TUTO Hockey 2012–2013

  • 341 697
  • 944

puumaila

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Sport liigaan kaudelle 14-15
Öö la laa. En vältämättä ymmärrä mitään edellisistä tunteenpurkauksista, mutta Tami on parasta mitä tälle seuralle on tapahtunut vuosiin. Sanotaan nyt myös näin, että jos pitäisi valita erään lihapiirakan ja Tamin välillä seuraava valkku, olisi Tami ehdoton valinta. Täältä tulisi kaikki tuki Tamille.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
...*rivitolkulla antaumuksellista Tami-bashingia*...

Johan oli huikeaa tekstiä. Moista vuodatusta ei osaisi odottaa edes paatuneimmalta Makkarahallin kansitakilta. Onneksi teikäläisen kaltaiset ovat sentään hiukan vähenemään päin, iso osa TPS:n kannattajistakin on tätä nykyä kohtuullisen TUTO-myönteistä porukkaa. Tai ainakin sellaisia, jotka tajuavat Tamin olevan parasta mitä TUTO:lle on tapahtunut vuosiin. Niin paljon kuin se sinua vituttaakin, niin näin se vaan on.

I rest my case.

Hienoa. Toivottavasti pidät lupauksesi ja naputtelet jatkossa vain Palloseuran ketjuihin.
 

Makke

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kylläpä Reverent jauhat paskaa nyt. TuTo tippui vuonna 1975 SM-sarjasta ja tavallaan fuusioitiin Tepsiin. Muistan viimeisen Tappara-pelin hyvin. 2-5 pataan ja Upi antoin pelin jälkeen mailansa minulle. Tervetuloa myös hakemaan Pappa Lindströmin vanhat Tacksit, joilla aikoinaan piirtoja jäähän tein. En siedä tuollaista skeidan jauhamista. Tule käymään!! Tai vedä se fucking kansitakkisi päälle. Hämmennä soppaasi vain siellä TPS (tiiranpaskaa selässä)-ketjussa I rest my case.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
TuTo
Minua on moneksi kutsuttu, mutta demariksi sentään harvemmin. Kysäisepä vaikkapa TuTo-palstaveljeltäni eli Kaukalon Laidalla -nimimerkiltä kantaa siitä, olenko minä hänen mielestään demari.

Kutsuttuna todistamassa. Ei, Musta Nuoli ei ole näkemyksiltään sosialidemokraatti. Myöskään TuTon pääomistajia ei pidetä demareita lähellä olevina, keskisuurista ja pienomistajista demarikytköksiä sen sijaan löytyy.

Itse asiaan:Tami on minustakin ollut TuTolle suuri siunaus. On ilmeistä että ilman hänen saapumistaan TuTon taival olisi päättynyt parin kauden sisällä, hiljainen hiipuminen oli saavuttamassa päätepisteen. Pelaajabudjetti oli supistunut olemattomaksi ja lainat kasvoivat nopeassa tahdissa. Tamin myötä omistuspohjaan saatiin rahakkaita herrasmiehiä, velat ovat nyt hoidettu ja pohja on terve.

Sisältyykö Tamiin riskejä? Totta kai, mutta vaihtoehto oli kerta kaikkiaan huonompi.
 

Makke

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
I agree "kaukalon laidalla". Panettelu on turhaa. Tami on ammattimies isolla A:lla. Mielummin yrittäminen vielä kerran kuin kuihtuminen kukkamaahan.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Makke kirjoitti:
Tami on ammattimies isolla A:lla. Mielummin yrittäminen vielä kerran kuin kuihtuminen kukkamaahan.

Kyllähän sitä jokaisessa on hyviä ja huonoja puolia. Tamin suurin vahvuus mielestäni on armoton työnteko ja erittäin laaja kokemus jääkiekosta. Toisaalta välillä on ehkä noussut hattuun ja tullut näitä ylilyöntejäkin. Virheistään voi kuitenkin oppia ja uskon, että Tamikin on aika tarkkaan analysoinut mm. Sport ajan tapahtumia ja yrittää välttää sortumasta samoihin virheisiin. Menestys vaatii aina kovaa työtä ja tietynlaista riskinottoa, mutta silti pitäisi jonkunlainen järki pitää mukana. Siinä vaiheessa kun lähdetään tekemään liikaa tunnepohjalta päätöksiä ja faktat unohtuvat ollaan lirissä.

Tami on tuonut TuToon paljon hyvää, vaikkei kaikki ehkä heti täysin nappiin mennytkään ensimmäisenä kautena (ehkäpä tiputtiin pudotuspeleissä mestarille). Tukea riittää täältäkin Tamille.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Oho, onpa toverit herkkänokkasta jengiä. En tiennytkään, että Jatkoajan Tuto - osioon saavat kirjoittaa vain seuran kannattajat ja hekin tietenkin vain myönteiseen sävyyn. Varsinkin nimimerkki Makken toka vikan viestin loppuosa on melkoista tykitystä. Aika vaikea uskoa, että kertomansa mukaan yli nelikymppinen äijä(?) suoltaa tollasta ala-astetasoista tekstiä. En oikein tiedä, miten tohon kutsuun pitäisi suhtautua.

Ja jos nyt ihan tarkkaan noita mun viimeisiä viestejä luette, niin enhän mä Tutoa niinkään dissaa, vaan kritiikkini kohdistuu kiekkoleijonaan. Vai onko aurinkojumala kohonnut tutolaisten silmissä niin Suureksi Johtajaksi, että kaikenlainen arvostelu johtaa kutsuihin ties minne? Ei mulla ikinä Tutoa vastaan ole mitään ollu, mutta ei mitään erityisiä sympatioitakaan. En myöskään yksilöinyt Musta Nuolta demariksi, vaikka täällä kovin yritetään jopa palstaveljien todistuksilla hänen mainettaan puhdistaa.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
En myöskään yksilöinyt Musta Nuolta demariksi, vaikka täällä kovin yritetään jopa palstaveljien todistuksilla hänen mainettaan puhdistaa.

Näkökulmakysymys. En mielestäni puhdistanut Mustan Nuolen mainetta, vaan mustasin sen kun kirjoitin ettei hän ole demari.

Totta kai tänne saa tulla provoilemaan. Se on jopa ihan ymmärrettävää kun TuTo on nosteessa ja TPS tarpoo syvällä suossa, joka kärjistyy rajusti jos kausi päättyy ennen pudotuspelejä.
 

Makke

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Minähän olin Reverent reilu, kun pyysin sinua käymään. Saisit mailan ja Tacksit. Kirjoitatko muuten omasta mielestäsi asiallista? Et ala-arvoista etkä provoilua. Haluaisin tietää. Henkilökohtaisuuksiin kuten ikään meneminen on ala-arvoista mielestäni. Olen ollut täysin rehellinen koko ajan.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Varsinkin nimimerkki Makken toka vikan viestin loppuosa on melkoista tykitystä. Aika vaikea uskoa, että kertomansa mukaan yli nelikymppinen äijä(?) suoltaa tollasta ala-astetasoista tekstiä.

Jep, ja teikäläisen Tami-tykitys se vasta tyylikästä olikin?

No mutta anyways, mielenkiinnolla odotellaan kuinka kummia Marina Palacesta huomenna kuuluu. Ainakin koutsit sitten tiedetään, plus mahdollisesti ainakin ne kuusi pelaajaa jotka ovat sopimuksen jo tehneet.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Tuleva kausi(2012-2013) on jo nyt näin tutolais-silmin kutkuttava kun lähietäisyydellä alkaa olla monia tiimejä niin että vierasmatsit ovat ihan tolkullisen matkan päässä. Miettikää: HCK(Kerava), K-Vantaa(Vantaa), Ilves(Tampere), KooVee(Tampere), Peliitat(Heinola). Ei toi Heinola todellakaan kovin kaukana ole. Turun nurkilta kolme tuntia kun on hyvä kaasujalka. Oletan puolestani että karsinnoissa KooVee ja HCK vievät potin.
 

Makke

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kiitos 1080p. Mielestäni Reverentin tekstit olivat ala-arvoisia. Saivat vanhan TuTo-konkarin hiiltymään. Sitä tapahtuu harvoin. Erittäin mielenkiintoisia aikoja eletään nyt. Ensi kausi. Vesi kielellä odotan sitä. Kupittaa kestää, sitä mikään ei voi estää.
 

Musashi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Eikös nämä huomiset pitänyt alunperin julkistaa jo aiemmin tällä viikolla? Vaikuttikohan julkistamisen siirtoon se, että KooKoolla ja Jukureilla oli vielä kausi kesken ja sieltä suunnalta olisi tulossa palaajia tai valmentajia?

Tami on hyvä aijä ja elää jääkiekolle. Peräsimeen vaan ja lähdetään haastamaan tepsiä turun seudulla oikein kunnolla. Ensi kausi teemalla Lets Live 1994 Again !!
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Oletan puolestani että karsinnoissa KooVee ja HCK vievät potin.

Karsinnan kolmesta joukkueesta voi itsekkäistä syistä kannattaa KooVeen ja HCK:n lisäksi LeKiä, kun taas Keuruulle peukku alaspäin.

Kävin lauantaina katsomassa Keravalla miten HCK upotti LeKin. Halli on siedettävä, muistuttaa hiukan Järvenpään hallia, paitsi että pilarit eivät haittaa näkyvyyttä.

Tänään on iso päivä TuTon maailmassa, koko päivä menee jännityksen vallassa.
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
No niin, valmennuskuviot on nyt kunnossa. Kuntovalmentajan jos saisi jostain vielä.

Nyt sitten odotellaan niitä pelaajauutisia ja hirveän kauan ei tarvitse odottaa. Tami sanoo Maikkarin sivuilla että maaliskuun loppuun mennessä TUTOlla on kolme kentällistä pelaajia kasassa. Työ on siis, ja on varmaan ollut jo pidemmän aikaa, käynnissä että saataisiin iskukykyinen joukkue askiin.
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Nyt sitten odotellaan niitä pelaajauutisia ja hirveän kauan ei tarvitse odottaa. Tami sanoo Maikkarin sivuilla että maaliskuun loppuun mennessä TUTOlla on kolme kentällistä pelaajia kasassa. Työ on siis, ja on varmaan ollut jo pidemmän aikaa, käynnissä että saataisiin iskukykyinen joukkue askiin.

Juu, eli TUTOn kotisivujen tiedotteessa kerrotaan että 26.3 julkaistaan 15 pelaajan runko. Siellä pitäisi siis olla ykkösmaalivahti, 1. ja 2. pakkipari, ja 1. ja 2. sentteri. Kovia nimiä siis julkaistaan silloin.

Nyt tulee sitten taas tällainen parin viikon piinaava odotus.

Julkaisen nyt vihdoin ja viimein minun oma Dream Team ensi kaudelle:

1. Aki Keinänen –Tuke/Juuso Rajala – Teemu Elomo/Mestis hankinta

Kai Syväsalmi – Pasi Hirvonen

2. ”Broc Little”/Timo Pärssinen – VVV – Antti Virtanen

Marlo Koponen – Peksi/Tom Koivisto

3. Juho Iloviita – Derek Famulare – Antti Reivonen

Lasse Lappalainen – Mikael Aaltonen/Jere Ölander

4. Jesse Virtanen – Jaakko Pelkonen/Toni Jalo – Atte Sillanpää

Maalivahdit: Juho Santanen, Tommi Virtanen ja Törre/A-junnu

Seitsemäs ja kahdeksas pakki ja loput hyökkääjistä: A-junnut​


Kommenteja/omia Dream Team-ajatuksia?
 
Viimeksi muokattu:

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Reverentin vuodatuksesta välittyy sellainen seikka, että huoli on melkoinen sen suhteen, että TUTO vie Tammisen myötä valokeilan Tepsiltä. Ja näinhän ei saisi käydä, TUTO:n olisi tiedettävä paikkansa ja pysyä Tepsin varjossa...

Sehän on nimenomaan kuitenkin TUTO, jossa Tammisella on meriittejä kerättynä.
 

Musashi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Joni Lindlöf näyttäis olevan lähdössä Kristianstads IKsta, osoite toistaiseksi tuntematon Lähde:Eliteprospects.com - Joni Lindlöf . Olisi kyllä mieleinen paluumuuttaja, jos TUTOssa vaikka ens kaudella maaleja mättäis.
 

Normandia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Joku väläytti Nikkolan MEDIA:ssa, että Arttu Niskakangas olisi meidän miehiä ensikaudella ja että sopimus olisi jo tehnyt. Voisi olla ihan hyväkin hankinta kärkiketjuihin, kuitenkin Hokissa teki 18 maalia. +/- on ollut vähän surullisempi, -10. Muuten sopisi ehdottomasti Tammisen *60min paineeseen*.
 

kankkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Facebookin kimppakyyti-ryhmästä tuli sattumalta vastaan tämmöinen jos teikäläisiä kiinnostaa:

"Iiro Memonen
Tarvitaan kyyti maanantaina 26.3. tai tiistaina 27.3. välille Mikkeli-Turku. Ajalla ei väliä. Osallistun bensakuluihin. Muutama laukku mukana."

Tapaaminen Tamin kanssa vai onko tavannut viettää kesiään Turussa muuten vaan?
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Maanantaina on tiedotustilaisuus, saapa nähdä kuinka kummia Kupittaalta kuuluu. Toivottavasti olisi valmis joukkueen runko jo näin maaliskuussa, sitä kelpaisi kehitellä taistelukuntoon syksyä varten.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Maanantaina on tiedotustilaisuus, saapa nähdä kuinka kummia Kupittaalta kuuluu. Toivottavasti olisi valmis joukkueen runko jo näin maaliskuussa, sitä kelpaisi kehitellä taistelukuntoon syksyä varten.

Eiköhän siellä ensin kerrota, kuinka hyvin Tamin ikkunat osuivat paikoilleen vuosien kokemuksella järjettömän yleisömäärän hurratessa suorituksia =). En näköjään osaa lopettaa..
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Eiköhän siellä ensin kerrota, kuinka hyvin Tamin ikkunat osuivat paikoilleen vuosien kokemuksella järjettömän yleisömäärän hurratessa suorituksia =). En näköjään osaa lopettaa..

No et näköjään, mutta suotakoon tämä provoilun ilo sinulle. Mitäs sitä muutakaan jääkiekkoaiheista iloa Palloseuran miehellä näin maaliskuun kääntyessä jo ehtoopuolelle olisi.

Mutta miten nyt noin pääsi lipsahtamaan, että mainitsit vaan tuttavallisesti Tamin, ilman lanseeraamaasi ja ahkeraan käyttämääsi Aurinkojumala -liikanimeä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös