 0-2 vierasjohdoksi. Tässä vaiheessa peli tuntui lähtevän täysin TuTon lapasesta, mutta Lindberg piti vielä kotijoukkueen pelissä huipputorjunnoillaan. TuTo pelasi 5 erää ilman osumaa ja tämä näkyi joidenkin pelaajien turhautumisena, toisten hermoiluna, sekä useina helppoina virheinä. Yksinkertaisesti asennekin valahti TuTolla toisen erän loppupuoliskolla todella alas ja Sport oli erittäin lähellä 0-3 lukemia. Erätauko pelasti TuTon.

Kolmannessa erässä peli sai täysin uuden käänteen, kun TuTo onnistui erän alkuun saamaan maalihanat lopulta auki. Tämä nosti joukkueen suoritustasoa ja peliin päästiin taas kiinni. Juuri kun taka-ajoon tuntui olevan eväitä Sport kuitenkin iski jälleen, kun vieraiden pistekärki Lehtimäki murtautui TuTo maalinedustalle väkisin ja pisti kiekon reppuun tyylillä. Tämän jälkeen Sport sai taas pelin haltuunsa, mutta alkoi enemmän jo turvaamaan johtoaan. Jälleen tuntui, että TuTon peli on pelattu, mutta 7 minuuttia ennen päätösviellystä Valde onnistui hyvin pienestä kulmasta yllättävämään vieraiden maalivahdin ja taas oltiin maalin päässä. Viimeisellä minuutilla sitten TuTo väänsi todella kovin tasoitusta ilman maalivahtia ja videotarkistusten jälkeen lopulta ajassa 59:59 peli oli tasan. Jatkoajalla molemmilla oli loistavia paikkoja ja Sport sai jopa 4-3 ylivoiman, mutta ei sillä onnistunut. Ratkaisu tuli jälleen lopussa. TuTon loistavan maalipaikan jälkeen Sport onnistui vastahyökkäyksestä ajassa 64:58 iskemään voittomaalin.

Kaiken kaikkiaan hieno peli, vaikka harmittavasti TuTon tiukat häviöt jatkuivat. TuTon pelissä näkyy jo tiettyä rutiina, mutta pelin ailahtelut ovat vielä valtavia. Taso heittelee hyvin paljon ja ei muisteta aina keskyttyä siihen omaan huippusuorituksen vaikeissakin paikoissa. Tappioputkessa ja sarjan hännilläkin pitäisi yrittää löytää peli-iloa ja asennetta taistella, vaikka olisi minkälaisia "tuulimyllyjä" vastassa. Tänään mielestäni Lindberg oli TuTon suurin taistelija ja ehkä yksi turhautuneimpia pelaajia oli Halme, jolla oma huippusuoritus jäi kauas. Tasaisin suorittaja on ehkä Kallio, joka tuntuu pelistä toiseen pystyvän pitämään tasonsa hyvänä. Hänenkin pitäisi kuitenkin kehittää itselleen jotain vahvuuttaan, jolla nousee pelissä enemmän esiin. Eväitä olisi ehkä kokeilla Kalliota edustuksessakin pienessä voimahyökkääjän roolissa.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kiitos raportista. Harmittaa kun näitä ei paikanpäälle pääse näkemään. Muutaman kun on tuolta Fanseat Go palvelusta nähnyt, niin hiukan samalta on näyttänyt. Tänään taisi tuo toisen erän runsas AV paluu myös sekoittaa peliä. Hyvää kuitenkin on, että tasaisesti pystytään moni vastaan pelaamaan.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tärkeä 3-2 voitto Hifkistä junnuille. Nousevaa trendiä.
Sarjataulukossa Sport jäi TuTon taakse. Hieman itseä ihmetyttää tämä Sportin notkahdus parissa viime pelissä, mutta yllätyksiä tästä sarjasta tuntuu löytyvän. TuTolla on sarjataulukossa 3 pinnaa matkaa edellä olevaan Jukurit Lukko kaksikkoon ja sitä seuraavaan Jokerit HIFK kaksikkoon on 6-7 pinnaa. Maukkaita ohitus mahdollisuuksia sarjataulukossa on siis vielä hyvinkin mahdollista tehdä. Pudotuspeliviiva on karannut pikkaisen, mutta lienee vielä alemmassa jatkosarjassakin mahdollisuus silti sinne vielä yltää. Alemmassa jatkosarjassa pisteet kaiketi lähtevät taas nollista, kun Mestiksestä tulee 2 joukkuetta mukaan?

Nuorten joukkueella on ollut myös merkittäviä loukkaantumisia. Sentteriosastolla rooleja ollaan jouduttu hakemaan, kun Raita ja Kalaj ovat ilmeisesti loukkaantumisten takia olleet sivussa. Pakistossakin on siirtoja jouduttu tekemään, kun kärkipakiksi kaavailtu Aleksi Lampi on pelannut vain 8 ottelua ja lienee hänetkin loukkaantuminen pitänyt poissa kokoonpanosta. Kärkipelaajista lisäksi Aleksi Halme on lunastamassa Mestis roolia. Isoihin Muutoksiin nähden joukkue on pelannut viime pelit varsin hyvin taistellen. Potentiaalia on parantaa peliä vielä paljon, kun loukkaantuneet saataisiin takaisin kehiin ja peli vielä paremmin uomiinsa.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter
Nouseva trendi todella. Nyt kaatui Ilves samoin numeroin. 0-2 tilanteesta nousu 3-2 voittoon.
Ensimmäinen erä oli molemmilta joukkueilta tehotonta pelailua, vaikka Ilves pelasi viisi minuuttia ylivoimaa ja TuTokin melkein neljä minuuttia putkeen. Toisen erän alussa Ilves teki kaksi maalia ja alkoi näyttää, että se vie pelin. TuTon nelosvitja Schmidt, Laine ja Runola sai pian maalin jälkeen mylläkän Ilveksen päätyyn ja Eemeli Schmidt teki uransa ensimmäisen Nuorten SM-liigamaalin ja TuTo pääsi peliin mukaan.

Kolmannen erän alkupuoliskolla ensin Valtteri Virtanen tasoitti ottelun laukomalla kiekon maalin ylänurkkaan ja sen jälkeen hyvin koko pelin pelannut Adam Kalaj hienon kuljetuksen päätteeksi harhautti maalivahdinkin ja teki voittomaalin. Loppupeli oli kellon katselua, mutta hyvin TuTo pelasi ja säilytti johtonsa pelin loppuun asti. Filip Lindberg pelasi maalilla taas erinomaisesti. Oli hyvin viihdyttävä jääkiekkoiltapäivä Kupittaalla.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Oli hyvin viihdyttävä jääkiekkoiltapäivä Kupittaalla.
Mukavasti TuTo tänään kertaa nousi 0-2 tilanteesta 3-2 voittoon. Toinen 3 pinnan voitto putkeen ja Sport jäi taulukossa taas taakse. Jukurit on tasapisteissä TuTon kanssa ja edelläkin on aika lähellä muutama joukkue. Ilahduttavaa on huomata kuinka pelaamisessa on päästy eteenpäin ja tänäänkin tulos oli täysin ansaittu. Maalipaikkojen hyödyntämisessä, puolustamisessa ja syöttöpelissä on vielä paljon kehitettävää, mutta niin on sarjan kaikilla joukkueilla.

Väläyksiä nuorten pelureiden taidoistakin tänään nähtiin, vaikka ajoittain peli oli hieman rikkonaista. TuTon sisäisen maalipörssiä johtava Valtteri Virtanen on varsin näppärä peluri ja hyvä 1 vs 1 tilanteissa. Tänäänkin hän jälleen iski arvokkaan tasoitusmaalin. Hieman hänkin kuitenkin tarvitsisi ketjunsa kanssa parempaa pelinrakentelua ja hänelle voisi yrittää rakentaa tilanteita kentällä, missä pystyisi enemmän hyödyntämään tätä vahvuuttaan. Voittomaalin kauniista kuviosta iskenyt Adam Kalaj osoitti myös että pehmeitä käsiä löytyy ja viimeistely oli todella näyttävä. Hiljalleen nämä ja muut TuTon taitavat pelurit alkavat löytää sarjassa sen tason, pelirohkeuden ja itseluottamuksen, missä vahvuuksia pystytään hyödyntämään.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tänään A-nuorten peli Pelicansia vastaan Lahdessa klo 19. Sarjataulukkoa kun katsoo, niin heidän yläpuolella on kaksi ja alapuolella yksi, jotka TUTO on onnistunut voittamaan. Tämä on toinen kohtaaminen. Ensimmäinen ottelu meni lahtelaisten nimiin 1-4. Tuo on taakse jäänyttä ja mahdollisuudet varmasti on pisteitä ottaa nyt. Tietysti jäähyjä tulisi vähentää. TUTO on noita 5 +20 jäähyjä saanut aika useasti ja näistä vastustaja pääsee rankaisemaan ja nuo myös syövät energiaa muilta. FanseatGo näyttää tämän pelin nähtävästi. Täytyy siis laittaa peli pyörimään toiselle laitteelle.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Hieno 2-5 voitto TuTon nuorille tänään Pelicansista, joka taistelee viivan tuntumassa. Sarjataulukossa taakse jäi nyt Jukurit. HIFK ja Jokerit ovat maukkaasti seuraavaksi liipasimella. Isoja vieraspelejä nuorilla luvassa seuraavaksi, kun vastaan asettuvat HPK, Jukurit ja HIFK. Tänään ykkösketju oli liekeissä. Kallio keräsi tehot 1+2, Laurila 1+1 ja Virtanen 1+1. Kallio taitaa lunastaa koko ajan paremmin ykkösentterin roolia joukkueessa ja muissakin ketjuissa on palasia saatu paremmin paikoilleen. Kallio johtaa nuorten sisäistä pistepörssiä tehoin 3+13=16 +9. Eväitä Kalliolla on selvästi hyväksi kahdensuunnan pelaajaksi ja tehojakin on alkanut tulemaan mukavasti, joskin parannettavaakin vielä riittää.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Seuraavista kolmesta pelistä voittoja tai ainakin pisteitä voi odottaa. HPK vaikein ehkä, mutta muut kyllä tiukempia.
Elisessäkin pelissä taas yksi 5+20 jäähy. Onneksi siinä onnistuttiin yksi AV maali tehdä, niin vastustajan kavennus ei niin harmittanut. Viisi tehtyä maalia (vika tyhjiin) on hyvä saldo. Vähempikin riittää. TUTO:lla on nyt maalivaahti, jolla on iso merkitys lopputulokseen.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
3-1 tappio HPK:lle. TUTO:n ainokaisen teki Henry Seipell. Lindberg 35 torjuntaa. Toisen erän puolessa välissä musta seitsemän sekunttinen ja siinä HPK teki siis kaksi maalia. Komas olikin sitten tyhjiin lopussa. Huomenna Mikkelissä seuraava peli.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Junnut vei Jukureit lukemin 3-6. Viimeisestä viidestä pelistä komeat neljä voittoa. 10 parhaan joukkoon pääseminen ei kuulosta ollenkaan mahdottomalta. Halme on tehojen perusteella aika guru A-junnuissa. Negaa täytyy antaa siitä, että jälleen taas ulosajo estämisestä. Tietty kun hyvällä energialla pelataan niin roiskuu, mut ei tällä tavoin saisi joka pelissä.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter
Junnut vei Jukureit lukemin 3-6. Viimeisestä viidestä pelistä komeat neljä voittoa. 10 parhaan joukkoon pääseminen ei kuulosta ollenkaan mahdottomalta.
Hienosti pojat pelasivat. Tehomiehenä hääri Mikke Laurila tehoin 2+1. TuTon maalissa Lindbergillä oli 35 torjuntaa kun Dufvalla Jukurien maalissa niitä oli 21. Tästä on hyvä jatkaa.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Junnut vei Jukureit lukemin 3-6. Viimeisestä viidestä pelistä komeat neljä voittoa. 10 parhaan joukkoon pääseminen ei kuulosta ollenkaan mahdottomalta.
Iso voitto nuorilta Jukureista. Tämä oli niitä ns. 6 pinnan pelejä alkusarjan sijoituksia ajatellen. Tappio vei Jukurit sarjan hännille, kun Sport voitti oman pelinsä. TuTon taakse sarjataulukossa jäi suurseura Jokerit. Tehojakin alkaa tulla TuTon nuorilta koko ajan laajemmalta rintamalta. Nyt niitä löytyi joka kentästä ja pakistostakin. Maalissa Lindberg oli jälleen voiton takuumies. Lindberg on nuorten sarjan veskareiden tilastoissa jo Top-10 sakissa torjuntaprosenteissa. Hän on myös kerännyt sarjan veskareista eniten torjuntoja. Kuvaavaa on, että takana on mm. Jokereiden nuorten NHL varaus Eetu Mäkiniemi.

Nuorten liigan alkusarjaa on jäljellä enää 11 ottelua TuTolla ja sen jälkeen tehdään ensimmäinen jako pudotuspelejä ajatellen. Ylemmän jatkosarjan viivaan on matkaa 7-8 pinnnaa, eli n. 3 kolmen pinnan voittoa. Ylemmänjatkosarjan viivan pistekeskiarvo peliä kohti menee jossain 1,3-1,4/pistettä per peli. Tällä tahdilla ylempään jatkosarjaan pääsemiseen vaadittaisiin jotain 46-49 pinnaa. TuTolla on nyt 25 pinnaa ja pinna määrä pitäisi lähes tuplata 11 ottelussa. Teoriassa se on mahdollista, mutta vaatisi kovaa tahtia. 11 ottelusta tarvittaisiin jopa 7-8 kolmen pinnan voittoa. Hyvin TuTo on kuitenkin viime ottelut pelannut ja joukkue on parantanut koko ajan menoaan. Jännäksi menee nähdä mihin asti lopulta nuorten meno riittää.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Otto Rehelmä tänään Indians Kaarinan kokoonpanossa Kotkan Titaaneja vastaan.
Taisi jäädä sinne pidemmäksi aikaa, jos ymmärsin oikein. Pelimäärä jäi hieman vähäiseksi varmaan verrattuna muihin hyökkääjiin. Toivon mukaan onnistuu uudessa pestissään saamaan peliaikaa ja kokemusta.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter
Matkan takia en päässyt tänään TuTon peleihin, mutta näköjään A-nuoret ovat ottaneet upean 7-3 voiton sarjan kärkijoukkueisiin kuuluvasta Bluesista. Tulee mielenkiintoinen runkosarjan loppu.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Matkan takia en päässyt tänään TuTon peleihin, mutta näköjään A-nuoret ovat ottaneet upean 7-3 voiton sarjan kärkijoukkueisiin kuuluvasta Bluesista. Tulee mielenkiintoinen runkosarjan loppu.
Tämä oli tosi hyvä uutinen. Itse en mielestäni ollut kovin kaukana synttärijuhlissa, mutta eipä siellä ollut kenttää ollenkaan. Huomenna olisi Jokerit vastassa. Edellinen peli meni heille 2-1, joten nyt voisi tuon kuitata.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Nuorilla tänään hyvin mielenkiintoinen vastus, kun sarjajumbo Jokerit tulee vieraaksi. Käsittääkseni Jokereilla on mahdollisuus jopa tippua nuorten liigasta, koska "vain" liigaseuroilla on se kolmen vuoden suoja? Tällä hetkellä heidän suuntansa on ollut sarjassa vahvasti alaspäin, mutta tästä huolimatta sieltä löytyy taitavia pelureita. Edellisessä kohtaamisessa Eetu Mäkiniemi taisi olla iso muuri TuTolle. Tietynlaista veskarien taistelua voi myös hieman pelistä odottaa. Jokerit haluaa varmasti nousta tuolta hänniltä ja TuTo taas elättelee vielä toiveita jopa 10 sakkiin pääsystä. Yllätyksiä näissä nuorten peleissä tuntuu riittävän ja saapa nähdä mitä tänään on vielä tarjolla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy