Ilmoitukset

Nimimerkki Nahkizz paljastui heti palstauransa aluksi trolliksi, joten passitimme hänet saman tien ulkoruokintaan.

Nimimerkin killswitch tuotanto ei ollut tarpeeksi hyvällä tasolla ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Nimimerkki sporttipappa on laitettu viikoksi katsomon puolelle rauhoittumaan Jokerit-osioon kirjoitetun henkilökohtaisen hyökkäyksen jäljiltä.

Nimimerkki Cobol kuittasi itselleen viikon pelikiellon turhasta ja provosoivasta ketjunavauksestaan Jokerit-osiossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

TUTO Hockey 2018–2019

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana mrkrw, 08.03.2018 klo 19.43.

 1. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Lainaus:
  Periksiantamaton taistelija, joka luistelee paljon ja karvaa voimakkaasti kuitenkaan väsyttämättä itseään. Ei ole mikään mailataituri, muttei täysin kädetönkään ja heittänyt muutaman nätin maalinkin. On omalle joukkueelle ja kannattajille miellyttävä pelaaja, mutta vastustajalle kaikinpuolin vittumainen ja ärsyttävä. En kyllä osaa arvioida miten pärjää Liigan vauhdissa, mutta oikeassa roolissa tuskin haittaakaan on.
   
  Juippi tykkää tästä.
 2. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Lainaus:
  Jos pärjää mestiksen vauhdissa, pärjää liigassakin. Tätä nykyä tempo on kovempi mestiksessä lähestulkoon kuin liigassa, mutta toki pääsarjassa vielä peli on organisoidumpaa ja siinä mielessä tilaa sekä aikaa vähemmän, mutta kyllä liigasta löytyy nykyään Mäkistä heikompiakin luistelijoita niin teknisesti kuin max. nopeudenkin osalta.
   
 3. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Oikea kysymys olisi riittääkö pelinopeus. Mäkinen on omia suosikkipelaajia. Inhottava pelaaja vastustajille. Tykkää ajaa röyhkeästi maalille ja harrastaa pieniä koiruuksia. Ei arastele pieniä pystypaineja ja iskuja vastustajalta.
   
 4. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Ikävää lähettää avainpelaajia turhille pistokeikoille SM-liigaan, kun pelaajat olisivat voineet harjoitella ja palautua rasituksista maaottelutauon aikana. Edesvastuutonta suorastaan. Julius Pohjanoksa varsinkin on TuTon avainpelaaja ja joukkueen kulmakiviä, ja myös TuTon oma sopimuspelaaja, jota ei olisi tarvinnut liigaympyröihin lähettää rasittumaan. Jos Pohjanoksa loukkaantuisi satunnaisessa turhassa liigapelissä niin se tietäisi myös TuTon kaudelle pikaista loppua.

  Oman seuran etu ensin. Jonkun jämäpelaajan voi lähettää seuran ulkopuolelle jos tämä ei saa peliaikaa muuten, mutta kärkipelaajia ei pitäisi mihinkään lähettää eikä vaarantaa omaa kautta. Mutta tätähän tämä on pitkään ollut, eli hyvin lähellä farmitouhua jossa ei naapuriseuran isäntämiesten tarvitse kuin viheltää ja TuTon toimiston rengit lähettävät työvoimaa tulemaan kuin orjia puuvillapelloille.

  Menkööt sitten pelaajat liigaan yksi kerrallaan, mutta vasta kauden jälkeen jos saavat sopimuksen liigajoukkueeseen. Ei ennen. Ei siitäkään huolimatta, että TuTo saa joskus armosta jonkun täytemiehen kokoonpanoonsa pyörimään parin pelin ajaksi kunnes tämä taas lähtee muualle.
   
 5. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Totta tuo on, että riskit tässä on ja tauko kun on, niin pitäisi lepuuttaa itseä. Mutta kai tässä on joku sopimus tai epävirallinen sellainen. Eli jos et myönny, niin älä myös pyydä jatkossa.
  Huonosti jos käy, niin pulassa ollaan. Lonkila ei yksin riitä. Myös Mäkinen on tärkeä pala. Kun vielä sanotaan että on ohkanen pelaajarinki ja A-nuorista ehkä pelaajia tarvitaan, niin riski on vielä suurempi.
  No nyt ollaan sitten kuulolla vaan.
   
 6. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Ilmeisen hyvin tuo lainareissu taisi kuitenkin lopulta mennä. Pikkaisen jelpattiin naapuria. Tosiaan pieni loukkaantumisen riski näissä aina on ja niitä ei kukaan toivo. Ehkä vakuutukset kuitenkin hieman kattavat näitä riskejä, mutta tosiaan esim. Pohjanoksaa paikkaaminen on aika tekemätön paikka TuTolle. Riskeistä huolimatta näillä lainoilla on varmasti myös positiivisiakin vaikutuksia pelaajiin. Liigapelien vauhdissa pärjääminen kasvattanee itseluottamusta ja antaa varmasti lisää motivaatiota ottaa uusia askelia pelaajauralla.

  Jonkunlaista hyökkäyspään vahvistuta ainakin täällä vielä odotellaan.
   
 7. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tänään julkaistun uutisen mukaan ei siis sisään tule pelaajia ellei samalla myös lähde eli vaihtokauppoja kai suuremmalla todennäköisyydellä tulee.
  Vaihtokaupallakin pitäisi joukkoe vahvistua? Jos liigan puolelta on lähestytty ja haluavat jonkun, niin todennäköisesti kyse on pelaajasta joka esiintynyt hyvin. Voiko ilman riskiä liigasta tulla joku vähemmän peliaikaa tai ei niin menestynyt tulla ja korvata ja vahvistaa TUTO:a?
  Samasta uutisesta sai sellaisen kuvan, että nyt riittää A-nuorilla sarjapaikan vahvistaminen eikä enää tavoitella/uskota alemman sarjan kärkipaikkaa.
  Näin nuorista voidaan nostaa pelaajia edustuksen mukaan. Tämä tietysti positiivista, että tällainen mahdollisuus on kyetty rakentamaan.
  Lisäksi mainittu pistero kotietuun (3 pistettä). Jos oikein katson, niin tuo ei ole ihan omissa käsissä. Sen verran takana on vähemmän otteluita pelanneita ja kotiedun saaminen vaatii heiltä kompurointia. No omat pelit pitää kaikesta huolimatta hoitaa, jotta löysäilyä ei tulisi ja ollaan täydessä terässä pudotuspelien alkaessa.
   
 8. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Taitaa pelaajabudjetti olla aika tapissa. Varmaan hankintojen suhteen joudutaan todella puntaroimaan mikä kannattaa ja mikä ei? Pienen peliajan takaa on kyllä vaikea sanoa missä mennään ja miten se konkretisoituu pudotuspeleissä. Kyllä tämä tosiaan riskaabelilta tuntuu. Ihan veikkauksena että yksi keskustelun kohde voisi olla esim. Nickerson <=> Juusela. Mahtaisiko olla mahdollista tehdä joku lainasopimus Nickersonista Ässiin ja palaisi Liigan runkosarjan jälkeen vielä TuToon pudotuspeleihin (siirtorajan jälkeen)? Juusela toki saataisiin jo TuToon ennen siirtorajaa. Riskit ovat kyllä suuret tässäkin. Nickerson voi olla iso pala pudotuspeleissä ja häntä ei oikeastaan saisi menettää. Lainassakin on riskinsä. Juusela ei ole tällä kaudella ihan totutusti pelannut, mutta viime kaudella hän iski 15 pudotuspelissä tehot 9+4=13 +8. Juusela voisi olla se "Musta hevonen" joka nousisi esiin.

  Lainaus:
  A-nuorten kanssa ei taida siirtoraja ainakaan edustuksessa jo pelanneita haitata, vai haittaako? Ilman siirtorajan rajoituksia nuoret voivat käydä vielä aika pitkälle kamppailuaan pudotuspelipaikasta. A-nuorilla on enää 7 ottelua jäljellä ennen pudotuspelejä. Edustus pelaa hieman pidemmälle runkosarjaa ja sillä on se 10 peliä jäljellä ennen playoffeja.
   
 9. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Ei ole mahdollista. Siirtorajan päättyessä ei ole enää mahdollista joukkuetta vaihtaa. Poikkeus on liigaseurojen nimeämät nuoret pelaajat.
   
 10. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Ehkäpä parmmin näin. Sääntöjen rajoilla kikkailu ei liene pitkässä juoksussa kovin toivottavaa ja voi jossain vaiheessa valahtaa väärälle puolelle. Jollain tapaa oli kyllä toivonut, että Nickerson olisi saanut vielä mahdollisuuden Ässä visitiille. Nyt kuitenkin taitaa olla jo myöhäistä ja mieluusti ainakin itse pidän pelurin TuTossa kun pudotuspelit alkavat.
   
 11. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Lainaus:
  Mikähän on TUTO:n tavoite tällä kaudella noin niinkuin ylipäätänsä.? Yllä olevassa tekstissä viitattiin siis Aittolan haastatteluun, jossa miehen puheista sai kuvan että pinna vielä A-nuorille niin kausi paketissa. Lisäksi että edustuksesta voi olla joku lähdössä Liigaan? Mäkinenkö vielä tekee Kurut ja jää palloseuraan? A-junnuja sitten tilalle ja joku Tepsiltä vaihdossa saatu "jämä". Eli teoriassa vaikeutetaan joka tavalla urheilullista menestystä niin edustuksessa kuin A-junnuissakin. Ei vittu kyllähän tämä aika diibadaabaa on nykyisin kun tuollaisia höpötellään tilanteessa, jossa pitäisi kiima kohti ratkaisupelejä olla kovimmillaan.
   
 12. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tänään sitten edustuksen vuoro tauon jälkeen näyttää missä mennään. Hieman odotan selvää voittoa, vaikka RoKi on ollut aika pirteä näissä etelän vierailuilla. A-nuoria on muutama mukana tänään. RoKi ei tainut vielä saada omaa kanukkia vielä mukaan.
  Heti alussa pitää olla valmis. RoKi on yhden pelin jo kerennyt pelata ja meinasi alussa siinä karata. Pitkän kaavan kautta kuitenkin hävisivät.
  Lisäksi RoKi on niitä jotka taistelevat pudotuspelipaikasta ja ehkä nälkäisemmällä asenteella liikkeellä. Toisaalta TUTO on ennen taukoa hieman rämpinyt, niin näytön paikka kotikaukalossa voisi nyt olla velvoittava tekijä.
  Sain vaimon lupautumaan kuskiksi, kun pieni reissu viikonloppuna edessä. Istun siis autossa ja toivon että kenttä on hyvä ja seuranta tabletilla onnistuu.
   
 13. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Ei tullut pistettäkään ja tappioputki pitenee. Hiukan näytti, että kolmannessa erässä olisi tasoitus voitu saada aikaan, mutta ei. Seuraavaan otteluun uutta yritystä. Muuta ei voi sanoa.
   
 14. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  TuTo sai eilen peliin hyvän alun ja pirteästi pelannut Ahoniemi niittasi kiekon verkkoon jo ensimmäisellä minuutilla. Valitettavasti tämä jäi kotijoukkueen ainoaksi onnistumiseksi ja kun RoKi onnistui kahdesti, niin pinnat menivät lopulta vieraille. TuTon tilanne alkaa olla jo huolestuttava. Tappioputki on jo 6 ottelun mittainen ja kauden ratkaisuhetket alkavat olla käsillä (runkosarjaa enää 9 ottelua jäljellä). Kurssi pitäisi saada käännettyä oikeastaan väkisin seuraavassa pelissä, missä sarjajumbo KooVee luistelee vastaan.

  Eilen oli jo havaittavissa selvää turhautumista TuTo pelaajien otteissa, kun tappioputki alkaa vaatia veroaan. Ratkaisupaikoissa kiekko polttaa lavassa ja turhaa hätäilyä on molemmissa päissä. Yritystä riittää, mutta se menee helposti väkinäiseksi koohottamiseksi ja hätäilyksi. Nyt pitäisi vain pitää pää kylmänä ja keskittyä omaan pelaamiseen, mutta tämä on helpommin sanottu kuin tehty, kun apinalaumoja hyppii niskoissa ja paineet kasvavat. TuTon kannalta olisi iso katasrofi tippua pudotuspeleistä. Tänään taas takaa-ajajat ottivat TuToa kiinni, kun SaPKo ja Vantaa nappasivat 3 pinnaa. TuTon ero pudotuspeliviivan alapuolella vielä majailevaan KeuPaan on enää 6 pinnaa ja Keupalla 2 ottelua vähemmän pelattuna. Voi olla jopa niin, että TuTon pudotuspelipaikka ratkeaa vasta viimeisessä TuTo-Vantaa pelissä. Jäävuori hämärtää jo edessä, mutta kääntyykö tämä Elomon kipparoima "Titanic" ajoissa? Ennatysvahtiin pyritään, mutta olisiko sittenkin hyvä hieman himmata, että jää aikaa kääntymiselle? Jännäksi menee.