Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

TUTO Hockey A-nuoret 2014–2015

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Burberry, 08.04.2014 klo 17.51.

 1. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TUTO:n A-nuoret hävisivät ikävästi KooKoo:lle Kouvolassa 2-1. Ratkaiseva maali viimeisellä minutilla. Tämän jälkeen kotona Diskos kaatui. Eilen sitten Jukurit hävisi kotikentällään Kookoo:lle myös, joten lauantaina votto Jukureista olisi nannaa. Saa nähdä kumpi painaa kupissa enemmän, edustuksen ottelu Lempäälässä vai tärkeä ottelu kotona. Kumassa ottelussa Kevin Parras pelaa. Voitolla päästäisiin samoihin pisteisiin Jukureiden kanssa. Jänittäviä hetkiä siis tässäkin sarjassa. Ykkösenä oleva K-Vantaakaan ei kauheasti karussa enää olisi. Tsemppiä nuorille siis.
   
 2. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Hienosti meni A-nuorilla taas. Puhdas 3-0 voitto Jukureista. Nyt siis tasapistein Jukurien kanssa sarjassa, mutta TUTO sijoituu sarjassa kakkoseksi.
  Vaikka joukkue uusiutui paljon, niin näyttää peli kulkevan hyvin. Monta ottelua on vielä edessä, mutta hyvä henki tuntuu nyt puhaltavan.
   
 3. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  A-nuoret siirtyneet nyt yksin kakkospaikalle. K-Vantaa taitaa kuitenkin olla hieman liikaa karussa alkusarjan voimin. Jukurit 5 pistettä perässä. Otteluita vielä on, mutta täytyy sanoa että vaikka iso osa viimekauden nuorista lähti, niin taas kerran kärkeä ollaan. Virtuaalinen hatunnosto jo tässä vaiheessa. Paljon voi vielä kuitenkin tapahtua. Kevin Parras ei näkynyt kokoonpanoissa, joten onko pelaamassa etelässä sitten vai missä ?
   
 4. ceeceeäm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulainen jääkiekko
  Lainaus:
  Niin, rako K-Vantaan ja TUTO:n välillä on nyt 12 pistettä. TUTO:lla on pelejä jäljellä 4, joista on mahdollista saada kasaan kaikki pelit voittamalla siis juuri tuo 12 pistettä. K-Vantaalla pelejä on jäljellä 3, joista heille riittää siis yksikin piste varmistamaan lopullisesti ykkössijan ja paikan SM-karsintoihin. Lisäksi maaliero on K-Vantaalla 29 maalia parempi, joten jos ajatellaan, että TUTO voittaisikin kaikki 4 peliään ja K-Vantaa häviää kaikki jäljellä olevat pelinsä, pitäisi TUTO:n voittaa omat pelit vielä murskalukemin.

  Hyvin on kuitenkin A pelannut.
   
 5. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  A-nuoret aloittaneet Mestiksen jatkosarjan. Eka ottelu oli tiukka ja lähellä oli pisteiden jääminen K-kissoille. Kävi kuitenkin Keinäset ja ajassa 59.59 tuli tasoitus ilman maalivaahtia pelatessa. Jatkoaikaa kului vain 22 sekkaa ja pisteet matkasivat Turkuun.

  Viikonloppuna on sitten tuplapelit kotikaukalossa, kun vieraaksi sapuu Jukurit ja Diskos.
  K-Vantaa lähti liigakarsintaan (ja on siellä pariin kertaan jo Jokipojat kaatanut), joten TUTO on nyt jatkosarjan kärjessä ja pieni ero jo kakkoseen (Jukurit 11 pojoo perässä) on.
   
 6. pertteli Jäsen

  Onkos tämä edelleen se sama typerä jatkosarja, mistä etsitään mestiksen mestari?! Mielestäni mestiksen mestari on K-Vantaa kun on liigakarsintaan päässyt.
   
 7. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Lainaus:
  Valitettavasti, eli nuorukaiset kuljeskelee busseilla ympäri Suomea pelaamassa merkityksettömiä pelejä. Rahaa palaa ja sitten vielä ihmetellään, että lätkä on nuorille kallis harrastus. Onnea Finhockey!
   
 8. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  En tiedä mikä tänä vuonna on nimitys jatkosarjan voittajalle, mutta jokuvuosi sitten mestariksi taidettiin sanoa. Tuo sarjajärjestelmä on kieltämättä outo, mutta joskus joku haaveili vastaavasta myös mestiksen udustujoukkueille. Runkosarja voittaja karsimaan liigaan ja muut jatkaisvat Mestiksen mestaruudesta "taistelua". No tuo tuosta.
  Jatkosarjaa ei jäljellä kuin 3 ottelun verran, joten TUTO on kärjessä eikä uhkaajia enää ole tuon jatkosarjan osalta.

  Mainitaan myös, että TUTO B nousi kuin nouskin oman mestiksen playoff viivan yläpuolelle. Lauantaina VL voitto HJK:sta ja seuraavana päivänä sitten Vantaalla 4-10 voitto.
  Nyt edustus saisi ottaa mallia nuorista.
   
 9. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tästähän voisi tulla hieno vuosi turkulaiselle jääkiekolle. Eilen naapuri juhli jo. Nyt TUTO:lla on A-nuorten mestiksen jatkosarjan mestaruus varmistettu. B-junnut pääseet loppuotteluihin (28.3 eka ottelu Turussa ja seuraavana päivänä toinen ottelu Joensuussa). Jos nyt sitten äijät vielä onnistusivat tekemään venytyksen ja viemään mestiksen, niin hellan lettas.
   
 10. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
 11. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Onnittelut tosiaankin. Viimeinen runkosarjan peli varmisti paikan pudotuspeleihin ja niistä ensin voitto runkosarjan voittajasta ja sitten kaksi puhdasta voittoa loppuottelussa. Oikein hienoa !
   
 12. Spes patriae Jäsen

  Nyt on huikeeta settiä! "Päävalmentajana (TUTO A) toimii Aittola, ja apuna hänellä ovat kokenut Mestis-pelaaja Mikko Jortikka ja sekä TUTO Hockeyn junioreissa pelannut Alex Karlsson." (Jatkoaika.com)
  Hallelujaa, kaikkiTUTOON, menestystä ei voi estää! Ny on talentit kehissä...Palloseuran touhut on aivan näpertelyä tämän rinnalla.