Ilmoitukset

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Tuomas Huhtanen – taklaava tuhlaajapoika

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Wrister, 07.12.2009 klo 15.18.

 1. Wrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  On aika avata oma ketju Ässien tämän hetken parhaalle hyökkääjälle. Huhtanen on ottanut huimia harppauksia kohti SM-liigan huippua. Käytännössä mies on aina kiekon saadessaan, uhka vastustajan puolustajille. Pitää sanoa uhka vain puolustajille vielä tässä vaiheessa, koska maalinteko on toistaiseksi tökkinyt, mutta on vain ajan kysymys milloin kiekko alkaa löytää tiensä verkon perille.

  Huhtanen käyttää vahvuuksiaan eli hurjaa liikettä ja erinomaista 1vs.1 taitoaan lähes tilanteessa kuin tilanteessa. Tältä kaudelta kasassa jo kymmenen pistettä 21 pelistä ja kun tahti tästä vielä paranee, uskoisin 30 pisteen olevan lähellä jo tällä kaudella.

  Odottelin valintaa maajoukkueeseen Moskovaan, mutta toistaiseksi edelle kiilasi Lukon Tuomainen, johtuen pitkälti joukkueen paremmasta menestyksestä. Toivottavasti Hirsimäki ja kumppanit saavat tehtyä vähintään parin vuoden jatkon tulevan maajoukkuemiehen kanssa.
   
 2. Näkkäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tästä on jo aiemminkin tullut kirjoiteltua, mutta Huhtanen on todellakin joukkueen paras pelaaja tällä hetkellä. Itseasiassa on ollut sitä jo jonkun aikaa. Kertakaikkiaan hieno pelaaja ja tämä syksy on nostanut miehen myös omaksi suosikikseni joukkueessa. Repii, raastaa, tekee töitä ja haastaa vastustajan pakkeja jatkuvasti.

  Ei varmaankaan suostu tekemään vielä sopimusta, vaan odottelee ja katselee tarjouksia muualtakin. Voipi olla, että on jo nyt hankala pitää joukkueessa ja se lienee selvää ettei yli vuoden paperia saada millään tehtyä. Toivotaan parasta kuitenkin. Ensi kauden joukkueen ykkösketjukamaa joka tapauksessa.
   
 3. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  On kyllä huikea pelaaja. Toivottavasti Hupi ei pelaa maajoukkueessa ennekuin parin vuoden jatkosoppari on valmis, sillä maajoukkuekomennukset lisäävät välittömästi tuntemattomampien pelaajien kysyntää.
  Hupi taitaa pelata vielä juniorin halvalla sopimuksella, joten kunnollinen pahvi hänelle, niin eiköhän tämä tuleva huippukiekkoilija saada jäämään Poriin vielä pariksi vuodeksi.
   
 4. Myrvold Jäsen

  Huhtanen on kyllä ottanut huiman harppauksen urallaan. Liike on, niin kovaa luokkaa, että aiheuttaa jo pelkästään sillä vastustajan pakeille päänvaivaa. Lisäksi rohkeus 1vs1 tilanteissa on kovaa luokkaa ja tämähän tietää vastustajan pakeille vain lisää ongelmia.

  Huhtasen ainioa selkeä heikkous on maalinteko. Toivottavasti ei muodostu esteeksi pelaajan todelliselle läpimurrolle, tällä hetkellä se kuitenkin sitä valitettavasti on. Kaveri saisi kiekon jalkapallomaaliin kerran kymmenestä yrityksestä, vaikka esteenä olisi ainoastaan tolpat, yläputki ja tötsä. Niin heikkoa "Hupin" viimeistely on.

  Mutta toivon todellakin, että Huhtanen saa apinan karistettua selästä ja hanat aukeaa. Silloin läpimurto liigan eliittiin tapahtuu!
   
 5. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Lainaus:
  Niin minäkin odottelin, mutta toisaalta on ehkä parempi että Hupi saisi tehtyä jatkosopimuksen ennen maajoukkuekutsua. Ja onhan se todistettu että Ässistä on äärettömän vaikea päästä maajoukkueeseen, melkeimpä joka tasolla.

  Noh, maalinteko on todella vaikeaa vielä mutta toivottavasti siihenkin tulee parannus. Viime pelissäkin maali, tolppa ja hukattu läpiajo. Sen voisi melkeimpä jo nimetä "Huhtanen hat-trickiksi"...
   
 6. Wrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Totta, helpompi lähtökohta sopimusneuvotteluihin, kun ei ole pelattuja maaotteluita CV:ssä.

  Lainaus:
  Tolppalaukaus oli lähes identtinen tilanne rystymaalista, erona se, että tämän laukauksen Huhtanen veti kämmenpuolelta. Tolppa sisään ja tilanne olisi ollut 4-0. Veikkaan, että Ilves ei olisi siitä enää noussut. Seuraavasta tilanteesta tulikin Määtän kämmi ja Pesonen kuittasi 3-1.
   
 7. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Huhtanen on jättänyt tänä vuonna toisen ennakkoon kovemman nuoren pelaajan eli Salmisen täysin varjoonsa. Ne muutamat kokonaiset pelit, jotka olen nähnyt niin ainakin niissä Huhtanen uskaltaa mennä myös kulmiin ja maalin eteen ottamaan iskuja vastaan. SS on toki taitavampi pelaajana mutta niin kovin pehmeä ja varovainen, varoo kovia kontakteja ja näin surffailee usein pelitapahtumien ulkopuolella.

  Huhtasella ehdottomasti 2.v(tai jopa 3.v) pahvi käteen ja eiköhän sen jälkeen ole jo aika käydä katsomassa mitä ulkomailla on tarjolla. Hieno pelaaja!
   
 8. Surprise Me Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät. (respect HIFK)
  Itse olen nähnyt Noormarkun pojan pelejä ihan korttelikiekosta asti. Kyseessä on todella lahjakas ja periksiantamaton nuori urheilija, jolla on paljon annettavaa porilaiselle jääkiekolle. Jos kaverista aiotaan saada tulevaisuudessa 35-50 pistettä irti kaudessa, niin tarvitaan sellainen valmentaja, joka hioo hänestä timantin.

  Huhtanen on lahjakas fyysisesti, mutta ennenkaikkea henkisesti. Kaveri ei anna ikinä periksi, se on varmaan jo jokaiselle päivänselvää? Huhtanen on joukkuepelaaja isolla J:llä ja hän tekee aina kaukalossa kaikkensa. Valmentajalle Huhtanen on ihannepelaaja, koska kaveri kipeää vaikka puuhun, jos hänet sinne käsketään.

  Isoin ongelma Huhtasen kehitykselle on se, että Rautakallion ja Kiven oppi ei tee hänestä maajoukkuetason hyökkääjää. Kaukoranta on taidoiltaan niin rajallinen, että pahimpana skenaariona käy juuri niin, että hänestä tulee hyvä yleispelaaja ja kehitys loppuu siihen.

  Saan todennäköisesti ikuiset vihat tästä kommentista niskaani, mutta sanotaan se silti. Jos olisin Tuomas Huhtanen niin lähtisin porista 2-3 vuodeksi pois.

  Syy on se, että esimerkiksi Jerry Ahtolasta tulee Kari Jalosen opissa parissa kaudessa parempi maalintekijä, kun mitä Marko Luomalasta tulee kymmenessä vuodessa. En minä oikeasti TAHDO, että Huhtanen lähtee mihinkään, mutta pahaa pelkään, että hänellä on edessa Porissa sama "kohtalo", kuin mitä muutamalla entisellä pelaajalla on ollut. Jokke Heinäsiä ja Rauli Raitasia meillä riittää omasta takaa.
   
 9. mjarkko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Näillä otteilla Hupi varataan ensi kesänä NHL:ään.

  Pari kautta Ässissä ja sitten vosi lähteä kokeilemaan.
   
 10. Mr.Bletch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen mestarit 2013
  Lainaus:
  Sikäli vertauksesi ontuu, että Jerry Ahtola on kehityskelpoinen pelaaja jolle saatettiin ennen tätä kautta uumoilla vähintäänkin kohtuullista sm-liiga uraa.

  Marko Luomala taas sitä vastoin oli parhaan päiväyksen ohittanut liigajyrä jolle lähinnä naureskeltiin mikäli sai kiekon lapaan (ei taideta enää). Tästä huolimatta suhteellisen tasapäin tuntuu Luomala taistelevan maalintekijätilastossa Ahtolan kanssa vaikka Pekka on ollut puikoissa vasta puolisen vuotta kun taas Jalonen on ehtinyt neuvoa Ahtolaa ainakin vuoden pidempään.

  Tilastot sekä pelaajien kehityskaari paremminkin tukevat Rautakallion kykyä kehittää nuoria pelaajia koska ainakin Jyrkkiö, Niemi, Sillanpää, Rahkola sekä Huhtanen ovat menneet selkeästi eteenpäin vaikkakin Savinainen ja Salminen ovatkin taantuneet. Kokeneimmista pelaajista Kivenmäki ja jo mainittu Luomala pelaavat parempaa kautta. Muut ovat kuta kuinkin edellisvuoden tasollaan.
   
 11. Quethas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
  Lainaus:
  Ei Huhtaasta tarvitse NHL:ään varata. Säännöt ei taida edes sallia sitä.

  Joka tapauksessa Huhtanen on ollut todella positiivinen näky tällä kaudella. Jo aiemmin on näkynyt huikea työmoraali, mutta hirveän vauhdin ja kohtuullisten harhautuksien lisäksi ei juuri minkäänlaisia tuloksia tullut. Tänä vuonna on alkanut tulemaan jo joitain tuloksiakin ja Huhtanen on ollut koko ajan uhka vastustajien puolustukselle. Ja siitä ei tunnu olevan mitään haittaa, jos edessä yksittäinen vastustaja löytyykin. Tarkkuutta viimeistelyyn, niin ensi kaudella tulee huimat pisteet.

  Toisin sanoen Huhtaselle ehdottomasti jatkosopimus mahdollisimman nopeasti. Mieluiten useampivuotinen, mutta joka tapauksessa edes vuosi jatkoa. Olisi ikävä nähdä Huhtasta toisessa liigajoukkueessa.

  Niin ja eräs tuttu HIFK-fani mainitsi HIFK - Ässät-ottelun jälkeen, että Huhtanen tuntui kerta toisensa jälkeen tuovan kiekon HIFK:n päätyyn. Mitään ei ollut koko miehestä aiemmin kuullut, mutta oli pistänyt silmään.
   
 12. mjarkko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Valaise tyhmää. Miksi Hupia ei saisi varata?

  Oletetaan siis, että hänellä on sopimus sm-liigaan, kun drafti ensi kesänä pidetään.
   
 13. Näkkäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Savinaisella paha loukkaantuminen takana ja jotenkin tuntuu, että Salmisella on jo muut kuviot mielessä. Ei varmaankaan olisi ensimmäinen kerta, kun ensi kauden sopimus on tehty jo alkusyksystä. Jotenkin paistaisi moinen läpi, mutta mistä näistä ikinä tietää.

  Huhtaselle ykkösketjun rooli, niin kehittymiselle ei olisi esteitä vaikka valmentajana olisi HarriHalli.
   
 14. Surprise Me Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät. (respect HIFK)
  Lainaus:
  Kohtuulista..? Jos Ahtolan pisteet olisivat 25 ottelussa 8+5, niin puhuttaisiin läpimurtoa tekevästä kaverista, mutta Ahtola on tehnyt 15 maalia 25 ottelussa!
  Olisiko tämä onnistunut esim. HPK:ssa tai Ässissä? Epäilen suuresti.

  En halua antaa Rautakallion niskaan turhaa paskaa, eikä hän ole sitä missään nimessä ansainnutkaan, mutta Rautakallion valmennuksessa Huhtanen ei kehity samalla tavalla, kuin Ahtola HIFK:ssa.

  Rautakallio ja Kivi voi tehdä Uusitalosta seuraavan Ässä-pakin, joka pelaa ensikaudella Karjala-turnauksessa mutta Huhtasen nostamiseen samaan turnaukseen en usko. Siihen loppuvat valmennuskaksikon ammattitaito.
   
 15. Quethas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
  Lainaus:
  Ymmärtääkseni vanhimmat varauskelpoiset eurooppalaiskiekkoilijat ovat 89-syntyneet. Sitä vanhempia ei siis saisi edes varata vaan heidän kanssaan pitää tehdä suoraan sopimus.

  En toki ole 100% varma.
   
 16. Ainapata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Sanoisin että pelikavereista kaikki on enemmän kiinni kuin mistään muusta. Paremmassa joukkueessa on mahdollisuus saada paremmat pelikaverit ja siinä sitten pelaaja kehittyy myös näiden pelikavereiden vaikutuksesta. Asian pitäisi olla hyvinkin helppo ymmärtää?
   
 17. Surprise Me Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät. (respect HIFK)
  Lainaus:
  Meinaatko, että Sm-lligapelaajan kehitys on siitä kiinni että kenen rinnalla pelaa?
  Osittain olet oikeassa. Muuan Javanainen pelasi kuuluisan nro.13 rinnalla ja loppu onkin historiaa. Kuusela pelasi Williamsin rinnalla ja varmasti sai paljon oppia. Mutta case Huhtanen onkin eri juttu. Mies on noussut neloskentästä omalla tekemisellä ja siihen ei ole ollut ketjukavereilla mitään tekemistä.
  Vasta sitten voidaan verrata miten ketjukaverit auttavat Huhtasta, jos mies pelaa Ässien ykkösketjussa ja ykkösketjussa on huippuluokan sentteri.
   
 18. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Ei varsinaisesti liity asiaan, mutta muistanko väärin vai kuinka, mutta eikös Williamsin kanssa pelannut Virkkunen ja Tuominen?
   
 19. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Muistasin kans et Kuusela pelasi eri kentässä kuin Williams.

  Mut Williamshan neuvoi Krisselle uuden laukasutyylin ja vissiin lahjottikin yhden mailan Kuuselalle josta Krisse otti lavan mallin itelleen käyttöön?
   
 20. peno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Madness!
  Lainaus:
  Jep mailan antoi, ja muuan Nicke sen sitten taisi pistää päreiksi jollain av:lla kun hukkasi oman mailansa. Taisi Krisseä hiukan vituttaa.

  Williams pelasi Tuomisen ja Virkkusen kanssa. Siinä oli kyllä sellainen pelimies joka nosti laiturien tasoa ihan eri sfääreihin.

  Ketjun aiheeseen: Hupille vähintään parin vuoden jatko, sillä jos jatkaa vain vuoden, niin saadaan sanoa kaverille hyvästit sen jälkeen. Veikkaan että seuraavalla kaudella räjähtää.
   
 21. Ainapata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Osittain kyllä. Pohjatyö pitää tietysti tehdä itse ( kuntoharjoittelu, terveet elämäntavat yms muut huippu-urheiluun kuuluvat asiat) ja raivata tie ylipäätänsä edes liigatasolle. Paljon on kiinni myös siitä kenen kanssa saa pelata. Huhtanen on nostanut itsensä uudelle tasolle tänä vuonna samoin kuin Salminen viime vuonna. Varmasti molemmat pohtivat mielessään onko Ässät oikea seura nostaa itsensä vielä korkeammalle tasolle. Huippusenttereitä ei Porissa ole juuri viime vuosina näkynyt.
   
 22. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Tilastot sen kylmästi kertovat: Hupi Huhtanen on tällä hetkellä SM-liigan toiseksi huonoin maalintekijä.

  9 peliä 47 laukausta kohti maalia ja nolla maalia. Vain Ilveksen Ryan Glenn (pakki) on pystynyt "parempaan" eli 59 laukausta ja nolla maalia.

  Miten ihmeessä Huhtanen voi olla noin huono laukomaan??? Juniori-koulun syytäkö? Muuten miehen muut osa-alueet kiekossa mm. liike ja fyysisyys ovat huippuluokkaa mutta tuo maalinteko.... jotenkin se pitäisi vielä saada kuntoon, niin Huhtanen nousisi sille kuuluisalle "seuraavalle tasolle".
   
 23. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Varmaan sitäkin, mutta Huhtanen myös laukoo välillä turhan kaukaakin. Jostain syystä poika ei ole saanut tällä kaudella yhtään maalia aikaiseksi vaikka selviä paikkojakin on. Varmasti ketsuppipullo aukeaa jossain vaiheessa. Nyt valmennuksen tarvitsisi kuitenkin laittaa Hupi takaisin omaan rooliinsa eikä peluuttaa väkisin peliä tekevänä kakkosketjussa.

  Ja missään nimessä ei Hupia kannata jättää pois kokoonpanosta vaikka joidenkin viesteissä sellaistakin ehdoteltiin.
   
 24. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Laukoo kaukaa, hätäisesti ja huonoista paikoista, usein näyttää vain räiskäisevän silmät kiinni maalia kohti. Lisäksi monet paikat syntyvät pitkän kuskauksen jälkeen jolloin energiaa ei välttämättä jää kunnon kutiin. Hupin laukaus itsessään on mielestäni tyydyttävä, mutta se ei nykylätkässä riitä, tilaa on vähän ja maalivahdit isoja ja nopeita joten maalinteko perustuu pitkälti oikeisiin ajoituksiin ja kentälle sijoittumiseen.

  Minusta Hupi muistuttaa jonkun verran Luomalaa joka oppi vanhemmalla iällä maalintekijäksi, puoliksi Maven avulla ja puoliksi omalla työllään. Toivoa siis on Hupinkin osalta, mutta vaivaa tämän kehityksen eteen pitäisi nähdä ja toivoisinkin että Ässät satsaisi vaikka Tamin konsultointiin tässä asiassa, sillä maalintekoklinikkaa kaipaavia on Ässissä muitakin.
   
  Viimeksi muokattu: 09.10.2010 klo 14.56
 25. Bigmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata & LAK
  Lainaus:
  Huhtanen on pelaaja, jonka kiekollisen pelin "ydin" on kiekon kuljettaminen fysiikalla ja nopeudella. Tämäntyyppisillä pelaajilla on monesti kääntöpuolena ilmenevä itsekkyys tilanteissa. Hupilla on tämä itsekkyys noussut tällä kaudella potenssiin n., koska viime kauden onnistumiset ovat kasvattaneet nälkää ja tämän kauden epäonnistumiset kiristäneet pipoa.

  Karrikoidusti sanottuna Hupi pelaa tällä hetkellä jäällä ollessaan enemmänkin omia kuin Ässien onnistumisia hakien. Ihmetyttää, että valmennus on tälläisen asenteen palkinnut niinkin suurella vastuulla.