TUTO Hockey 2015–2016 – mistä pelataan ja mitkä ovat panokset?

  • 197 900
  • 768

Fordél

Jäsen
Huh huh, mikä valinta TuTolta. Eikö ne seurannut ollenkaan, mitä tapahtui naapuriseurassa Elomon aikana?

Ja oli muuten hyvät kommentit TuTon edustajalta valinnan syistä:

"Elomo on kouluttautunut ammattivalmentajaksi ja hänellä on hyvä kosketuspinta turkulaisiin jääkiekkoilijoihin".


Siis että ihan on kouluttautunut ammattivalmentajaksi? Ihme kun eivät maininneet, että Elomolla on kaksi kättä ja jalkaa.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
En nyt oikein ymmärrä tätä TPS-läppää. Tällä hetkellä TUTO:n riveissä ei ole yhtään TPS:n pelaajaa, eikä mikään viittaa siihen että TPS:n jengistä potkut saaneen Elomon myötä tilanne muuttuisi miksikään. Minulla ei olisi mitään sitä vastaan, että muutama pelaaja tulisi loppukaudeksi avuksi, mutta se lienee epätodennäköistä.

Jos farmiksi mennään on minun fanitus siinä.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Osanottoni Kupittaalle. Ei ole muutoinkaan helppoa kaukalossa tai uppoavassa Mestiksessä ja nyt vielä tämä.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Molomosta en sano mitään (ei kai tarvii), mut Kiprusoff.. todellisen ammattivalmentajan kuvan antaa kyllä itsestään: Miä en tykkää leikkiä ton Ikan kanssa. Mökötän ja lähen. Mut nyt miä voin taas alkaa leikkiä, kun Molomo tulee kans..

Voimia TUTO-faneille.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Jaahas... El Molo ja Turku, part II

Tässä nyt voisi siteerata muutamia tuttuja lausahduksia töllöstä: "Et oo tosissas!?!" ja hieman muunneltuna: "Mikä vittu teitä turkulaisia vaivaa!?!"

PS. Kaikkea hyvää niin El Mololle ja Kiprulle kuin TuTo:llekin - jospa se nyt siitä (taas) lähtisi... siis peli, ei Molo.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Jokohan nimim. Penakin ymmärtää missä mennään?
Elomo sai potkut Tepsin päävalmentajan tehtävistä, jonka jälkeen hän ei päässyt valmentamaan enää edes seuran A-junioreita, mistä hommasta hän oli siirtynyt päävalmentajaksi. Tovereiden ja Tepsin yhteistyösopimus purettiin syksyllä.

Eli kerro kun olet asioista perillä, miten Elomon palkkaaminen tekee Tovereista nyt Tepsin farmin.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Elomo on kyllä pelle, mutta ei hänen valmennustaidot joutuneet TPS:n edustusjoukkueessa vielä oikeeseen testiin. Homma oli jo kustu siinä vaiheessa hallituksen toimesta.

Antaa TuTo:n pyristellä omillaan (talousvaikeuksissa) Mestistä ihan niin kauan kun pystyvät ja haluavat. Tämä oli silti askel parempaan suuntaan TPS:n ja TuTo:n yhteistyön välillä, sen tajuaa varmasti kaikki.
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Voi Elomon kevät! Kukaan ei ole vielä kommentoinut Elomon sopimuksen pituutta. Hänen kanssaan tehtiin siis heti myös ensi kautta koskeva sopimus, joka sisältää option kaudesta 2017-18. Eli ensin ongelma oli Ikan pitkä sopimus, ja kun Ikasta tavalla tai toisella päästiin eroon tarjotaan heti taas pitkää sopimusta henkilölle, joka ei viime keväänä kelvannut mihinkään seuraan! Paniikki on näköjään kova. Jos selityksenä on se, ettei Elomo olisi muuten suostunut, niin oliko kyseessä todellakin niin iso kala, jota kannatti noin kovasti tavoitella? Onnea ja menestystä Elomolle. Katsotaan kuinka käy. Kiprun pestiä ei varmaan tajua kukaan, mutta se siitä.

Moni varmaan muistaa vielä sen TUTOn edellisen valmentajanvaihdoksen. Joukkue oli Makkosen ensimmäisessä ottelussa vielä Nissen viimeisiä otteluitakin haluttomampi ja aneemisempi. Eikä se siitä missään vaiheessa muuksi muuttunut. Odotuksena on nyt, että ekaan kymppiin lyödään taululle 3-0 armottoman rallin tuloksena. Täytyyhän valmentajan vaihtuminen joukkueessa jollain lailla näkyä.
 
Viimeksi muokattu:

hokihoki

Jäsen
Molomosta en sano mitään (ei kai tarvii), mut Kiprusoff.. todellisen ammattivalmentajan kuvan antaa kyllä itsestään: Miä en tykkää leikkiä ton Ikan kanssa. Mökötän ja lähen. Mut nyt miä voin taas alkaa leikkiä, kun Molomo tulee kans..

Voimia TUTO-faneille.

Kyllä Kiprun lähtö taisi olla puhtaasti Ikan aikaansaannoksia.

En ole lainkaan tyytyväinen valintaa, etenkään tuohon pitkään pahviin, mutta kuten todettu antaa pojan yrittää. Eipä tässä paljon menetettävääkään enää ole, kyllä tuo Ikan alainen kiekko niin paskaa on ollut tällä kaudella.
Tepsissä Melomolla ei alunperinkään ollut mitään saumaa siellä oli kaikki niin sekaisin. Epäilen vahvasti että nytkään tulisi glooriaa, mutta sitä tietenkin toivotaan.

Jospa nyt se YV kokisi muutoksia!
 

TOVERIT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Voin vastata myös tähän farmikysymykseen. Kyllä TuTosta nyt Tepsin farmi tulee. Sitä voi sitten nimittää millä nimellä hyvänsä, mutta ensiksikin tätä yhteistyösopimusta ei ole tähän päivään mennessä lopetettu virallisesti. Toiseksi ensi kaudella tulette näkemään TuTossa paljon pelaajia, jotka aloittavat Tutossa ja hiukankin onnistuessaan ja Tepsin pelaajien loukkaantuessa siirtyvät vauhdilla Tepsiin. Sitten tilalle Tutoon jotain "epäonnistuneita" tapauksia Tepsistä. Tätä pelaajaliikennettä tulee olemaan paljon, se on varma. Sitä olisi ollut nytkin jo tällä kaudella nähtyäkin enemmän mutta ilmeisesti Ika laittoi hanttiin.
No, ihan sama siis mikä tämän toiminnan nimitys on. Minulle se on farmijoukkue ja sillä siisti! Tätä yritetään sitten kaunistella molempien seurojen tahoilta. Aivan sama, voisin melkein syödä hattuni, jos tähän ei mennä. Joitain tämä miellyttää, itse en jaksa sellaista pelaajarulettia katsella. Pelaajia on siirtynyt ja vaihtunut tälläkin kaudella aivan liikaa. Ensi kaudella vaan TuTolla ei taida olla mitään sanomista tähän pelaajaliikenteeseen! Se on muut pojat kun määrää.
 

tuomto

Jäsen
Nyt Elomon astuttua remmiin, voi hyvin olla, että tulevat ongelmat tulevat olemaan korvien välistä kiinni. Kovin on kapea tuo väli. Tai näin olen ainakin kuullut Elomon väittävän.

Itse tulen ainakin tästä edes seuraamaan jokaisen TuToa koskevan lehdistötilaisuuden, sillä jos joku, niin ne tulevat olemaan viihdettä.

Olisikohan TuTon kuitenkin kannattanut marssia tällä valmennuksella maaliin ja etsiä rauhassa oikea valmentaja ensi kaudeksi. Mene ja tiedä.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Voin vastata myös tähän farmikysymykseen. Kyllä TuTosta nyt Tepsin farmi tulee.
Voi toki tullakin, mutta kertoisitko, miten Elomon tulo valmentajaksi siihen liittyy.

Kun olen lukenut, miten innolla kouvolalaiset ja tepsiläiset haukkuvat Elomoa ja miten vilpittömästi he ovat pahoillaan Toverien puolesta niin olen ajatellut, että eihän silloin Elomo täysin kelvoton valmentaja voi olla.

Toverien taloudellisilla resursseilla ei paljon ollut varaa valita ja Elomo tuli varmaankin halvalla. Antaa äijän näyttää, miten joukkue hänen komennossaan pelaa. Joka tapauksessa olen tyytyväinen, että päästiin Lehkosesta eroon jo nyt.
 
Viimeksi muokattu:

Isopappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
Itse en tuomitse yhtään valmentajaa etukäteen. Täällä on käynyt melkoinen mestausmentaliteetti. Käsitykseni mukaan Elomo on valmentanut toistaiseksi vajaan kauden kriisiorganisaation joukkuetta, jossa valmentajaa vaihdettiin kauden aikana kahdesti. En tästä muutamasta kuukaudesta vetäisi kauhean pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Kyseisen seuran pelaajahankinnat olivat totaalisen epäonnistuneita ja myös tälle pelaajakoordinaattorille näytettiin ovea. Elomo joutui tilanteessa melkoiseksi sijaiskärsijäksi.

Annetaan valmennukselle työrauha. Johtopäätösten aika tulee myöhemmin. Seuralla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin tehdä nopeasti vaihdoksia valmennuksen osalta. Kyllä tolla joukkueella, joka Ikalla oli, olisi pitänyt tehdä parempaa tulosta. Nyt odotuslistalla, että loppukausi pelataan vähintään kahden pisteen keskiarvolla eli 12x2=24. Aika näyttää miten onnistutaan?
 
Suosikkijoukkue
TuTo
On hurahtanut aika monta vuotta siitä kun olen tänne jaksanut skriivata. Elomo ei mustavalkoisten peräsimessä juuri(kait) vakuuttanut mutta faktaa on myös se että Ikan kuviot oli nähty ja jätkien ilmeessä ja taistelutahdossa ei ole enää aikoihin ollut kunnon munaa. Tulee vääjäämättä mieleen se kausi kun Hokin kanssa pörrättiin putoamiskarsinnassa kunnes Janne Jokila meidät veti kuiville. Uskokaa tai älkää mutta minä vankkumattomana TUTO- fanina toivotan Elomon tervetulleeksi Marlille.
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
No niin, uusi ykkönen ja uusvanha kakkonen on nimetty, mitä tähän pitäisi sanoa. Ensviikolla valmentaja haukkuu fanit ja vetää niitä jatkoilla nekkuun? Noh, ei tuomita etukäteen vaan annetaan Elomon yrittää, Kiprusofia en oikein ymmärrä valintana, toivottavasti liksa ei ole ilmaisia lihiksiä isompi. Ja niitäkin vain yksi per peli.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kun täällä jo farmi-sanaa ollaan käyttämässä, niin laitetaan tähän pari lainausta tuolta Twitter puolelta kuitenkin vielä:
"Mielenkiintoiset 45h! Some täynnä viisautta, tietoa tulevaisuudesta. Sitä, tätä, tota, kaikki varmaa tietoa. Onneksi totuus yksinkertaisempi"
"Identiteetti meni, muut päättävät ja maailma loppuu. Totuus: identiteetti on ja pysyy, tavoitteet entiset ja ennenkaikkea, me päätetään!"

Nämä siis hallituksen varapuheenjohtajan sanomia. Jatketaan siis vielä.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Kiprusoff lähti menemään 2. marraskuuta ja tuli takaisin 2. helmikuuta. Tasan kolme kuukautta. Sama seura ja sama tehtävä. Voisin mututuntumalla heittää, että aika harvinaisia tällaiset.

Takatukallahan meni sukset ristiin Ikan kanssa joten nyt oli ovi auki paluulle. Ja kun vielä uusi koutsi on vanha TPS-pelikaveri niin aina parempi. Kyllähän tässä haisee ihan tänne Satakunnan peränurkille asti jonkinlainen TPS-yhteistyökuvio, vaikka sitä ei virallisesti myönnetäkään.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Koulukiusaajista puheenollen, Elomo vaikuttaa juuri sellaiselta.
Annetaan hänelle mahdollisuus näyttää, että hän on kasvanut ihmisenä eikä enää vaikuta sellaiselta. Ymmärrän toki, että tänne kirjoittaa täydellisiä ihmisiä, jotka eivät ole koskaan elämässään mokanneet missään asiassa ja siksi katsovat oikeudekseen pilkata muita. Tai sitten tuohon pilkkaamiseen ehkä on joku muu syy.
 
Viimeksi muokattu:

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Nyt kun Perhonen jatkaa HPK:n riveissä loppukauden ja Similä toistaiseksi Kuopiossa, niin olisiko mahdollista että Järvinen jatkaisi loppukauden TUTO:n maalilla. Hieman tuo voisi viitata siihen suuntaan. No kaikkea voi vielä tapahtua.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Molomosta en sano mitään (ei kai tarvii), mut Kiprusoff.. todellisen ammattivalmentajan kuvan antaa kyllä itsestään: Miä en tykkää leikkiä ton Ikan kanssa. Mökötän ja lähen. Mut nyt miä voin taas alkaa leikkiä, kun Molomo tulee kans..

Voimia TUTO-faneille.

Ans kattoo tuleeko velipoika Teemu myös jengiin jostain Romanian liigasta vai missä se nyt sitte elämysmatkaileekaan. Ja ME vois vielä hommata nuorimmaisen veljen(?) II divarista pelailemaan....
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös