Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

TUTO Hockey A-nuoret 2016–2017

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Eesau_65, 15.08.2016 klo 10.22.

 1. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Avataan nuorillekkin jo oma ketju.
  Viimekauden A-nuorista nostetiin siis muutama ylös, mutta tie vienee heidät Naantaliin pelaamaan. Menneellä viikolla menetettiin viime kaudella maalissa hyvin pelannut Iiro Salminen.
  Lisäksi muutama meni Kaarinaan pelaamaan. Edellinen kausi meni hyvin ennen kuin pudotuspelit sitten katkaisivat lennon.
  Uusi kausi alkaa ilman päävalmentajaa (rangaistus banskuista). Mielenkiintoista on nähdä miten tämä kausi lähtee kun paljon on uusia tullut. Toivotaan hyvää kautta nuorille myös.
   
 2. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Tommi Elomo nettisivujen mukaan kakkosvalmentaja. Itsellä mennyt ihan ohi tämmöinen nimitys.
   
 3. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  A-nuorten maalivaahtiosastolle on näköjään siirtynyt naapurista Daniel Ketonen. B-nuorissa naapurissa viimekaudella. Lisäksi näytti siltä, että Jani Nykänen tuli naapurista ja palasi sinne myös. Hänkin siis naapurin B-junnuja viimekaudella.
   
 4. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Osuiko Aittolan paluu penkin taakse samaan hetkeen, kun tappiot Ketterälle ja Titaaneille? Näitä hankala seurata, mutta jälkimmäinen olisi kyllä pitänyt hoitaa. Ei tuo 6-0 tappio Ketterää vastaan ihan ok myöskään ole. Tämä ei moite, vaan ihmettely.
   
 5. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  A-nuorten keikka Iisalmeen ja Kajaaniin onnistunut, kun täydet pisteet mukaan. Otteluseurannan mukaan molemmat ratkesivat kolmannen erän lopussa. Tikka 3+1. Toivotaan että tällä kaudella nuorten matka jatkuisi myös pitkään ja saisivat paikattua viimekauden pettymyksen.
   
 6. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Nuorten maalivaahtiosastolle on näköjään Kuopiosta tullut Riku Sirviö. Ihan hyvin näköjään myös esiintynyt tämä Arton poika. Vai olenko tulkinnut väärin tämän?
  Ei nuorten tie kärkeen mahdoton ole, mutta kovasti pitäisi voittojen tiellä pysyä.10 peliä jäljellä ja kärkeen matkaa 11 pistettä. Jokipojat kärjessä 3 peliä enemmän pelanneen. Välissä myös Blues Akatemia. Voi olla vaikea pala takaa nousta. Pidetään peukkuja kuitenkin.
   
 7. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Viikonlopun saldona kahdesta ottelusta 1 piste. LeKi voitti VL jälkeen ja KOOVEE nousi kahden maalin takaa voittoon. Ei siis nappiin mennyt tämä viikonloppu nuorilta. Harmi ettei näitä pääse näkemään millään tavalla, niin ei pysty sanomaan millainen yleiskuva otteluissa on ollut.
   
 8. Eihän näitä A-mestiksen pelejä näe kuin hallille raahautuvat sukulaiset. Pelin taso on heikompi kuin B-junnujen SM-sarjassa ja sarja itsessään on täysin merkityksetön myös sarjaan osallistuvien joukkueiden edustusjoukkueille.

  Ihmeellisesti on loppunut se höpinä, että Tutossa pitäis saada omia junnuja edustukseen. Ei tule tapahtumaan.
  Kristian Tikankin olisi pitänyt viimeistään toissa kaudella pelata miesten pelejä. Edes Suomi-sarjassa, mutta jostain syystä on mukavampi neppailla junnuissa.

  Ja Tuton A-junnut lienee ainoa turkulainen junnujoukkue, jonka pitää jostain hämärästä syystä hankkia veskarit Vaasasta ja Kuopiosta. Sen enempää avaamatta mihin moinen liittyy...

  Mutta hyvä, että on hieno harrastus, siitä hatun nosto koko porukalle. Rakkaudesta lajiin, vaikka vähän maksaakin.
   
 9. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Kyllä olet oikeassa Tikan osalta ainakin ja muitakaan asioita en lähde kiistämään, kun en pääse näitä tai muitakaan nuorten otteluja oikein seuraamaan. Edustuksen seuraaminenkin joskus aiheuttaa pientä närää kotona. On kuitenkin välillä niin, että ainakin Mestikseen on on noussut myös nuorten Mestiksestä jokunen pelaaja. Muistaakseni KooKoo ja Jukurit ja kai muutama muukin on nuoria nostanut edustuksen. TUTO teki sen viimekaudella, mutta väärässä paikassa ja monta kerrallaan. Ensi kaudella tuolla on kai jo Tikan lisäksi muitakin, jotka iän puolesta on pakko lähteä jonnekin. Toivon edelleen että joku ainakin edustuksen mukaan enemmän ja myös pelaamaan.
   
 10. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TUTO:n A-junnuissa pelaa (välillä) kolme puolustajaa, joilla on eväitä ainakin Mestikseen: Söderqvist, Lampi ja Martti. Kaksi ensimmäistä ovat kookkaita, pelitaitavia puolustajia, kun taas Martti on lahjoiltaan kovaa tasoa.
   
 11. Lainaus:
  Niin. Jos nyt katsoo Tuton edustuksen pakkeja sillä silmällä, että mistä ovat ponnistaneet edes Mestikseen, niin eivät ainakaan A:n Mestiksestä.

  Ja jos mielestäsi Söderqvist, Lampi ja Martti omaavat eväitä Mestikseen, miksi he pelaavat A:n Mestistä? A-SM sarjastakin loikka Mestikseen on nykyään hirmuinen. Eli sarjataso millä pelataan, hämää. B-SM sarja on tasokkaampi.

  Tälle sarjatasolle ihan ok kavereita, Martti tosin ei ole urheilija, eikä joukkuepelaaja. Lahjoilla voi pelata Nuorten Mestistä, mutta homma pysyy harrastuksena. Valiettavasti.
   
 12. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Siitä olen samaa mieltä, että Martin on löydettävä urheilullinen puolensa, mikäli aikoo tavoitteellisesti pelata kiekkoa jatkossakin. Söderqvist on pelannut useita otteluita VG:n riveissä. Saatat tietysti olla pessimismissäsi oikeassa, mutta en pitäisi läpimurtoa Mestikseen mahdottomana askeleena.
   
 13. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  11.2 pelatussa ottelussa TUTO saanut näköjään jäähyjä ison määrän ja toisen erän lopussa toimitsija saanut ottelurangaistuksen ja pelirangaistuksen.
  Onko siis seuraavista peleistä taas yksi ollut poissa penkin takaa ja sen seurauksena pari isonumeroista voittoa taas?
  Nuorillakin edessä vielä 5 peliä ja sitten alkavat pudotuspelit heilläkin. Näyttää siltä että ekalla kierroksella vastaan asettuu Blues Akatemia.
  Saa nähdä onko siis edustuksella ja nuorilla vastustaja "sama" ja pääseekö kumpikaan jatkoon. Jänniä aikoja molemmissa siis eletään kohta.
   
 14. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TS:ssä oli tänään pieni juttu TuTon A-nuorista. Kristian Tikan ja Valtteri Virtasen mietteitä hieman käytiin läpi. Tikka on nuorten Mestiksen maalipörssin kärjen tuntumassa ja Virtanen on päässyt erilaisten vaivojen jälkeen takaisin pelaamiseen kiinni. Mahtaisiko Elomo toistaa viime kautisen tempun ja antaa A-nuorille kauden lopussa näyttöpaikkoja edustuksessa?

  Tutkapari janoaa nuorten Mestiksen voittoa - TS Kiekko
   
 15. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  A-nuoret selvittivät myös ensimmäisen etapin voittamalla Blues Akatemian ensin Espoossa 5-2 ja eilen sitten kotona 4-0. Jossakin vaiheessa veikkasin edustuksen ja A-nuorten kohtaavat Espoolaiset heti ekalla kierroksella, mutta niin ei käynyt. Nyt näyttää että molemmat kohtaavat K-Vantaan toisella kierroksella. K-Vantaa pelasi nuorten liigassa ja pelaa vielä Hermestä vastaan. Eli se ottelupari on 1-1. Hermes yllätti ekassa kohtaamisessa, mutta toinen meni jo selvästi Vantaan nimiin. Tule olemaan kova ja vaikea pala, mutta toivotaan yllätystä.
   
 16. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Eilen varmistui K-Vantaa myös nuorten vastustajaksi. Tiukalle heille se meni. Ensimmäinen ottelu huomenna Vantaalla ja kotona sitten heti seuraavana päivänä. Mahdollinen kolmas ottelu sitten 29.3 taas Vantaalla. Toivon mukaan nuorien terveystilanne korjaantuu ja pääsevät parhaimmalla kokoonpanolla peleihin.
   
 17. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Eka kiinnitys hienolla vierasvoitolla K-Vantaasta. Huomenna siis kaikki kenelle kykenevät kannustamaan A-nuoria. Peli alkaa 15:50. Minä pidän peukkuja täältä kauempaa.
   
 18. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Eikö mistään löydy otteluseurantaa näihin peleihin?
   
 19. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Myöhästyin, mutta tuolta olisi päässyt seuraamaan Tilastot ja ohjelmat
   
 20. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Oli tasainen vääntö, mikä päättyi Tovereiden 2-0 voittoon. Ottelun voittomaalin teki Tovereiden paras pelaaja Kristian Tikka neljä minuuttia ennen loppua ja Roope Kallio teki toisen maalin tyhjiin. Yleisöä oli sen verran (245), että pelissä oli ihan hyvä tunnelma. Finaalissa vastaan tulee Jokipojat tai Karhukissat
   
 21. Koska en ole aktiivisesti seurannut A-nuorten Mestistä tässä loppuvaiheessa, niin kysynpä voiko tästä finaalista tms. nousta johonkin?
   
  Viimeksi muokattu: 27.03.2017 klo 17.22
 22. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Finaalin voittaja liigaan.
   
 23. Lainaus:
  Ja se vasta kannattaisikin. Esim. K-Vantaa voitti liigassa 8/48 ottelua.
  Tarkoittaisi Tuton osalta (Kissoista ja Jokipojista en todellakaan osaa sanoa), että pelaajia olisi haalittava jostain muualta.
  Turun alueen -96-00 syntyneistä ei saa kokoon kuin yhden jengin jolla pärjää A:n liigassa. Muu on pääosin häviävää osallistumista.

  Kaiken kaikkiaan nuorten liigassa on iso kasa turhia pelejä, joka tarkoitaa kallista ja turhaa matkustamista.
  Yksi huonoiten suunnitelluista sarjoista kautta aikain.
   
 24. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  No matkaa tuohon nousuun vielä on ja finaalivastustajista Jokipojilla on kokemusta sarjasta. Pysyi siellä aika hyvin, kun kyseinen sarja oli ovelasti suojattu. K-Vantaa taisi olla siellä nyt vain käymässä. Vielä ei kauheasti kannata ajatella, koska matka on kesken. Nuorten Mestis on aivan samaa matkustelua. Kuitenkin TUTO tarvitsee pelaajapolkua ja jos A:n SM liigaan päästäisiin ja siellä onnistuttaisiin muutama vuosi pysymään, niin pieni mahdollisuus olisi houkutella pelaajia enemmänkin mukaan. Tämä kuitenkin on vasta haaveilua ja edessä on kovat ottelut vielä. Kausi voi siis pettymykseen päättyä. Jotain Akatemiaa jossain strategiassa haviteliin myös ja siihen tämä nousu voisi sopia. Peukkua täällä kuitenkin pidetään nuorten puolesta. Viimekauden pettymys oli iso heille ja hieman minulle myös.
   
 25. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  A-nuorten Liiga on huomattavasti lähempänä Mestistä ja nousu todella avaisi portteja erinlaisille strategioille pelaajien ja toiminnan kehittämiseen. Parhaassa tapauksessa pystyttäisiin kasvattamaan omaa potentiaalisten pelaajien rinkiä huomattavasti, kun olisi tarjolla enemmän laadukasta peliaikaa. Ikäluokan huipuista on kova kilpailu, mutta katseet voisi kääntää enemmän niihin, mitkä ovat livahtaneet eri tavoin seulasta läpi. Jotkut lupaavatkaan nuoret eivät vain saa koskaan hyvää näyttöpaikka, tai vain eivät osaa ottaa tilaisuudesta vaarin.

  Tilanne oikeastaan parantaisi edustuksenkin nuorten pelaajien asemaa. Pelaajille olisi tarjolla isoa roolia huomattavasti helpommin, jos Mestiksessä saappaat olisivat vielä liian isot. A-nuorille olisi myös todennäköisesti helpompi hankkia rahallista tukea, kun sarjataso olisi korkeammalla, vaikka rahaa myös enemmän kuluisi. Se on kuitenkin aika varmaa, että A-nuorten nousun myötä TuTon vetovoima kasvaisi. Pientä panosta on siis näissä junnupeleissäkin, joka voi sädehtiä pitkälle tulevaisuuteen.