Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

TUTO Hockey A-nuoret 2015–2016

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Eesau_65, 08.06.2015 klo 08.45.

 1. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Avataan tämäkin jo tulevalle kaudelle, kun valmennus on valittu.
  Aittola siis sirtyy A-junnujen valmentajaksi ja tuekseen saa Mikko Jortikan, joka pelaili myös muutama vuosi sitten edustuksessa. Paljon loukkaantumisia, joten hyvä että saa ja pääsee jatkamaan jääkiekkoilun parissa. Lisäksi joukkoon mahtuun myös Alex Karlsson, joka tietysti pelailut juuri A-junnuissa ja toiminut sen jälkeen Kaarinassa kiekkoilun parissa. Joko nyt alkaisi siis edustuksen ja A-junnujen yhteispeli toimimaan. Uutta menestyksellistä kautta odotellessa.
   
 2. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Hienoa, että tässä ainakin kesällä tulee juttua myös A-junioreista. Täytettä, mutta myös hieman viitettä että tähänkin puoleen satsataan. Ja nyt merkkejä, että Ika myös mukana. Siitåhän oli puhetra jo kun hän remmiin tuli.
  A-nuoret lähtivät omatoimiselle jaksolle rinneautoillen - TUTO Hockey
  Linkki siis TUTO Hockey:n sivuille missä kerrotaan hieman A-junnujen harjoittelusta, pelaajarungosta sekä Ikan osuudesta. Maalivaahtiosastosta puutuu viimeiauden ykkönen, joka taisi jo jossaiin vaiheessa olla naapurien harkoissa. Mutta hyvä henki tuntuu porukalla olevan. Paojon näkyy myös uusia nimiä.
   
 3. Taccutucca Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
  Hyvältä Aittola näyttää tuolla autoilemassa.

  Hienoa myös, että meillä on A-nuorissa tuleva Anze Kopitar, katsokaapas entistä luokkatoveriani Mikke Laurilaa tässä kuvassa alarivillä, kolmas vasemmalta katsottuna. Verratkaa silmänalusia aitoon Kopitariin, hienoa, että ollaan noin nuorena jo niin pitkällä.
   
 4. hokihoki Jäsen

  Ihmettelin, että kenellä junnulla on jo kesäkilot tärähtänyt vyötärölle kun oli melkoinen punkero, mutta valmentaja Aittola se siellä olikin.
  Hieno atleettinen mies ja varmasti valmentajanakin lähes MM-tasoa.
   
 5. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Mukavaa, että A-nuorten pelejäkin on nyt mainostettu ja A-nuoret vastasivat huutoon. Hokkia vastaan meinasi lopussa käydä huonosti, mutta Jokipojat peli olikin sitten asenteella hoidettu näemmä. Kärkipaikka on nyt, mutta hankalia pelejä on vielä edessä. Paikka seuraavaan vaiheeseen luulisi olevan ainakin varma. Ei muuta kuin tsemppiä seuraaviinkin peleihin.
   
 6. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Hienosti miehen valmentama joukkue ainakin menestyy. Kun edustukseenkin on saatu uutta väkeä, voivat A-junnujen parhaat keskittyä päätehtäväänsä, jolloin menestystä voi odottaakin.
   
 7. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Näin juuri! Vaikka omia junnuja olisikin kiva seurata edustuksessa niin tärkeämpää on nostaa junnut Liigaan kun se nykyään on ilmeisesti mahdollistakin?
   
 8. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Kyllä. Liigan huonoin pelaa pudotuspeleissä, kohdaten puolivälierissä Mestiksen seitsemänneksi sijoittuneen joukkueen. Ottelut pelataan paras kolmesta - järjestelmällä. In the end 1 joukkue voittaa, ja pelaa liigaa ensi kaudella.
   
 9. hokihoki Jäsen

  Lainaus:
  Odotuksista huolimatta Aittola on saanut joukkueensa hyvään lentoon, mikä on ehdottomasti loistava juttu.
  Ehkäpä täytyy hieman omaa "tuomiota" tarkastaa videolta ja ottaa vähän takaisin päin.
  Toivottavasti joukkueen ja valmentajan otteet jatkuvat ja Aittolasta kuoriutuu jonain päivänä kovan tason koutsi.
  Lähtökohtaa ajatellen odds are against, mutta kaikesta sydämestä myönnän että hienoahan se olisi!
   
 10. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Harmittava tappio eilen. Olikohan vastustajalla myös vahvistuksia, kun osa nimistä näytti tutuilta. Tänään sitten Vierumäellä on pakko voittaa, jotta mahdollisuus jatkoon säilyy. Tsemppiä nuorille.
   
 11. TOVERIT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Jahas. Turpiin tuli tänäänkin, joten pettymys tämäkin. Oliko Vierumäellä vahvistuksia vai suliko TuTo taas perinteisesti kun kauden tärkeimmät pelit kyseessä??!!
   
 12. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Todella harmi. Runkosarjan voitto ja lopussa pitkä voittoputki. Liian aikaisin päättyi tämä.
   
 13. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tämä oli kyllä karmea pettymys. Runkosarjan loppu oli yhtä voittokulkua, mutta sitten tulee noutaja pikavauhtia. Otteluja näkemättä on vaikea sanoa mikä meni pieleen, mutta 1maali/ottelu on kyllä liian vähän. Siihen päättyi A:n kausi, toivottavasti edustus jatkaa vielä viikkoja.
   
 14. Probert24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo, Montreal Canadiens (jo ennen Sakua)
  Aikamoinen sulaminen runkosarjan jälkeen. Ei kai vaan lehtien ennenaikainen hehkutus ensi kauden paikallispeleistä vaikuttanut kipsaantumiseen?
  Kaikesta huolimatta joukkue saa olla ylpeä runkosarjasta ja ensikaudeksi otetaan oppia näistä pleijareista.
   
 15. Tarasov Jäsen

  Kyllä tappioiden syyt ovat henkisellä puolella, ei pelillinen osaaminen muutamassa päivässä koko joukkueelta mihinkään katoa.
  Oliko ihan viisasta antaa nuorukaisille peliaikaa TUTOn miesten joukkueessa JYP Akatemiaa vastaan? Käsitys omasta osaamisesta nousee liian suureksi päästessään isoimpiin ympyröihin ja siitä alkaa jonkinasteinen leijuminen, jota ei pystytä nollaamaan. Valmistautuminen omiin peleihin ei ollut riittävän perusteellista.
  Toinen seikka ehkä mikä myös vaikutti, oli miesten pelin fyysisyys ja siitä ei ehditty kunnolla palautumaan.
  Valmennukselle tästä pyyhkeet ja toivottavasti otetaan opiksi seuraavalla kerralla.