Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Tuomas Tuokkola KooKoon uudeksi päävalmentajaksi

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Minor, 21.11.2016 klo 10.12.

 1. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tuomas Tuokkola aloittaa KooKoon uutena päävalmentajana 21.11.2016 ja korvaa Petri Mattilan päävalmentajana.

  40-vuotias Tuokkola on toiminut aiemmin urallaan KalPan ja Ilveksen päävalmentajana. Jotenkin Tuokkolasta on jäänyt sellainen kuva, että jäi sekä KalPassa, että Ilveksessä "organisaation jalkoihin", Ilves- ja KalPa -henkisillä lienee parempaa tietoa tästä.

  Tervetuloa Kouvolaan Tuomas Tuokkola!
   
 2. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  KooKoon uusi päävalmentaja on 40-vuotias Tuomas Tuokkola, joka ottaa vastuun KooKoo-penkin takana välittömästi. Seuran ja Tuokkolan sopimus kattaa kuluvan kauden lisäksi myös ensi kauden.

  Muu valmennusryhmä – valmentajat Mikko Haapakoski ja Jari Kauppila sekä maalivahtivalmentaja Kari Lehtonen – jatkaa Tuokkolan apuna.

  Tervetuloa Tuomas Tuokkola!

  Tuomas Tuokkola KooKoon päävalmentajaksi | KooKoo

  Tuomas Tuokkola on KooKoon uusi päävalmentaja | Kouvolan Sanomat

  Jarno Kultanen kommentoi Petri Mattilan potkuja: ”Tästä tilanteesta ei voi syyttää pelkästään häntä” | Kouvolan Sanomat
   
 3. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  8.10. laitoin Tuokkolasta näin

  Lainaus:
  Ja edelleen olen samaa mieltä. Tuokkola oli markkinoilla olleista vapaista valmentajista paras ja raikkain ratkaisu. Nyt sitten vain katsotaan auttaako valmentajan vaihdos kesken kauden. Ensi kaudelle hankitaan sitten tuokkolannäköisiä pelaajia, tälle kaudelle ei hirveästi ole tehtävissä pelaajiston suhteen. Rahat on palttiarallaa käytetty, joku vaihto voi tietenkin tulla kyseeseen vaikka nämä eivät Liigassa kovin yleisiä olekaan.
   
 4. Fordél Jäsen

  Hyvä puoli tässä valinnassa on se, että KooKoo sai nyt valmentajan, jolla on selkeä pelitapa ja joka osaa varmasti organisoida KooKoon peliä. Aikä näyttää pystyykö Tuokkola voittamaan tämän kauden pelaajat puolelleen, myytyä heille pelitapansa ja johdettua koko prosessin läpi. Uskoisin, että kun jengi on kyntänyt tällä tavalla ja selvästi turhautunut, Tuokkolalla on hyvät mahdollisuudet saada jengi puolelleen. Toinen haaste liittyy materiaaliin, jota ei ole kasattu Tuokkolalle vaan Mattilalle, mikä voi aiheuttaa ongelmia.

  Jos Tuokkola kuitenkin onnistuu joukkueen johtamisen kanssa ja pystyy viilaamaan pelitavan tälle materiaalillse sopivaksi, eiköhän KooKoon tilanne tästä paranne. Positiivista Tuokkolan kannalta on myös se, että taustaorganisaation pitäisi olla nyt helpoin, missä Tuokkolan on tähän mennessä valmentanut. Taustalla ei ole Kapasten mafiaa eikä Ilveksen sekoiluja. Positiiviset mietteet siis tästä.
   
 5. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Onneksi olkoon KooKoolle. Hyvä valinta valmentajaksi ja saavat varmasti paljon iloa tästä. Lukolle lampaanpersettä, heikoin mahdollinen valinta. KooKoossa tiedetään! Tsemppiä! :)
   
 6. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Tuomas on hieno mies ja valmentaja. Nelonen ja katsojat menetti paljon viihtyvyydestä, kun mies poistuu studiosta/kommentoimasta. Tampereella miestä muiustellaan lämmöllä vieläkin monen toimesta. Sympaattinen kaveri ja osaava valmentaja. Ainoa miinuspuoli oli se ihme obsessio kädettömiin koohottajiin, joiden peluutus meni ainakin Tampereella aivan älyttömyyksiin (Veistola, Välimaa, RIekkinen ja Kukkonen)
   
 7. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Niitä meiltä löytyy, joten ei ole edes tarvi hankkia. Luonnollisesti jos kädet löytyy, niin silloin puuttuu täysin luistelutaito taas vastaavasti.

  Minun mielestäni hätäilyä palkata Tuokkola jo nyt, mutta kai tässä vielä ihmeisiin pitää uskoa, niin on muutakin tekemistä hallilla kuin erätaukobrenkuttelu ja lihapiirakka.
   
 8. Yläpesä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Rushden & Diamonds
  Lainaus:
  Ei ole ainoa miinuspuoli vaan tuon lisäksi isommaksi synniksi lasken umpiluupäisyyden ja yksioikoisuuden pelikirjassa. Ei variaatioita, ei vastustajan tai pelitilanteen mukaista muuntautumiskykyä. Kauden puoliväliin mennessä vastustajat ovat oppineet pelaamaan Tuopin joukkuetta vastaan ja eliminoivat sen. Tuopista on useampi valokuva vaihtoaitiosta jossa hän tuijottaa lasittuneena eteenpäin kuin pitkiin valoihin eksynyt bambi.
   
 9. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lainaus:
  No joo. Tämä pääsi unohtumaan, Hyvä lisäys ja toivottavasti Tumppi on tuosta oppinut.
   
 10. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  No sittenhän me saatiin Mattila v.2
   
 11. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Tumppi. Väsyneenä luin, että Trumppi. Toivottavasti yllättää Trumpin lailla ja vastoin galluppeja nostaa KooKoon kymmenen sakkiin.

  En tiedä oikein mitä se Mattila tänä vuonna yritti. Mutta viime vuoden pelikirja oli nerokas kaikessa ohuudessaan, ei sitä dynamiittista passiivisuutta vastaan paikoin kukaan osannut pelata.
   
 12. keigykedy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, HPK kaudella 2013-2014
  Tuokkola on hyvä valmentaja ja ihan eri tavalla sitoutunut ja nykyaikaisempi kuin joku näistä vanhan liiton jääräpäistä joita myös olisi ollut vapaana. KooKoo teki ehdottoman hyvän ratkaisun !
   
 13. Shiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Olisiko yksi syy ollut se että pelaajat olivat aika vähissä, eikä uusia äijiä syystä tai toisesta Ilvekseen saatu. Tuokkolan tokavuonna Ilves jopa johti sarjaa hetken loka-marraskuussa, ja taisipa Tuokkola valmentaa myös Kalpan koko runkosarjan voittoon aikanaan..
  Hyvää työtä kuitenkin teki Ilveksessä! Ajattelin että Tuokkola olisi mennyt Lukkoon, mutta nyt näin. Mielenkiintoista nähdä missä vaiheessa KooKoon peli lähtee taas rullaamaan, joukkueessa on kuitenkin nippu kovia pelimiehiä. Tulee myös pieni lisämielenkiinto muutamaan seuraavaan peliin kun Ilves pelaa Kookoota vastaan...
   
 14. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Tuokkolan rakkaus duunarikiekkoilijoihin on varmasti kaikkien tiedossa, samoin ongelmat taiteilijapersoonien kanssa.
  Isossa kuvassa Tuokkolasta jäi sellainen kuva, että paremmassa organisaatiossa olisi tehnyt hyvää jälkeä.

  Vapaana olevista valmentajista selvästi paras valinta.
   
 15. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Lainaus:
  Jos Tuokkola on ammentanut Ilveksen futispuolelta oppia siitä, miten studiohommat ja valmentaminen saadaan yhdistettyä saumattomasti? *hymiö*

  Ens kautta ajatelllen Tuokkola on varmasti hyvä valinta KooKoolta, mutta epäilen vähän, että tätä kautta ei saa enään pelastettua. Voisin kuvitella, että pelimerkkejä on nyt palanut sen verran, että mitään uusia vahvistuksia pelaajapuolelle tuskin enään nähdään. Keskikaista Malisen takana ei ehkä olekaan odotetun kova, kun totuus ikinuoresta Greenistä ja "kaikkien aikojen ryöstö" Immosesta alkaa paljastua. Kaikkea hyvää kuitenkin Kouvolaan (kunhan jäätte Sportin taakse).
   
 16. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  KooKoon uusi päävalmentaja Tuomas Tuokkola sopi pestistään viime perjantaina, saapui Kouvolaan sunnuntai-iltana ja veti jo maanantaiaamuna harjoitukset Lumon-areenalla.

  Tuomas Tuokkolan aika alkoi vauhdikkaalla treenillä: ”Itseluottamus rakentuu siitä, että on selvä sapluuna” | Kouvolan Sanomat

  Jarno Kultasen mukaan KooKoo päävalmentajaksi oli listalla muitakin nimiä, mutta Tuokkola valikoitui kokemuksensa ja meriittiensä perusteella. Myös se oli tärkeää, että hän oli vapaana ja pystyi aloittamaan valmentamisen heti.

  Pelitaktisten asioiden lisäksi Kultanen arvostaa Tuokkolassa sitä, että tämä osaa vaatia pelaajilta paljon mutta hyvällä huumorilla.


  — Tuokkolalla on on kova vaatimustaso, mutta hän haluaa myös positiivisen ilmapiirin pukukoppiin. Hän haluaa, että pelaajilla on hyvä olla.


  ”Tuokkolalla on kova vaatimustaso, mutta hän haluaa myös positiivisen ilmapiirin pukukoppiin” | Kouvolan Sanomat
   
 17. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Voi olla joo vähän kiven alla. Mutta toisaalta, jos nyt saa jenginsä top 10 niin sekin olisi iha hyvin. Matka ei ainakaa oo iha yhtä pitkä kuin Heikkilällä.
   
 18. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Olet oikeassa, että mitään kärkipään vahvistuksia ei nähtävästi tulla näkemään eikä kyllä tarvitakaan. Ilmeisesti nyt kuitenkin Jiri Veistola on tekemässä paluun KooKoon mustaoranssiin paitaan Espoo Unitedista. Pari edellistä kautta Veistola pelasi Ilveksessä ja osaahan hän välillä tehdä jopa maaleja toisin kuin muutamat KooKoon nimeltä mainitsemattomat pelaajat. Voihan se olla, että joku sentteri vielä hankitaan, jos Jarkko A.Immonen siirtyy vaihtokaupassa Espoo Unitedin riveihin :)
   
 19. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Onhan Tuokkolalla ilman muuta omat, selkeätkin heikkoutensa mutta kokonaisuudessaan erittäin hyvä valmentaja. Osaa analysoida ja lukea peliä. Jo pelien jälkeenkin oli hyvin kartalla, että missä meni vikaan jos tappio tuli. Harvemmin antoi liirum laarum haastatteluita.

  Ja tosiaan, jos joukkueessa on maalintekoon pystyviä pelaajia niin Tuokkolan pelityylillä kyllä tulee paikkoja. Ja Ilvekseen tullessaan sai pelin yllättävänkin nopeasti kuosiin. Helmisen jäljiltä Ilveksen peli oli siinä kuosissa, että olisi hyvin voitu tippua Mestikseen mutta Tuokkola sai komeasti laivan käännettyä. Muistaakseni runkosarja jopa päättyi jonkinlaiseen voittoputkeen.
   
 20. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Jarkko Immonen on ollut kipeänä viikonloppuna ja tämän takia telakalla. Eipä nyt kaverille ole vaan löytynyt oikeanlaista roolia, eikä kyllä tuolla kukaan ole häkäissytkään Haatajaa tai Broadhurstia lukuunottamatta.

  Jiri Veistola oli kyllä aika kulttipelaaja Kouvolassa, mutta pikkasen ihmettelen jos hänet tänne hommataan. Silloin kyse lienee tosiaan vaihtokaupasta.

  Pitää toivoa koko sielun voimin, että peli parantuu ja tulosta alkaa tulemaan, koska yleisö äänestää muuten jaloillaan ja kun rahaakin on käytetty huomattavan paljon pelaajiin, niin se ei voi olla tuntumatta kukkarossa.
   
 21. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Lainaus:
  Tämä kun toteutuu, niin haen pihalta viimeisiään vetävän lumiukon päästä homeisen olkihattuni ja nautin sen Kultasen kunniaksi. Melkoinen aivopieru tuo kolmen vuoden suora pahvi.
   
 22. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Iltasanomissa juttua aiheeseen liittyen:

  KooKoosta potkut saaneelle valmentajalle tulvii tukea – ”Sateen takana näkyy jo aurinkoa” - SM-liiga - Ilta-Sanomat

  Lopussa videolla esitetään kysymys muistatko mikä joukkue oli viime vuonna SM-liigassa viimeinen, johon toinen vastaa Tampereen Ilves ja seuraava kysymys ketkä valmensi Ilvestä, johon vastaus Tuomas Tuokkola ja Kari Heikkilä.

  No eipä tuo vastaus nyt mennyt ihan putkeen videolla esiintyneiltä tyypeiltä. Mikähän joukkue se olikaan viime kaudella liigan viimeinen? Jälkimmäinen vastaus sentään meni oikein.
   
  Viimeksi muokattu: 21.11.2016 klo 14.16
 23. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Oletko seurannut Mika Koiviston otteita peleissä? Jos olet niin ei pitäisi ihmetellä miksi Jiri Veistola hankitaan mahdollisesti hänen tilalle. Toivottavasti saataisiin samalla lähetettyä Kojo vaihtokaupassa Espooseen. Kenenkään muun alaisuudessa kuin Petri Mattilan ei Kojo olisi varmasti saanut sopimusta liigajoukkueeseen. Ja tokihan KooKoossa on muitakin huonompia pelaajia kuin Jiri Veistola.
   
 24. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 25. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Liljaniemihän on miltei yhtä positiviinen kuin Callahanin Timppa... Vähän outo kirjoitus siinä mielessä että eikös tuo nyt ole aika yleistä että jos tulosta ei tule niin kilometritehdas kutsuu