Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Turhakepelaajat omassa suosikkijoukkueessasi

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Redrose, 14.08.2017 klo 16.21.

 1. Redrose Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK Helsinki
  Aloitetaanpa tänne tällainen ketju, johon jokainen voi listata oman suosikkijoukkueensa pahimmat turhakkeet. Vieraisiin pöytiin ei saa tässä ketjussa mennä.

  Laita valitsemasi pelaajan yhteyteen myös perustelut muutamalla sanalla, missä ja miksi hänen pelinsä tökkii. Toivon, ettei lista täyty junioripelaajista, jotka ovat olleet vasta vähän aikaa liigajoukkueen rosterissa.

  Omat valintani IFK:sta ovat tässä:

  1. Miihkali Teppo
  - IFK:n junioreissa vielä ihan kelpo tuloksia, mutta käyrä voimakkaasti alaspäin
  - tehnyt liigaurallaan (5 kautta) yhteensä vain 2 maalia, vaikka on profiloitu kiekolliseksi puolustajaksi
  - heikko siniviivalaukaus
  - yltiöpäisiä hyökkäyksiä vastustajan pelialueella, jolloin siniviiva jää ilman miehitystä ja vastustaja saa ylivoimahyökkäyksen ja usein myös maalin

  2. Juuso Salmi
  - jo kuudetta kautta IFK:n rosterissa
  - useita vaikeita loukkaantumisia
  - vähän maaleja (tosin on pelaajatyypiltään peruspakki, jonka päätehtävänä on puolustaminen)
  - liian paljon virheitä ja tilanteista myöhästymisiä

  3. Henri Tamminen
  - useita loukkaantumisia, joista osan voi lukea itse aiheutetuiksi
  - jäähyherkkä (ei osaa taklata sääntöjen mukaan kuin aniharvoin)
  - pelinlukutaito puutteellinen
   
 2. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  No ei kai kukaan nyt turha ole?
   
 3. Divarijyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Kotarit
  Jos joku on pakko valita (Tappara) ja uusia pelaajia en vielä tuomitse niin valinta osuu sitten Jan-Mikael Järviseen. Ainoa syy tähän on se että mies ei lauo vaikka olisi tyhjä maali. Ja on aikas köykänen kaksinkamppailuissa.
  Kokonaisuudessaan kuitenkin tärkeä kaveri meille.
   
 4. Dee Snider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jatkoaika Cancer Fighters
  Lainaus:
  No, eikö mielestäsi Kiilholma ole täysi turhake Ässissä tällä hetkellä?

  Eli vastaan Juha Kiilholma, Porin Ässät.
   
 5. Mas@ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Eikö Kiilholman soppari ole purettu?

  TPS:n joukkueesta nimeän Oskari Siikin tähän ketjuun sopivaksi "vahvistukseksi". Kuin paikallaan sutiva DX- Corolla mutapellolla.
   
  Viimeksi muokattu: 14.08.2017 klo 17.32
 6. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Martin Röymark oli viime kaudelta Tapparan turhin pelaaja. Ei tuonut mitään erikoisosaamista erikoistilanteisiin, eikä loistanut tasakentällisinkinkään. Oliko sitten vaan Bonsaksenin viihtyvyyden kannalta joukkueessa, kun molemmat lähti pois samalla ovenavauksella.

  Arttu Ilomäellä oli myös kumman vaikeaa Tapparassa. Sekin ehkä enemmän henkiseltä puolelta kuin pelillisesti. Kiukuttelu-huhuja tuntui liikkuvan aina sillointällöin.

  Aleksi Salosen vahvuudet ovat Tapparassa ehkä enemmän henkisellä puolella. Joka sekin on toki tärkeetä, ehkä tärkeämpää kuin moni osaa tajuta. Mestaruudet tulivat juuri näillä Salosen ja Hrachovinan "stand-up-koomikko" -kausilla (vaikka siellä Karhunen yhden kannun torjuikin). Ne ketkä ovat nähneet nämä touhut tietää mistä on kyse. Mutta pelillisesti ohkaista menoa.

  Tulevan kauden äijistä vaikea arvioida ketkä olisi turhia. Röymark on poissa ja Ilomäki lähti Kuopijoon jo viime kaudella. Uusista pelaajista ei vielä tiedä. Taso on Tapparassa kyllä yksinkertaisesti niin kova, ettei terveessä avauskokoonpanossa ole yhtään turhaa pelaajaa. Teemu Nurmella ehkä alkaa jalka vähän painaa, mutta YV-tehoilu antaa anteeksi.
   
 7. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raittius- ja urheiluseura Rauman Lukko
  Heikki Liedes on Lukon turhake. Onneksi aloittaakin, ja toivottavasti myös päättää, kautensa Mestiksessä.
   
 8. Ralph Jäsen

  Joel Olkkonen lienee HPK:n ainoa turha pelaaja. Muilla on selvä rooli joukkueessa tai on sellainen nuori, jolla on ainekset kehittyä Liiga-tasolle.

  Olkkonen on lähtökohtaisesti sellainen ysi-/kymppipakki ja ikää on jo 24 vuotta, joten kehittyvästä nuoresta ei enää voitane hirveästi puhua.

  Toinen potentiaalinen turhake on Miro Karjalainen, jos valmennut toteaa liian hitaaksi ja kankeaksi joukkueen peliin ja/tai nuoremmat ajaa porukalla ohi.

  Jotkut HPK-fanit pitävät Jaakko Turtiaista turhana, mutta vaikea minun on niin sanoa, kun kaveri pelaa HPK-laitureista eniten alivoimaa. Voiko olla turha, jos valmentaja näkee paljon käyttöä erikoistilanteissa?
   
  Viimeksi muokattu: 14.08.2017 klo 18.40
 9. Teikel Jäsen

  Lainaus:
  Röymark tuli korvaamaan Aapeli Räsäselle kaavaillun paikan. Pidän Redenbachia aivan turhana Jukan paniikkihankintana. Pehmeä ja kamppailuvoimaa loytyy d-junnuilta enemmän. Mitä sitten jos JMJ on telakalla, ei mestaruuksia syksyllä voiteta. Toinen turhake on Jere Rouhiainen, maisemanvaihdos voisi tehdä hyvää.
   
 10. Dank Sinatra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Devils
  Lainaus:
  Redenbach oli ainakin Pelicansissa taitava yv:n pyörittäjä ja Pärssinen latoikin yli kymmenen ohjurimaalia miehen syötöistä, vaikka jokainen vastustaja tiesi tasan tarkkaan tuon kuvion. Jos Teemu Nurmi laitetaan tälle kaudelle samaan ylivoimaan, niin väitän että 15 yv-maalia Nurmelle ei ole kaukana.

  Pelicansin pahimmat turhakkeet on Roni Rukajärvi, Taavi Vartiainen ja Arttu Heikkinen. Jokaisen pelillinen anti lähellä nollaa.
   
 11. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Joo, mutta organisaatio ilmoitti jo toukokuussa, että CHL:ssä aiotaan menestyä.

  Eli kyllä niitä mestaruuksia aiotaan voittaa nyt myös syksyllä. Nälkä kasvaa syödessä.
   
 12. Dee Snider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jatkoaika Cancer Fighters
  Lainaus:
  Ei jatka joukkueessa, mutta sopimus jatkuu. Niin kauan ainakin, että jos kävis tuuri ja löytyis joku uusi seura. Eli nimenomaan täysi turhake, jos joku.
   
 13. Mas@ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Ok. Ainakin EP ilmoittaa sopparin päättyneen/päättyvän 2017 mutta enpä väitä vastaan kun en asiasta mittään tiiä.
   
 14. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  En tiedä onko Kerhossa niin paljoa turhakkeita, mutta muutama pelaaja on jolla voi asema heitellä tai ei ole rooli aivan varma.

  - Joel Olkkonen. Ensimmäistä kokonaista Liiga-kautta aloittelee 24 vuotiaana. Isokokoinen rightin pakki on totta kai kiva olla, mutta siellä tulee nuoria ylöspäin kovaa vauhtia, joten täytyy todellakin näyttää paikkansa. En yllättyisi, jos miehen Kerhosoppari puretaan jossain vaiheessa.

  - Miro Karjalainen. Jääkaapin kokoinen nuori pakki, joka menee vielä eteenpäin, mutta pystyykö käyttämään vahvuuksiaan Liigassa? Jos on liian kankea, niin ohi tulee nuoria pelaajia.

  - Jaakko Turtiainen on loistava kahdensuunnan hyökkääjä varsinkin alivoimalla loistaa, mutta takaa tulee nuoria hyökkääjiä kovalla vauhdilla, joten muutakin annettavaa täytyy olla, tai muuten löytää itsensä rotaatiosta.

  - Mikko Lehtonen. Jos Bambi jatkaa samalla tavalla kuin Kärpissä, niin takaa tulee kavereita ohi.
   
 15. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Hyvä, että säästit minulta vaivan, sillä otsikon nähtyäni olin tulossa samaa kirjoittamaan. Atte Mäkinen on myös aika lähellä.
   
 16. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Mikael "1+5" Ruohomaa. Monesti miettii ketä kannattaa Tuhnumaan ketjuun pistää, niin loppupeleissä se on kuitenkin ihan sama kenelle Ruohomaa ei sitä kiekkoa syötä. Bravuuriksi muodostui viime kaudella kiekon menettäminen hyökkäyssinisellä pikku neppailun päätteeksi, ja vastustajalle ylivoimahyökkäys.
   
 17. Ignoramus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menneisyyden Pallo
  Lainaus:
  "Loistava kahdensuunnan hyökkääjä", joka loistaa varsinkin alivoimalla. Kuulostaa kyllä totaaliselta turhakkeelta.
  Ei keskivertojunnut tule tuollaista jätkää syrjäyttämään.
   
 18. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars
  Pelicansissa hyökkääjistä suurin turhake on Taavi Vartiainen. Kaverille on ns. annettu aikaa kehittyä ja näyttää kykynsä koska oma junnu joka teki A-junnusarjassa aikanaan kovaa jälkeä. Miesten peleissä on kuitenkin yhä edelleen aivan lapanen. Osaa taklata joten kuten mutta sekään ei mene aina ihan nappiin... Joonas Alanne on toinen hyökkääjä joka ansaitsee maininnan. Nopea luistelija mutta kiekolliset taidot ja pelisilmä ovatkin ihan Ö-luokkaa. Silti roikotetaan mukana jo ties kuinka monetta vuotta. En tajua.

  Puolustajista ei ole kahta vaihtoehtoa, nimittäin Roni "rukkanen" Rukajärvi. Kiekollisesti epävarma ja pelikäsitykseltään vajaavainen pakki jota niinikään väkisin roikotetaan edustuksen mukana vaikka taidot on tasoa Mestis.
   
 19. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Jani Hakanpää. Kiekon kanssa aivan täysi turisti, sekä omissa myös usein hukassa.

  Hyökkääjistä uusista pelaajista ei vielä osaa sanoa mitään, mutta viime kauden perusteella ehdottomasti jo aiemmin mainittu Mikael Ruohomaa. Pelaamissaan peleissä todella vaisu, ja nyt pitäisi olla se johtava sentteri. Ei.
   
 20. Ollizhki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Saku Salminen.

  Hitaat jalat, heikko pelisilmä, todella vajaavaiset kädet, ei voi edes siirtää laitaan koska ei kerkeä mihinkään. Huh mikä hankinta.
   
 21. Goner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, NHL
  Lainaus:
  Ruohomaa on tainnut kusta sun muroihin, kun joka ikisessä ketjussa sut löytää häntä haukkumassa :D :D

  Antaa nyt hänen näyttää mitä osaa ehyellä kaudella, viime kausi oli todella repaleinen loukkaantumisten myötä.

  Kärppien ainakin turhauttavin pelaaja, ehkä jopa turhake, on Mikko Niemelä. Väläyttelee, mutta ratkaisupaikassa tekee AINA väärän ratkaisun. Maalipaikoille pääsee, maaleja ei tee. Kehitys junnaa, ei jatkoon.
   
 22. Numero13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Kuten yllä mainittu, Mikko Niemelähän se. Virheherkkyys on onneksi vähentynyt iän myötä, mutta muuta kehitystä ei ole vuosiin tapahtunut.
   
 23. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Lainaus:
  Vähän tuli huonosti sanottua. Puolustussuuntaan loistava siis.
   
 24. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Oonko mää ainut, jonka mielestä tää on aika nolo ketju? Lyödään lyötyjä ja vielä kannattamansa seuran pelaajia.
   
 25. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Erittäin hyvin sanottu. Olin tulossa juuri kirjoittamaan, että kaikki huonot kannattajat on löydettävissä tästä ketjusta.

  Kai mäkin nyt sitten kuulun siihen ryhmään, koska tähän ketjuun postasin :) En nyt näe tarvetta name and shame -meiningille omasta puolestani. Yleisissä keskusteluissa riittää itselle, kun antaa sen kritiikin ja porkkanan.